La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
sneco7
Capitá del Barça

2010.01.04. 19:16:15

torrentkiller írta:Srácok valaki homályosítson fel :D
Pár helyen azt olvastam, hogy ha a madrid tegnap nyert vna, akkor pontszámban beértek vna minket, és a gólkülönbség miatt az első helyet is átvehették volna.

Én eddig úgy tudtam hogy a spanyol bajnokságban nem a GK számít hanem az egymás elleni eredmény, emlékeim szerint ezért is buktuk el a 06/07es bajnokságot.

Na szal valaki mondja el hogy akkor ez most hogyan van...
Bajnokság közben a besorolásnál a gólkülünbséget veszik alapul,csak a végeredménynél számít az egymás elleni eredmény.
fcbarca10
Jugador del Barça

2010.01.04. 19:16:04

torrentkiller írta:Srácok valaki homályosítson fel :D
Pár helyen azt olvastam, hogy ha a madrid tegnap nyert vna, akkor pontszámban beértek vna minket, és a gólkülönbség miatt az első helyet is átvehették volna.

Én eddig úgy tudtam hogy a spanyol bajnokságban nem a GK számít hanem az egymás elleni eredmény, emlékeim szerint ezért is buktuk el a 06/07es bajnokságot.

Tényleg az egymás elleni számít, de évközben a gólkülönbséget szokták feltűntetni, mivel nem játszott mindenki mindenkivel.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.01.04. 19:11:52

Srácok valaki homályosítson fel :D

Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.04. 11:46:37

Én is nagyon örülök, h nem nyert a Real. Ilyenkor minden egyes pont számít! Bár még így sem vagyunk túl kedvező helyzetben, össze kell kapnia a csapatnak magát.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.04. 01:31:18

lui1698 írta:Nem csak a két nagycsapatnak nem ment.
Az egész fordulóban 16 gól esett, ami nagyon kevés.
Úgy látszik, hogy mindenhol volt egy pici after party. :)
Elég erősen benne lehetett a pakliban. :) Örülök, hogy a Valencia átvette a 3. helyet, illetve, hogy a Reál sem nyert.
csababarca írta: Mallorca kellemes meglepetés.Ütköztek már a reallal?
Nekem is kellemes meglepetés, bár még egy kicsit fejlődhetnének, hogy ne csak a "leszakadt, de még mindig erős" csoportot bővítsék. :) Amúgy ha jól emlékszem épp most fognak játszani a Madriddal. ;)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.01.03. 23:23:20

Nem csak a két nagycsapatnak nem ment.
Az egész fordulóban 16 gól esett, ami nagyon kevés.
Úgy látszik, hogy mindenhol volt egy pici after party. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.03. 22:57:09

bárcsak így érezném meg a lottó nyerőszámokat is!
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
Norberto 25
Jugador del Barça

2010.01.03. 22:50:02

Osasunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Gyonyoru koszonjuk,minden maradt a regiben:)
Patrik17
Barça B

2010.01.03. 22:30:26

Tudom hogy miket írnak és például azt is láthatod hogy amikro valaki elkezd Bárkázni vagy CsodaBarcázni olvass vissza a LIGABBVA topikba én voltam az egyik aki modnta h álljanak már le mert ez egy gúnynáv.Mert ők felvannak háborodva mikor ti margitoztok de amikor ők Bárkáznak vagy katalányoznak akkor nem és ez mind a két fél részéről eléggé idegesítő,de ilyen az élet most nem rád vagy bizonyos személyekre gondolok hanem így általánosságba itt iis vannak nagyon nagy debilek és ott is.
Nem azér t17mert annyi vagyok hanem azér tmert az a mezszámom.
Amúgy tudom h ezt mostén kezdtem szal sztem én is fejezem be.De nem kezdtem volna el h ha nem írt volna hülyeségeket.
Amúgy örüljünk h kitömtünk egy kis csapatot asszem az Estudiantes sem egy világverő társulat...és az Alcrocon sem szal ebbe ne menjünk bele.
u.i.: a csodabarca azért gúnynév mert csak akkor használják mikor nem megy nektek.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.01.03. 22:30:16

Patrik17 írta:ismét egy ember aki nem tud szöveget értelmezni.azt tök másra írtam.
olvasd el mégegyszer vagy kérd meg anyukád h olvassa föl neked. :wink:
Amit tavaly csináltatok az télleg elképesztő nagyon szép eredménnyel és játékkal.Elismerem most minden "Adu"mellettetek áll.Röhöghetsz örülhetsz de akkor is nem kéne így elszállni.
Figyelj csak, holnap neked iskola, mivel gondolom 17 vagy, azért van a nevedben.Úgyh ne nagy anyukázzál, mert nem vagy se abban a korban, se abban a helyzetben.

