Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, élnek még rajtad kivül az országban Német Holland és egyéb keleti bevándorlók, őket sem érdekli. Egy normális magyar embert igenis foglalkoztat, mutass nekem még 1 olyan embert aki aztmondja, hogy ez a mosatni csapatat ugyanolyan [auto_cenzúra] mint Lotárral és Bozsikkal volt!Varga Tamás írta:És, nem hinném, hogy egyedül vagyok ezen véleményemmel széles e hazában.
Tőlem már megkapta ezértDemonhunter írta:Na ez azért kicsit durva.Fogd vissza magad!!
Na ez azért kicsit durva.Fogd vissza magad!!Varga Tamás írta:anti: megmondom én, mi a gond Hajnallal. A Bundesligában CSAPATban játszik, a magyar válogatottat pedig nehéz lenne labdarúgó-csapatnak titulálni. Én nevezném inkább labdakergetésre összeverődött 11 tagú bandának.
Alulról felfelé olvasásraVictor_Valdes írta:Nem tudja valaki kivel játszik a válogatott?(köv meccs)
Aha, szóval ott ezért tudja rendesen beadni a szabadrúgást és a szögletet, a válogatottban meg nem?Varga Tamás írta:anti: megmondom én, mi a gond Hajnallal. A Bundesligában CSAPATban játszik, a magyar válogatottat pedig nehéz lenne labdarúgó-csapatnak titulálni. Én nevezném inkább labdakergetésre összeverődött 11 tagú bandának.
Ez egy kicsit erős sztem... némelyik még majdnem gyerek!Varga Tamás írta:anti: megmondom én, mi a gond Hajnallal. A Bundesligában CSAPATban játszik, a magyar válogatottat pedig nehéz lenne labdarúgó-csapatnak titulálni. Én nevezném inkább labdakergetésre összeverődött 11 tagú bandának.
Szerintem is, ezért is voltam veszett mérges, amikor bajusztörp azt hangoztatta, hogy az ő csapatának a vb-selejtezőkig nincs tétmeccseHAnonymus írta:Ahhoz hogy elmozduljunk arról a szintről ahol most vagyunk (szándékosan nem azt írtam hogy a nulláról hiszen szeretem a válogatottat), az ilyen meccseket valahogyan hozni kéne. Teljesen mindegy hogy 30 centiről kotrunk be egy gólt a 99. percben, vagy lemossuk az ellenfelet, nyerni kéne. A győzelem az győzelem, még a barátságos meccsen is.
Remek meglátás! Ezen a szinten egy őrült kell, egy-két gólhelyzetet biztos ki tudott volna birkózni, abból meg inkább lőhettünk volna gólokat, mint ebből a csatárok nélküli, kilátástalan futkározásból.Ordog írta:Nincs csatárunk, Anti mit szólnál ha Sanyit visszahívnánk egy petícióval??? Ő legalább stabil kezdő a csapatában, és egy igazi GYILKOS!!!
Elolvastam... De nem tudhattam nálad a "szárja" szó mit jelent. Attól, hogy nemtudsz írni, nehogy én legyek a hibás.Szandi írta:Hsz.-eket nem elolvasni, majd onnan pontatlanul idézgetni, gyökérdolog.Oleguer írta: Halmosit meg leszarozni... hozzánemértés
Olvass.
Hajnal kezdő volt kedves SzandiSzandi írta:Valaki tudja az értelmes indokot, h az (egyik) legjobb magyar játékos, nevezetesen Hajnal miért nem volt kezdő??? Az elejéről lemaradtam, szal őőő...
Ilyen játékosok férnek be, mint a plémufff szárja, Halmosi, meg a másik sztár Vili. áhh
gyepimepi, a csetek sztárja, a haza utolsó titánja írta: Halmosit meg leszarozni... hozzánemértés
Hajnal kezdett, de semmit sem csinált, ugyanugy mint a többiek, félidőben jött le. Halmosit meg leszarozni... hozzánemértésSzandi írta:Valaki tudja az értelmes indokot, h az (egyik) legjobb magyar játékos, nevezetesen Hajnal miért nem volt kezdő??? Az elejéről lemaradtam, szal őőő...
Ilyen játékosok férnek be, mint a plémufff szárja, Halmosi, meg a másik sztár Vili. áhh