Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a hogyan számít nekem. Alapvetően egyetértek, de azt akarom hogy vért izzadjanak a visszavágón a PSG ellen, hogy emelt fővel távozzunk, és nyerjük meg legalább.crixus írta: Szerintem alapvetően nem gond, ha a BL-ből már most kiszállunk. A végső győzelemre ez a gárda nem lett volna képes.
Szerintem alapvetően nem gond, ha a BL-ből már most kiszállunk. A végső győzelemre ez a gárda nem lett volna képes.Nero. írta: Azt a történetet jobb lesz elfelejteni. Én azok közé tartoztam akik titkon bíztak a fordításban de a Leganes elleni meccs után kijózanodtam én is. Bármennyire is nehéz elfogadni de nekünk idén már március elején véget ér a BL, ilyen utoljára 10 éve volt...
Azt a történetet jobb lesz elfelejteni. Én azok közé tartoztam akik titkon bíztak a fordításban de a Leganes elleni meccs után kijózanodtam én is. Bármennyire is nehéz elfogadni de nekünk idén már március elején véget ér a BL, ilyen utoljára 10 éve volt...MessiNeymarSuarez írta:Kölcsön vehetnénk március 8-áraMessias2 írta:Last 4 teams to score 5+ goals in a CL knockout game:
Bayern [Pep]
Bayern [Pep]
Bayern [Not Pep but disclaimer: Arsenal]
Man City [Pep]
Kölcsön vehetnénk március 8-áraMessias2 írta:Last 4 teams to score 5+ goals in a CL knockout game:
Bayern [Pep]
Bayern [Pep]
Bayern [Not Pep but disclaimer: Arsenal]
Man City [Pep]
Értem, de én meg Monaco szempontból írtam végig és külsőként se visítottam volna, hogy hú de jó, hogy ilyen gólokat kap bármelyik csapat, na mindegy a remény hal meg utoljára, de innen ezt még nagyobb művészet lenne elbuknia a Citynek mint a Monaco tette.csababarca írta:Bob, TripleH az EMBEREK szemszögéből írta azt,hogy szeretik a meccseket, nyilván nem a Monaco szemszögéből vizsgálta, hogy most biztos örömködnek az öltözőben.![]()
Ők nem mondják el hogy de szép hogy kiesünk három góllal.
Mi semleges nézők viszont elmondhatjuk hogy láttunk egy baromi jó meccset végre.
Here you go, pontosan így gondoltam.csababarca írta:Bob, TripleH az EMBEREK szemszögéből írta azt,hogy szeretik a meccseket, nyilván nem a Monaco szemszögéből vizsgálta, hogy most biztos örömködnek az öltözőben.![]()
Ők nem mondják el hogy de szép hogy kiesünk három góllal.
Mi semleges nézők viszont elmondhatjuk hogy láttunk egy baromi jó meccset végre.
És nem mellesleg Real nevelés a srác.Bob_Marley írta:De legalább láthatta sok mindenki Fabinhot, habár nem élete meccse volt, de jhv kérdésben felmerülhetne a neve, főleg hogy idén középpályán játszik, de eredetileg szélső védő.
Mondjuk ez is igaz. Nálam főleg Stones tartozik a világ vakjai közé, az angolok nyáron még úgy nevezték, hogy "az angol Piqué".Én is így vagyok vele, de azt a védelmet fel kéne húzni legalább egy közepes szintre, mert ez azért komolyabb védekezéssel bíró csapatok ellen (rm, atma, juve, bm) nem fog beleférni.
Kp-n meg előre megvannak, de hátul iszonyat gyengék.
