Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2013.12.09. 13:03:45

most is csak azért sirsz mert itt ki is estek :D ha megkaptátok volna a hubbabubbatownt-t csendben lennél :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.09. 12:59:42

bence-barca írta:Persze, mert az átlagember inkább nézi a Spurst, mint a Kidderminstert... ugyan már :roll: :mrgreen:

Szerintem amúgy nem rossz az, h sok kicsinek van esélye minél továbbjutni, persze az sem jó, h 2 erős gárda találkozik ilyen hamar. Ettől független szerintem változtatni nem kéne, mert akkor itt is az lenne, h csak a nagyok maradnak kb életben 1-2 csodától eltekintve.
Tényleg, megfeledkeztem a több százezer fős európai Kidderminster-szurkolótáborról. #-o

Persze, nem rossz, hogy minél tovább menetelhetnek a kicsik is, de azért ezt túlzásnak tartom... :? Meg mondjuk a jegybevétel is nagyobb lenne egy Spurs-Chelsea elődöntő esetében, mint egy West Ham-Leyton Orient párosításnál.

Na mindegy, annyira végül is nem fontos a dolog, elsődleges nekünk továbbra is az, hogy meglegyen a BL-helyezés, közben jó lenne az EL-ben is minél tovább menetelni (ezután egy ideig úgyis a másik európai kupasorozatban fogunk indulni :mrgreen: ), a KapuFA csak harmadlagos ennek fényében.

Á, valamiért idén nagyon PL-függő lettem. :lol: Imádom ezt az egészet, a legizgalmasabb, legélvezhetőbb bajnokság a világon. =D>
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.12.09. 12:53:15

Gareth Tello írta: Mondjuk az szerintem vicc, hogy a legjobb 32 közé jutásért már Arsenal-Spurs lesz, miközben olyan rangadókat is nézhetünk majd többek között, mint
1. Yeovil–Leyton Orient
2. Macclesfield–Sheffield Wednesday
3. Grimsby–Huddersfield
4. Ipswich–Preston North End
5. Kidderminster–Peterborough
6. Doncaster–Stevenage
:? :lol:

Lehet, hogy valamit kellene változtatni a rendszeren, mert így biztos, hogy az Arsenal-Spurs páros egyik tagja búcsúzni fog, miközben a fenti csapatokból hat ott lesz a 32-ben.
Persze, mert az átlagember inkább nézi a Spurst, mint a Kidderminstert... ugyan már :roll: :mrgreen:

Szerintem amúgy nem rossz az, h sok kicsinek van esélye minél továbbjutni, persze az sem jó, h 2 erős gárda találkozik ilyen hamar. Ettől független szerintem változtatni nem kéne, mert akkor itt is az lenne, h csak a nagyok maradnak kb életben 1-2 csodától eltekintve.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.09. 09:15:37

Game90 írta:Az 1. félidőben kb. 40 percig az Everton irányított, csak az utolsó 5 percben tudtunk valamit kezdeni velük, mondjuk akkor volt 2-3 helyzetünk is. Gondolom a szünetben Wenger adott a játékosoknak, mert a 2. félidőben már jobbak voltunk azért.
Ez speciel engem nagyon meglepett, mert mi anno az első félidőben végig irányítottunk, Barkley-ék többnyire csak nyomozták a labdát, ennek fényében azt hittem, hogy szét fogjátok birtokolni őket, és erőből behúzzátok - de mégsem, tényleg nagyon jól játszottak az első félidőben, aztán viszont valóban feljavultatok, összességében szerintem igazságos eredmény az iksz.

Özilnek meg nem ment annyira, és akkor még enyhén fogalmaztam... Kicsit visszaesett az utóbbi időszakban, nem?

