Persze, élnek még rajtad kivül az országban Német Holland és egyéb keleti bevándorlók, őket sem érdekli. Egy normális magyar embert igenis foglalkoztat, mutass nekem még 1 olyan embert aki aztmondja, hogy ez a mosatni csapatat ugyanolyan [auto_cenzúra] mint Lotárral és Bozsikkal volt!Varga Tamás írta:És, nem hinném, hogy egyedül vagyok ezen véleményemmel széles e hazában.
Magyar Válogatott
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Oleguer!
Az 'utálod' szó még mindig rövid 'u'.
Egyébként, a magyar labdarúgást nem utálom, csak a mai nem nagyon nyeri el a tetszésemet. És, nem hinném, hogy egyedül vagyok ezen véleményemmel széles e hazában.
Az 'utálod' szó még mindig rövid 'u'.
Egyébként, a magyar labdarúgást nem utálom, csak a mai nem nagyon nyeri el a tetszésemet. És, nem hinném, hogy egyedül vagyok ezen véleményemmel széles e hazában.

- Marci
- Capitá del Barça
Alázzuk az angolokat.... futsalban. Sport2.
Most, hogy elvileg már foglalkozik az oldal a Barca futsal szakosztályával, nem lehetne létrehozni a megfelelő fórumtémákat?
Most, hogy elvileg már foglalkozik az oldal a Barca futsal szakosztályával, nem lehetne létrehozni a megfelelő fórumtémákat?
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Tőlem már megkapta ezértDemonhunter írta:Na ez azért kicsit durva.Fogd vissza magad!!

-
- Capitá del Barça
Na ez azért kicsit durva.Fogd vissza magad!!Varga Tamás írta:anti: megmondom én, mi a gond Hajnallal. A Bundesligában CSAPATban játszik, a magyar válogatottat pedig nehéz lenne labdarúgó-csapatnak titulálni. Én nevezném inkább labdakergetésre összeverődött 11 tagú bandának.

-
- Director del Fútbol
Alulról felfelé olvasásraVictor_Valdes írta:Nem tudja valaki kivel játszik a válogatott?(köv meccs)

2009. 10. 14. Dánia - Magyarország
2009. 10. 10. Portugália - Magyarország
2009. 09. 09. Magyarország - Portugália
2009. 09. 05. Magyarország - Svédország
2009. 04. 01. Magyarország - Málta
2009. 03. 28. Albánia - Magyarország
2008. 10. 15. Málta - Magyarország
2008. 10. 11. Magyarország - Albánia
2008. 09. 10. Svédország - Magyarország
2008. 09. 06. Magyarország - Dánia
2008. 08. 20. Magyarország - Montenegró
2008. 06. 04. Magyarország - Argentína
2008. 05. 31. Magyarország - Horvátország
2008. 05. 24. Magyarország - Görögország
2008. 05. 21. Ferencváros - Magyarország
2008. 03. 26. Magyarország - Szlovénia
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem tudja valaki kivel játszik a válogatott?(köv meccs)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Director del Fútbol
Aha, szóval ott ezért tudja rendesen beadni a szabadrúgást és a szögletet, a válogatottban meg nem?Varga Tamás írta:anti: megmondom én, mi a gond Hajnallal. A Bundesligában CSAPATban játszik, a magyar válogatottat pedig nehéz lenne labdarúgó-csapatnak titulálni. Én nevezném inkább labdakergetésre összeverődött 11 tagú bandának.

Mondjuk a Gera, Huszti, Dzsudzsák, Buzsáky, Halmosi, Juhász, Vass hetes egyikét sem adnám a Karlsruhe hasonló poszton játszó játékosaiért.
Magyarul: szerintem egyáltalán nincs igazad, ez az erős túlzás pedig már meg sem lep...
Egyrészt azért hangoztatja, mert így kevesebb a nyomás a játékosain (fiatalok, [auto_cenzúra] a válogatott hírneve, amiről nem ezek a srácok tehetnek, etc.). Másrészt mire jó egy barátságos meccs, ha nem arra, hogy új dolgokat próbáljunk ki? Ha megjátssza ezt még egy meccsen, akkor el ismerem, hogy hülye. Viszont addig... 