Hát ha szerinted a Monaco értelmes volt, akkor oké. Kérdem én mire mentek így ezzel? Elmondhatják, hogy hú de jó meg szép, hogy kiesünk három idegenbeli góllal? Szerintem ez inkább gáz mint dicsérendő, se pénz se továbbjutás se semmi nem jár érte. A győztesekre emlékeznek az emberek, nem a szimpátiára meg a szépen meghalok görög hősökre.....Főleg hogy nekik szorítottam, pláne nagy élmény volt, hogy 3-2ről fél óra alatt elbukták még a továbbjutást is. Vagy legalábbis mint írtam nagyon de nagyon nehéz helyzetbe hozták magukat. Egy City nem fog elszórakozni egy két gólos előnyt. És pl 3-2 idegenben két gólos előnynek számít elég sokáig, erre elrontották. Plusz kicsit el is fáradtak, ami nekem nagyon meglepő volt.TripleH írta:Pedig az emberek minimum 90%-a igenis az ilyen 8 gólos meccsekért rajong, nem pedig az órapörgető 1-0-ért. Tudom, hogy neked az tetszik, én ezt elfogadom, de igenis kellenek az ilyen meccsek, nem is kicsit.
Én is így vagyok vele, de azt a védelmet fel kéne húzni legalább egy közepes szintre, mert ez azért komolyabb védekezéssel bíró csapatok ellen (rm, atma, juve, bm) nem fog beleférni.Titinho írta:Azt a 7% esélyt amit adnak nekünk a továbbjutásra abban én nem hiszek, én nagyon remélem hogy mostmár elkapja Pep a fonalat és valahogy megnyeri a BL-t!![]()
Ne idegesítsél fel.TripleH írta:Ne legyél telhetetlen, 8 gól nem elég?Bob_Marley írta: Ebben a meccsben sokkal több volt
Én is úgy emlékszem, hogy nem volt nevezve, de gondolom a téli átigazolás után ugyanúgy lehet nevezni mint pl. Draxler-t a PSG. Tudom, hogy őt nem most igazolták, de gondolom akkor a keret olyan tagját is lehet nevezni aki ősszel nem volt, ami érthető is ha pl lesérül 2-3 játékos egy posztról, akkor lehessen mást nevezni a helyére.Nero. írta:Ő amugy hogy játszik? Nem lett nevezve elvileg.MQuCsabi írta:Touréról hogy pattognak le a népek. Ő is hatalmasat játszik az utolsó fél órában
Csak az ősszel nem lett nevezve, az egyenes kieséses szakasz előtt megint lehet nevezni a játékosokat. Így játszott pl. a PSG-nél Draxler is, mert csak télen került a csapathoz, ősszel pedig ő sem volt nevezve.Nero. írta:Ő amugy hogy játszik? Nem lett nevezve elvileg.MQuCsabi írta:Touréról hogy pattognak le a népek. Ő is hatalmasat játszik az utolsó fél órában
Csalnak.Nero. írta: Ő amugy hogy játszik? Nem lett nevezve elvileg.
Ne legyél telhetetlen, 8 gól nem elég?Bob_Marley írta: Ebben a meccsben sokkal több volt
Ő amugy hogy játszik? Nem lett nevezve elvileg.MQuCsabi írta:Touréról hogy pattognak le a népek. Ő is hatalmasat játszik az utolsó fél órában
Sajnos ez Falcao sara. Hiába lőtt szenzációs gólt, ha a tizit lövi be inkább, -2-ről nem állnak fel az angolok. Ennek ellenére egyáltalán nincs ez lefutva még.Bob_Marley írta:Lenullázták....Óriási csalódás ez így. Szétesett a Monaco, s három idegenbeli rúgott góllal nem tudják behúzni, nagyot mennek az angolok szó se róla, de ilyen hibákat...ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mi meg még gólt sem tudtunk betuszkolni 2-0-nál, de még nagyon a közelébe kerülni sem...Titinho írta:Azért az szép...
60. perc: 2-3 a Monaconak.
82. perc. 5-3 a Citynek!!!
Kicsit összekapta Pep a csapatot!
Valahogy így lehet vert helyzetből felállni...
S.Agüero írta:Pedig a Pep-utálók hogy örültek 2-3-nál.![]()
5-3, nem hiszem el, lesz még itt gól.