Tökéletes kezdés. Jó kis meccs lesz.Initom írta:Tipikus Manchesteri gól...de gól
0-1
Szegény Luiz...

Tökéletes kezdés. Jó kis meccs lesz.Initom írta:Tipikus Manchesteri gól...de gól
0-1
Jó, hát ilyen komoly dolgokra én nem gondolok, annyira nem érdekelnek a londoniak.Initom írta:DE ha leigazolják Falcaot,akkor is kell mögé egy jó csatár. Torres arra meg jó...Jelenleg is az baj ,hogy nincs mögötte senki
DE ha leigazolják Falcaot,akkor is kell mögé egy jó csatár. Torres arra meg jó...Jelenleg is az baj ,hogy nincs mögötte senkilui1698 írta:De amúgy még reális esély is van rá, mert Torres legalább hazatérne, Abra tata meg csapna mellé egy jachtot, vagy pár misit és kész is a biznisz.Initom írta:Télen meg lesz az a csere. Pont olyan embert keresnek mint Falcao.
De amúgy még reális esély is van rá, mert Torres legalább hazatérne, Abra tata meg csapna mellé egy jachtot, vagy pár misit és kész is a biznisz.Initom írta:Télen meg lesz az a csere. Pont olyan embert keresnek mint Falcao.
na Youngon kívül eltaláltam a kezdőtlui1698 írta:17:00-től, Chelsea-MU
Chelsea kezdő:
Cech - Ivanovic, Luiz, Cahill, Cole - Ramires, Mikel - Oscar, Mata, Hazard - Torres
MU kezdő:
De Gea - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Young, Cleverly, Carrick, Valencia - Rooney, RvP
Minél többször nézem ezt a Chelsea támadó szekciót annál jobban testszik.
Ha kicserélnék télen Torres-t Falcao-ra akkor tökéletes lenne.
hát benézte a partjelző!visca el barca írta:én csak az uccsó 10 percet néztem, de még most sem értem h miért nem adták meg 2-2-nél, a 94. percben suarez teljesen szabályos gólját...Initom írta:véééééégre rangadók!
Liverpooli rangadó nem lesz semmi. Az evertont sokkal esélyesebbnek érzem
én csak az uccsó 10 percet néztem, de még most sem értem h miért nem adták meg 2-2-nél, a 94. percben suarez teljesen szabályos gólját...Initom írta:véééééégre rangadók!
Liverpooli rangadó nem lesz semmi. Az evertont sokkal esélyesebbnek érzem
Itt keresgéljél:Barcaádám írta:Üdv;!
Azt szeretném kérdezni h honnan tudnék teljes pl mérkőzéseket letölteni közvetlen a meccsek után? Előre is köszönet
Már este akartam írni, csak nem jött be az oldal. Nekem is vitték az egyik mixemet, de szerencsére a komolyabb jött (Chelsea, Swansea, Liverpool).Bob_Marley írta:Majd azért Game írjál mi volt az Arsenal meccsen, sikeresen buktam a csapatod miatt a tippmixet![]()
Hihetetlen egyszerű, kezdőként bűn rosszul játszik, komolyan szinte helyzet nélkül képes lehozni meccseket, de érdekes, hogy csereként mit tud művelni. Ilyenkor érdekes, hogy rakja-e be az edző, hogy hátha kezdőként is képes erre (eddig nem nagyon), vagy csereként állítsa be úgy, hogy valószínűleg egy idő után elveszi a kedvét azzal, hogy még mindig csere, hiába így játszik.miihii írta:
Most nézegettem az eredményeket és megakadt rajta a szemem, h megint cseréből beszállva azonnal gólt lőtt, majd a győztes találat is az ő nevéhez fűződik. Az előző meccsen is beállt, majd azonnal gól. Nem gyenge a csávó. Am vajon miért nem kezdő?
Spanyolok bemelegítésén megsérültbence-barca írta:PLusz, ahogy látom Gulácsi ült a kispadon!!Bob_Marley írta:S tényleg nem Reina védett, hanem Jones, ezt nem is vettem észre.
Reina sérült v most kissé kegyvesztett lett, h még a padon sem vt?
PLusz, ahogy látom Gulácsi ült a kispadon!!Bob_Marley írta:S tényleg nem Reina védett, hanem Jones, ezt nem is vettem észre.
S tényleg nem Reina védett, hanem Jones, ezt nem is vettem észre.kristop írta:nem reina védett.Meg legalább Reina is magára kezd találni, s zsinór 2 meccset gól nélkül zárt a védelem meg ő.
nem reina védett.Meg legalább Reina is magára kezd találni, s zsinór 2 meccset gól nélkül zárt a védelem meg ő.
Akkor nem lenne egy "megmentő" a padonmiihii írta:
Most nézegettem az eredményeket és megakadt rajta a szemem, h megint cseréből beszállva azonnal gólt lőtt, majd a győztes találat is az ő nevéhez fűződik. Az előző meccsen is beállt, majd azonnal gól. Nem gyenge a csávó. Am vajon miért nem kezdő?