Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.12. 20:14:07

Alcantara írta:A Gomez gyereket nemrégen dicsérgettük itt, most összehozott egy ostoba tizit, teljesen feleslegesen csúszott be abban a szituációban.
Éreztem én ezt, hogy zakó lesz. Ez kellett volna mixes meccsnek. :?
Közben Benteke mekkora gólt ollózott, te atyaég!
Na, mire leírtam már megint rúgott a MU. A fene egye meg őket.
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.12. 20:13:12

Benteke is lőtt egy kis gólt. :shock:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.12. 20:08:04

A Gomez gyereket nemrégen dicsérgettük itt, most összehozott egy ostoba tizit, teljesen feleslegesen csúszott be abban a szituációban.
Éreztem én ezt, hogy zakó lesz. Ez kellett volna mixes meccsnek. :?
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.12. 20:03:34

Úgy néz ki a United simán hozza a derbit. LVG Blindnek fizethet egy Bambit, a holland előbb szerzett egy gyönyörű gólt, aztán hátul kétszer is hatalmasat mentett.
fanbarca
Entrenador del Barça

2015.09.12. 18:11:14

A City egy utolsó előtti percben szerzett góllal nyert. A gólszerző pedig Kelechi Iheanacho, egy 18 éves nigéreiai srác. Egy perccel azelőtt cserélték be. Nem semmi. :mrgreen:
més que un club
Feast4
Director del Fútbol

2015.09.12. 17:27:13

Fúú gyerekek de véres a Chelsea nyaka, bakker! Ha ez így megy tovább, akkor ott nagy farbarúgdosás lesz.
Erxy írta:Cesc Fàbregas' game by numbers:

0 tackles won
0 aerial duels won
0 interceptions
0 assists
0 shots
0 crosses

az utobbi evek egyik legjobb dontese volt, hogy eladtuk ezt a luzert.
Nem hiszem,hogy pl. neki ma javult volna a staja. Egyre jobban kezd kijönni amit mondtam, nem az volt a baj nálunk, hogy Xavi volt az irányító. Ő ennyit ér. A 2015-ös teljesítménye kb. olyn mint nálunk volt minden tavasza.
Amúgy meg Mou ezt most nagyon elszúrta. Eszméletlenül gyenge és statikus az egész csapat, ha ez így megy tovább, még a BL helyeket is nehéz lesz megcsípni.Előre játszani nem tudnak, a védelem se olyan tuti, van ott baj rendesen. Ha nem fog valamit változtatni az egész taktikán akkor Abramovics előbb utóbb őt is meg fogja találni hibásként.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.09.12. 17:14:01

Nero. írta:Ha így megy tovább minden akor a City nyugodtan készülhet majd a BLre. Én kicsit tartok is tőlük szerintem most összeállt a csomag. A Chelsea neg prenezentálta hogy címvédőként hogyan kell kiszállni a bajnoki címért folytatott küzdelemben már szeptember közepe előtt.
Azért ne ugorjunk annyira előre. A Chelsea elszállni látszik, de más csapatok tarthatják velük a lépést, a mai meccsen is csak x-re állnak eddig, ha meg találna a CP egy gólt, pontszámban utol is érnék őket. Persze valószinű, hogy ők lemaradnak később, de pl. az Arsenal, MU, Liverpool hármass sincs még messze tőlük.
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.12. 17:05:08

Ha így megy tovább minden akor a City nyugodtan készülhet majd a BLre. Én kicsit tartok is tőlük szerintem most összeállt a csomag. A Chelsea neg prenezentálta hogy címvédőként hogyan kell kiszállni a bajnoki címért folytatott küzdelemben már szeptember közepe előtt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.09.12. 16:13:03

amúgy Mou kanyarban sincs egy Sir Alexhez képest, aki hosszú éveken át meg tudott újulni, ez az öntelt hólyag már a 3.évében akkora trágyát nyom a csapatával (nem most először),mint a ház, aztán ugye vagy kirúgják,vagy elkullog.
Sir Alexnek is volt olyan időszaka, amikor évkig köze sem volt a trófeákhoz. Ahhoz, hogy a MU-val el tudta érni azt amit, ahhoz kellett a türelem és a bizalom a klub részéről, ami a gyengébb eredmények idejében sem fogyott el. Más lett volna pl. egy Real Madridban, ahol még egy bajnoki cím után is elküldik olykor az edzőt.
Erxy írta:Cesc Fàbregas' game by numbers:

