Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...ebből a háromból de jó lett volna csak egy a Clássicón!!!! ott éppen ennyit hagyott ki!Gareth Tello írta:Ja, és Pedro már kettőt is vágott, ahogy reméltem, úgyhogy minden szép és jó.Pavel írta:Úgy látom, hogy a Barca könnyedén veri a fehéroroszokat.
És beszállt Ini is.
köszönöm!miihii írta:TESSÉKcarlos1991 írta:valaki egy linket a tegnapi meccs összefoglalójáról legyen szíves dobni mert nem találom sehol
Én a Németeket mondanám ugyebár ennek a spanyol generációnak ez lesz azgergo9 írta:Az a durva hogy 14-ben sem látom melyik csapat az aki képes lenne megállítani őket. Annak ellenére hogy bem sziporkáztak a vb-n sem az eb-n sem(döntőben hálaajóégnek digóék ellen igen) .
Gondolom "nem" sértődnének meg a habfehér csapattársak muhahaMichaaBee írta:Ha del Bosque igazán tökös akarna lenni, akkor egyszer kiküldene egy Valdés, Puyol, Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Thiago, Pedro, Villa, Fabregas kezdőt.A komoly az, hogy ebből 9 sajátnevelés...
MichaaBee írta:Ha del Bosque igazán tökös akarna lenni, akkor egyszer kiküldene egy Valdés, Puyol, Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Thiago, Pedro, Villa, Fabregas kezdőt.A komoly az, hogy ebből 9 sajátnevelés...
Ja, és Pedro már kettőt is vágott, ahogy reméltem, úgyhogy minden szép és jó.Pavel írta:Úgy látom, hogy a Barca könnyedén veri a fehéroroszokat.
nem kell aggódni,tőlünk szinte mindenki annyi pontra lenne!S.Agüero írta:Szerintetek meddig tudja tartani a tempót a két naggyal az Atma?
Remélem legalább féltávig. 3 hely valószínűleg borítékolható nekik. Már ha "csak" 20-ra lesz év végén a 2.-tól, már fejlődés...![]()
![]()
Csak nehogy a végén még minket is beelőzzön... Viccet félretéve idén szerintem biztos dobogós lesz az ATMA.visca el barca írta:a matracosok milyen jol tartják magukatde röhögnék ha beelőznék a végén a realt
![]()
persze azért csaloka ez a 19 pont nekik, mert a malagát leszámítva erős csapattal nem igazán találkoztak még...
Hat forduló telt el. Nagyjából semmi nem dőlt még el. Nem érdemes hosszútávon azt feltételezni, hogy a Malagával vagy az Atleticóval fogunk harcolni a bajnoki címért.maister6000cm3 írta:Én azt nem értem, hogy miért foglalkozik Tito is meg a csapat is még mindig a Madriddal (persze a meccs miatt, de 3 meccsel ezelőtt is így volt) holott ők 8 pontnyira vannak tőlünk, és közvetlen mögöttünk van két veretlen gárda, akik közül minimum az egyik idén szerintem dobogós lesz. Az ATMA képes lesz minket is megtréfálni, akár még a Camp Nouban is. Ráadásul Falcao vezeti a góllövő listát is... Én inkább látom őket riválisnak a bajnokságban mint a Madridot.