ha minőséget akarsz az negyvennél kezdődik! most, jövőre nyilván 45-50 lesz!Castiel írta:ez igaz.... ennyiért nem kéne megvenni, bár most ezzel saját magam ellen beszélek, mert a srácban van ráció. s szeretném a csapatban látni. Rosell agymenése a Barziliai "központ".S.Agüero írta:Mi is ennyit fogunk jövőre.Castiel írta:egy alig 20éves srácért ennyit kiadni?
lehet sokaknak sötét ló, de azért ő kiemelkedik a "nagy ígéretek" táborából, s azon kevesek egyike akik már bizonyítottak, s most is azt teszik az olimpián. mondjuk... És amit itt megfigyeltem, igaz 2 meccsüket láttam, mélyen visszajár labdáért, s rengeteget fut, mi több védekezik is... szerintem ez nekünk több mint megfelelő inspiráció az ő leigazolásához. ez a mi focink "egyik "követelménye... de 43 millió az sok... főleg ilyen gazdasági válság idején... bár még messze van ő attól hogy itt legyen... sajtó és realizmus, 2 külön dolog
Ligue 1 - Franciaország
- ab1daL
- Director del Fútbol
Luisao kiütötte a játékvezetőt egy barátságos meccsen!
http://www.youtube.com/watch?v=vCZ7ETLm ... e=youtu.be
A hírek szerint súlyos eltiltás vár rá!
http://www.youtube.com/watch?v=vCZ7ETLm ... e=youtu.be
A hírek szerint súlyos eltiltás vár rá!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Laci7
- Barça B
Én sem vagyok Neymar ellenes.... Ha létezne olyan lista amely a fiatal tehetségeket rangsorolná, biztosan a lista élén állna. Inkább látnám a mi oldalunkon mint a Madridén, már csak a fejlődési potenciálja miatt is. Ezt a nagyképűség dumát meg hülyeségnek tartom, többször nyilatkozott például Messivel, vagy a Barcával kapcsolatban, mindig szimpatikus volt. Csapatjátékban szerintem nagyon jó, ráadásul remekül cselez. Félelmetes lenne, egy Neymar-Messi-Alexis trió, legalább 7-8 évre megoldaná a Barca csatár gondjait...
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
- Castiel
- Capitá del Barça
ez igaz.... ennyiért nem kéne megvenni, bár most ezzel saját magam ellen beszélek, mert a srácban van ráció. s szeretném a csapatban látni. Rosell agymenése a Barziliai "központ".S.Agüero írta:Mi is ennyit fogunk jövőre.Castiel írta:egy alig 20éves srácért ennyit kiadni?
lehet sokaknak sötét ló, de azért ő kiemelkedik a "nagy ígéretek" táborából, s azon kevesek egyike akik már bizonyítottak, s most is azt teszik az olimpián. mondjuk... És amit itt megfigyeltem, igaz 2 meccsüket láttam, mélyen visszajár labdáért, s rengeteget fut, mi több védekezik is... szerintem ez nekünk több mint megfelelő inspiráció az ő leigazolásához. ez a mi focink "egyik "követelménye... de 43 millió az sok... főleg ilyen gazdasági válság idején... bár még messze van ő attól hogy itt legyen... sajtó és realizmus, 2 külön dolog

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
-
- Az Év fórumozója 2013
Kisebbfajta gól (ráadásul az Inter ellen): http://sportgeza.hu/mindenidok/2012/08/ ... az_intert/ 

-
- Llegenda del Barça
Én igen. Mandanda egyszerűen mindenkinél jobbvisca el barca írta:
lehet h egy kicsit hazabeszélek, de sztem semmivel nem rosszabb mint lloris, mondom ezt ugy, hogy évek óta aktívan nézek francia focit.
mindazonáltal a kapus poszt egy elég bizalmi cucc, lloris meg nagyon nem bakizik a válogatottnál, ugyhogy szakmai indokot nem igazán tudnék felhozni a cserére.