0 tackles won
0 aerial duels won
0 interceptions
0 assists
0 shots
0 crosses

Igen, annak idején én ezért kampányoltam erősen ellene. Már az Arsenalban is ez volt: voltak nagyon jó időszakai, amikor gólokat lőtt, gólpasszokat adott, jól játszott, máskor meg hónapokig 0 a játék minden területén.
Elég ciki a Chelseanek, hogy egy ilyen ember a játékmesterük, persze vannak ott más bajok is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.12. 15:51:35

ozsimiki írta:
Bob_Marley írta: Nem aggódok értük, Mourinho összefogja őket tenni csak kérdés mikorra.
én sem aggódom, jók ott ahol vannak :)

edzőbuktatás!!! :D

amúgy Mou kanyarban sincs egy Sir Alexhez képest, aki hosszú éveken át meg tudott újulni, ez az öntelt hólyag már a 3.évében akkora trágyát nyom a csapatával (nem most először),mint a ház, aztán ugye vagy kirúgják,vagy elkullog.

Ami a legszebb,h az egyetlen erényét, hogy a csapatáért mindent megtesz, tisztelik őt, és hihetetlenül tud hatni a játékosaira, nah hát erre a szezonra sikeresen lebutította :)
Van akkor zseni az emberünk hogy felfog innen állni ha meg kirúgják (nem hiszem) akkor meg máshol megoldja.

Tény hogy rosszul megy nekik, formán kívül is van 1-2 játékos, de az igazán nagy probléma a védekezés. Kárörvendeni lehet rajtuk, de nem szép dolog. Egyszer fent egyszer lent, most éppen lent vannak, de innen szoktak felállni és a Chelsea-re ez nagyon is igaz.
Kép
Kép
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2015.09.12. 15:44:17

Cesc Fàbregas' game by numbers:

0 tackles won
0 aerial duels won
0 interceptions
0 assists
0 shots
0 crosses

Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2015.09.12. 15:43:51

Bob_Marley írta: Nem aggódok értük, Mourinho összefogja őket tenni csak kérdés mikorra.
én sem aggódom, jók ott ahol vannak :)

edzőbuktatás!!! :D

Ami a legszebb,h az egyetlen erényét, hogy a csapatáért mindent megtesz, tisztelik őt, és hihetetlenül tud hatni a játékosaira, nah hát erre a szezonra sikeresen lebutította :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.09.12. 15:43:06

Semmi elképzelés nincs a Chelsea játékában, és ha nyer City, akkor 11 pontos hátrányba kerül címvédő, szeptember elején. Én új edzővel próbálkoznék, anno Granttal elég szépen visszahozták a szezont, bajnkoki ezüst, és kis híján BL győzelem lett belőle.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.12. 15:32:09

Elég egyszerű játék ez, védekezés nélkül nem megy.
Chlesea egyszerűen szét van esve hátul, nem is jönnek az eredmények. Nem aggódok értük, Mourinho összefogja őket tenni csak kérdés mikorra. Most már azért ez így nem pálya, hogy mennek el folyamatosan a pontok.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2015.09.12. 15:26:14

Special VÁÁÁn :D

lehet kirúgják másodszor is a legeslegjobbat? :D :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.09.12. 15:20:51

Tehát összességében: nem akarom De Geát szenttehénként feltüntetni és az egész onnan indult, hogy véleményem szerint a United húzása inkább volt aljas, mint korrekt, de zseniálisnak semmiképp sem nevezném, akármennyire is elérték végül a céljukat.
Ezt én is így gondolom. A Realt nem sajnálom, De Geat is csak egy kicsit, viszont a MU és főleg LVG is megérdemelnének egy komolyabb pofára esést, remélem a szezonban össze is jön nekik!

Ami a Chelseat illeti: ha ezt a meccset nem hozzák, én elküldeném Mourinhot. Nagyon kevés, amit nyújtanak. Diego Costa is amilyen jól kezdett a Chelseaben, mostanában annyira 0, Fabregas szintén.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.12. 14:39:43

kanty írta:
Ahogy lehet azt is normális keretek között intézni, hogy egy játékos elakar menni, és nem kivárni az utolsó pillanatig, aztán ilyen nevetséges helyzetbe kerülni. Még egyszer: én nem a spanyolt védem, nekem egyszerűen a United módszere nem jött be. Mert ahelyett, hogy a végén elstikizték a dolgot mondhatták volna azt, hogy hahó nem engedünk el - persze akkor meg DDD nem hosszabbított volna, hanem lelépett volna ingyen. Így viszont kicsikarták azt, hogy hosszabbítson. Tehát nekem ez nem fair az egészben.
Amúgy meg most kicsit utánakerestem, hogy De Gea hol is nyilatkozott olyan hisztisen. De nem igazán találok egyetlen cikket sem, azt mondta, hogy menni akar, aztán ezt elmondta LVG-nek is, aki azt válaszolta, hogy nem engedi. De, ha találsz olyan cikket, amiben hisztizik a spanyol, akkor elfogadom, mert lehet, hogy simán csak átsiklottam felette.
Tehát összességében: nem akarom De Geát szenttehénként feltüntetni és az egész onnan indult, hogy véleményem szerint a United húzása inkább volt aljas, mint korrekt, de zseniálisnak semmiképp sem nevezném, akármennyire is elérték végül a céljukat.