Én szoktam kártyázni, ott általában az nyer, akinél az adu van.Nem tudom mit kell magyarázni.Most az a bajod, h nem 16-0val állunk, mert állhatnánk, h nem tudunk idén mit felmutatni, mert a madrid?Nyertetek otthon egy full kieső csapat ellen 6-tal.Nekünk ismerős a szitu, nektek új megint ilyet érezni.

Na jó éjt, holnap suli. :lol:
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.01.03. 22:30:14

Patrik17 írta: Idén hány mákos gólt lőttünk mondjatok már párat.akkro amikor ilyet írtok először ti is magatokra nézzétek először a tegnapi gólotok példuál.
.

Jah,megnézném hová rúgná nálatok bárki a labdát abban a szituban ahol Henrx volt :wink:

Gondolkozzunk már...

Mallorca kellemes meglepetés.Ütköztek már a reallal?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Patrik17
Barça B

2010.01.03. 22:24:08

Sanama,A Madridistán több a Barcás mint itt a Madridos. :wink:
és most sem kedztem volna el ide írni hanem maradtam volna a képek topiknál de mikor ilyeneket ír hogy mindjárt jön egy szokásos madridi mákos gól.
Idén hány mákos gólt lőttünk mondjatok már párat.akkro amikor ilyet írtok először ti is magatokra nézzétek először a tegnapi gólotok példuál.
Nagyon jó csapat a Barca jelenleg job bmint a Madrid elismerem.
Amúgy ez tök meddő vita mert te nem tudsz meggyőzni az igazadról mert nem fogsz tudni és ugyanez igaz fordítva is innentől csak akkor írok ha ismét valami oriási hülyeséget ír valaki.
Kép
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.01.03. 22:24:03

Patrik17 írta:DE ez a MArgitozás neked példuál nem unalmas?
Nekem nem. Én nem bántásból szoktam használni (már élő beszédben, itt a fórumon nem), hanem egyszerűen mert megszoktam. Így hívom, és kész. Ez Téged bánt? Szerintem lehetne ennél sokkal csúnyábbat is írni.
Patrik17 írta:és itt is normálisan írok de amit itt egy két arc gondol magáról.az már szánalmas.
Ha ez ennyire bánt, tényleg nem értem, minek jössz ide. Én is regisztráltam a madridistára, de soha egy szót nem szóltam hozzá semmihez, csak néha beleolvasok, mert már önmagában provokációnak tartanám a hozzászólást. Amúgy ott érdemes visszaolvasnod, hogy miket írnak a Barcáról. Az Estudiantes elleni meccs alatt például. Na AZ undorító volt!
Kép
Norberto 25
Jugador del Barça

2010.01.03. 22:23:48

Nem veszekszem kiskoruakkal:) Plane nem hitelen vett csapaton
Inkabb nezem az Osasunat.Go-Go-Go!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.03. 22:21:46

Nem akarok ebbe itt belemenni,mert már minden ilyen kis "Patriknak" el lett mondva,hogy mit akar itt?
Ez egy Barcelona oldal, fórum. Nehogy már azt várd el,hogy itt a Real Madrid lesz Istenítve, az b***na már be.
Mint ahogy a Madridistán sem Iniesta,Xavi,Messi stb. zsenialitásáról fognak szólni a hozzászólások,cikkek,hírek, vélemények.

És ez így van rendjén.

Csak tudod,minden hónapban van egy hozzád hasonló egyén, aki idejön, amivel nem is lenne semmi baj,mert nem 1 normális Madridistát láttam már ezen a fórumon. Szóval idejön és elkezdi osztani az észt, rögtön ahogy regisztrál...
És addig próbálja csinálni, ameddig nem kap egy bannt.
Patrik17
Barça B

2010.01.03. 22:21:34

ismét egy ember aki nem tud szöveget értelmezni.azt tök másra írtam.
olvasd el mégegyszer vagy kérd meg anyukád h olvassa föl neked. :wink:
Amit tavaly csináltatok az télleg elképesztő nagyon szép eredménnyel és játékkal.Elismerem most minden "Adu"mellettetek áll.Röhöghetsz örülhetsz de akkor is nem kéne így elszállni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Patrik17 2010.01.03. 22:23:01-kor.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.01.03. 22:20:45

Patrik17 írta:
Csak arra mázlis sz.rra, amitől ti el vagytok ájulva hogy mekkora gól, amúgy meg egy nagy mázli halmaz! Dehát neketek csak ez jutott!
bocsi de ha nyerünk vezetjük a bajnokságot,bocsi nektek ez jutott.
most e lehetsz magadtól szállva mert mindent megnyertetek,de még mindig a "Margit" a történelem legjobb csapata.
A Barca max második lehet(ett.)boccs nektek ez jutott. :wink:
u.i.még midnig nem mondtátok meg h melik meccsre v gólra gondoltatok pontosan.
Miben vagyunk másodikak? :roll: Mi voltunk a második csapat, aki egy idényben minden megnyert vagy abban, h 6 gólt rugtunk egy ki-ki meccsen a bajnoki címért, asszem Madridban.

