Villa és Silva nélkül a Valencia még a csoportkörre sem lesz jó a BLben. A bajnokságban pedig még nagyobb lesz a különbség a 2. és 3. hely között.
Az attól is függ,h hogyan is erősítenek.Ha bejön a két figurából egy 70 milla akkor olyan nagy gondba biztos nem lesznek.Nem olyan rémséges az a keret azért.A védelem nem az igazi de amúgy előrefelé nincs nagy gond.A Bl-be szerintem egy jó sorsolással még simán továbbléphetnek a csoportból.De ez még nagyon a jövő zenéje.
Tegyük fel, hogy Silváért és Villáért kapnak összesen 70 milliót (40 Villa, 30 Silva), ha ennek a felét vagy csak Silva árát költik el 2-3 játékosra, mondjuk ahogy valaki írta is, mondjuk Brazíliából vagy teszemazt Portugáliából akkor már jók lehetnek a következő szezonra.
Erre mondom én,h hülyék,h nem kell nekik Bojan.Sztem a csatárgond orvosolva lenne.Ahhoz meg,h erősítsenek nem muszáj kimozdulniuk Európából.Védelembe egyből tudok is egy nevet aki sztem megállná a helyét.Juhász Roli.

És viccen kívül...ahol ilyen Dealbertek meg Alexisek futkosnak belső védő poszton ott egy Juhász Roli hatalmas erősítés lenne.És még maradna kb 60 millió de vegyünk csak 30at,h maradjon is.(ebből sztem kijönne mondjuk egy Falcao vagy valaki.

meg még egy bekk...talán)
Okosnak kéne lenni és akkor simán túlélhetik ha elvesztik a fenti két nevet.Mert sztem tényleg nem kéne nagyon a zsebbe nyúlni ahhoz, egy versenyképes csapatot összerakjanak.Nem vagyok most tisztába a piaccal de körül kell nézni a kisebb bajnokságokban meg kölcsönben gondolkodni.
Szerk:én meg valamiért úgy érzem nem lenne/lesz sikeres a Real edzőjeként Mourinho,szabhat bármiylen feltételeket meg igazolhat bárkit...és legyen igazam.