Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
én még annyiszor sem néztem vissza, de amit láttam lassítást, ott a gyerek lábát húzta el, és tartotta is ki.ferninho írta: Nem néztem vissza sokszor, de Casemiro nem a labdát találta el?
Nem néztem vissza sokszor, de Casemiro nem a labdát találta el?csababarca írta:hátsó kamerás felvételen nem tűnt annak. sőt.S.Agüero írta:Jogos volt a RM büntetője, de a másik oldalt is annak kellett volna lennie.
de akkor ha írjátok, jogos volt.
de még mindig ott van a kérdés, hogy Casemironak miért van megengedve spanyol, és nemzetközi szinten is minden?
hátsó kamerás felvételen nem tűnt annak. sőt.S.Agüero írta:Jogos volt a RM büntetője, de a másik oldalt is annak kellett volna lennie.

Nekem is ez jutott eszembeMessias2 írta:City idén BL-t nyerhet.
Itt hallottátok először.
S.Agüero írta:2-1-et tippelnék így előre. Szerintem 3 gól legalább lesz, mindkét csapat lő gólt, és City-siker lesz a végén.palesz77 írta:Este ki mit vár a Napoli-City meccstől? Sajna az elejéről lemaradok, de ezt tuti visszanézem majd, remélhetőleg egy relatíve sok gólos, szép focival megspékelt meccs lesz, és egyik csapat se taktikázza túl. Nem azok a típusok amúgy, jó kis csörtét várok.
Mind két csapat jó formában van. Valszeg Napoli visszább áll. Úgy érzem nem lesz sok gól. A City valahogy behúzza, aztán lehet lesz 5-6 is, de City győzelemmel.palesz77 írta:Este ki mit vár a Napoli-City meccstől? Sajna az elejéről lemaradok, de ezt tuti visszanézem majd, remélhetőleg egy relatíve sok gólos, szép focival megspékelt meccs lesz, és egyik csapat se taktikázza túl. Nem azok a típusok amúgy, jó kis csörtét várok.
2-1-et tippelnék így előre. Szerintem 3 gól legalább lesz, mindkét csapat lő gólt, és City-siker lesz a végén.palesz77 írta:Este ki mit vár a Napoli-City meccstől? Sajna az elejéről lemaradok, de ezt tuti visszanézem majd, remélhetőleg egy relatíve sok gólos, szép focival megspékelt meccs lesz, és egyik csapat se taktikázza túl. Nem azok a típusok amúgy, jó kis csörtét várok.
Én is sok gólos, szép játékot hozó, nagy iramú meccset várok, meg kb, az egész világ, ilyenkor szokott 0-0 lenni.palesz77 írta:Este ki mit vár a Napoli-City meccstől? Sajna az elejéről lemaradok, de ezt tuti visszanézem majd, remélhetőleg egy relatíve sok gólos, szép focival megspékelt meccs lesz, és egyik csapat se taktikázza túl. Nem azok a típusok amúgy, jó kis csörtét várok.
Csak tippelek, de szeintem egyikre sincs igazán szükségük, viszont idén már necces lett volna igazolni valakit oda is. Kettőjük közül meg Matuidire volt csak jelentkező.recrea írta:Gondolom mert jobb nála. Egyáltalán nem lóg ki lefelé az olasz abból a csapatból.Cestus írta:Nem nagyon értem amúgy, hogy a PSG minek adta el bagóért Matuidit azért, hogy a matuzsálem Mottát játszassák helyette. Ez valahogy nem illik abba a képbe, amit ők magukról szeretnének festeni.
Gondolom mert jobb nála. Egyáltalán nem lóg ki lefelé az olasz abból a csapatból.Cestus írta:Nem nagyon értem amúgy, hogy a PSG minek adta el bagóért Matuidit azért, hogy a matuzsálem Mottát játszassák helyette. Ez valahogy nem illik abba a képbe, amit ők magukról szeretnének festeni.