2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ennek semmi köze a szimpátiához!MatyiG írta:Oké, de itt a teljesítmény számít, nem az, hogy kinek milyen szimpatikus a viselkedése a pályán.
Bármiről beszélünk, ok legyen az év csapata..MatyiG írta:Ki beszélt most Aranylabdáról?
Ki beszélt most Aranylabdáról?andreas írta:Azért ne vicceljünk már.. Ramos meg az aranylabdacsababarca írta:Modric, Marcelo nevetsèges.
Ramos még so-so, de Van Dijk-De Ligt páros toronymagasan a legjobb volt.
Azért ne vicceljünk már.. Ramos meg az aranylabdacsababarca írta:Modric, Marcelo nevetsèges.
Ramos még so-so, de Van Dijk-De Ligt páros toronymagasan a legjobb volt.
én megvédeném. nem is annyira globálisan,mint inkább Ramos okán - ha már ő is be került.MichaaBee írta:Én még arra lennék kíváncsi, hogy Marcelo hogy került be az év csapatába, amikor tavasszal még Reguilón is kiszorította a kezdőből.
szerk.: De Modric is elég érdekes, akárki a City vagy a Liverpool középpályájáról jobban megérdemelte volna.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... al-2723523" target="_blankMQuCsabi írta:
Egyébként ezt a nyilatkozatot linkeljétek már be kérlek, nem találom.
Kiez és mit mondott?csababarca írta:Amelyiket Cé nyeri.BarcafanTomee írta:
Nagyon nem követem már egy ideje. Melyik most akkor a rangosabb?
Ha egyiket sem ő, akkor amelyiket nem Messi.
Nekem így tanították.
Btw, Szőllőssy ( nm biztos így kell írni, de annyit sem ér az ember hogy utána nézzek) nyilatkozata kèsz hányinger. Vicc hogy ilyenen is a propagandát kell nyomni, tuti betegek.
Amelyiket Cé nyeri.BarcafanTomee írta:
Nagyon nem követem már egy ideje. Melyik most akkor a rangosabb?