Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ha van egy kis eszük, akkor Martinez és Llorrente árán odaviszik Benatot és Griezmannt. Óriásit nyernének vele, ráadásul pénzügyileg is rendkívül megérné nekik.messideco írta:Nem tudom mi lesz velük, főleg ha Llorente és Martinez is távozik szeptemberig...
Pont akartam írni. Megint az a helyzet, ami már évek óta...BritishKnight írta:Aly CissokhoValencia
4 éves szerződést írt alá a francia válogatott védő.
AZ!csak szerintem hülyeség akkor is!
Szerintem az 1-től 99-ig szabályozás is simán jó lenne, és legalább mindenki választhat olyan számot magának amihez esetleg köti valami... De nekem mindegy, csak szerintem hülyeség akkor is!Rabbid írta:Csak a szerződéssel a felnőttcsapathoz tartozóknak kell 25-ig lennie. Ugyanis egy csapatnak maximum 25 játékosa lehet. Így meg azért csak jobb, hogy rendezett, nem egy 21-234-324234-4234-32432 leosztású kezdővel kell gondolkodni:D
Ennek mi értelme van?messideco írta: de 25-nél feljebb nem mehet
Muniesa a sérülése miatt visszakerült a B csapatba.10Messi4ever írta:Jól tudom, hogy a spanyol élvonalbeli csapatoknál csak 1-től 25-ig lehetnek mezszámok? Mert Song a 26. játékos a keretünkben, úgyhogy kíváncsi vagyok, mi lesz most. Elvileg a 27-est szeretné. Valaki tud többet erről?
Ha jól tudom 25en lehetnek a keretben, de mezszám az lehet bármilyen, de nem biztos, h ez így van.10Messi4ever írta:Jól tudom, hogy a spanyol élvonalbeli csapatoknál csak 1-től 25-ig lehetnek mezszámok? Mert Song a 26. játékos a keretünkben, úgyhogy kíváncsi vagyok, mi lesz most. Elvileg a 27-est szeretné. Valaki tud többet erről?