Martíneznek meg hatalmas grat, hihetetlen, milyen csapatot faragott ebből az Evertonból. =D> A probléma csak annyi, hogy jövőre már nem lesz náluk sem Lukaku, sem Deulofeu (valószínűleg), márpedig főleg előbbit nem lesz könnyű pótolni... Ilyen Konékkal meg Naismithekkel pláne nem.
Game90 írta:Ja, FA-Kupában Arsenal - Tottenham.
Mondjuk az szerintem vicc, hogy a legjobb 32 közé jutásért már Arsenal-Spurs lesz, miközben olyan rangadókat is nézhetünk majd többek között, mint
1. Yeovil–Leyton Orient
2. Macclesfield–Sheffield Wednesday
3. Grimsby–Huddersfield
4. Ipswich–Preston North End
5. Kidderminster–Peterborough
6. Doncaster–Stevenage
:? :lol:

Lehet, hogy valamit kellene változtatni a rendszeren, mert így biztos, hogy az Arsenal-Spurs páros egyik tagja búcsúzni fog, miközben a fenti csapatokból hat ott lesz a 32-ben.

Kíváncsi leszek egyébként a meccsre, illetve arra, hogy Wenger mennyire fog pihentetni... Mert nekünk olyan mély a keretünk, hogy nyugodtan lehet rotálni azon a meccsen, és ez még nem is eredményez olyan nagy minőségbeli romlást.

Jó lenne visszavágni a 0-1-ért.
PCsabi
aka Game90

2013.12.08. 23:31:59

Ez a mai nagyon kevés volt.

Az 1. félidőben kb. 40 percig az Everton irányított, csak az utolsó 5 percben tudtunk valamit kezdeni velük, mondjuk akkor volt 2-3 helyzetünk is. Gondolom a szünetben Wenger adott a játékosoknak, mert a 2. félidőben már jobbak voltunk azért.

Kommentátor meg rendesen eljinx-elte a győzelmünket, Özil gólja után: "Ezzel lehet, hogy meg is nyerte a meccset az Arsenal." Kösz. Deu gólja meg szép volt, mondjuk ezt 10-ből 9x blokkolja a védő/védi a kapus/fölé megy. De 1-1 után is volt esélyünk a győzelemre, Giroud mekkora kapufát rúgott :shock:

Jó csapat ez az Everton, nem hiába verték a Chelsea-t és a ManUnited-et ill. döntetleneztek a Spurs-szel és a Liverpool-lal. Jól összerakta ezt a csapatot Martinez, na.

Koscielny - Mertesacker kettős szokás szerint nagyon tetszett, Jenkinson helyett egy bója is jobb lett volna, Gibbs helyett most szívesebben nézegetném a következő 2-3 meccsen Monreal-t, Arteta komolyabb csapat ellen már kevés, Wilshere nevét a 2. félidőben nem is hallottam a lecseréléséig, Ramsey most haloványabb volt, Cazorla nulla, Özil nulla, Giroud szokásos. Flamini nagyon kell a csapatba, vele sokkal másabb a játékunk ill. folyamatosan hajtja a többieket. Walcott meg remélem minél hamarabb visszanyeri az erőnlétét, hogy tudjon kezdeni, mert Cazorla a felépülése után nagyon halovány.

Na mindegy, nagyon nem szomorkodok a döntetlen miatt, viszont a ManCity és a Chelsea ellen sokkal több kell.

Ja, FA-Kupában Arsenal - Tottenham.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.12.08. 18:26:54

Remélem a Barca 2 veresége nem hatott így a szurkolókra mint az M.U -nál: #-o

http://sport.hir24.hu/es-meg/2013/12/08 ... a/~~fokusz" target="_blank
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.08. 17:37:58

Eddig baromi jó az Everton, ellenünk jóval gyengébbek voltak, főleg az első félidőben. Ez a Barkley gyerek megint nagyszerűen játszik.

Kiváló meccs. :)

Gyerünk, Lukaku, rámolj be egyet nekik.
PCsabi
aka Game90

2013.12.08. 16:20:14

Suárez az utolsó 46 Liverpool meccsén 41 gólt szerzett.
Gareth Tello írta: A Napolit szerintem veritek, a City- és a Chelsea-meccseken meg ha összesen szereztek legalább három pontot, az már bőven jónak mondható.
Ha lehet választani, akkor az a 3 pont a Chelsea ellen legyen.

