Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én ezt olvastamRinku írta:Világ leggazdagabb? Az arabok bepisálnak a röhögéstől ezen az "aprópénzen"...Initom írta:Most nem régen hallottam,hogy a világ leggazdagabb embere megvette az Osasunát.
Hivatalosan a leggazdagabb, Mexikói csóka,valami telekom tulaja.
Vagyona 67 milliárd $.Mexikóban lehet, hogy a leggazdagabb, ha a Kartelt leszámítjuk.
Világ leggazdagabb? Az arabok bepisálnak a röhögéstől ezen az "aprópénzen"...Initom írta:Most nem régen hallottam,hogy a világ leggazdagabb embere megvette az Osasunát.
Hivatalosan a leggazdagabb, Mexikói csóka,valami telekom tulaja.
Vagyona 67 milliárd $.
a nevet nem tudom.de az atleticot akarta.Deus írta:Nem a Carlos Slim -ről beszéltek ? Mármint nem úgy volt hogy ő megveszi Atletico Madridot?
Köszi a tájékoztatást.Capon írta:Ovideo az.
Pár év múlva megnézzük mire jutottak.
Én ha jól tudom, akkor a jelenleg harmadosztályban szereplő Real Oviedot vásárolta meg. Még nyilatkozott is: "Az Oviedónak a múltjához méltóan kell szerepelnie, tehát nem lehet más a cél, mint az élvonalbeli szereplés."Initom írta:Most nem régen hallottam,hogy a világ leggazdagabb embere megvette az Osasunát.
Falcao gól nélkül botlott is az Atma.miihii írta:Egészen kivételes forduló volt ez. Se Messi, se CR, se Falcao nem talált be. Ez az unikum, nem Jo5é
Jó, de azért az Atletico nem Levante szint. Utóbbi egy kis csapat, mely tavaly nagyon bekezdett, de aztán kipukkadt, az Atletico viszont egy jó kerettel rendelkező, erős középcsapat. Persze azt én sem hiszem, h végig versenyben lesznek a bajnoki címért, de talán majd nem 25-30 pontokkal maradnak le a két nagytól, mind az elmúlt években az aktuális 3. helyezett.sjd írta:Azért még korai elájulni tőlük, szvsz január végére sehol nem lesznek. Javítsatok ki, de mintha tavaly ilyenkor a Levante vezette volna bajnokságot (vagy legalábbis hasonló teljesítményt mutatott fel) és az elmúlt években mentünk már úgy novemberi Clasicora, hogy a Valencia állt a tabella élén.#David Villa# írta:Atletico is tudja tartani a lépést a Barcával. Ennek örülök. Ha kell velük is megküzdünk a bajnoki címért! Nagy összecsapás várható!
Majd az lesz az érdekes, ha mondjuk április eleje felé is tartani tudják a Barcát pontszámban.
Azért még korai elájulni tőlük, szvsz január végére sehol nem lesznek. Javítsatok ki, de mintha tavaly ilyenkor a Levante vezette volna bajnokságot (vagy legalábbis hasonló teljesítményt mutatott fel) és az elmúlt években mentünk már úgy novemberi Clasicora, hogy a Valencia állt a tabella élén.#David Villa# írta:Atletico is tudja tartani a lépést a Barcával. Ennek örülök. Ha kell velük is megküzdünk a bajnoki címért! Nagy összecsapás várható!
pedig jöhetne!!! egyébként korábban is volt vki Messi előtt: Eto'o, utána Ibra... aztán lett "kényszerből" Messi középső támadó, aki annyira bevált, amit álmodni sem mertünk! tavaly a Real ellen láthattuk ezt, vagyis Messi igazi hamis 9-es, előtte pedig Alexis játszott... Messi amúgy is szeret visszalépni! persze ehhez vkit ki kéne tenni a csapatból...Gareth Tello írta:A Sociedad elleni gólja: http://www.youtube.com/watch?v=oq_IyjS7z-Qlui1698 írta:Ez a Falcao gyerek jelenleg magasan a világ legjobb kilencese.
Kár, hogy nálunk már nincs ilyen poszt, mert szívesen elnézegetném itt.
Sok Messi-videót nézegetett mostanság, úgy tűnik.
Most nézem amúgy, hogy idén 8 meccs után 12 góllal áll az Atléticóban.
A válogatottal együtt: 11 meccs, 16 gól.![]()
Jó lett volna, ha őt hozzuk el anno Ibra helyett.
A Sociedad elleni gólja: http://www.youtube.com/watch?v=oq_IyjS7z-Qlui1698 írta:Ez a Falcao gyerek jelenleg magasan a világ legjobb kilencese.
Kár, hogy nálunk már nincs ilyen poszt, mert szívesen elnézegetném itt.
Vagy üldözési mániád lehet vagy nem tudom. Komolyan tartasz az Atleticotól?? Örülni kéne amúgy is hogy van a 2 nagyon kívül egy csapat akik teljesítenek. Év végére elfognak majd fogyni, de addig örüljünk, amíg tartják a lépést.#David Villa# írta: Pedig már bíztam a pontvesztésben. A kolumbiai viszi a hátán a csapatot.