Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ehhez csak annyit, bár a tippmix topikban már leírtam, én végignéztem a MU meccsét, amit sosem szoktam. Kritikán aluli volt az egész, büntetés nézni ezt komolyan. Este megnéztem a 'Pool meccsét, ott legalább szurkolóként néztem. Hát, mit mondjak: ezzel is lehetne vallatni embereket.P.U.Y.O.L. írta:Egy Chelsea fun barátommal szenvedtem végig a meccset. Mit nem mondjak....nem most fogok rászokni a Premier League meccsekre. Lassú, gyámoltalan játék mindkét oldalon. Mourinho kiállt csatár nélkül és még deffenzívek is voltak. Pedro volt az egyedüli veszélyforrás a játékukban. Cesc meg kritikán alluli volt. A Chelsea-s barátom már a 15. percben a cseréjét követelte. Azt hiszem ez mindent el is mond a teljesítményéről. Respect annak, aki végig bírta nézni...
Egy Chelsea fun barátommal szenvedtem végig a meccset. Mit nem mondjak....nem most fogok rászokni a Premier League meccsekre. Lassú, gyámoltalan játék mindkét oldalon. Mourinho kiállt csatár nélkül és még deffenzívek is voltak. Pedro volt az egyedüli veszélyforrás a játékukban. Cesc meg kritikán alluli volt. A Chelsea-s barátom már a 15. percben a cseréjét követelte. Azt hiszem ez mindent el is mond a teljesítményéről. Respect annak, aki végig bírta nézni...MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/Troll.Football ... =2&theater
Fabregas mai performansza....![]()
![]()
![]()
De "kár " hogy eladtuk![]()
Érdemes főleg a szabadrúgásos részt megnézni.
És ezt úgy, hogy pár éve még a hatodosztályban kergette valami libalegeltetőn.
Kit érdekel???? NYERTÜÜÜÜÜNK!!!!noname írta:És 13 forduló után a Leicester vezet.![]()
Akkor ötkor Évánál, ok?
Az Arsenal 1-1-et játszott a Pool pedig kikapott 2-1-re.palesz77 írta:Valaki legyszi segitsen, mennyi lett a Pool meccs? Mobilnetem nem akarom mas oldalakkal fogyasztani, azt tudom, hogy szunetben 1-1 volt, es hogy Coutinho megint lott egyet. Elore is koszi.![]()
u.i.: Meg akkor mar az Arsenalt is irjatok be..
Nem, nem írnám ki.TripleH írta:Csabi de most tedd a szívedre a kezed, és mondd, ha te neked közöd lenne bármilyen szinten is egy edző buktatáshoz, te azt írnád ki a facebook-ra, hogy igen én voltam, és az a cél, hogy Mou megbukjon?
Csabi de most tedd a szívedre a kezed, és mondd, ha te neked közöd lenne bármilyen szinten is egy edző buktatáshoz, te azt írnád ki a facebook-ra, hogy igen én voltam, és az a cél, hogy Mou megbukjon?PCsabi írta: Fabregas tette ki fb-ra:
I would like to clarify that contrary to a few reports form some online websites, I am extremely happy at Chelsea and have an excellent relationship with the manager.
There maybe certain individuals from the outside trying to destabilise this club but I strongly believe that we will bounce back and come good again.
Persze lehet majd azzal jönni, hogy mi mást kellett volna kiírnia...
Fabregas tette ki fb-ra:palesz77 írta:Elméletileg Cesc az egyik fő ludas a bujtogatásban.Nagyon sajnálom komolyan, ilyen tehetség mellé ennyire hülye mentalitással rendelkezni..
Ezzel egyetértek, nem is lehet vitatéma, de ettől még a gondok megmaradnak. Ezért kellene sürgősen megbeszélniük a problémákat. Egyébként én pont Mou-n érzem, hogy nem a valóságban él.Bob_Marley írta:Az hogy a másik mit csinál ki kivel foglalkozik egy dolog, de a család és a csapat szent és sérthetetlen és nem a megbuktatáson agyalok.