2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az előző szezonom ott lett elszúrva, amikor késtem pár percet és az autodraft behúzta Kobe-t.. Azért hidd el, magamtól nem őt húztam volna.Cumbee írta:Ezt írtam tavaly neked. Aki panaszkodik, hogy rossz keeperei vannak, az csak magára vethet. Nem Pau Gasolokat, meg Kobekat kell draftolgatni az első körben, hanem fiatal, nagy potenciállal rendelkező játékosokat. Minden évben van 4-5-6 keepelhető emberem. Szinte már pofátlanságnak értem, hogy Cousinsokat meg Leonardokat tudok draftolni az első körben, pedig eléggé hátul szoktam húzni. Idén is csúszott Gobert a kör végéig ami megint nem értek, ha keeper kellene, akkor ő lett volna az első akit húzok a rendelkezésre álló játékosok közül.MichaaBee írta:A tavalyi 11. hely után volt hová javítani.Én is azért vagyok büszke erre a draftra, mert a tavalyi hulladékból és szinte minősíthetetlen keeper-állományból most sikerült összehozni egy olyan csapatot, amit a yahoo projected rankings alapján 2. helyre (és ezzel Game elé
) tett a ligában. Persze reálisan nem gondolom, hogy top3 erősségű lenne még a csapatom, de a PO mostmár tényleg kötelező. A tavaly Melo trade-del és a mostani Ibaka+KAT kezdéssel talán jövőre már értelmes keeperekkel vághatok neki a draftnak, s örülök, hogy ezt pickek elpasszolása nélkül sikerült összehozni.
Ne érts félre, jók voltak a húzásaid és most már te is valszeg megvagy 1-2 évre, de minden évben lehet látni, hogy tök sokan közepes játékosokat keepelnek, aztán következő drafton ismét nem figyelnek rá, hogy high-ceiling játékosokat húzzanak.
Még a draft alatt láttam, azóta nem tudom, hova dughatta el a yahoo. Lényegében a 2016-os yahoo projected stats-ből volt a draft alatt egy minden pick után újrakalkulált tábla a Standings fülön. Kb. arra szolgált ugye, hogy összehasonlítsd, milyen kategóriákban vagy lemaradva, de volt egy összesített csapaterősség is roto scoring alapján.A projection hol van amúgy? Én sem találtam.
A lelkesedésedet ill. hogy tényleg nyomod ezerrel, ezt imádom, szóval nekem csak ez a "szimpátia választás" nem jött be. A többi játékos próbál a bajnoki címért/PO-ért harcolni, te meg elherdáltad a jó pickjeidet a kedvenc játékosaidra.varnagykrisztian írta:Csabi, sajnálom hogy így gondolod és tiszteletben tartom a véleményed, ha nem vagyok alkalmas a feladatra szó nélkül átadom a csapatom másnak de amíg megbíztok és számítotok rám én addig nyomom ezerrel.Részemről nincs sértődés, korrekt vagy mert meg mered mondani a véleményed és ez így van jól!
Ellened akkor underdog leszekMichaaBee írta:yahoo projected rankings alapján 2. helyre (és ezzel Game elé) tett a ligában
Már megint csak a szerencseCumbee írta:Anno Game behúzta Lillardot, mert autodraftolnom kellett 3 kör után
Ez volt az utolsó draftosztály akikkel jobban foglalkoztam, McCollum, Oladipo és Plumlee volt kedvencem. Plumlee-t Drummond és Brook Lopez keverékének éreztem, elég lazának éreztem magam, amikor tavaly jobb periódusa volt és olvastam egy vele kapcsolatos amerikai elemzést, ahol pontosan így írták le.Bob_Marley írta:Davis-Vonleh-Leonard-Plumlee-Kaman....Vonleh talán a legígéretesebb, de biztos vagyok benne, hogy innen a fórumról is hárman öt félét mondanának, hogy ki lehet jó. Cumbee nagyon szereti pl Plumleet, én Vonleh-Leonard párti vagyok, Game pl Davis. Szóval bármi lehet, Davis igazán soha nem tudott sehol rendesen megragadni itt is 20 perc körül jósolok neki, de tavaly is nálad volt ha jól emlékszem 8-8 körüli produkciót hozott ez jó lehet és hozhatja most is.