Hát mindenesetre remélem, hogy ő lesz az első számú kapus. Mert hát tényleg amiket tud alkotni... sokszor csak ámulok... hálát adok az égnek, h nem szokták összehozni nagyobb csapatokkal... Mint A. Ayewnél. Nála csodálkozom, h csak nagyon ritkán említi a média más csapatokkal kapcsolatban.
- visca el barca
- Presidente del Barça
lehet h egy kicsit hazabeszélek, de sztem semmivel nem rosszabb mint lloris, mondom ezt ugy, hogy évek óta aktívan nézek francia focit.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... en-2161679
VEB, remélem olvasni fogod ezt:
Szerintem most, h Deschamps lett a szöv. kap van esélye Mandandanak első számú kapus posztjára? Ugye OMben együtt dolgokztak. Én nagyon örülnék neki, aktív kapusok közül ő a kedvencem és bosszantó, h a posztján van egy szintúgy világklasszis kapus, aki elhappolja előle az 1. szám kapus posztját a válogatottban.
mindazonáltal a kapus poszt egy elég bizalmi cucc, lloris meg nagyon nem bakizik a válogatottnál, ugyhogy szakmai indokot nem igazán tudnék felhozni a cserére.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
Spanyolokon kívűl nem hinném, h 2 ilyen szintű kapus van máshol.Initom írta: hát van 2 kapusuk. azért az mindenkinél megvan.![]()
Mandandát láttam már párszor potyázni míg Llorist nagyon ritkán,pedig őt többet láttam
Én nekem Llorisnál megmaradt az, amikor most EBn Anglia ellen aláfutott a labdának, bár én is láttam már Mandandát potyázni, de kb kétszer és amiket fog sokszor, azok bőven kiverik a fejemből azokat a potyákat. De ez olyan vita, amiben őszintén megmondom bennem van egy kis elfogultság, mert mint mondtam, jelenlegi mezőnyből a kedvenc kapusom. Tény, h remélem Mandanda kiszoríthatja Llorist, Deschamps keze alatt

hát van 2 kapusuk. azért az mindenkinél megvan.bence-barca írta:Hét én Llorist láttam kevesebbszer, de mindig csodálkoztam, h mit tudhat, ha Mandandat kiszorítja. Mert már Mandandat többször láttam és mindig csak ámultamInitom írta:
Szerintem Lloris jobb kapus nála. Még ha Mandandát kevesebbet is láttam....Ezek után még hozzá kell adnom, h Lloris ezek szerint jobb nála... Hát a franciák piszok jól állnak kapusposzton...

Mandandát láttam már párszor potyázni míg Llorist nagyon ritkán,pedig őt többet láttam

Abi & Tito
-
- Llegenda del Barça
Hét én Llorist láttam kevesebbszer, de mindig csodálkoztam, h mit tudhat, ha Mandandat kiszorítja. Mert már Mandandat többször láttam és mindig csak ámultamInitom írta:
Szerintem Lloris jobb kapus nála. Még ha Mandandát kevesebbet is láttam....

Szerintem Lloris jobb kapus nála. Még ha Mandandát kevesebbet is láttam....bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... en-2161679
Szerintem most, h Deschamps lett a szöv. kap van esélye Mandandanak első számú kapus posztjára? Ugye OMben együtt dolgokztak. Én nagyon örülnék neki, aktív kapusok közül ő a kedvencem és bosszantó, h a posztján van egy szintúgy világklasszis kapus, aki elhappolja előle az 1. szám kapus posztját a válogatottban.
Abi & Tito
-
- Llegenda del Barça
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... en-2161679
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
Én őszintén sajnálnám,ha a fodrászok kedvence itt kötne ki. Nem idevaló a személyisége, a kvalitásai se bizonyítottan elegek egy európában meghatározó csapatba. Remélem észhez térnek még az idén az illetékesek és meghagyjuk a Madridnak az új fekete gyémántot,aki egyelőre nekem még csak sötét ló.S.Agüero írta:Mi is ennyit fogunk jövőre.Castiel írta:egy alig 20éves srácért ennyit kiadni?

