Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sporting Gijon ha jól emlékszem.ElBartimaeus írta:Szerk, meg még valaki megverte a Madridot, de rájuk nem emlékszek. Bocsi az előbbi téves infoért.
Az Athletico az Madrid, nem Bilbao.Ilúvatar írta:Nekem konkrétan semmi bajom sincs Bilbao -val... Azért utáljátok, mert kikaptunk? Ugyanmár....
Szerintem itt a többség azért nem bírja őket, mert mostanában ők az egyetlen csapat, akitől többször is kikaptunkVaratrix írta:Ők miért?fcb4ever írta:...Atlético...
Rendben rivális, de szerintem nem nagyon művelnek olyan dolgokat amiért utálni lehetne őket. Atlético lehet, hogy nagy rivális, de semmiképpen nem utálom őket. Ráadásul jobb években, jobb meccseken pedig szépen is játszanak.
Ők miért?fcb4ever írta:...Atlético...
Mennyire igaz...Lionel85 írta:Ezek szerint nincsenek tisztában vele, mennyire is ellenszenvesek. Le kéne venni a Madrid-címeres szemüveget kedves fővárosi emberkék...
levproff írta:Fecooo írta:csütörtök, 14:05 - A Don Balon szerint a Real Madrid vezetősége nem áll ki egyöntetűen Mourinho mellett, mert többek szerint az edző által képviselt stílus miatt a klub Európa legutáltabb csapatává válhat.
Most minden rossz indulat nélkül mondom, de szerintem e nélkül is simán bent vannak a Top 3-ban.
Így meg igazuk van: Top 1 lenne.
Fecooo írta:csütörtök, 14:05 - A Don Balon szerint a Real Madrid vezetősége nem áll ki egyöntetűen Mourinho mellett, mert többek szerint az edző által képviselt stílus miatt a klub Európa legutáltabb csapatává válhat.
LG nem akarlak meg sérteni, de ez nem kívánság műsórLG írta:Korrekten megmondja, h mit akar. Nagyon remélem, h nem jön össze a Madridnak a szerződtetése. Jelenleg ő legjobb edző, aki a RM számára megszerezhető, én nyugodtabb lennénk, ha Pelle maradna, v. vmi hasonló szintű figura. A másik meg az igazolások, akik kérne José...fcb4ever írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... k-2028349/
Ha már le van zárva a Barca vs. Real topic.
Maicon???? Na ő az, akit soha nem szeretnék a Realban látni. A világ legjobb jhv-je, komoly erősítés lenne.
Tevez annyiban más, h ő azért hangulatember. De ha van kedve játszani, akkor ő is nagyon jó. Szóval őt sem szeretném ott látni.
Vegyék csak Di Máriát, azt legyenek boldogok vele!
Korrekten megmondja, h mit akar. Nagyon remélem, h nem jön össze a Madridnak a szerződtetése. Jelenleg ő legjobb edző, aki a RM számára megszerezhető, én nyugodtabb lennénk, ha Pelle maradna, v. vmi hasonló szintű figura. A másik meg az igazolások, akik kérne José...fcb4ever írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... k-2028349/
Ha már le van zárva a Barca vs. Real topic.
Az attól is függ,h hogyan is erősítenek.Ha bejön a két figurából egy 70 milla akkor olyan nagy gondba biztos nem lesznek.Nem olyan rémséges az a keret azért.A védelem nem az igazi de amúgy előrefelé nincs nagy gond.A Bl-be szerintem egy jó sorsolással még simán továbbléphetnek a csoportból.De ez még nagyon a jövő zenéje.Villa és Silva nélkül a Valencia még a csoportkörre sem lesz jó a BLben. A bajnokságban pedig még nagyobb lesz a különbség a 2. és 3. hely között.
Erre mondom én,h hülyék,h nem kell nekik Bojan.Sztem a csatárgond orvosolva lenne.Ahhoz meg,h erősítsenek nem muszáj kimozdulniuk Európából.Védelembe egyből tudok is egy nevet aki sztem megállná a helyét.Juhász Roli.Tegyük fel, hogy Silváért és Villáért kapnak összesen 70 milliót (40 Villa, 30 Silva), ha ennek a felét vagy csak Silva árát költik el 2-3 játékosra, mondjuk ahogy valaki írta is, mondjuk Brazíliából vagy teszemazt Portugáliából akkor már jók lehetnek a következő szezonra.
És Bojannal is volt egy ilyen szituáció a második félidőben, ha jól emlékszem. Amúgy a meccs idején, Kanouté-akciója után nekem is megfordult a fejemben, hogy na másnap támadni fog a madridi sajtó. És tessék....Titinho írta:A Marca legjobb szakírója asszem és Perez bácsi egyik legjobb barátja a pali. Ez mindent elmond, nincs miről beszélni.
De azért amit mond, azért az nem kicsit szánalmas. Sőt...
Egyik lap sem említette ezt a szituációt meg mint lehetséges 11-es, csak éppen a Marca. Arról valószínűleg nem ír, hogy a Barca nem kapott meg egy tényleges 11-est amikor hátulról buktatták Pedrot a Sevilla 16-osán belül. Arról nuku.
Mondjuk úgy, hogy más f*szával veri a csalánt...
Szánalom a köbön.![]()
![]()
Erre nem érdemes pazarolni a billentyűket -.-"Barcaforever írta:,,Eduardo Inda szerint a bajnokságot egy játékvezetői tévedés döntheti el, Sevillában ugyanis a hazai csapat 3-2-es vendég vezetésnél nem kapott meg egy tizenegyest, amikor Kanouté került a földre Piqué lökése után. Megítélése szerint ez megváltoztatta volna a meccs képét."
A Marca legjobb szakírója asszem és Perez bácsi egyik legjobb barátja a pali. Ez mindent elmond, nincs miről beszélni.Barcaforever írta:,,Eduardo Inda szerint a bajnokságot egy játékvezetői tévedés döntheti el, Sevillában ugyanis a hazai csapat 3-2-es vendég vezetésnél nem kapott meg egy tizenegyest, amikor Kanouté került a földre Piqué lökése után. Megítélése szerint ez megváltoztatta volna a meccs képét."