-
- Jugador del Barça
Ez egy kicsit erős sztem... némelyik még majdnem gyerek!Varga Tamás írta:anti: megmondom én, mi a gond Hajnallal. A Bundesligában CSAPATban játszik, a magyar válogatottat pedig nehéz lenne labdarúgó-csapatnak titulálni. Én nevezném inkább labdakergetésre összeverődött 11 tagú bandának.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
anti: megmondom én, mi a gond Hajnallal. A Bundesligában CSAPATban játszik, a magyar válogatottat pedig nehéz lenne labdarúgó-csapatnak titulálni. Én nevezném inkább labdakergetésre összeverődött 11 tagú bandának.

-
- Director del Fútbol
Szerintem is, ezért is voltam veszett mérges, amikor bajusztörp azt hangoztatta, hogy az ő csapatának a vb-selejtezőkig nincs tétmeccseHAnonymus írta:Ahhoz hogy elmozduljunk arról a szintről ahol most vagyunk (szándékosan nem azt írtam hogy a nulláról hiszen szeretem a válogatottat), az ilyen meccseket valahogyan hozni kéne. Teljesen mindegy hogy 30 centiről kotrunk be egy gólt a 99. percben, vagy lemossuk az ellenfelet, nyerni kéne. A győzelem az győzelem, még a barátságos meccsen is.

Ahhoz hogy elmozduljunk arról a szintről ahol most vagyunk (szándékosan nem azt írtam hogy a nulláról hiszen szeretem a válogatottat), az ilyen meccseket valahogyan hozni kéne. Teljesen mindegy hogy 30 centiről kotrunk be egy gólt a 99. percben, vagy lemossuk az ellenfelet, nyerni kéne. A győzelem az győzelem, még a barátságos meccsen is.
-
- Director del Fútbol
Remek meglátás! Ezen a szinten egy őrült kell, egy-két gólhelyzetet biztos ki tudott volna birkózni, abból meg inkább lőhettünk volna gólokat, mint ebből a csatárok nélküli, kilátástalan futkározásból.Ordog írta:Nincs csatárunk, Anti mit szólnál ha Sanyit visszahívnánk egy petícióval??? Ő legalább stabil kezdő a csapatában, és egy igazi GYILKOS!!!
Valaki mondja már meg, Hajnallal mi az istennyila van? A Bundesligában tud játszani, a válogatottban meg meccsről meccsre lélektelen, [auto_cenzúra] teljesítményt nyújt! Felőlem lehetne kezdő a Barcában is, akkor is kikövetelném a válogatottból, mert nem igaz, hogy tudása 50%-át sem tudja ezeken a meccseken hozni!
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Elolvastam... De nem tudhattam nálad a "szárja" szó mit jelent. Attól, hogy nemtudsz írni, nehogy én legyek a hibás.Szandi írta:Hsz.-eket nem elolvasni, majd onnan pontatlanul idézgetni, gyökérdolog.Oleguer írta: Halmosit meg leszarozni... hozzánemértés
Olvass.

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hajnal kezdő volt kedves SzandiSzandi írta:Valaki tudja az értelmes indokot, h az (egyik) legjobb magyar játékos, nevezetesen Hajnal miért nem volt kezdő??? Az elejéről lemaradtam, szal őőő...
Ilyen játékosok férnek be, mint a plémufff szárja, Halmosi, meg a másik sztár Vili. áhh

Elég langyos egy mérkőzés volt... de jó volt látni a srácokat együtt:) Hajrá Magyarok!!!! Nincs csatárunk, Anti mit szólnál ha Sanyit visszahívnánk egy petícióval??? Ő legalább stabil kezdő a csapatában, és egy igazi GYILKOS!!!

gyepimepi, a csetek sztárja, a haza utolsó titánja írta: Halmosit meg leszarozni... hozzánemértés
Hsz.-eket nem elolvasni, majd onnan pontatlanul idézgetni, gyökérdolog.
Olvass.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hajnal kezdett, de semmit sem csinált, ugyanugy mint a többiek, félidőben jött le. Halmosit meg leszarozni... hozzánemértésSzandi írta:Valaki tudja az értelmes indokot, h az (egyik) legjobb magyar játékos, nevezetesen Hajnal miért nem volt kezdő??? Az elejéről lemaradtam, szal őőő...
Ilyen játékosok férnek be, mint a plémufff szárja, Halmosi, meg a másik sztár Vili. áhh