Arsenal: Szczesny, Jenkinson, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Ozil, Cazorla, Giroud.
Subs: Fabianski, Vermaelen, Monreal, Rosicky, Flamini, Walcott, Bendtner.

Everton: Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Oviedo - Barry, McCarthy - Mirallas, Barkley, Pienaar - Lukaku.
Subs: Robles, Heitinga, Jelavic, Naismith, Osman, Stones, Deulofeu.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.07. 20:44:10

Nagyon fontos három pontot hoztunk el a Sunderland otthonából egy piszok nehéz meccsen, kivételesen a tizenhatoson belülről is betaláltunk, O'Shea-nek meg köszönjük az öngólt.

A fejlődés megkérdőjelezhetetlen (copyright Egervári :mrgreen: ), valamiféle koncepció végre látható volt, és csak egy gólt kaptunk (Lloris...) Vertonghen és Chiriches hiányában, ez is kiemelendő. :D

Chadli tetszett, Dembélé szintén, Holtby mostanában igencsak jó labdákat osztogat, Walker szokásosan annyit zakatolt, amennyit csak lehetett, Capoue-t éreztem kicsit gyengébbnek, mondjuk ő most játszott először középhátvédet nálunk (Vlad és Jan sérülése miatt).

Illetve megint fel tudtunk állni a padlóról, már sorozatban másodszor, ez mindenképpen pozitív, látszik, hogy a csapat teljes mellszélességgel AVB mögött áll, akkor is, ha mindenhonnan kritika éri a mestert, érte is küzdenek a pályán, ezt azért jó látni. :)

Szóval lényeg a lényeg, megvan a három pötty, feljebb léptünk a tabellán, már hatodikak vagyunk, a legrosszabb perióduson már túl vagyunk, ettől fogva már csak jobb lesz.

Jöhet egy EL-forduló, tartalékos csapatot várok, aztán hatalmas meccs lesz a Liverpool elleni, bízom benne, hogy Suárezt tartani tudjuk majd...
barca99 írta:Egy EL-hely nem lenne rossz nekik, de piszok nehéz lesz, szerintem a MU is magára fog találni, előre ott lesz az Arsenal, a City, a Chelsea meg a Liverpool, mögöttük meg az Everton, a MU és a Newcastle, a Szentek kerete meg nem tűnik minőséginek, a pad elég gyenge. szerk.: ja, és a Spurs még ki is maradt a második bolyból. Bár Pardew csapatából nem nehéz kinézni egy összeomlást, de még akkor is kevés az esély a top6-ban végezni.
A legjobb PL-szezon hosszú évek óta a mostani. :) Tényleg rég volt már ilyen, hogy ennyi csapat küzdjön a kupaindulást jelentő helyekért. A Sotonnak egyébként én is szorítok, csak ne előlünk vegyék el a végén a BL- vagy az EL-helyet...
barca99
Llegenda del Barça

2013.12.07. 19:33:30

Gareth Tello írta:szerk.: Osvaldo... :shock:
Megvan minden Piqué kritikusnak, hogy itt éppen Kompany nem találja a lábait? Szóval ja, ilyen a védő sors, benne van, hogy földön így megforgatnak. Még a legjobbakat is. Képzeljük már el mi lenne itt, ha CR lőne egy ilyet (CR, nem egy Osvaldo), úgy, hogy előtte Piqué csúszik-mászik. :D Negyven új hozzászólás lenne arról, hogy hát igen, bizony, na a celeb, már megint, inkább a focival foglalkozzon. És jöjjön helyette Hummels, Vertonghen, Agger. Vagy Kompany. :mrgreen:

Nagyon jól jött most ez az iksz a Southamptonnak, még a végén elhitték volna, hogy rosszak, pedig dehogy. :) Az Arsenal ellen Boruc hozta a bohóc formáját, ellenük még enélkül is kemény lett volna. Az Aston Villánál meg sokkal jobbak voltak (77-23-as labdabirtoklást nem is láttam Barcán kívül), erre Yoshidáról úgy fordultak le a félpályán, mintha most hozták volna a negyedosztályból, mondjuk utána lendületből nagyon szépen csinálta Agbonlahor. Delph meg meglőtte élete első gólját, vagy 25 méterről.

