Nyiri81 írta:Azért a tegnapi Bayern meccs csalóka. Neuer törött lábbal fekszik otthon. Lehet nem szeretni, de a legjobb kapus jelenleg. Összefoglalót nézve védhető lett volna 3-ból kettő. Robben 20 percet játszott, a padon ülő Hummels és Ribery egyet sem. Nem értem a Bayern edzőt. Oké. Valszeg továbbjutnak majd, de akkor sem értem hogy a PSG ellen miért így állt fel.
Én is így érzem. Plusz ez a Robben-Ribery duó oroszlánrészt vállalt az eddigi sikerekből. Ha ők kiokpnak, de inkább már ki is koptak komoly lejtmenetet vehet a Bayern. Lewandowski is a 30 felé közelít, ha egyáltalán nem vált a nyáron. Előbbi kettőt képtelenek pótolni. A védelmük rendben van, de ott is akadnak gondok. Hummels nagyon formán kívül, Javi Martinez meg...
Vannak tehetséges fiatal játékosaik, de még kiforratlanok, kell egy kis idő, míg igazán minőségi játékosok lehetnek. Mondjuk azt rohadtul nem értem, hogy Draxlert miért nem vitték nyáron. Ráadásul Ancelotti nagyon elcseszett ott valamit. Tegnap a taktika és a kezdő is baromi nagy tévedés volt. Szerintem most 1-2 évig kitámolyognak a szűk elitből, utána viszont megint komoly tényezők lesznek.
A PSG-ben tényleg félelmetes a támadósor, de sanszos, hogy jövőre is nagy költekezés lesz. A kp-n ha Verratti kiesik hatalmas gondban lesznek, nincs olyan aki akár megközelítően is át tudná vállalni a feladatát. Mottat is pótolniuk kell, Alves bármilyen formában van 35 évesen már nem megoldás, ahogy Silva sem tartozik már rég az elithez, plusz ő is azért lassan 34 éves. Elől piszok erős a kezdő és a cseréik is, de a többi poszton elég silányak. Ez elég jól ki is jött tegnap. A nagyját visszanéztem a meccsnek és mezőnyben nagyon kevesek voltak, ott lejátszotta őket a Bayern ilyen felállásban is és 2-3 gólt ők is eltehettek volna. Plusz Neuer iszonyatosan hiányzott.
Amennyit láttam a meccsből megérdemelt a PSG győzelem, de a végeredmény nem tükrözi a különbséget még egy ilyen elcseszett Bayern ellen sem.