- MatyiG
- Adminisztrátor
Asszem két év múlva komolyan kell velük számolni, mint a Cityel ebben az évben.kurdt írta:Lucas Moura hivatalosan is a PSG-hez igazolt.
43 millába fájt és januárban csatlakozik a franciákhoz.

Lucas Moura hivatalosan is a PSG-hez igazolt.

Your village called. Their idiot is missing.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azt ne felejtse el senki, EB volt, így persze hogy az európai csapatok előrébb kerülnek, miután játszottak folyamat és szerezték a pontokat.De ennek a statnak tényleg szinte semmilyen jelentősége.
Vége tényleg érdekes, San Marino pl nem utolsó
De amin meglepődtem az Amerikai-Szamoa ők nem olyan rég (10-15 éve de lehet tényleg nem olyan rég) még 40 gól körül kaptak Ausztráliától Ócenáia selejtezőn, most meg 182ik helyen és van mögöttük 27 csapat 
Vége tényleg érdekes, San Marino pl nem utolsó

-
- Az Év fórumozója 2013
Nem tudom, mi alapján rakják össze ezeket, de realitás ne túl sok van ebben a listában...messideco írta:Érdekesen alakul a világranglista:
Az elsők továbbra is a spanyolok, őket követi Németország és Anglia. Negyedik Uruguay, Cr-ék az ötödikek, és az EB-második olaszok csak hatodikok...

Pláne, hogy Horvátország 9., Dánia 10., miközben Brazília 13...
A hollandok is csak nyolcadikok.
Legalább a magyarok feljöttek a 28. helyre.

Itt a teljes lista: http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... index.html. Vicces, hogy olyan "országok" vannak a legvégén, amikről még életemben nem hallottam.

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Ha rajtam múlna, így lenne :messideco írta:Érdekesen alakul a világranglista:
Az elsők továbbra is a spanyolok, őket követi Németország és Anglia. Negyedik Uruguay, Cr-ék az ötödikek, és az EB-második olaszok csak hatodikok...
1.Spanyolország
2.Németország
3.Olaszország
4.Portugália
5.Uruguay
més que un club
az angoloknak reálisan nem sokszor kellett volna 10be lenniük az utóbbi időbenmessideco írta:Érdekesen alakul a világranglista:
Soha nem volt mérvadó. Most sincs másként. Anglia emberemlékezet óta nem tett le semmit az asztalra. Legalább a spanyolok első helye reális.messideco írta:Érdekesen alakul a világranglista:

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
tisztában vagyok vele,hogy ez csak egy "álom" és nekem a kívánságom a videóbíró lenne. de amikor kivételesen leülök meccset nézni,el tudja venni a maradék kedvem is,ha valaki fetreng,szimulál,durvul és ha még szankció nélkül meg is ússza és ráhagyják,akkor lelövöm a tv-tMessiFan írta:Nem feltétlen arra gondoltam hogy minden esetet vizsgáljanak ki és büntessenek meg. Abban igazad van, hogy nem kell ezt nagyon komolyan venni, de mindig lesznek olyan tettek a pályán amiket megúszik az elkövető, és hiába látta a fél világ, nem kap érte semmit csak szapulják a szurkolók.
Szerencsére nincs annyira eldurvulva a futball, hogy szigorítani kelljen a szabályokat, de mindig lesznek büntetlenül elmaradt ítéletek.
Nem feltétlen arra gondoltam hogy minden esetet vizsgáljanak ki és büntessenek meg. Abban igazad van, hogy nem kell ezt nagyon komolyan venni, de mindig lesznek olyan tettek a pályán amiket megúszik az elkövető, és hiába látta a fél világ, nem kap érte semmit csak szapulják a szurkolók.
Szerencsére nincs annyira eldurvulva a futball, hogy szigorítani kelljen a szabályokat, de mindig lesznek büntetlenül elmaradt ítéletek.