Amit leírsz az edző és a játékos kapcsolatáról az nagyon szép és helyes...elméletben. De azért - ha nem is sok - akadnak példák a fordítottjára is. De ezt anno Ronaldo és Messi ügyben is letárgyaltuk.
Legfőképpen a nője pattogott (Marca honalapján olvastam anno, de nem találom), de De Gea is úgy tudom, hogy kijelentette semmiképpen nem hosszabbít. Ezekről szóltak a spanyol újságok, portálok hírei. Konkrétan De Gea szerintem (úgyhogy az előző megfogalmazásom nem teljesen volt jó)nem nyilatkozott, de hírek az öltözőből és a nőjétől arról árulkodtak, hogy komoly konfliktusban van a vezetéssel.

Én se védem egyiket se, maga a megoldást viszont zseniálisnak tartom, mert a célt elérték. Egy olyan szituban, ahol már -kettőn voltak. Mondhatni kizsarolták, de ez nem teljesen igaz, egész egyszerűen nem érdekelte őket De Gea története, ő meg belátta hogy ez így nem mehet tovább és hosszabbítania kell. Átigazolással kapcsolatban se érdekelte őket.

Mit kellett volna tenni?

Messi-Ronaldo dogokra hirtelen nem emlékszem, nálam nincs kivétel semmiben. Messi-vel kapcsolatban csak az ugrik be, mikor jöttek a hírek Lucho-val nincs jóban. Akkor is azt mondtam és most is azt tudom mondani, hogy nincs olyan játékos, aki egy klub érdekei felett állna. Lehet ezt elméleti síkra helyezni vagy sem, problémákat meg kell oldani, ha nem megy akkor a klub az első. Lehet vannak ellenpéldák, azt nem is tartom jónak. Tényleg nem hiába hozom fel mindig Nunez-t mint elnököt, ő nálam az etalon ilyen szempontból. Az öregnél vaskalaposabb ember kevés volt és meg is volt az eredménye. És LVG se cicózott, de ott volt Mourinho is Madridban. Casillas pattogott. Hijo de puta, ülsz a padon. :lol: És még lehetne hozni a példákat. Egy a profi világban így működik, mondom lehet ellenpélda, de itt óriási pénzekről van szó és egy klub>>>>játékos.
Kép
Kép
Kép
BFC
Jugador d'estrella

2015.09.12. 14:18:51

BarcafanTomee írta:Azért ez kemény: Everton Chelsea meccsen 10. percbe lesérül Besic, a helyére beugró Naismith meg 5 perc alatt vág kettőt. :D
Mourinho-nak sürgősen ki kell találni valamit mert ez így nem lesz három pont, az is lehet, hogy még egy sem. A második gólt láttam szerintem az szép volt.
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.12. 14:14:09

Bob_Marley írta:
Tényleg máshogy látjuk, ha egy játékos a klub fölé nő az régen rossz. Nem is nagyon akartál meggyőzni. :D Egész egyszerűen nincs olyan szituáció, amikor egy játékosnak nagyobb szava lenne mint egy edzőnek vagy egy elnöknek. Láttunk már ezer példát, mikor valaki eligazolt és megkérte a klubbot. Lehet ezt normális kereteken belül rendezni, de ha valaki hisztizik pénz, szerepkör, igazolás miatt azt sehol nem szeretik, ez az életben ugyanígy működik egy munkahelyen is. És egy fociklub ugyanúgy egy vállalat, ahol az edző elmondja mit szeretne te meg vagy megcsinálod vagy pedig ücsörögsz a padon.
Ahogy lehet azt is normális keretek között intézni, hogy egy játékos elakar menni, és nem kivárni az utolsó pillanatig, aztán ilyen nevetséges helyzetbe kerülni. Még egyszer: én nem a spanyolt védem, nekem egyszerűen a United módszere nem jött be. Mert ahelyett, hogy a végén elstikizték a dolgot mondhatták volna azt, hogy hahó nem engedünk el - persze akkor meg DDD nem hosszabbított volna, hanem lelépett volna ingyen. Így viszont kicsikarták azt, hogy hosszabbítson. Tehát nekem ez nem fair az egészben.
Amúgy meg most kicsit utánakerestem, hogy De Gea hol is nyilatkozott olyan hisztisen. De nem igazán találok egyetlen cikket sem, azt mondta, hogy menni akar, aztán ezt elmondta LVG-nek is, aki azt válaszolta, hogy nem engedi. De, ha találsz olyan cikket, amiben hisztizik a spanyol, akkor elfogadom, mert lehet, hogy simán csak átsiklottam felette.

