Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
laliga@sport1tv.huBarcaman1993 írta:Nem igazán tudtam, hogy hova írjam, ezért idedobom. A Fieszta c. műsorba szeretnék képeket beküldeni, de nem igazán tudom a módját. Vki ki tudna engem segíteni?
,samy85 írta:http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... rcelonanal
a cím ellenére ez a ligát minősíti!
zárójelben csak annyit hogy a real-Barca 2 400 millás adósságot görget maga elött..
Torres lehet, h az ellenünk lőtt góljával a spanyol keretbe is belőtte magát. Ha ne adj isten még a döntőben is betalálna, akkor aligha hinném, h Del Bosque kihagyná.P.U.Y.O.L. írta:Mondjuk Llorrentét én is előbb hívnám be, mint Rault. Viszont Torres helyére simán mehetne a padra. Villa meg még mindig kérdőjel. Nyilván ott lesz az EB-n, de hogy mennyit fog játszani, az erősen kérdéses. Én mindenesetre drukkolok Raulnak, mert igazán megérdemelné!daffy írta:mikor hirdetnek bő keretet a spanyolok az eb-re?
félek,hogy llorrentét is előbb hívná be vdb,mint raúlt,pedig a formája abszolút indokolná legalább a kerettagságot
Mondjuk Llorrentét én is előbb hívnám be, mint Rault. Viszont Torres helyére simán mehetne a padra. Villa meg még mindig kérdőjel. Nyilván ott lesz az EB-n, de hogy mennyit fog játszani, az erősen kérdéses. Én mindenesetre drukkolok Raulnak, mert igazán megérdemelné!daffy írta:mikor hirdetnek bő keretet a spanyolok az eb-re?
félek,hogy llorrentét is előbb hívná be vdb,mint raúlt,pedig a formája abszolút indokolná legalább a kerettagságot
A mixem miattuk látszik elmenni, szóval nekem nem jön be ez a vicc...levproff írta:Valencia ma az évtized viccét mutatta be.![]()
Ráadásul sza.rá támadták a meccset, 70%-os labdabirtoklás, 24(!!) kapuralövés..a Zaragoza meg kétszer elment a kapuig és..S.Agüero írta:Jah, otthon egy Zaragozától emberelőnyben kapnak 2-t és így 1-2 az állás, s már csak 10 perc a meccsből.levproff írta:Valencia ma az évtized viccét mutatta be.![]()
![]()
levproff írta:Valencia ma az évtized viccét mutatta be.![]()
Az új edző az exDeporos Miguel Ángel Lotina. Ha jól emlékszem, vele esett ki a La Coruna, nem jó ómen...Lionel85 írta:Nem sok időt töltött el a Villarreal kispadján José Francisco Molina, akit a Levante elleni vereség után menesztettek.
Na ez egy jó hír!adam_1519 írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/03/06 ... a_spanyol8
További 3 évig a Sport tv-n a spanyol bajnokság, ezt a hírt már vártam, mert a digiből kinéztem, hogy ezt is megveszik..