A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Támadókról beszéltem, nem csatárokról.TripleH írta:Oké, sikerült felsorolnod szélsőket és 1 darab centert.S.Agüero írta: Például Gabriel Jesus, Coman, Dembélé.
De nekem ez a Bernando Silva is jobban tetszik a támadók közül.
Oké, sikerült felsorolnod szélsőket és 1 darab centert.S.Agüero írta: Például Gabriel Jesus, Coman, Dembélé.
De nekem ez a Bernando Silva is jobban tetszik a támadók közül.

MatsMessi írta:Higuain. Bajnoksag statokban veri is Aguerot. Ennyit ernek a statisztikak. Agueronak nem tudom mikor volt jo teljesitmenye utoljara egy olyan meccsen, ami tenyleg szamitott volnamarkionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
Rúgott most két gólt, nem ájulok el tőle, persze ez nem rossz, nem azt mondom.markionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
Borzalmas kommentátor.Rivaldo11 írta:Kisknézy bedobásnál reklamált lest, ha jól hallottam?
?????????? Agüero, mint felhasználó.MatsMessi írta:Higuain. Bajnoksag statokban veri is Aguerot. Ennyit ernek a statisztikak. Agueronak nem tudom mikor volt jo teljesitmenye utoljara egy olyan meccsen, ami tenyleg szamitott volnamarkionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
Higuain. Bajnoksag statokban veri is Aguerot. Ennyit ernek a statisztikak. Agueronak nem tudom mikor volt jo teljesitmenye utoljara egy olyan meccsen, ami tenyleg szamitott volnamarkionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
Pont, hogy nagyon kevés a tehetséges center. Az utóbbi években kifejezetten hiánycikk.S.Agüero írta: Attól még nem olyan nagy szám, hogy már minden top klub őt akarja. Elég sok tehetséges fiatal támadó van a piacon még rajta kívül is.
Nekem nagyon bejön a csávó játéka ez alapján a 2 meccs alapján, ne feledjük, hogy 18 éves.. Ahhoz képest nagyon jó, fizikálisan is jónak tűnik, fejlődni nyilván kell, de az alapok bőven jók.S.Agüero írta:Mbappe gyerek meg rendesen túl van azért hypolva szerintem.
Attól még nem olyan nagy szám, hogy már minden top klub őt akarja. Elég sok tehetséges fiatal támadó van a piacon még rajta kívül is.TripleH írta:Végülis csak meccsről meccsre folyamatosan gólokat lő.S.Agüero írta:Ez a City nagyon vak eddig, necces lesz ez így nekik.
Mbappe gyerek meg rendesen túl van azért hypolva szerintem.
Végülis csak meccsről meccsre folyamatosan gólokat lő.S.Agüero írta:Ez a City nagyon vak eddig, necces lesz ez így nekik.
Mbappe gyerek meg rendesen túl van azért hypolva szerintem.
A Citytol nem ezt vartam ev elejen. Olyan nevek vannak ott, hogy nem ilyen vergodest kellene mutatni egesz evben amit produkalnak. Mondjuk nem Agüerora gondolok, mert amit o muvel nagycsapatok ellen azt nem neveznem meg kozepes teljesitmenynek sem.markionni írta:Szerintem sokkal elesebb es veszelyesebb csapat a Monaco, es mar reg nem lenne kerdes hogy tovabbjutnak-e ha nagyobb tapasztalattal rendelkeznenek, mert abban biztos vagyok hogy mar lerendeztek volna a parharcot az elozo meccsen ha visszaallnak 3-2nel. Ugyhogy barki kapna oket nem hiszem hogy repesnenek az oromtol. A City meg sablonos szvsz, pedig siman lehetne ugyanilyen offenziv focit jatszatni veluk.