Ezt írtam tavaly neked. Aki panaszkodik, hogy rossz keeperei vannak, az csak magára vethet. Nem Pau Gasolokat, meg Kobekat kell draftolgatni az első körben, hanem fiatal, nagy potenciállal rendelkező játékosokat. Minden évben van 4-5-6 keepelhető emberem. Szinte már pofátlanságnak értem, hogy Cousinsokat meg Leonardokat tudok draftolni az első körben, pedig eléggé hátul szoktam húzni. Idén is csúszott Gobert a kör végéig ami megint nem értek, ha keeper kellene, akkor ő lett volna az első akit húzok a rendelkezésre álló játékosok közül.MichaaBee írta:A tavalyi 11. hely után volt hová javítani.Én is azért vagyok büszke erre a draftra, mert a tavalyi hulladékból és szinte minősíthetetlen keeper-állományból most sikerült összehozni egy olyan csapatot, amit a yahoo projected rankings alapján 2. helyre (és ezzel Game elé
) tett a ligában. Persze reálisan nem gondolom, hogy top3 erősségű lenne még a csapatom, de a PO mostmár tényleg kötelező. A tavaly Melo trade-del és a mostani Ibaka+KAT kezdéssel talán jövőre már értelmes keeperekkel vághatok neki a draftnak, s örülök, hogy ezt pickek elpasszolása nélkül sikerült összehozni.
Csabi, sajnálom hogy így gondolod és tiszteletben tartom a véleményed, ha nem vagyok alkalmas a feladatra szó nélkül átadom a csapatom másnak de amíg megbíztok és számítotok rám én addig nyomom ezerrel.Részemről nincs sértődés, korrekt vagy mert meg mered mondani a véleményed és ez így van jól!PCsabi írta:Csak érted, ennyi erővel ezt a szimpátia dolgot a családi ligában is tudod csinálni, nem kéne még pluszban a Keeper League-ben is. És nem elüldözni akarlak, de mintha 11,5 csapat lenne a ligában. A lelkesedésed viszont tényleg ötös, de amikor átvetted GT helyét, nem ezt vártuk tőled...
A tavalyi 11. hely után volt hová javítani.Összességében Michaa draftja megint rohadt jó lett, s baromira idegesít is ez....Tele vagy triplásokkal, tele vagy blokkolókkal, nagyon erős csapat ez így. Irigykedem is, mert több opciómat is elvitted. Főleg a KAT és a Bradley-Smith párosra gondolok. Sima PO kell legyen.
Nem hiszem, hogy a 16. húzásig bent maradt volna.PCsabi írta:Egyébként szerintem jó szezonja lesz, csak kár volt azt az 1/3-at pont rá ellőni, a második körben is el tudtad volna vinni.kanty írta:Úgy voltam vele, hogy hagyom a biztonsági megoldást és inkább kockáztatok. Vagy nagy win lesz vagy totál kuka.
Egyébként szerintem jó szezonja lesz, csak kár volt azt az 1/3-at pont rá ellőni, a második körben is el tudtad volna vinni.kanty írta:Úgy voltam vele, hogy hagyom a biztonsági megoldást és inkább kockáztatok. Vagy nagy win lesz vagy totál kuka.
Csak érted, ennyi erővel ezt a szimpátia dolgot a családi ligában is tudod csinálni, nem kéne még pluszban a Keeper League-ben is. És nem elüldözni akarlak, de mintha 11,5 csapat lenne a ligában. A lelkesedésed viszont tényleg ötös, de amikor átvetted GT helyét, nem ezt vártuk tőled...varnagykrisztian írta:Nem.![]()
Kezdek rájönni hogy ez nem az én világom de szeretem csinálni mert érdekes és jó kikapcsolódásnak tartom, nem statok alapján választok hanem ki szimpatikus és ki nem.Pl. most is összeírtam hogy ti kiket választottatok az első 6 körben az elöző szezonban de mégsem úgy draftoltam mert nem akarok "másoló" lenni, saját döntéseket akartam......ez lett belőle.
Ez az egyik ill. 1/4 Noel, 1/7 Gobert.Slither írta:Nem kellett volna elcserelni Kawhit....varnagykrisztian írta:Mondjuk szerintem nekem van az egyik leggyengébb keeper trióm is.![]()
![]()
Nem copyztalak Bob......komolyan.Bob_Marley írta:Meg nem engem kellett volna másolni, mert tavaly én nyitottam Kemba-DeRozan kettőssel.![]()
Nem csak azon múlik, hogy 1/1 vagy, húzhattad volna Noelt is, vagy később Townst vagy Oladipot vagy lehetne sorolni.
