Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pont, hogy nagyon kevés a tehetséges center. Az utóbbi években kifejezetten hiánycikk.S.Agüero írta: Attól még nem olyan nagy szám, hogy már minden top klub őt akarja. Elég sok tehetséges fiatal támadó van a piacon még rajta kívül is.
Nekem nagyon bejön a csávó játéka ez alapján a 2 meccs alapján, ne feledjük, hogy 18 éves.. Ahhoz képest nagyon jó, fizikálisan is jónak tűnik, fejlődni nyilván kell, de az alapok bőven jók.S.Agüero írta:Mbappe gyerek meg rendesen túl van azért hypolva szerintem.
Attól még nem olyan nagy szám, hogy már minden top klub őt akarja. Elég sok tehetséges fiatal támadó van a piacon még rajta kívül is.TripleH írta:Végülis csak meccsről meccsre folyamatosan gólokat lő.S.Agüero írta:Ez a City nagyon vak eddig, necces lesz ez így nekik.
Mbappe gyerek meg rendesen túl van azért hypolva szerintem.
Végülis csak meccsről meccsre folyamatosan gólokat lő.S.Agüero írta:Ez a City nagyon vak eddig, necces lesz ez így nekik.
Mbappe gyerek meg rendesen túl van azért hypolva szerintem.
A Citytol nem ezt vartam ev elejen. Olyan nevek vannak ott, hogy nem ilyen vergodest kellene mutatni egesz evben amit produkalnak. Mondjuk nem Agüerora gondolok, mert amit o muvel nagycsapatok ellen azt nem neveznem meg kozepes teljesitmenynek sem.markionni írta:Szerintem sokkal elesebb es veszelyesebb csapat a Monaco, es mar reg nem lenne kerdes hogy tovabbjutnak-e ha nagyobb tapasztalattal rendelkeznenek, mert abban biztos vagyok hogy mar lerendeztek volna a parharcot az elozo meccsen ha visszaallnak 3-2nel. Ugyhogy barki kapna oket nem hiszem hogy repesnenek az oromtol. A City meg sablonos szvsz, pedig siman lehetne ugyanilyen offenziv focit jatszatni veluk.
Az csak a jatek egyik eleme a masik 20 mellett, de mind a ket legutobbi klasszikuson fejeltunk nekik golt pontrugas utan. Ebben talan tenyleg ok a legjobbak de mi is sok golt lovunk pontrugasbol.És ha azt nézzük, hogy ők az egyik legjobb csapat a levegőben, mi pedig az egyik legrosszabb nem biztos, hogy kedvezne nekünk.
Nahat ezt mindjart gondoltamEgyebkent en nem orulnek egy klasszikusnak
Most ezt komolyan gondolod amugy? Pique goljaig egykapuztunk, utana meg teljesen lealltunk mert ra par napra jott az Atletico elleni meccs. 10+ pont elonyunk volt akkor, senkit nem erdekelt az a meccs.Tavaly a Nou Campban hülyére vertek minket Cruyff emlékére.
Tavaly is eztmondtuk, aztán a Bayern és Juventus is elkerülte őket, na meg mi is (sajnos)Nero. írta:Annak ellenére hogy ott a Leicester én még mindig a Realt akarom és úgy hogy a második meccs Madridba legyen. Nagyon elszálltak az urak a fővárosba, nekünk kell helyre rakni őket, nem akarom hogy egy Bayerné vagy egy Juventusé legyen a dicsőség.
Akiket úgy nagyon elkerülnék: Atletico, Bayern, City.
Raadasul akkor is csak megkerdeztek tole, hogy mit szolna a Barca kiesesehez es azt mondta orulne mert egy nagy eselyessel kevesebb. Ez azt hiszem termeszetes hogy ezt mondja. Ugy hogy nem ertem mire utal a kollega amikor arrol beszel, hogy elszalltak volna a fovarosban, hacsak nem szurkoloi velemenykre gobdol de az mondanom sem kell nem feltetlen tukrozi a csapat hozzaallasat.Bob_Marley írta:Egy Ramos nyilatkozatra emlékszem a PSG meccs kapcsán, de hogy elszálltak volna azt nem hiszem. És ha azt nézzük, hogy ők az egyik legjobb csapat a levegőben, mi pedig az egyik legrosszabb nem biztos, hogy kedvezne nekünk.Nero. írta:Annak ellenére hogy ott a Leicester én még mindig a Realt akarom és úgy hogy a második meccs Madridba legyen. Nagyon elszálltak az urak a fővárosba, nekünk kell helyre rakni őket, nem akarom hogy egy Bayerné vagy egy Juventusé legyen a dicsőség.
Egy Ramos nyilatkozatra emlékszem a PSG meccs kapcsán, de hogy elszálltak volna azt nem hiszem. És ha azt nézzük, hogy ők az egyik legjobb csapat a levegőben, mi pedig az egyik legrosszabb nem biztos, hogy kedvezne nekünk.Nero. írta:Annak ellenére hogy ott a Leicester én még mindig a Realt akarom és úgy hogy a második meccs Madridba legyen. Nagyon elszálltak az urak a fővárosba, nekünk kell helyre rakni őket, nem akarom hogy egy Bayerné vagy egy Juventusé legyen a dicsőség.
Te is érzed remélem, hogy ez a komment épp azt tükrözi, mint amit a túloldalról írsz. Ugyan az megy mind a 2 oldalon, csak mindenkinek az a természetesebb amelyikért szurkol, ezért kevésébe tűnik fel.Nero. írta:Annak ellenére hogy ott a Leicester én még mindig a Realt akarom és úgy hogy a második meccs Madridba legyen. Nagyon elszálltak az urak a fővárosba, nekünk kell helyre rakni őket, nem akarom hogy egy Bayerné vagy egy Juventusé legyen a dicsőség.