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez az 1-1 annyira nem rossz, bár a mutatott játék lehetne jobb...
Nembaj, ezis "csak" egy barátságos meccs

in to exile
Valaki tudja az értelmes indokot, h az (egyik) legjobb magyar játékos, nevezetesen Hajnal miért nem volt kezdő??? in the second half Az elejéről lemaradtam, szal őőő...
Ilyen játékosok férnek be, mint a plémufff sztárja, Halmosi, meg a másik sztár Vili. áhh
Ilyen játékosok férnek be, mint a plémufff sztárja, Halmosi, meg a másik sztár Vili. áhh

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Szandi 2008.02.06. 20:02:36-kor.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
- Fernando
- Llegenda del Barça
Jézusom mieza meccs
Semmit sem mutatunk, ha az ellenfél jön vagy belerúgunk egyet a labdába vagy az ellenfélbe vagy tudatosan adunk az ellenségnek
(ellenfélnek
) egy bedobást. Támadás 0 semmi, csatár nélkül kiállni? ugyanmár mégha csak egy felkészülési meccsis. Szabadrúgásaink? a ciprusi madarakra veszélyesek.
Apropó Ciprus, tiszta szégyen ez a szervezés, hibás volt a himnuszunk, 25 ember a lelátón, a város nemis tudott a meccsről... megértem én h párhuzamosan van a ciprus-ukrajna meccs nahdehát mégis...

Semmit sem mutatunk, ha az ellenfél jön vagy belerúgunk egyet a labdába vagy az ellenfélbe vagy tudatosan adunk az ellenségnek

Apropó Ciprus, tiszta szégyen ez a szervezés, hibás volt a himnuszunk, 25 ember a lelátón, a város nemis tudott a meccsről... megértem én h párhuzamosan van a ciprus-ukrajna meccs nahdehát mégis...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ez egy tétnélküli meccs, ráadásul nem épp jó időpontban és helyszínen. Nem értem miért kell ettől a meccstől megváltást várni.
Gera ék, igen kipróbáltuk nem jöttbe.
Lőw játszott, kipróbáltuk.
Szélesi más poszton játszott, kipróbáltuk.
Ez a meccs erre jó, lehet próbálgatni.

Gera ék, igen kipróbáltuk nem jöttbe.
Lőw játszott, kipróbáltuk.
Szélesi más poszton játszott, kipróbáltuk.
Ez a meccs erre jó, lehet próbálgatni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oleguer 2008.02.06. 18:56:54-kor.
-
- Director del Fútbol
Hát ez katasztrófa...
Elb.szott felállás, 1-2 elb.szott játékos és elb.szott, [auto_cenzúra] játék. Azt nem értem, miért rijkaard hülyeségét kell követni? Gera ék? Atyaúristen... Azoktól kérdezném, akik annyira odavannak bajusztörpért, hogy ehhez most mit szólnak?
Lőw Cicát le, Csizmadiát le, Szélesi pedig játsszon jobbhátvédet, mert ott azért lényegesen jobb teljesítményre képes. Ha ennyi játszó játékos van fent a pályán, miért nem tudjuk a labdát pillanatokra sem megtartani??? A(z állítólag) jó rúgótechnikájú játékosaink Husztin kívül egy normális beadásra nem voltak képesek.
Még jó, hogy nem vártam sokat ettől a meccstől, mert most k.rva ideges lennék...
Elb.szott felállás, 1-2 elb.szott játékos és elb.szott, [auto_cenzúra] játék. Azt nem értem, miért rijkaard hülyeségét kell követni? Gera ék? Atyaúristen... Azoktól kérdezném, akik annyira odavannak bajusztörpért, hogy ehhez most mit szólnak?
Lőw Cicát le, Csizmadiát le, Szélesi pedig játsszon jobbhátvédet, mert ott azért lényegesen jobb teljesítményre képes. Ha ennyi játszó játékos van fent a pályán, miért nem tudjuk a labdát pillanatokra sem megtartani??? A(z állítólag) jó rúgótechnikájú játékosaink Husztin kívül egy normális beadásra nem voltak képesek.
Még jó, hogy nem vártam sokat ettől a meccstől, mert most k.rva ideges lennék...
- huevos
- Jugador d'estrella
hát ezek a szélről lőtt szabik...
tény, hohy Halmosi nem bekk, de emlékezetem szerint szerepelt már balhátvéd poszton, és Lőwnél biztosan jobb megoldás lenne...

tény, hohy Halmosi nem bekk, de emlékezetem szerint szerepelt már balhátvéd poszton, és Lőwnél biztosan jobb megoldás lenne...
never let the children cryin'!