Hát igen így utólag már én is bánom......de ez van.Slither írta:Nem kellett volna elcserelni Kawhit....varnagykrisztian írta:
Mondjuk szerintem nekem van az egyik leggyengébb keeper trióm is.![]()
Mit meg nem adnék Csabi keeper állományáért.[/i]![]()
Nem kellett volna elcserelni Kawhit....varnagykrisztian írta:
Mondjuk szerintem nekem van az egyik leggyengébb keeper trióm is.![]()
Mit meg nem adnék Csabi keeper állományáért.[/i]![]()
Köszi neo, lelkesedés és szorgalom az van, volt, és lesz is!neobarca írta:Krisztián! Szerintem nem reménytelen a csapatod. Valóban volt 1-2 érdekes húzásod de ez inkább még a rutin és a tapasztalat hiánya. Viszont 1 valamit becsülök benned. Iszonyat lelkes és szorgalmas vagy. És ez előbb utóbb meg fogja hálálni magát. Legyél aktív, figyeld az FA-t és sztem lesz keresni valód. Ha idén nem is, de jövőre biztosan.![]()
![]()
Mivel idén nem igazán fogok tudni harcolni az első helyért, így kénytelen vagyok így ösztönözni.PCsabi írta:Már ilyenek is kellenek?
Köszönöm Bob, az elemzést. Már megszoktam, hogy számodra sosem húzok izgalmas embert.Bob_Marley írta:Eleje nem volt rossz, de nincsenek prospect embereid és így nehéz lesz szerintem. James-Paul-Vucevic miatt ott leszel a Po környékén, mert ennyivel többet számít sajnos a keeper részleg...Ezért próbálok mindig azon agyalni, hogy lehetne a draftot felértékelni. Hiába érzem ezt rossz draftnak túl erős ez a hármasod és majd FA-ról adott hetekre úgyis töltögetsz be embereket amivel végig ott leszel versenyben a PO-ért. Lesz melód bőven, sérülésveszélyes és idős embereid vannak.
Krisztián! Szerintem nem reménytelen a csapatod. Valóban volt 1-2 érdekes húzásod de ez inkább még a rutin és a tapasztalat hiánya. Viszont 1 valamit becsülök benned. Iszonyat lelkes és szorgalmas vagy. És ez előbb utóbb meg fogja hálálni magát. Legyél aktív, figyeld az FA-t és sztem lesz keresni valód. Ha idén nem is, de jövőre biztosan.PCsabi írta:2. Krisztián, bekábsziztál a draft előtt? Érthetetlen választásaid voltak.
Úgy voltam vele, hogy hagyom a biztonsági megoldást és inkább kockáztatok. Vagy nagy win lesz vagy totál kuka.PCsabi írta:
Csak két kérdésem lenne:
1. Kanty, Reggie Jackson 1/3?
Nem.PCsabi írta:2. Krisztián, bekábsziztál a draft előtt? Érthetetlen választásaid voltak.
Így igazÚgyhogy majd úgyis jön, hogy de nem meg hát hosszú a szezon meg stb
Már ilyenek is kellenek?neobarca írta:Ui: Aki letaszítja Game papát a trónról, annak fizetek egy 6os pck sört.![]()
![]()
Haywardot nem cserélem egyelőre biztosan nem. És 18 az a 16, 10 darab ESPN és 8 yahoo. Egyértelműen vannak azért prioritást élvező ligáim. Ez plusz az nba1.hu másodosztály és a mi ESPN ligánk elsőbbséget élvez a többiben csak "kattintgatok" és ránézek hetente az FA piacra. Amúgy is sok helyen heti állítású a liga.kanty írta:Bob, az megvan, hogy sokan több száz hsz-ben sem pufogtatnak el ennyi karaktert?![]()
Amúgy Hayward lett volna a kiszemeltem, pech, hogy megtartottad. De Jacksonért cserélem, ha gondolod.
És az meg mi, hogy 16 ligában vagy benne?
Köszi Bob az értékelést, nem kevés munka lehetett mire ezt összeírtad, elszomorítottál de nem adom fel, elmondanád a véleményed pár sorban a másik draftomról is.Köszi.Bob_Marley írta:Na jól van akkor hosszabban.....Mákotok van, hogy szabin vagyok még egy napra és volt időm ma. Értékelje mindenki, aki nem teszi annak írok egy még hosszabb panaszlevelet.22 oldal wordben......
J@MES H@RDEN F@N:
-Kemba Walker
Sérülése előtt nagy király volt Kemba harmadik számú keeper esélyes is volt abban időben nálam aztán jött Hayward és Gobert is így visszaszorult, de ő szerintem nem rossz választás. FG% nem lesz az erőssége idén sem, de ő rendben van. És p előbb vinném őt mint Jacksont, ezt még kantynak.![]()
-DeRozan
Ő is gyengén dob, plusz Rose is a csapatodban van, nem a FG% lesz az erős kategóriád.Nem tud triplázni és ez nagy hátránya viszont sok büntetőt dob. Tavaly nálam volt, jól megszívtam a sérülésével ezért lehet kicsit negatív vagyok vele szemben. Hetediknek húztad szerintem lettek volna jobb opciók és ráadásul nincsenek annyira jó keeper játékosaid így pláne lehetett volna talán jobb is.
