Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az angolok nemzetköziesedtek és leszerződtették a világ legjobb edzőit.BarcafanTomee írta:Üde színfolt az angolok szereplése eddig. Nem vagyok oda értük, de azért hiányoztak már, csak színesebb így a mezőny. Több lesz a nagy "név". Az meg majd tavasszal eldől, hogy ki mennyit ér.
Én még mindig nagyon jó csatárnak tartom, de amit nálunk Suarez művel, az semmi a franciához képest.miro. írta:Karim Benzema.hdavid írta:Real kihasználta a 100as ziccereit már eldőlt volna mérkőzés
Csak a szokasos...![]()
![]()
Megint 10 emberrel voltunk,de legalabb ne is lenne a palyan.
Karim Benzema.hdavid írta:Real kihasználta a 100as ziccereit már eldőlt volna mérkőzés
Ezt a következtetéstMQuCsabi írta:Anno Gravesen és Gattuso is aprított és re getegszer megúszták. A suttyókat sajnálják és engedik őket egy darabig :/
én még annyiszor sem néztem vissza, de amit láttam lassítást, ott a gyerek lábát húzta el, és tartotta is ki.ferninho írta: Nem néztem vissza sokszor, de Casemiro nem a labdát találta el?
Nem néztem vissza sokszor, de Casemiro nem a labdát találta el?csababarca írta:hátsó kamerás felvételen nem tűnt annak. sőt.S.Agüero írta:Jogos volt a RM büntetője, de a másik oldalt is annak kellett volna lennie.
de akkor ha írjátok, jogos volt.
de még mindig ott van a kérdés, hogy Casemironak miért van megengedve spanyol, és nemzetközi szinten is minden?
hátsó kamerás felvételen nem tűnt annak. sőt.S.Agüero írta:Jogos volt a RM büntetője, de a másik oldalt is annak kellett volna lennie.
Nekem is ez jutott eszembeMessias2 írta:City idén BL-t nyerhet.
Itt hallottátok először.
S.Agüero írta:2-1-et tippelnék így előre. Szerintem 3 gól legalább lesz, mindkét csapat lő gólt, és City-siker lesz a végén.palesz77 írta:Este ki mit vár a Napoli-City meccstől? Sajna az elejéről lemaradok, de ezt tuti visszanézem majd, remélhetőleg egy relatíve sok gólos, szép focival megspékelt meccs lesz, és egyik csapat se taktikázza túl. Nem azok a típusok amúgy, jó kis csörtét várok.
Mind két csapat jó formában van. Valszeg Napoli visszább áll. Úgy érzem nem lesz sok gól. A City valahogy behúzza, aztán lehet lesz 5-6 is, de City győzelemmel.palesz77 írta:Este ki mit vár a Napoli-City meccstől? Sajna az elejéről lemaradok, de ezt tuti visszanézem majd, remélhetőleg egy relatíve sok gólos, szép focival megspékelt meccs lesz, és egyik csapat se taktikázza túl. Nem azok a típusok amúgy, jó kis csörtét várok.
2-1-et tippelnék így előre. Szerintem 3 gól legalább lesz, mindkét csapat lő gólt, és City-siker lesz a végén.palesz77 írta:Este ki mit vár a Napoli-City meccstől? Sajna az elejéről lemaradok, de ezt tuti visszanézem majd, remélhetőleg egy relatíve sok gólos, szép focival megspékelt meccs lesz, és egyik csapat se taktikázza túl. Nem azok a típusok amúgy, jó kis csörtét várok.
Én is sok gólos, szép játékot hozó, nagy iramú meccset várok, meg kb, az egész világ, ilyenkor szokott 0-0 lenni.palesz77 írta:Este ki mit vár a Napoli-City meccstől? Sajna az elejéről lemaradok, de ezt tuti visszanézem majd, remélhetőleg egy relatíve sok gólos, szép focival megspékelt meccs lesz, és egyik csapat se taktikázza túl. Nem azok a típusok amúgy, jó kis csörtét várok.