Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
pedig jöhetne!!! egyébként korábban is volt vki Messi előtt: Eto'o, utána Ibra... aztán lett "kényszerből" Messi középső támadó, aki annyira bevált, amit álmodni sem mertünk! tavaly a Real ellen láthattuk ezt, vagyis Messi igazi hamis 9-es, előtte pedig Alexis játszott... Messi amúgy is szeret visszalépni! persze ehhez vkit ki kéne tenni a csapatból...Gareth Tello írta:A Sociedad elleni gólja: http://www.youtube.com/watch?v=oq_IyjS7z-Qlui1698 írta:Ez a Falcao gyerek jelenleg magasan a világ legjobb kilencese.
Kár, hogy nálunk már nincs ilyen poszt, mert szívesen elnézegetném itt.
Sok Messi-videót nézegetett mostanság, úgy tűnik.
Most nézem amúgy, hogy idén 8 meccs után 12 góllal áll az Atléticóban.
A válogatottal együtt: 11 meccs, 16 gól.![]()
Jó lett volna, ha őt hozzuk el anno Ibra helyett.
A Sociedad elleni gólja: http://www.youtube.com/watch?v=oq_IyjS7z-Qlui1698 írta:Ez a Falcao gyerek jelenleg magasan a világ legjobb kilencese.
Kár, hogy nálunk már nincs ilyen poszt, mert szívesen elnézegetném itt.
Vagy üldözési mániád lehet vagy nem tudom. Komolyan tartasz az Atleticotól?? Örülni kéne amúgy is hogy van a 2 nagyon kívül egy csapat akik teljesítenek. Év végére elfognak majd fogyni, de addig örüljünk, amíg tartják a lépést.#David Villa# írta: Pedig már bíztam a pontvesztésben. A kolumbiai viszi a hátán a csapatot.
...ebből a háromból de jó lett volna csak egy a Clássicón!!!! ott éppen ennyit hagyott ki!Gareth Tello írta:Ja, és Pedro már kettőt is vágott, ahogy reméltem, úgyhogy minden szép és jó.Pavel írta:Úgy látom, hogy a Barca könnyedén veri a fehéroroszokat.
És beszállt Ini is.
köszönöm!miihii írta:TESSÉKcarlos1991 írta:valaki egy linket a tegnapi meccs összefoglalójáról legyen szíves dobni mert nem találom sehol
Én a Németeket mondanám ugyebár ennek a spanyol generációnak ez lesz azgergo9 írta:Az a durva hogy 14-ben sem látom melyik csapat az aki képes lenne megállítani őket. Annak ellenére hogy bem sziporkáztak a vb-n sem az eb-n sem(döntőben hálaajóégnek digóék ellen igen) .
Gondolom "nem" sértődnének meg a habfehér csapattársak muhahaMichaaBee írta:Ha del Bosque igazán tökös akarna lenni, akkor egyszer kiküldene egy Valdés, Puyol, Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Thiago, Pedro, Villa, Fabregas kezdőt.A komoly az, hogy ebből 9 sajátnevelés...
MichaaBee írta:Ha del Bosque igazán tökös akarna lenni, akkor egyszer kiküldene egy Valdés, Puyol, Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Thiago, Pedro, Villa, Fabregas kezdőt.A komoly az, hogy ebből 9 sajátnevelés...
Ja, és Pedro már kettőt is vágott, ahogy reméltem, úgyhogy minden szép és jó.Pavel írta:Úgy látom, hogy a Barca könnyedén veri a fehéroroszokat.
nem kell aggódni,tőlünk szinte mindenki annyi pontra lenne!S.Agüero írta:Szerintetek meddig tudja tartani a tempót a két naggyal az Atma?
Remélem legalább féltávig. 3 hely valószínűleg borítékolható nekik. Már ha "csak" 20-ra lesz év végén a 2.-tól, már fejlődés...![]()
![]()