Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És milyen okkal menesztenéd?Initom írta: már tüntettek is a szurkolók . Gazidis ellen,főleg.
Ez egyre viccesebb,Wenger meg él mint marci hevesen,az évi 7,5 milliójával.
Ééén már rég menesztettem volna. De már betelt a pohár .
Criticism of Arsene Wenger is just ridiculous. Without him, Man City wouldn't be the team they are today.Initom írta: Ez egyre viccesebb,Wenger meg él mint marci hevesen,az évi 7,5 milliójával.
Ééén már rég menesztettem volna. De már betelt a pohár .
már tüntettek is a szurkolók . Gazidis ellen,főleg.Game90 írta:Arsenal - Swansea 0-2
10. hely, 5W, 6D, 4L. Gyülemlik a hányás.
Ez esetben nem is írok a meccsünkről, hogy ne keserítselek még jobban el.Game90 írta:...
Első pár meccs után el voltam ájulva tőle, de az utóbbi 1 hónapban, ahogy a csapat, ő is szürke, az ellenfelek rájöttek, ha ő ki van kapcsolva, akkor gyakorlatilag nem érünk semmit sem, szóval rá jobban figyelnek. Azért 2-3 nagy passza még mindig van meccsenként ill. továbbra is ő a legkreatívabb játékosunk, de szerintem nagyon hangulatember, ami nem a legjobb, mert ha az első 5-10 percben faragják őt az agyatlan védők, akkor elmegy a kedve az egésztől.Gareth Tello írta: Amúgy Cazorla sem rossz eddig, nem?
Egyetértek. A Real mellett számomra az egyik, ha nem a legunszimpatikusabb csapat a Chelsea. Bár az nem tudom, hogy milyen taktikai elképzelés volt, hogy Oscart letette a padra. Abba az 1 emberben több kreativitás van, mint a többiekben összesen.lui1698 írta:Bármennyire is szimpatikus gyerekeket igazolt idén a Chelsea, azért öröm ezt látni.
Nah ez itt a lényegmessideco írta: Eddig sem volt az...
Game90 írta:Everton - Arsenal 1-1. Nincs több kérdésem. Amúgy nem láttam a meccset, de ahogy olvastam több oldalon, jobb is.
Szombaton Swansea, otthon. Hátha egy "játszósabb" csapat ellen több esélyünk lesz nyerni...
Ja, Walcott szerződését meg hosszabbítsuk már meg végre. Fáj ezt kimondani, de ebben a szezonban a legjobb játékosunk.
Everton - Arsenal 1-1. Nincs több kérdésem. Amúgy nem láttam a meccset, de ahogy olvastam több oldalon, jobb is.Gareth Tello írta:Én is döntetlent tippelnék, már csak azért is, mert az Everton az utóbbi hét fordulóban ötször ikszelt.Game90 írta:Szerdán meg megyünk az Everton-hoz, előttünk vannak 1 ponttal, szóval jó lenne nyerni (aztán lesz egy izzadtságszagú döntetlen).![]()
Láttam, szóval nincs több kérdésem.Game90 írta:Amúgy ha az elmúlt 1 hónapban láttál Senal meccset (kivéve a Spurs ellenit), akkor kb. tudod, hogy hogyan játszottunk![]()
Nehéz meccs lesz, a Jelavic-Naismith duó jó formában van, ráadásul Fellaini is visszatér az eltiltásából.Game90 írta:Szerdán meg megyünk az Everton-hoz, előttünk vannak 1 ponttal, szóval jó lenne nyerni (aztán lesz egy izzadtságszagú döntetlen).