Bajnokok Ligája & Európa Liga
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
És erőben őket is felőrlik, félelmetes. Remélem tanulunk ebből, mert ez a modern foci, dinamika és erő.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Gondolom szerinted ők fiatalodnak az évek múlásával nem?TripleH írta:Vicces fiú vagy te.Rivaldo11 írta:Jövő nélküli. Ronci és Modric nem lesz szint már sokáig, nélkülük meg annyi.
Egyébként meg ha jól erősítünk, és Valverde összerakja a csapatot, nem lesz mitől tartanunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2017.06.03. 22:23:57-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ez még 2-3 év, van még bennük bőven.Rivaldo11 írta:Jövő nélküli. Ronci és Modric nem lesz szint már sokáig, nélkülük meg annyi.
ezt írta a fórum 90%-a tavaly is, aztán tessék., itt a címvédés, megspékelve egy bajnoki címmel.Cseri írta:Ez a Madrid idén csúcsra volt járatva,és minden összejött nekik, csodálkoznék,ha jövőre bármit is nyernének. Az ideihez grat!
ez igaz, mondjuk idén erre számítottam, sima döntőre, be is jött.TripleH írta:De legalább, most nem pontrúgásokból és fejesekből. Így én 1 másodpercig sem sajnálom tőlük, idén átmentek az Atma-Bayern-Juvén.
Ez a felhypelt Dybala is momentum nélkül lehozza, szerintem egy jó passza nem volt. Mekkora szégyene a mai barcának, hogy nem tudtunk nekik gólt lőni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2017.06.03. 22:24:28-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Azt tudnám a Juventus miért állt meg?Az volt az ötlet a második félidőben kirugdossuk a labdát és majd megkontrázzuk?

Vicces fiú vagy te.Rivaldo11 írta:Jövő nélküli. Ronci és Modric nem lesz szint már sokáig, nélkülük meg annyi.

Valaki ébresszen fel ebből a rémálomból...
Amugy megérdemli a Real.
Amugy megérdemli a Real.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
De legalább, most nem pontrúgásokból és fejesekből. Így én 1 másodpercig sem sajnálom tőlük, idén átmentek az Atma-Bayern-Juvén.
Ez a Madrid idén csúcsra volt járatva,és minden összejött nekik, csodálkoznék,ha jövőre bármit is nyernének. Az ideihez grat!
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Nem lett volna baj, ha mi is focizunk a Juve ellen, és akkor jogos lenne a felvetés.ZBarca írta:Én csak Messit sajnálom, mert bármennyire is szimpátia szavazás az Aranylabda, akkor sem lenne igazságos, ha CR-nek ugyanannyi ilyen elismerése lenne, mint Leonak, aki messze jobb nemhogy a portugálnál, hanem az egész mezőnynél.
- csababarca
Rivaldo11 írta:Vicc, hogy annyi ennél a madridnál sokkal jobb csapat nyert már bl-t, mégis ez a kivénhedt, stílustalan, sótlan, jövő nélküli brigád tud duplázni, de hát ilyen a foci. Ha rendesen odarakjuk magunkat, akkor nem nyernek. Ez ilyen egyszerű.
jövő nélküli?:

ezek jövőre is megnyerik, csak szólok. kivéve ha mi megállítjuk őket, többi csapat nem szint európában.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Entrenador del Barça
Higuain azért bizonyítja ismét, hogy mennyire gyenge ő a sorsdöntő meccseken! Kb ott sincs ma sem...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Vicc, hogy annyi ennél a madridnál sokkal jobb csapat nyert már bl-t, mégis ez a kivénhedt, stílustalan, sótlan, jövő nélküli brigád tud duplázni, de hát ilyen a foci. Ha rendesen odarakjuk magunkat, akkor nem nyernek. Ez ilyen egyszerű.
Rivaldo-A Legnagyobb.
adom ... egyetértekTripleH írta:Szerintem kijelenthetjük, hogy Higu genetikailag alkalmatlan bármilyen döntő megnyerésére, ennek a DNSébe van kódolva a vesztés.
Szerintem kijelenthetjük, hogy Higu genetikailag alkalmatlan bármilyen döntő megnyerésére, ennek a DNSébe van kódolva a vesztés.
Én csak Messit sajnálom, mert bármennyire is szimpátia szavazás az Aranylabda, akkor sem lenne igazságos, ha CR-nek ugyanannyi ilyen elismerése lenne, mint Leonak, aki messze jobb nemhogy a portugálnál, hanem az egész mezőnynél.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Brutális Madrid!
Valószínűleg megtörik a BAL átok ez nagy dolog.
Korszakos csapat....
Valószínűleg megtörik a BAL átok ez nagy dolog.
Korszakos csapat....

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Normandia
- Director del Fútbol
Fikázhatjuk, de ez ott van ahol kell és úgy, ahogy kell.
Baromira utálom, de el kell ismernem.
Baromira utálom, de el kell ismernem.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Viszont, ebben a szezonban megérdemelten nyernek BL-t.
- csababarca
És akkor el is dőlt.
Mondjuk ez legalább értelmes gól volt.
De azért megint Bonucci lemarad...mondtam hogy most fogják a nagyokat hibázni.
Megérdemli a real, reagáltak az első félidőre, és jobban jöttek ki.
Ronaldo meg így megérdemli az aranylabdát, sose védekeznek rajta, ő meg köszöni szépen és elrakja ezeket.
szerk.: Allegri koma, pont 20 percet késtél ezzel a cserével.
Mondjuk ez legalább értelmes gól volt.
De azért megint Bonucci lemarad...mondtam hogy most fogják a nagyokat hibázni.
Megérdemli a real, reagáltak az első félidőre, és jobban jöttek ki.
Ronaldo meg így megérdemli az aranylabdát, sose védekeznek rajta, ő meg köszöni szépen és elrakja ezeket.
szerk.: Allegri koma, pont 20 percet késtél ezzel a cserével.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2017.06.03. 22:17:21-kor.
-
- aka Game90
Kapnak három gólt, besírsz...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ééés eldőlt. Ki hitte volna, hogy a Juve 1 meccs alatt annyit kap, mint az egész BL szezonban. 
Madrid sokkal jobb a második félidőben amúgy, lehet itt még CR tripla is szerintem.

Madrid sokkal jobb a második félidőben amúgy, lehet itt még CR tripla is szerintem.