Amit leírsz az edző és a játékos kapcsolatáról az nagyon szép és helyes...elméletben. De azért - ha nem is sok - akadnak példák a fordítottjára is. De ezt anno Ronaldo és Messi ügyben is letárgyaltuk.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.09.12. 14:10:02

Azért ez kemény: Everton Chelsea meccsen 10. percbe lesérül Besic, a helyére beugró Naismith meg 5 perc alatt vág kettőt. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.12. 13:53:23

kanty írta:A felhozott Rivaldos példa talán nem a legjobb, izmozott LVG ott is, aztán jöttek is az eredmények miután a brazil elment. Oh wait. :lol:

Részemről lezártam, mert totál másként látjuk a dolgokat, mindketten leírtuk, hogy szerintünk mi a szitu, meggyőzni nem fogjuk egymást - innentől kezdve pedig csak karakterpufogtatás. :)

A derbin meg kíváncsi vagyok, hogy Fellainival - ha ő játszik - mennyit fogják erőltetni az ívelős játékot, elvileg a belga erre alkalmasabb, mint Rooney. Másik oldalon meg a Can-Leiva-Miller középpálya kreativitás terén a nulla felé közelít, most pedig Coutinho sincs, aki azért rendre visszalép, és egy-egy csellel megtudja bontani a védelmet, másoknak is helyzetet tud kialakítani.
Akkor hozhatom Ronaldo témát, aki az elnökünkkel izmozott anno.

Tényleg máshogy látjuk, ha egy játékos a klub fölé nő az régen rossz. Nem is nagyon akartál meggyőzni. :D Egész egyszerűen nincs olyan szituáció, amikor egy játékosnak nagyobb szava lenne mint egy edzőnek vagy egy elnöknek. Láttunk már ezer példát, mikor valaki eligazolt és megkérte a klubbot. Lehet ezt normális kereteken belül rendezni, de ha valaki hisztizik pénz, szerepkör, igazolás miatt azt sehol nem szeretik, ez az életben ugyanígy működik egy munkahelyen is. És egy fociklub ugyanúgy egy vállalat, ahol az edző elmondja mit szeretne te meg vagy megcsinálod vagy pedig ücsörögsz a padon.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.12. 13:20:37

A felhozott Rivaldos példa talán nem a legjobb, izmozott LVG ott is, aztán jöttek is az eredmények miután a brazil elment. Oh wait. :lol:

Részemről lezártam, mert totál másként látjuk a dolgokat, mindketten leírtuk, hogy szerintünk mi a szitu, meggyőzni nem fogjuk egymást - innentől kezdve pedig csak karakterpufogtatás. :)

A derbin meg kíváncsi vagyok, hogy Fellainival - ha ő játszik - mennyit fogják erőltetni az ívelős játékot, elvileg a belga erre alkalmasabb, mint Rooney. Másik oldalon meg a Can-Leiva-Miller középpálya kreativitás terén a nulla felé közelít, most pedig Coutinho sincs, aki azért rendre visszalép, és egy-egy csellel megtudja bontani a védelmet, másoknak is helyzetet tud kialakítani.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.12. 12:33:48

kanty írta:
Bob_Marley írta:
Azért írtam, hogy lehet nem a legtisztább körülmények között, de a célt elérték. Én nem is azért örülök, mert nem a Realhoz ment, mert nem érdekelt, hanem hogy egy játékos szarvát letörte egy klub és ez így is van rendjén. De Gea kezdte a pattogást, LVG és a vezetés elintézte neki a dolgokat. Ez egy vaskalapos kemény döntés volt, de maga ahogy ezt elérték azért az én szótáramban zseniális volt. Egy játékosnak alapvetően kuss a neve és ezt a kisebb Canossa-járást tanító jelleggel megkapta az élettől. Én szótáramban erről szól ez a sztori.
De Gea el akart menni. Ehhez nincs joga? Szerintem van, és ezt jelezte is - ahogy tudom - a United vezetőségének.
"Játékosnak kuss a neve"? Egy pár taslit nem kellett volna kapnia? :lol:
Az tény, hogy LVG és a vezetőség elérte a célját, de az én megítélésem szerint ez abszolút nem volt elegáns, és a korrektség határát is súrolja.