Tényleg nagyon jók Pochettinoval, remélem nem zuhannak meg mostanában, Wanyama is most került a partvonalon túlra lábtöréssel. Egy EL-hely nem lenne rossz nekik, de piszok nehéz lesz, szerintem a MU is magára fog találni, előre ott lesz az Arsenal, a City, a Chelsea meg a Liverpool, mögöttük meg az Everton, a MU és a Newcastle, a Szentek kerete meg nem tűnik minőséginek, a pad elég gyenge. szerk.: ja, és a Spurs még ki is maradt a második bolyból. Bár Pardew csapatából nem nehéz kinézni egy összeomlást, de még akkor is kevés az esély a top6-ban végezni.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.12.07. 17:55:20

Na, Arsenal meglóghat holnap 7 ponttal, egyrészről örülnék neki, mert szorítok nekik, másrészről viszont EVerton ellen játszanak, akiknek még jobban szorítok. :D

Liverpool meccsen 3 öngól született, West Hamnél Demel és O'brien, másik oldalon meg Skrtel vette be a rossz kaput. :D
Schürrle duplázott, de ma ez sem vt elég szerencsére.
City is bukott, szép hétvégéje lehet az ágyúsoknak, de pár hete ugyanez vt a szitu, h minden riválisuk bukott szinte, aztán ők is.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.07. 16:44:45

Vertonghen elvileg összeszedett valami kisebb sérülést a Fulham ellen, úgyhogy elképzelhető, hogy nem játszik ma a Sunderland ellen... Rose sem egészséges még, így Walker-Dawson-Chiriches-Naughton védelmet várok. Illetve győzelmet.

Ja, Lamelára szeretném felhívni a figyelmet. Nagy flopnak volt kikiáltva, de kezd belejönni, a Fulham ellen remekül játszott, remélem, ma is kezdeni fog és talán rúg is egy gólt. :)
Game90 írta:Mondjuk ilyen rossz ManUnited középpályát nem tudom, hogy mikor láttam utoljára. Januzaj, Cleverley, Jones, Nani. Borzasztó.
És a vicc az, hogy a 18 éves Januzaj gyerek konkrétan a legjobbjuk volt ma, és ez már nem először fordul elő.

Szépen lassan azért csak kiderül, hogy tudott valamit az öreg SAF.

Egyébként sosem szimpatizáltam a vörösökkel, de azért valahol sajnálom, hogy ilyen szinten visszaestek.

Fellaini meg élvezte a mai meccset a padon.
Game90 írta:Amúgy egy W, D, L, W négyessel kiegyeznék.
Az Everton abszolút verhető, még mi is lefociztuk őket nemrég. :mrgreen: Csak Lukakura kell nagyon odafigyelni.
A Napolit szerintem veritek, a City- és a Chelsea-meccseken meg ha összesen szereztek legalább három pontot, az már bőven jónak mondható.

szerk.: Osvaldo... :shock:
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.12.07. 16:35:41

Mondjuk ilyen rossz ManUnited középpályát nem tudom, hogy mikor láttam utoljára. Januzaj, Cleverley, Jones, Nani. Borzasztó.
Gareth Tello írta:
Game90 írta:Következő 4 meccsünk: Everton, Napoli, ManCity, Chelsea.
L D L L :mrgreen:
Ha.
Ha.
Ha.

Amúgy egy W, D, L, W négyessel kiegyeznék.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.12.07. 14:54:24

ezért is volt nagy mágus az öreg alkesz! a mu keretében évek óta nincs 2 klasszisnál több, ráadásul tele vannak középszerű játékosokkal (pl clevelrley stb).
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
socio66

2013.12.07. 14:36:35

Az nagyon kemény, hogy a United egyetlen veszélyes játékosa egy 18 éves srác.
Teljesen eltűnt a dominancia, a sebesség, a kreativitás a játékukból, ez így tényleg Everton szint, nem túlzóak az elégedetlenkedő hangok.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.06. 15:28:05

