Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Áhh... Pedig kifejezetten jól játszunk. Ez a gól nem jelenthet akadályt. Kell lőni még egyet.salas9 írta:1-1 Gouffran
Ilyenre azért nem számítottam.salas9 írta:Tessék, 1-0 BaleGareth Tello írta:Bale-től sokat várok
Tetszik a védelem, örülök, hogy Naughton került be végül Assou-Ekotto helyett, annak viszont nem, hogy Vertonghen kimaradt.salas9 írta:Tottenham: Lloris - Walker, Caulker, Dawson, Naughton - Lennon, Parker, Dembelé, Bale - Holtby - Dempsey
MU: Everton, QPR, Norwich, West Ham, Reading, Sunderland, City, Stoke, Aston Villa, Chelsea, Swansea, West Brom.shutterisland írta:szerintem nem, mivel a mu-nak a bl-ben is helyt kell majd állni, így vélhetően fognak még pontokat elszórni.
de tény, hogy a 9 pont kényelmes előny már.
Nem könnyű kérdés, most Wilshere-t mondanám én is, de Thiago tehetségesebb, ha keményen dolgozik és fejlődik, szerintem le fogja hagyni a Senal majdani csékáját.Game90 írta:Amúgy régóta megfogalmazódott már bennem egy kérdés, most felteszem. Ki a jobb: Wilshere vagy Thiago?
Hamar megszerették, megszerettük.SkySports írta:"The game is brutally hard, but that suits me and I really love it. I also loved my second game for Spurs, in which a dream goal from Gareth Bale meant I could celebrate my first win."
"I will never forget this game against West Brom. The fans sang a song for me for almost all of the second half."
szerintem nem, mivel a mu-nak a bl-ben is helyt kell majd állni, így vélhetően fognak még pontokat elszórni.1. Manchester United 62
2. Manchester City 53
Eldőlt?
egyelőre wilshere, ő előrébb tart egy kicsit, "készebb" játékos, mint a mi fiunk.Amúgy régóta megfogalmazódott már bennem egy kérdés, most felteszem. Ki a jobb: Wilshere vagy Thiago?
Coutinho sérült, egyelőre nem tudni, mikor tér vissza, de az biztos, hogy amint felépül, mehet a kezdőbe. (Jelképes, hogy a 10-es mezszámot kapta.)lui1698 írta:Nekem egyre szimpatikusabb amit a 'Pool próbál játszani, igaz még eléggé az elején vannak a dolgoknak, de az elképzelés jó, és már néhol elég szép focit is láthatnak a nézőik. Csak mondjuk nem ártanak, ha az ilyen világtalan Downing-okat nyáron elpasszolnák, és vennének még 1-2 épkézláb embert.
Coutinho mikortól játszhat? Szerintem sokat dobhat majd a játékon a gyerek.
Well... Bale doesn't care.Game90 írta:még egy Spurs D/L és jó ez a forduló.
Egy pontra vagyunk a Chelseatől.OptaJoe írta:Gareth Bale has now scored nine PL goals away from home this season, only Robin van Persie (10) has more.
Az a 21 pontos különbség.messideco írta:RvP+Rooney+Hernandez+Welbeck= 50 goals
Giroud+Walcott+Podolski+Cazorla=55 goals
Problem?
Persze ilyenkor nem tolom fel a családi vagyont erre a meccsreGareth Tello írta:Game90 írta:1-0. Book it.
Game90 írta:1-0. Book it.
RvP a csékám PL-fantasyban, szóval gyerünk.SkySports írta:Fulham: Schwarzer, Reither, Senderos, Hangeland, Riise, Karagounis, Baird, Duff, Dejagah, Ruiz, Rodallega.
Manchester United: De Gea, Rafael, Ferdinand, Jones, Evra, Carrick, Cleverley, Nani, Rooney, Valencia, van Persie.