A Pool-MU így azért érdekes lesz, egyik oldalon Coutinho, a másikon Rooney nem lesz (aki persze ott van a fantasy csapatomban :roll: ).
De Gea tudtommal nem a legelegánsabban közölte a távozási szándékát. Joga van szólni, de szólás meg "hisztizés" között van különbség. Meg is kapta az első jutalmát, hogy kitették a keretből, mert olyan játékosra, aki a csapat ellen van, nincs szükség.
Egy játékosnak első és legfontosabb feladata a csapata és koncentrálni a minél jobb teljesítményre. Értelmetlen nyilatkozgatásokat, meg egyéb tényezők nem tartoznak bele. De Gea nem tudom mit csodálkozott azok után, hogy összebalhézott a vezetősséggel meg az edzővel és teregetett a sajtónak.
LVG-vel nem lehet packázni az öreg jól tolja ezeket. :D Más sztori, de anno Rivaldo megakarta mondani hol játszik, hát WTF....De Gea megmondja, hogy ő hol akar játszani? Oké pajti akkor a padon lehet gondolkodni. Azért álljon már meg a bicikli, nem a befőtt teszi el a nagymamát. Nem a játékos diktál, neki az a feladata, hogy játsszon. Nem a klub edzőivel kell foglalkozni, meg másokról nyilatkozni meg hasonlók. Főnök, beosztott eset. És tök mindegy kiről van szó, ha nekimész az edzőnek, akkor ne csodálkozz ha baj is lehet. MU meg ezt elintézte hátsó utakon és megleckéztette. Elegánsnak nem mondanám én se ezt hangsúlyoztam is, de hogy példás volt és célratörő az biztos.

Amúgy meg továbbra is elviszi, vagy viheti a RM, de De Gea legalább a játékra koncentrálhat és nem fecseg a sajtóban.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.12. 11:46:38

Bob_Marley írta:
Azért írtam, hogy lehet nem a legtisztább körülmények között, de a célt elérték. Én nem is azért örülök, mert nem a Realhoz ment, mert nem érdekelt, hanem hogy egy játékos szarvát letörte egy klub és ez így is van rendjén. De Gea kezdte a pattogást, LVG és a vezetés elintézte neki a dolgokat. Ez egy vaskalapos kemény döntés volt, de maga ahogy ezt elérték azért az én szótáramban zseniális volt. Egy játékosnak alapvetően kuss a neve és ezt a kisebb Canossa-járást tanító jelleggel megkapta az élettől. Én szótáramban erről szól ez a sztori.
De Gea el akart menni. Ehhez nincs joga? Szerintem van, és ezt jelezte is - ahogy tudom - a United vezetőségének.
"Játékosnak kuss a neve"? Egy pár taslit nem kellett volna kapnia? :lol:
Az tény, hogy LVG és a vezetőség elérte a célját, de az én megítélésem szerint ez abszolút nem volt elegáns, és a korrektség határát is súrolja.

A Pool-MU így azért érdekes lesz, egyik oldalon Coutinho, a másikon Rooney nem lesz (aki persze ott van a fantasy csapatomban :roll: ).
MR. TROMORT777

2015.09.12. 10:36:41

Alcantara írta:Ma rendezik a MU-'Pool rangadót. Rossz érzéseim vannak, Filippe Coutinho nem játszik eleve, másrészt a MU öltözőjében rendet tettek a héten, ebből lehet zakó lesz az Old Traffordon.
A túloldalt pedig kiesett Rooney. Matrial-t elvieleg nem akarja LVG elsiettetni, szóval lehet, hogy Fellaini lesz a csatár.

Én nem esek hasra ettől a Mu-tól, azért a védelmük is addig tűnt jónak ameddig nem találkoztak egy jobban támadó csapattal(Swansea). Nekem ez nagyon x gyanús meccs. Mert egyik csapat sem parádézott a góllövésben eddig. Coutinho egyébként mezőnyben nagyon gyenge volt, a gólján kívül sokat nem adott a játékhoz, de benne mindig benne van a zsenialitás, azért hiányozni fog. Remélem Henderson felépült annyira, hogy kezdjen, akkor még esély is lehet nyerni. Elől pedig Ings is kezdhet. Azért Ings-Benteke duóval meggyülne a baja a Mu-nak szerintem. Érdekes taktikai csata lesz. Kíváncsi vagyok BR, hogy fog kiállni.
Válasz küldése