Ennyi.
Ezen a 4 meccsen nyeri meg az Arsenal a bajnokságot és jut tovább a legjobbak közé a BL-ben. :D Everton fogható, Napolival nem kell foglalkozni, City elég vereséggyanús, Chelsea ellen összeszedett játékkal bármi lehet. Aztán lehet egyik tippem se jön be. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.06. 15:16:03

Indykaila: According to our sources, Chelsea are willing to sell Juan Mata for 45 million. We understand that Manchester United and PSG have contacted Chelsea for negotiations regarding the fee.
L D L L :mrgreen:

Nekünk jön a Sunderland (PL) és az Anzsi (EL), ezeket be kell húzni, aztán Suárezéket fogadjuk a White Hart Lane-en... Az már jóval nehezebb lesz, bár lehet esélyünk, ha Chirichest vagy Vertonghent ráállítjuk az uruguayira. :D

Eden Hazard vs Sunderland
http://www.youtube.com/watch?v=63GP2fBknV0" target="_blank
PCsabi
aka Game90

2013.12.05. 18:43:27

Következő 4 meccsünk: Everton, Napoli, ManCity, Chelsea.

Ennyi.

Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.05. 10:35:56

Hát elég necces volt ez a tegnapi meccs... Nagyon rosszul játszottunk, szerencsére aztán rájöttek a fiúk, hogy érdemes próbálkozni a tizenhatoson kívülről, ha máshonnan nem megy. :D Született is két hatalmas gól:
Chiriches:
Kép

Holtby:
Kép
Ezzel lehet, hogy megmentette AVB állását. :lol:

+ Chiriches, a gólján kívül is jó meccse volt
+ Walker, a szokásosnál is energikusabb volt :D
+ Lamela, szerintem remekül játszott, nem is értettem, miért hozta le AVB
+ Holtby, nagyszerűen szállt be - és az a gól... =D>
+ Paulinho, tetszett a játéka ott elöl is, csak rúgta volna be azt a ziccert...

- a Sandro-Capoue páros nem működik, védekezésben csak egymást zavarják, támadásépítésben meg nem elegek, ezentúl nem annyira játszatnám őket egyszerre
- Dawson, az ő gyökér módon elkövetett labdavesztése miatt kaptuk a gólt, és egyébként sem ment neki a játék... Kicsit olyan érzéseim vannak vele kapcsolatban, mint Puyollal.

Lényeg a lényeg, túl vagyunk ezen is, behúztuk a három pontot, a hétvégén a Sunderlandet is verni kell.
Game90 írta:Suárez meg elmebeteg
Négy gól (ráadásul ilyenek), egy gólpassz, visszatérése óta a PL-ben: 9 meccs, 13 gól, 2 gólpassz... :shock:

Amúgy hatalmas forduló volt ez is, az említett meccsek mellett a Villa 3-2-re verte idegenben a Sotont, a Chelsea egy elképesztő fordulatokkal tarkított összecsapáson csak 4-3-ra tudta legyőzni a Sunderlandet. Ja, a West Brom majdnem meglepte a Cityt, a Swansea meglepetésre eléggé elverte a szarkákat, és ugyebár a United is kikapott az Evertontól.

1. Arsenal 34
2. Chelsea 30
3. City 28
4. Liverpool 27
5. Everton 27
6. Spurs 24
7. Newcastle 23
8. Soton 22
9. United 22

=D>
kamcore
Jugador del Barça

2013.12.05. 01:41:28

Game90 írta:
Suárez meg elmebeteg:
gif

gif
Egy héten belül, biztos jön megint valami hír, hogy már megint viszi a madrid... :mrgreen:
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.12.05. 01:34:29

Nem láttam a meccset, de nyertünk a Hull ellen is 8) Giroud pihent, Bendtner gól =D> \:D/ :mrgreen: Mondjuk örültem volna, ha a Koscielny - Mertesacker kettős egyik tagja pihen, Vermaelen-t nyugodtan lehetett volna játszatni ill. Özil-t is le lehetett volna kapni a 70. perc körül.

