Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Valencia csak azert ad el jatekosokat mert ugyebar az a 200 millas tartozás nem vállt semmivé csak egy befektetői csoport kezeli,és a nyáron asszem júl 1. ig egy nagyobb törlesztőrészletet kell befizetnie ,ezt pedig csak játékoseladásból tudja finanszírozni,ezért nem kell nekik játékos + az új stadion építése 1,5 éve áll , a maradék sztem arra megy majd el úh. nem sok mozgástere marad a csapatnak...Bányász írta:Villa és Silva nélkül a Valencia még a csoportkörre sem lesz jó a BLben. A bajnokságban pedig még nagyobb lesz a különbség a 2. és 3. hely között. ....
Varatrix írta:Még az őszi szezonban.szajko írta:Hát nem.![]()
Mi 2x,Bilbao,Sevilla
Sporting nyert 1-0 ra.
Vagy nagyon el vagyok tévedve?
Tökre így emlékszem.
A Bilbao verte őket 1-0-ra.Varatrix írta: Még az őszi szezonban.
Sporting nyert 1-0 ra.
Vagy nagyon el vagyok tévedve?
Tökre így emlékszem.
Igen igen ezt én is néztem.FtcSikiHun írta:Villareal B (De ők ugyebár nem juthatnak fel)
Real Sociedadab1daL írta:Azt lehet tudni hogy kik jutnak fel a Ligaba?
Még az őszi szezonban.szajko írta:Hát nem.![]()
Mi 2x,Bilbao,Sevilla
Hát nem.Varatrix írta:Sporting Gijon ha jól emlékszem.ElBartimaeus írta:Szerk, meg még valaki megverte a Madridot, de rájuk nem emlékszek. Bocsi az előbbi téves infoért.
Sporting Gijon ha jól emlékszem.ElBartimaeus írta:Szerk, meg még valaki megverte a Madridot, de rájuk nem emlékszek. Bocsi az előbbi téves infoért.
Az Athletico az Madrid, nem Bilbao.Ilúvatar írta:Nekem konkrétan semmi bajom sincs Bilbao -val... Azért utáljátok, mert kikaptunk? Ugyanmár....
Szerintem itt a többség azért nem bírja őket, mert mostanában ők az egyetlen csapat, akitől többször is kikaptunkVaratrix írta:Ők miért?fcb4ever írta:...Atlético...
Rendben rivális, de szerintem nem nagyon művelnek olyan dolgokat amiért utálni lehetne őket. Atlético lehet, hogy nagy rivális, de semmiképpen nem utálom őket. Ráadásul jobb években, jobb meccseken pedig szépen is játszanak.
Ők miért?fcb4ever írta:...Atlético...
Mennyire igaz...Lionel85 írta:Ezek szerint nincsenek tisztában vele, mennyire is ellenszenvesek. Le kéne venni a Madrid-címeres szemüveget kedves fővárosi emberkék...
levproff írta:Fecooo írta:csütörtök, 14:05 - A Don Balon szerint a Real Madrid vezetősége nem áll ki egyöntetűen Mourinho mellett, mert többek szerint az edző által képviselt stílus miatt a klub Európa legutáltabb csapatává válhat.
Most minden rossz indulat nélkül mondom, de szerintem e nélkül is simán bent vannak a Top 3-ban.
Így meg igazuk van: Top 1 lenne.
Fecooo írta:csütörtök, 14:05 - A Don Balon szerint a Real Madrid vezetősége nem áll ki egyöntetűen Mourinho mellett, mert többek szerint az edző által képviselt stílus miatt a klub Európa legutáltabb csapatává válhat.
LG nem akarlak meg sérteni, de ez nem kívánság műsórLG írta:Korrekten megmondja, h mit akar. Nagyon remélem, h nem jön össze a Madridnak a szerződtetése. Jelenleg ő legjobb edző, aki a RM számára megszerezhető, én nyugodtabb lennénk, ha Pelle maradna, v. vmi hasonló szintű figura. A másik meg az igazolások, akik kérne José...fcb4ever írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... k-2028349/
Ha már le van zárva a Barca vs. Real topic.
Maicon???? Na ő az, akit soha nem szeretnék a Realban látni. A világ legjobb jhv-je, komoly erősítés lenne.
Tevez annyiban más, h ő azért hangulatember. De ha van kedve játszani, akkor ő is nagyon jó. Szóval őt sem szeretném ott látni.
Vegyék csak Di Máriát, azt legyenek boldogok vele!
Korrekten megmondja, h mit akar. Nagyon remélem, h nem jön össze a Madridnak a szerződtetése. Jelenleg ő legjobb edző, aki a RM számára megszerezhető, én nyugodtabb lennénk, ha Pelle maradna, v. vmi hasonló szintű figura. A másik meg az igazolások, akik kérne José...fcb4ever írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... k-2028349/
Ha már le van zárva a Barca vs. Real topic.