-Ariza jó, talán kicsit korai sőt lehetett volna talán jobb is, de ő legalább biztos pont. Viszont ha nem is az elején, de akkor legalább a második körben neked kötelező lett volna rámenni az újoncokra.Oké ezt nem tudhattad, hogy KAT ki fog menni ilyen hamar, lehet várni akartál még, szóval ez utólagos okoskodás, de továbbra is az a gond, hogy 20-ik választás neked már volt három és nem sikerült keeper szintű embert szerezni. DeRozan és Kemba is max közeli játékosok és előbbi ráadásul nem dob triplát.
-Faried
Várjuk folyamat a nagy áttörést lehet idén lesz az nála. Ha bejön akkor nagy király vagy.Én félnék tőle, mert nagyon hullámzó, de hozzáteszem még mindig nagyon faital és ezt kinőheti és ha tud hozni egy konstans jó teljesítményt akkor még keepered is lehet.
-Beverley
Érthetetlen döntés, csereember 31-ik választásnak nagyon nagy luxus ha nem IT az illető.Még ha be is jön, mert Lawson rehabra megy, vagy asszonyt ver vagy akármi akkor is egy 10-4-4- emberről beszélünk.
-MCW
A suták nagyon tudnak ebben a ligában büntetni, de neked már így is van egy Kemba-DeRozan párosod szóval annyira talán nem gond, de MCW a Bukcsban kisebb szerepben van, mondjuk a PO-ban jól tolta, de azóta jött Monroe és jön vissza Parker is. Én szeretem őt, de speciel én nem húztam volna, de ez nem rossz választás.
-Lin
Kemba cseréje, szóval le vagy fedve.Jó hatodik ember lehet, ez nem olyan rossz választás. És ne felejtsük remek előszezonja volt, hatodik körben húztad ez rendben van.
-Josh Smith
Lin után húztad nem sokkal később, hát....telített a Clippers, sokkal jobb opciók is lettek volna mint ő. Ez nagyon nem tetszik ez a húzás. Viszont újabb suta, szóval lehetne a te neved a homály csapat.
-Gibson
Sokat sérült, s lehet cserélik is majd, konkurenciája is sokat lehet sérült, szóval ez azt mondom rendben van, csak megint az hgoy amúgy sokkal jobb opciók is lettek volna. Ha már magas akkor Mozgov másfél körrel később ment ki, de kcisikből meg pláne lett volna jobb választás.
-Iggy
Én őt nagyon szeretem és tavaly padról remek volt, főleg év végén na meg ne felejtsük, hogy Finals MVP van a csapatodban. Cumbeenak üzenném hogy a Curry-Davis-DMC páros smafu ehhez képest.Szóval ő rendben van. Nagyon hasznos fantasy játékos és ha elkapja a fonalat és veri a triplákat akkor pláne.
-Hood
Ő is padról jön, de ő is tetszik mint választás.
-Nick Young
LA-ben jó bulizni ezt megtudhattuk tőle a minap.Ennyi pozitívumot tudok róla elmondani.
Összességében ahhoz képest milyen jogaid voltak ez csalódás. Utolsó csapatok közé sorollak előzetesen, de ha foglalkozol vele (nem úgy mint az NFl-lel....) akkor lehet javulni, de pl neked sincs triplázód és gyenge dobóid vannak, nehéz lesz, de hajrá.
Erősorrendem:
Game
Cumbee
Michaa
Slither
fcbarca0827
kamaj
kanty
meslija
Zolaa
én
neo
varnagykrisztian
Vége az abszolút egy blokk és csak varnagykriszitan tűnik "esélytelennek". kamajt szerintem nem fogjuk tudni kiszorítani a PO-ból, de előzetesen úgy vélem, hogy kanty-meslija-neo-Zolaa-kamaj fog az utolsó helyeklért harcolni és remélem én is. Tankolni nem szeretnék, mindig híve voltam annak, hogy próbáljuk meg és eddig mindig össze is jött a PO.
Speciel több negatívumot írtam szerintem, de ki hogyan értékeli a jelzőket.fcbarca0827 írta:Aztarövidhozzászólást.![]()
Köszi, hogy elemezted az enyémet is, ennyi jót még nem kaptam NBA draftra.
Kobe vergődését már sajnáltam tegnap este, úgyhogy kénytelen voltam behúzni.![]()
És akkor most nekiállok elolvasni a hozzászólásod többi részét. Megvan az esti program.
NFL PPR ligában, 5-2-vel fogok állni. 0:2-nél nem sokban reménykedtem, aztán kukáztam pár embert FA-ról. Remélem lassan Dez Bryant is visszatér.
A másik közös liga szóra sem érdemes.