Goals in december:
Messi + Ronaldo + Ribery = 0
Bendtner = 1

Ramsey kisebb passzt adott:

Kép

Suárez meg elmebeteg:

Kép

Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.04. 16:50:16

Akartam még hosszabban írni a United elleni csörtéről, de végül arra jutottam, hogy nem teszem meg, hanem inkább belinkelem ezt az írást: http://spurs.blog.nepsport.hu/archives/ ... purs_-_MU/" target="_blank
Jó kis riport. :)

Ma a Fulham ellen egy ilyen kezdővel elégedett lennék: Lloris - Walker, Kaboul, Chiriches, Vertonghen - Capoue, Dembélé - Townsend, Paulinho, Lamela - Soldado.

Ez a meccs tényleg a MUST WIN kategóriába tartozik.

Egyébként United-Everton is lesz háromnegyed kilenctől, ha valakit esetleg nem a Spurs-meccs fogott volna meg. :D
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2013.12.04. 10:39:48

Igazából szerintem ez a hét fogja igazán megmutatni, hogy hol is tartunk jelenleg, ma este a Swanseat, hétvégén pedig a Manchester Unitedt fogjuk fogadni.

Jó lenne zsinórban megnyerni az ötödik mérkőzésünket a Swansea ellen, az esélyeinket növelheti, hogy Laudrup sérülés miatt Michu és Bony játékára sem számíthat ma este, valamint Angel Rangel sem játszhat sérülés miatt náluk. Tehát ez elég biztató a számunkra, mint ahogyan az is, hogy hazai pályán csupán csak a Sunderland ellen tudtak nyerni a bajnokságban az idei szezonban...

Mindezek ellenére nehéz mérkőzésre számítok ma este, a tippem egy gólos győzelem a javunkra.

Egyébként a klubnál már jó néhány játékos kopogtatott Pardew ajtaján, hogy szeretne bizonyítani, és több játéklehetőséget kapni, név szerint Cissé, Anita, Ben Arfa, Taylor és Gutiérrez. Pardew szerint jó ez az egészséges versenyszellem, bízzunk benne, hogy így lesz, és nem fog átmenni durcizásba a játékosok részéről. Egyébként közülük szerintem ma Ben Arfa lesz ott a kezdőben a Swansea ellen, mégpedig Shola kárára. Tehát a mai kezdő 11 tippem: Krul, Debuchy, Williamson, Coloccini, Santon, Sissoko, Tioté, Cabaye, Gouffran, Ben Arfa, Remy.

Egyébként novemberben mi voltunk az egyetlen 100%-os csapat a bajnokságban, mind a négy mérkőzésünket megnyertünk. Az Arsenal és a Manchester City pedig hármat nyertek meg a négyből novemberben. Pardewnak tehát jó esélye van arra, hogy a hónap menedzsere legyen...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.03. 15:15:51

Még egy gif Sandro bombájáról, talán ez a legjobb szög: KATT
Game90 írta:Holnap Hull, remélem Wenger rotál majd, Jenkinson, Vermaelen, Monreal, Rosicky, Walcott kezdhetne.
Jó, hogy mondod, el is felejtettem, hogy hétközi forduló van... :D Mi a Fulhammel játszunk idegenben, trükkös meccs, de be kell húzni. Remélem, Lamela és Townsend is kezdeni fog, illetve Capoue játszatásának is örülnék, Dembélé vagy Sandro pihenhetne egyet.

Más: http://www.youtube.com/watch?v=l1nM0eOzoCk#t=70" target="_blank
1:04-től a spursös Pritchard szabadrúgásgólja (kölcsönben van a Swindonban). 8)
Game90 írta:Ja, és egyre több Draxler - Arsenal pletyka van.
Moratáról is írnak, mondjuk őt már velünk is összeboronálták.
csababarca írta:Van Persie meddig sérült? Fantasy szempontból nem mindegy...
Azt írják, hogy elvileg már játszhat holnap az Everton ellen, bár nem tudom, hogy Moyes megkockáztatja-e a kezdetését...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.12.03. 15:08:16

Van Persie meddig sérült? Fantasy szempontból nem mindegy...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése