Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
No meg Jordi Alba is.Lionel85 írta:Szerintem pihennek. Annyi meccs van a lábukban, hogy nem hiszem, hogy a két ázsiai csapat elleni felkészülési meccsekkel hátrányba kerülnének a többiekkel szemben. Biztos vagyok benne, hogy az első Eb meccsen már ott lesz Xavi, Iniesta, Piqué és Busquets a kezdőben!visca el barca írta:barcás különitmennyel mi a rák van? multkori meccsen sem játszottak...
Szerintem pihennek. Annyi meccs van a lábukban, hogy nem hiszem, hogy a két ázsiai csapat elleni felkészülési meccsekkel hátrányba kerülnének a többiekkel szemben. Biztos vagyok benne, hogy az első Eb meccsen már ott lesz Xavi, Iniesta, Piqué és Busquets a kezdőben!visca el barca írta:barcás különitmennyel mi a rák van? multkori meccsen sem játszottak...
Igazából nincs olyan nagy jelentősége, bár akadnak focisták akik vadul ragaszkodnak a mezszámukhoz. Úgy néz ki, ők nem ilyenek, vagy nem tartják annyira fontosnak, hogy ebből bármi konfliktus kialakuljon.Sanama írta:
na igen ezt nem vágtam, de azt hallottam,hogy azért nem cserélik vissza mert megbeszélték,hogy akkor már így jó lesz. Xavi8 Ini6
na igen ezt nem vágtam, de azt hallottam,hogy azért nem cserélik vissza mert megbeszélték,hogy akkor már így jó lesz. Xavi8 Ini6geridoss írta:2002-es VB keretben Hierro viselte a hatos mezt, Xavi akkor a 19-es mezzel volt nevezve (egyáltalán nem volt alapember, nem is emlékszem, hogy játszott-e, vagy hogy mennyit)Alexander Mahone írta:A válogatottban miért cserélik fel Xavi és Iniesta a mezszámaikat?
2004-es EB-n Helgueraé volt a hatos mez, Xavi a 20-ast kapta.
2006-os VB-n már kerettag volt Iniesta is, azonban Albelda volt a hatosban, így Xavi vitte a nyolcast. Iniesta 13-asban játszott.
2008-as EB-n már a mostani számuk volt.
2002-es VB keretben Hierro viselte a hatos mezt, Xavi akkor a 19-es mezzel volt nevezve (egyáltalán nem volt alapember, nem is emlékszem, hogy játszott-e, vagy hogy mennyit)Alexander Mahone írta:A válogatottban miért cserélik fel Xavi és Iniesta a mezszámaikat?
megbeszélték egymással.Alexander Mahone írta:A válogatottban miért cserélik fel Xavi és Iniesta a mezszámaikat?
Xabi helyett simán be lehetne rakni Cazorlát, Fabregast vagy Matát, és meg is van a 4-3-3.Sanama írta:egyszerűen nem értem ezt a felállást. a spanyoloknál van általában a labda 60%-ban, miért kell 2vkp?! Valahogy úgy érzem,hogy nem tud dönteni VdB Xabi és Busi között és egyiket sem akarja nélkülözni.
Így van, mindenhol a 4-2-3-1-et gondolják a legvalószínűbbnek.Sanama írta:amúgy kíváncsi leszek hogy fognak felállni a spanyolok...
VdB sajna szerintem megint erőltetni fogja a 2vkp-t és valami 4-2-3-1 felállás lesz .
középpálya lesz a legérdekesebb megint, szerintem... én 4-3-3mat gondolnám sokkal jobbnak, ott busi-xavi-ini-silva-torres/Llorrente-pedro 6os esetleg jól is hangzik,de fogalmam nincs hogy fognak felállni. De sajna biztosra veszem,hogy nem 4-3-3 lesz.
Eddig is az volt, senki nem gondolhatta komolyan, hogy majd őrzik a számukat.daffy írta:akkor úgy látom,tárgytalanevikem97 írta: Én 99%-ra biztosra mondom,ha mégis meglátsz valakit 5-ös,7-es mezben akkor elnézést
akkor úgy látom,tárgytalanevikem97 írta: Én 99%-ra biztosra mondom,ha mégis meglátsz valakit 5-ös,7-es mezben akkor elnézést
Ezen jót nevettem.evikem97 írta:Nem lehet "odaadni" senkinek sem a mezszámukat,amíg a válogatotthoz tartoznak.Varatrix írta:Kíváncsi vagyok hogy Villa és Puyol mezszámát oda adják e valakinek?
Hamár akkor Llorrentének a 7-est.daffy írta:én az ellenkezőjét gondolom 99%-raevikem97 írta: Én 99%-ra biztosra mondom,ha mégis meglátsz valakit 5-ös,7-es mezben akkor elnézést
szerintem ha a tornára nevezel 23 játékost,akkor 1-23ig lesznek számozva függetlenül attól,hogy ki szokott játszani a mezekben
én az ellenkezőjét gondolom 99%-raevikem97 írta: Én 99%-ra biztosra mondom,ha mégis meglátsz valakit 5-ös,7-es mezben akkor elnézést