Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.02. 18:17:31

Én úgy tudom voltak már megbeszélések pl Matic-csal is. Szóval leütlek már a felek, s általában azért Mourinho jó kapcsolatot ápol a játékosaival. Az teljesen egyértelmű, hogy most megtört és amúgy eljött a változás ideje, mert nagyon mélyen vannak morálisan és kell egy új impulzus, de a játékosai is azért némileg felelősségre vonhatóak, mert brutálisan egykedvűnek tűnik pár emberke. És benne van a puccs lehetősége, ami nálam elég szégyenfolt, mert akármi van a csapatom mellett mindig száz százalékig kiállok. Az hogy a másik mit csinál ki kivel foglalkozik egy dolog, de a család és a csapat szent és sérthetetlen és nem a megbuktatáson agyalok.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.02. 17:21:29

Bob_Marley írta: Én úgy tudom leginkább a pénze bánja, mert 50 milliót kellene kifizetni a portugálnak.

Viszont az edzőbuktatás is benne van, ami az egyik legundorítóbb dolog, mert egy játékosnak nem az a dolga, hogy eldöntse neki éppen ki szimpi és ki nem (ugyanaz mint mikor a madridiak elkezdtek az olasz edzőjükről ömlengeni...nem az a dolguk)és ez alapján hajtson meccseken. Lehet hallani, hogy nincs minden rendben a játékosok és az edző között, de nem ez a megoldás. Ez csak feltételezéseken nyugszik, hogy megakarják buktatni, de pl ott a Mönchengladbach esete, hát azért elég mókás. Az eredményeiket tudom csak, de a régi edzővel akivel BL-be jutottak 5 vereség majd jön az új edző 6 győzelem. Új impulzus sokszor segít, de azért ilyen fordulat....És most a Chelseanél is előfordulhat hogy a játékosok fúrják az edzőt, ami nálam nonszensz kategória, mert egy játékosnak kussolnia kell és focizni.
Nézd, Mou nem lett se jobb, se rosszabb edző tavaly óta és a játékosai sem tudnak kevésbé focizni. A gond, hogy Mou saját hibáit nem ismeri el és a játékosaira, bìrókra, sajtóra, mindenkire hárìtja a felelősséget. A játékosok közül többen is kihátráltak mögüle, tehát tényleg az öltözőt vesztette el. A kérdés az, hogy Abramovics milyen megoldást választ. Az edzőt küldi el, magas végkielégìtéssel, vagy megerősìti azt és kiáll mellette a játékosokkal szemben. Egyik sem a legjobb megoldás. Az egyiknél, még neki is sok pénzt veszìt, a másiknál meccseket.
Egy játékosnál lehet azt mondani, hogy mit képzel, de 5-6 játékosnál fel kell tenni a kérdést, hogy biztosan a játékosok a hibásak?
Szóval nincsen jó választás egyik esetben sem. Mou-nak le kellene ülnie a játékosaival és megbeszélni a problémákat, de ahogy ismerem ez jut eszébe legutolsónak.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.02. 11:12:54

Samper írta:Abramovics nagy pácban van. Sajtótéma, hogy a játékosok akarják megbuktatni az edzőt. Ha Mourinhohoz ragaszkodik, nincs csapata, ha asszisztál egy edzőbuktatáshoz, akkor oda a tekintélye.
Én úgy tudom leginkább a pénze bánja, mert 50 milliót kellene kifizetni a portugálnak.

Viszont az edzőbuktatás is benne van, ami az egyik legundorítóbb dolog, mert egy játékosnak nem az a dolga, hogy eldöntse neki éppen ki szimpi és ki nem (ugyanaz mint mikor a madridiak elkezdtek az olasz edzőjükről ömlengeni...nem az a dolguk)és ez alapján hajtson meccseken. Lehet hallani, hogy nincs minden rendben a játékosok és az edző között, de nem ez a megoldás. Ez csak feltételezéseken nyugszik, hogy megakarják buktatni, de pl ott a Mönchengladbach esete, hát azért elég mókás. Az eredményeiket tudom csak, de a régi edzővel akivel BL-be jutottak 5 vereség majd jön az új edző 6 győzelem. Új impulzus sokszor segít, de azért ilyen fordulat....És most a Chelseanél is előfordulhat hogy a játékosok fúrják az edzőt, ami nálam nonszensz kategória, mert egy játékosnak kussolnia kell és focizni.
Kép
Kép
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.11.02. 10:58:12