Be kell ismerni, mi tényleg másodikak vagyunk mindenben. :)
Kép
Patrik17
Barça B

2010.01.03. 22:18:33

Ti nyertitek jelengleg ti vagytok a legjobbak.Elfogadom.
DE ez a MArgitozás neked példuál nem unalmas?
Senki nincs elszállva, mindent a pályán kell megmutatni, miden ott dől el, h ki a legjobb, és ez jelenleg a Barca
ha viszont ennyire alapigazságokat akarunk mondani a tegnapi gólotok tök kijátszott volt.és a focitgólra játszák akkor nem tök midnegy h milyen gólt lövünk.és idén em is nagyon lőttünk mákos gólokat de ha igen nem többet mint ti.
és itt is normálisan írok de amit itt egy két arc gondol magáról.az már szánalmas.
Kép
kudu
Entrenador del Barça

2010.01.03. 22:14:59

Patrik17 írta: bocsi de ha nyerünk vezetjük a bajnokságot,bocsi nektek ez jutott.
most e lehetsz magadtól szállva mert mindent megnyertetek,de még mindig a "Margit" a történelem legjobb csapata.
csak egy kérdés. ha az aláírások topicban tudsz normálisan írni, illetve nem kötekedni, itt miért nem tudsz? :roll:

Senki nincs elszállva, mindent a pályán kell megmutatni, miden ott dől el, h ki a legjobb, és ez jelenleg a Barca :wink:

Csak mert mintha a legutóbbi El Clásico-t is mi nyertük volna. :wink:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Patrik17
Barça B

2010.01.03. 22:13:47

neked mi közöd hozzá h mit olvasok?
és tanuljál már meg olvasni v értelmezni légyszives ha ezek nem mennek ne fórumozz.
1.: nem azt írtam h vezetjük hanem azt hogyha yerünk vezetni fogjuk.
2.:A Clássiconak a visszavágója h a krixkrax jön ide?
amúgy még midnig nem mondtad h melyik gólokra gondolsz.
Gondolom CR Marseillenek lőtt bombagóljának vagy amikor a Zaragozát megtömtük teli mákos góllal.Gratulálk a hatalmas szakértelmednek.Értesz a focihoz.Amúgy meg nem értem h 5éves gyerekekt miért engednek ilyenkor fúrumozni.inkább feküdjél le aludni.
Kép
Norberto 25
Jugador del Barça

2010.01.03. 22:11:07

Patrik17 írta:
Csak arra mázlis sz.rra, amitől ti el vagytok ájulva hogy mekkora gól, amúgy meg egy nagy mázli halmaz! Dehát neketek csak ez jutott!
Vezetitek? Ehhez az Osasunanak is lesz 1-2 szava,ha nem nyertek a classico visszavagojan sokat ertek vele:)
Csak a szokasos talalunk egy golt a semmibol gondoltam,de majd vadocz varazsol eggyet Casillasnak.A margitozas pedig nem unalmas...
A magad haza tajan seperj foleg ha jatszotok ne a mi forumunkat olvasgasd!
Patrik17
Barça B

2010.01.03. 22:09:17

Éljen, gazdagodtunk egy újabb-értelmes Madridista kollegával ! Jól indul az év.
attól h madridista vagyok ugyanannyi jogom van itt is kifejteni a véleményemet mint neked.
de a kérdésemet nem tudjátok megválszolni nem baj..nem gáz.Gondoltam h nem fgotok rá válaszolni.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.03. 22:07:21

Éljen, gazdagodtunk egy újabb-értelmes Madridista kollegával ! Jól indul az év.

A Mallorca szerintem nem sokáig fogja bírni, maja szépen lassan lecsúszik a 10-14hely környékére idővel.
Patrik17
Barça B

2010.01.03. 22:04:50

Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.01.03. 22:02:18

Patrik17 írta:
Persze ilyenkor szokott jonni a margit gol
nem gondolod h ez a Margitozás kicsit unalmas,szánalmas és ovodás??
Bár a másik odallról a Bárkáást sem értem nekik is sok eszük van h ilyeneket írnak.
Amúgy milyen tipikus gólra gondolsz fejtsd már ki mert nem teljesen értem?ja és maradjunk az idei szezonnál.CSak szeretném hallani hogy milyen/melyik gólra gondolsz.
Csak arra mázlis sz.rra, amitől ti el vagytok ájulva hogy mekkora gól, amúgy meg egy nagy mázli halmaz! Dehát neketek csak ez jutott! :D :D :D :twisted:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Válasz küldése