Tényleg, megfeledkeztem a több százezer fős európai Kidderminster-szurkolótáborról.bence-barca írta:Persze, mert az átlagember inkább nézi a Spurst, mint a Kidderminstert... ugyan már![]()
![]()
Szerintem amúgy nem rossz az, h sok kicsinek van esélye minél továbbjutni, persze az sem jó, h 2 erős gárda találkozik ilyen hamar. Ettől független szerintem változtatni nem kéne, mert akkor itt is az lenne, h csak a nagyok maradnak kb életben 1-2 csodától eltekintve.
Persze, mert az átlagember inkább nézi a Spurst, mint a Kidderminstert... ugyan márGareth Tello írta: Mondjuk az szerintem vicc, hogy a legjobb 32 közé jutásért már Arsenal-Spurs lesz, miközben olyan rangadókat is nézhetünk majd többek között, mint
1. Yeovil–Leyton Orient
2. Macclesfield–Sheffield Wednesday
3. Grimsby–Huddersfield
4. Ipswich–Preston North End
5. Kidderminster–Peterborough
6. Doncaster–Stevenage
![]()
![]()
Lehet, hogy valamit kellene változtatni a rendszeren, mert így biztos, hogy az Arsenal-Spurs páros egyik tagja búcsúzni fog, miközben a fenti csapatokból hat ott lesz a 32-ben.
Ez speciel engem nagyon meglepett, mert mi anno az első félidőben végig irányítottunk, Barkley-ék többnyire csak nyomozták a labdát, ennek fényében azt hittem, hogy szét fogjátok birtokolni őket, és erőből behúzzátok - de mégsem, tényleg nagyon jól játszottak az első félidőben, aztán viszont valóban feljavultatok, összességében szerintem igazságos eredmény az iksz.Game90 írta:Az 1. félidőben kb. 40 percig az Everton irányított, csak az utolsó 5 percben tudtunk valamit kezdeni velük, mondjuk akkor volt 2-3 helyzetünk is. Gondolom a szünetben Wenger adott a játékosoknak, mert a 2. félidőben már jobbak voltunk azért.
Mondjuk az szerintem vicc, hogy a legjobb 32 közé jutásért már Arsenal-Spurs lesz, miközben olyan rangadókat is nézhetünk majd többek között, mintGame90 írta:Ja, FA-Kupában Arsenal - Tottenham.
Ha lehet választani, akkor az a 3 pont a Chelsea ellen legyen.Gareth Tello írta: A Napolit szerintem veritek, a City- és a Chelsea-meccseken meg ha összesen szereztek legalább három pontot, az már bőven jónak mondható.
A legjobb PL-szezon hosszú évek óta a mostani.barca99 írta:Egy EL-hely nem lenne rossz nekik, de piszok nehéz lesz, szerintem a MU is magára fog találni, előre ott lesz az Arsenal, a City, a Chelsea meg a Liverpool, mögöttük meg az Everton, a MU és a Newcastle, a Szentek kerete meg nem tűnik minőséginek, a pad elég gyenge. szerk.: ja, és a Spurs még ki is maradt a második bolyból. Bár Pardew csapatából nem nehéz kinézni egy összeomlást, de még akkor is kevés az esély a top6-ban végezni.
Megvan minden Piqué kritikusnak, hogy itt éppen Kompany nem találja a lábait? Szóval ja, ilyen a védő sors, benne van, hogy földön így megforgatnak. Még a legjobbakat is. Képzeljük már el mi lenne itt, ha CR lőne egy ilyet (CR, nem egy Osvaldo), úgy, hogy előtte Piqué csúszik-mászik.Gareth Tello írta:szerk.: Osvaldo...![]()
És a vicc az, hogy a 18 éves Januzaj gyerek konkrétan a legjobbjuk volt ma, és ez már nem először fordul elő.Game90 írta:Mondjuk ilyen rossz ManUnited középpályát nem tudom, hogy mikor láttam utoljára. Januzaj, Cleverley, Jones, Nani. Borzasztó.
Az Everton abszolút verhető, még mi is lefociztuk őket nemrég.Game90 írta:Amúgy egy W, D, L, W négyessel kiegyeznék.
Ha.Gareth Tello írta:L D L LGame90 írta:Következő 4 meccsünk: Everton, Napoli, ManCity, Chelsea.![]()
Ezen a 4 meccsen nyeri meg az Arsenal a bajnokságot és jut tovább a legjobbak közé a BL-ben.Game90 írta:Következő 4 meccsünk: Everton, Napoli, ManCity, Chelsea.
Ennyi.
L D L LGame90 írta:Következő 4 meccsünk: Everton, Napoli, ManCity, Chelsea.
Négy gól (ráadásul ilyenek), egy gólpassz, visszatérése óta a PL-ben: 9 meccs, 13 gól, 2 gólpassz...Game90 írta:Suárez meg elmebeteg
Egy héten belül, biztos jön megint valami hír, hogy már megint viszi a madrid...Game90 írta:
Suárez meg elmebeteg:
gif
gif
Jó, hogy mondod, el is felejtettem, hogy hétközi forduló van...Game90 írta:Holnap Hull, remélem Wenger rotál majd, Jenkinson, Vermaelen, Monreal, Rosicky, Walcott kezdhetne.
Moratáról is írnak, mondjuk őt már velünk is összeboronálták.Game90 írta:Ja, és egyre több Draxler - Arsenal pletyka van.
Azt írják, hogy elvileg már játszhat holnap az Everton ellen, bár nem tudom, hogy Moyes megkockáztatja-e a kezdetését...csababarca írta:Van Persie meddig sérült? Fantasy szempontból nem mindegy...