Abramovics nagy pácban van. Sajtótéma, hogy a játékosok akarják megbuktatni az edzőt. Ha Mourinhohoz ragaszkodik, nincs csapata, ha asszisztál egy edzőbuktatáshoz, akkor oda a tekintélye.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.11.02. 07:00:31

szakmailag lehet, hogy Mourinho a legjobb választás a jelenlegi kínálatot (szabad edzőket) figyelembe véve, de nagyon úgy tűnik, hogy elvesztette maga mellől a csapatát.
azzal, hogy elkezdte nyilvánosan, a sajtó előtt szapulni a játékosait, és 3-4 emberre kenni a folyamatos vereségeket, teljesen szétvágta a csapatmorált. nem mellesleg meghazudtolta önmagát, mert ugye ő mindig arról volt híres, hogy a teljesen abszurd helyzetekben is (pl. anno Pepe és en block Real Madrid mészárlások stb.) kiállt a játékosai mellett és mindenki hibás volt, csak ők nem.
szóval nagyon úgy tűnik, hogy hiteltelen figura lett az öltözőben, és innentől kezdve csak segíthet a Cselszin, ha elküldik, legyen akármekkora hírnevű edző. most pontosan egy olyan helyzetbe került, amikor az lenne a célravezető, ha először az életben magát venné elő a bajok első számú forrásaként és gyakorolna egy kis önkritikát, de ugye ez neki nem erőssége, legalábbis a sajtó előtt hamarabb kezd el másokat ekézni.
voltak is arról hírek, hogy a csapatnak elege van belőle.

egyébként mostanság kezd fokozatosan leomlani az a hókusz pókusz, csodaedző lufi, amit felfújt a sajtó és ő is maga köré. nyilván ő ma is top edző, de az utóbbi években már bőven beleszalad méretes pofonokba. a Pep-féle háborújából sztem összességében vesztesként került ki, aztán most itt a Cselszinél meg olyan mélyrepülést produkál, amire még nem volt példa az Abramovics pénzkorszak alatt.
Nero.
Llegenda del Barça

2015.11.02. 02:26:35

Normandia írta:Valaki tud arról, hogy a Chelsea szúrkolók, hogy állnak az edzőváltás kérdéséhez? Nem nagyon olvasok ilyeneket.

Bob,
Igen szerintem is jót tenne egy kis pihenő neki és valóban kiváncsi lennék mit tudna egy válogatott élén. Mondjuk a magyar élén.:-D
A meccs végén skandálták a nevét. Azért akármennyire is divatcsapat a Chelsea a szurkolói nen annyira buták. Nagyon rossz passzban van a csapatuk, bajnokok már nem is lesznek, de még mindig Mourinho a legjobb lehetőség nekik. A legjobb 4re bőven felérnek majd, a BLbe meg bármire képesek lehetnek.

Eltudom képzelni, ha idén mi szerepelnénk úgy, ahogy a Chelsea akkor itt mi menne. :lol:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
PCsabi
aka Game90

2015.11.02. 00:40:44

Azt a sprintet figyeljétek:
KATT

Özil meg hatalmas formában van, októberben 7 meccs, 2 gól, 7 gólpassz.

Kialakított gólszerzési lehetőségek száma eddig az éppen futó szezonban:
Manchester United 81
Cazorla & Özil 81

Best assist per game ratio in PL's history:
Özil 0,39
Cantona 0,36
Fabregas 0,35
Silva 0,31

Best game per assist ratio in PL's history:
Özil 2,52
Cantona 2,79
Fabregas 2,88
Silva 3,21

Since Mourinho said Hazard was better than Ronaldo:
Games: 13
Goals: 1
Assists: 2
Penalty misses: 2
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.31. 18:49:16

MR. TROMORT777 írta:
Láttam legutóbb azt a bizonyos posztodat, kétlem, hogy maradt ott hely egyáltalán. :D

A mondandódat megértem és a példád is helytálló, csak Mou esetében amikor a csúcson van akkor akkora képpel tud nyilatkozni bárkiről, lásd más edzők, bírók, játékosok. Ilyen helyzetben pedig nyílván érthető miért húzza össze magát de ez akkor is képmutatás nálam. De nem lepődtem meg, ismerjük a módszereit. Csak megjegyeztem. Nem a nyilatkozási stílussal van bajom, kedvencem Kimi, csak, hogy én is mondjak egy példát.
A vereséget és a győzelmet is lehet méltóság teljesen kezelni. Ez a bajom Mouval, hogy neki ez nem megy.
Így teljesen érthető, ahogy levezetted. Én erre a konkrét esetre gondoltam emberileg nyilván nem egy jó módú katolikus család sarja. :D Én is a munkáját ismerem el, mert mindig azt tartom a legfontosabbnak, hogy mikor helyzet van akkor ki mit alkot. Emberileg meg csak feltételezéseink lehetnek s szimpatikus vagy nem szimpatikus lehet, de nekem nem is tisztem ezt eldönteni engem nem szokott érdekelni mit nyilatkozik vagy mond. :D Az a színház része a pályán meg most szenved ez meg a valóság része. Ezért is kellene neki is a váltás.

ui: ha te is hasonló szenvedéllyel vagy a fantasy iránt és egy kis közösség iránt akkor pláne szívesen olvasnám a mondandódat. Tanulni mindig lehet a másiktól és pl BL fantasyra lehet merítenék ötletet. :D Nem ismerem annyira a PL-t idén lett csak Digi csatornám és nem követem annyira. Szóval tuti, hogy pl nekem segítenél ha elemeznéd kicsit a PL helyzetet fantasy szempontból és biztos, hogy másnak is hasznos lehet. Plusz a másik sikere kicsit a mi sikerünk is ha pénzes ligáról van szó.
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.10.31. 18:36:20

palesz77 írta:
MR. TROMORT777 írta:Csak munkát akar Rodgers-nek :D
Jólelkű gyerek na.. :D

A pillanat, amikor Costa rájött, hogy most rossz emberrel kezdett ki.. :lol:

Benteke közben eltette, remélem ezzel el is dőlt.
Skrtel vacsorára megenné ezt a patkányt, ha egy ringben találoznának, ennek a rosszarcú dakotának egy foga nem maradt volna.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MR. TROMORT777

2015.10.31. 18:35:29

Bob_Marley írta: Először is írjál fantasy fociról a topikba én pl kíváncsi lennék rá és más is. El ne kezdjétek, hogy most ott nem az a téma, mert nem különálló belső topik. Usa topikhoz is párszor odaíráj hogy az NBA topik, nem. :D Szóval hajrá, nyomassad!!!!

Mint írtam valóban ez a munkája, de a csávó lehet az eltiltást is elakarta kerülni. Mondok neked egy példát Popovich (ha már NBA). Kettő szavas interjúkat ad. Azért mert az a hitvallása, hogy a sajtónak nem szabad belelátni egy öltözőbe és szükséges rossz. Én ezzel maximálisan egyet is értek, mert senki semmi köze mi folyik ott. Egy különálló család és úgyis kell működjön mint egy olasz család, kifelé semmi nem juthat ki. Itt konkrétan nem erre volta kíváncsiak, de megkérdezik a meccsről egyértelmű utalás van, hogy semmi akkor nem próbálok ezerrel arról faggatózni hanem próbálom más irányba terelni. És vissza az NBA-hez nem poénból van, hogy kettő kérdést lehet feltenni, itt sem lenne rossz ezt bevezetni. :D

Ha nyilatkozik azon csámcsog a sajtó, ha nem nyilatkozik azon csámcsog a sajtó. Nem ő volt az első a történelemben, aki nem akart nyilatkozni még ha a meccs után x perccel kötelező is. Diplomatikusan kijelentette, hogy nincs mit mondania. Ezt a szitut nem hiszem hogy sokkal másképp lelehetett volna rendezni. A csávó totál idegben van meccsek óta, ezért is írtam hogy még el is kezdik provokálni hogy csak azért is szedjenek ki belőle valamit. Costa esetre rákérdez és várja hogy bedurranjon....

Maradni nincs értelme, borzasztóan puskaporos a levegő, se neki se a csapatnak nem tenne jót ha maradna. Ez tipikus olyan eset, hogy ez a hajó nem akarja felvenni így felesleges érte rohanni. A játékosok részéről is enyhe puccszagot érzek és az öltözőt elvesztette erről már több hír is volt, s pl ez is normális körülmények között nem szivároghatna ki. Ez a projekt véget ért, mindenkinek újult erővel új feladatokat kell találnia.
Láttam legutóbb azt a bizonyos posztodat, kétlem, hogy maradt ott hely egyáltalán. :D

A mondandódat megértem és a példád is helytálló, csak Mou esetében amikor a csúcson van akkor akkora képpel tud nyilatkozni bárkiről, lásd más edzők, bírók, játékosok. Ilyen helyzetben pedig nyílván érthető miért húzza össze magát de ez akkor is képmutatás nálam. De nem lepődtem meg, ismerjük a módszereit. Csak megjegyeztem. Nem a nyilatkozási stílussal van bajom, kedvencem Kimi, csak, hogy én is mondjak egy példát.
A vereséget és a győzelmet is lehet méltóság teljesen kezelni. Ez a bajom Mouval, hogy neki ez nem megy.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.31. 18:20:05

MR. TROMORT777 írta: De most a riporter helyében mit kellett volna tenni? Ez a munkája, hogy kérdéseket tegyen fel. Mourinho megjelent a mix zónában, mert ugye kötelező. A riporternek meg ez a munkája, hogy kérdezzen. Az első "nothing to say" után el kellett volna köszönni, hogy oké, köszi?
Értem mit mondasz, de pont Mounak kéne tudnia értelmesen reagálni, mert minden más esetben hatalmas szája van. De igazából lényegtelen.

Sokkal jobban érdekel, hogy szerintetek lenne-e értelme maradnia. Illetve vélemények az esedleges utódokról. Úgy nézem én vagyok egyedül aki hinne Rodgers-ben.

Szerk: Fantasy topicban nem téma a fantasy foci mostanában, főleg nem a daily, úgyhogy itt dicsekednék el a fullos newcastle-s védelmemmel. :mrgreen:
Először is írjál fantasy fociról a topikba én pl kíváncsi lennék rá és más is. El ne kezdjétek, hogy most ott nem az a téma, mert nem különálló belső topik. Usa topikhoz is párszor odaíráj hogy az NBA topik, nem. :D Szóval hajrá, nyomassad!!!!

Mint írtam valóban ez a munkája, de a csávó lehet az eltiltást is elakarta kerülni. Mondok neked egy példát Popovich (ha már NBA). Kettő szavas interjúkat ad. Azért mert az a hitvallása, hogy a sajtónak nem szabad belelátni egy öltözőbe és szükséges rossz. Én ezzel maximálisan egyet is értek, mert senki semmi köze mi folyik ott. Egy különálló család és úgyis kell működjön mint egy olasz család, kifelé semmi nem juthat ki. Itt konkrétan nem erre volta kíváncsiak, de megkérdezik a meccsről egyértelmű utalás van, hogy semmi akkor nem próbálok ezerrel arról faggatózni hanem próbálom más irányba terelni. És vissza az NBA-hez nem poénból van, hogy kettő kérdést lehet feltenni, itt sem lenne rossz ezt bevezetni. :D

Ha nyilatkozik azon csámcsog a sajtó, ha nem nyilatkozik azon csámcsog a sajtó. Nem ő volt az első a történelemben, aki nem akart nyilatkozni még ha a meccs után x perccel kötelező is. Diplomatikusan kijelentette, hogy nincs mit mondania. Ezt a szitut nem hiszem hogy sokkal másképp lelehetett volna rendezni. A csávó totál idegben van meccsek óta, ezért is írtam hogy még el is kezdik provokálni hogy csak azért is szedjenek ki belőle valamit. Costa esetre rákérdez és várja hogy bedurranjon....

Maradni nincs értelme, borzasztóan puskaporos a levegő, se neki se a csapatnak nem tenne jót ha maradna. Ez tipikus olyan eset, hogy ez a hajó nem akarja felvenni így felesleges érte rohanni. A játékosok részéről is enyhe puccszagot érzek és az öltözőt elvesztette erről már több hír is volt, s pl ez is normális körülmények között nem szivároghatna ki. Ez a projekt véget ért, mindenkinek újult erővel új feladatokat kell találnia.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.10.31. 18:10:59

Valaki tud arról, hogy a Chelsea szúrkolók, hogy állnak az edzőváltás kérdéséhez? Nem nagyon olvasok ilyeneket.

Bob,
Igen szerintem is jót tenne egy kis pihenő neki és valóban kiváncsi lennék mit tudna egy válogatott élén. Mondjuk a magyar élén.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MR. TROMORT777

2015.10.31. 18:06:30

Bob_Marley írta: Első kérdés, hogy mit gondol a meccsről, utána a kínos szitukra kérdezett rá, majd nem sokkal később a pozíciója aztán megint a meccs és szinte mindegyiket úgy tette fel, hogy nothing to...tehát hogy előre tudta a választ, de azért csak kérdezte és kérdezte. Persze ez a feladata is, de úgy éreztem egyértelmű utalásokat tett és a kérdés feltevés is olyan volt, hogy "durranjon be". Ha megkérdeznek valamiről,a mire jön egyértelmű válasz akkor nálam az kukacoskodás, hogy de azért felteszed még ötször a kérdést. Teszem azt szereted a csokis sütit? Nem szeretem. De miért nem szereted? Nem gondolod hogy ez finom nem gondolod hogy egészséges, nem gondolod hogy blablablala, nem gondolod hogy....Én ezt vettem le az interjúból. Persze nyilatkozni kell és ez a felelőssége, de hozzáteszem a sajtónak alapvetően semmihez nincsen köze ami egy csapatnál történik. Diplomatikusan kell tudni válaszolni most ez nem volt, mert idegállapotba volt. :D Nem akarta hosszúra nyújtani és nem akart nyilatkozni,d e a riporter meg "kötekedett".
De most a riporter helyében mit kellett volna tenni? Ez a munkája, hogy kérdéseket tegyen fel. Mourinho megjelent a mix zónában, mert ugye kötelező. A riporternek meg ez a munkája, hogy kérdezzen. Az első "nothing to say" után el kellett volna köszönni, hogy oké, köszi?
Értem mit mondasz, de pont Mounak kéne tudnia értelmesen reagálni, mert minden más esetben hatalmas szája van. De igazából lényegtelen.

Sokkal jobban érdekel, hogy szerintetek lenne-e értelme maradnia. Illetve vélemények az esedleges utódokról. Úgy nézem én vagyok egyedül aki hinne Rodgers-ben.

Szerk: Fantasy topicban nem téma a fantasy foci mostanában, főleg nem a daily, úgyhogy itt dicsekednék el a fullos newcastle-s védelmemmel. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MR. TROMORT777 2015.10.31. 18:11:04-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.31. 18:01:14

A mostani interjúja is klasszikus lesz úgy érzem.
Azért fura ilyen helyzetben látni az elmúlt 10 év egyik legsikeresebb edzőjét. Nyilvánvaló, hogy ha nem róla lenne szó, akkor már rég kirúgták volna, de azért a türelem így is véges. Mondjuk az is igaz, hogy nem igazán lenne, akit a helyére hozni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.31. 17:56:55

Normandia írta:Mou már régen nem az, aki volt. Nagyon elszállt vele a ló, most ez a kanosszajárás, remélem ráébreszti, hogy nem ő az Isten. Bár, vannak kétségeim e felöl.
Egyébként Rogers a nyomába sem ér szakmailag.
Itt lejjebb ìrta valaki, hogy elvesztette az öltözőt és ezzel nagyon egyet tudok érteni. Most úgy festett a pálya szélén, mint egy seregvesztett hadvezér. Kicsit sem sajnálom, mert még van, aki vevő lesz rá és továbbra is olvashatjuk, vagy hallhatjuk arogáns, pökhendi nyilatkozatait.
Amúgy annyira megnézném egy válogatott élén és szerintem most az jót is tenne neki. Nem akkora reflektorfény, tudna normálisan dolgozni letudna higgadni és rövid időn belül összeállítani taktikát és motiválni pedig nagyon menne neki, mert ezekben nagyon jó. Egy Portugáliából kíváncsi lennék mit hoz ki.

A Chelsea projekt a végét rúgja ez teljesen egyértelmű és év közben nehéz "melót találni". Én bízok benne jót fog tenni neki a kis pihenő, mert amit a csávó tud a fociról azt kevesen tudják és később hasznos lehet sok helyen.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.10.31. 17:43:53

Mou már régen nem az, aki volt. Nagyon elszállt vele a ló, most ez a kanosszajárás, remélem ráébreszti, hogy nem ő az Isten. Bár, vannak kétségeim e felöl.
Egyébként Rodgers a nyomába sem ér szakmailag.
Itt lejjebb ìrta valaki, hogy elvesztette az öltözőt és ezzel nagyon egyet tudok érteni. Most úgy festett a pálya szélén, mint egy seregvesztett hadvezér. Kicsit sem sajnálom, mert még van, aki vevő lesz rá és továbbra is olvashatjuk, vagy hallhatjuk arogáns, pökhendi nyilatkozatait.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Normandia 2015.10.31. 18:12:24-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.31. 17:43:01

MR. TROMORT777 írta:
Bob_Marley írta:
Jelen idegállapotában nem akart eldurranni pedig provokálták rendesen (én legalábbis így láttam és a feje is elég idegesnek tűnt). Sajnos szerintem is reszeltek neki, de máshol megint feltud építeni egy csapatot itt viszont elvesztette már az öltözőt és kaotikus a helyzet.
Mivel provokálták? Mire gondolsz?
Sima kérdések voltak, Ő meg egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni. Csak magának köszönheti a kialakult helyzetet,
Special None. :D

Első kérdés, hogy mit gondol a meccsről, utána a kínos szitukra kérdezett rá, majd nem sokkal később a pozíciója aztán megint a meccs és szinte mindegyiket úgy tette fel, hogy nothing to...tehát hogy előre tudta a választ, de azért csak kérdezte és kérdezte. Persze ez a feladata is, de úgy éreztem egyértelmű utalásokat tett és a kérdés feltevés is olyan volt, hogy "durranjon be". Ha megkérdeznek valamiről,a mire jön egyértelmű válasz akkor nálam az kukacoskodás, hogy de azért felteszed még ötször a kérdést. Teszem azt szereted a csokis sütit? Nem szeretem. De miért nem szereted? Nem gondolod hogy ez finom nem gondolod hogy egészséges, nem gondolod hogy blablablala, nem gondolod hogy....Én ezt vettem le az interjúból. Persze nyilatkozni kell és ez a felelőssége, de hozzáteszem a sajtónak alapvetően semmihez nincsen köze ami egy csapatnál történik. Diplomatikusan kell tudni válaszolni most ez nem volt, mert idegállapotba volt. :D Nem akarta hosszúra nyújtani és nem akart nyilatkozni,d e a riporter meg "kötekedett".
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.10.31. 17:46:34-kor.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.31. 17:23:21

Mondjuk én nem bánom, ha a legnagyob provokátort is néha provokálják. :lol:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
MR. TROMORT777

2015.10.31. 17:21:18

Bob_Marley írta:
Jelen idegállapotában nem akart eldurranni pedig provokálták rendesen (én legalábbis így láttam és a feje is elég idegesnek tűnt). Sajnos szerintem is reszeltek neki, de máshol megint feltud építeni egy csapatot itt viszont elvesztette már az öltözőt és kaotikus a helyzet.
Mivel provokálták? Mire gondolsz?
Sima kérdések voltak, Ő meg egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni. Csak magának köszönheti a kialakult helyzetet,
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.31. 17:16:14

MR. TROMORT777 írta:https://streamable.com/e7fs The Nothing one.
Ilyenkor bezzeg nem mond semmit.
Ha mond az a baj ha nem akkor az. :D

Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2015.10.31. 17:04:05

https://streamable.com/e7fs The Nothing one.
Ilyenkor bezzeg nem mond semmit.
zola8787
Director del Fútbol

2015.10.31. 16:54:53

Ilyenkor egy jó edző változtat. Ja, hogy Mourinho-nak nem sikerül? :lol: Sok kupát köszönhetünk amúgy neki is, visszajöhetne a Real-hoz.
MR. TROMORT777

2015.10.31. 15:34:52

palesz77 írta: A pillanat, amikor Costa rájött, hogy most rossz emberrel kezdett ki.. :lol:

Nekem ez a kedvencem:
https://www.youtube.com/watch?v=hOVwwMzBMmk 0:28tól :D
Kapja az ívet. :D

Szerintem ezzel tényleg lőttek Mounak, mint egy szellem, olyan a pálya szélén. Teljesen elvesztette a játékosait, csak szenvednek a szezon eleje óta. Innen már nem hozza vissza. Én komolyan hiszem, hogy Rodgers komoly jelölt. Egy ilyen kerettel tudna dolgozni az biztos.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.31. 15:28:10

MR. TROMORT777 írta:Csak munkát akar Rodgers-nek :D
Jólelkű gyerek na.. :D

A pillanat, amikor Costa rájött, hogy most rossz emberrel kezdett ki.. :lol:

visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.31. 15:27:59

nem hinném h kiteszik mou-t. kit vinnének oda szezon közben? rodgers? :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése