LG írta:
Persze, hogy megütnénk őket, mint az utolsó két Klasszikuson... szerintem nem nekik kéne visszavenni az arcból. Lehet, tényleg legyőznénk őket, hiszen vannak problémák náluk is, illetve mi is összekaphatnánk magunkat, de alapvetően az elmúlt 1 év nem indokolja a nagy mellényünket. Én a 6-1-től sem vagyok elájulva, néhányan úgy beszélnek róla, mintha vmi űrfocit toltunk volna, pedig még jól sem játszottunk, az ellenfél és a játékvezető asszisztálása kellett hozzá.
Ezt most nagyon adoma hsz-ed elejét. Nem igen van mire büszkének lennünk a bajnokságban. Folyamat hektikusan játszunk.
A BL megállapításod is helyes, annyi megjegyzéssel, hogy ott az űrfocit az akarás, hajtás, csúszás mászás jelentette és nem a szemetgyönyörködtető játék. Régen láttam ennyire akarni és küzdeni a csapatot. Az ellenfél és a játékvezetés is a játék része, azért nehogy már mi kérjünk elnézést.
Én a BL-re mennék rá, mert ott már láthattuk, fel tudjuk szívni magunkat egy egy mecsre, a konstans jó teljesítmény hiánya miatt most nem érzem a bajnokságot nyerhetőnek, de ez szubjektív.