Bob_Marley írta:Na jól van akkor hosszabban.....Mákotok van, hogy szabin vagyok még egy napra és volt időm ma. Értékelje mindenki, aki nem teszi annak írok egy még hosszabb panaszlevelet.

22 oldal wordben......
J@MES H@RDEN F@N:
-Kemba Walker
Sérülése előtt nagy király volt Kemba harmadik számú keeper esélyes is volt abban időben nálam aztán jött Hayward és Gobert is így visszaszorult, de ő szerintem nem rossz választás. FG% nem lesz az erőssége idén sem, de ő rendben van. És p előbb vinném őt mint Jacksont, ezt még kantynak.
-DeRozan
Ő is gyengén dob, plusz Rose is a csapatodban van, nem a FG% lesz az erős kategóriád.

Nem tud triplázni és ez nagy hátránya viszont sok büntetőt dob. Tavaly nálam volt, jól megszívtam a sérülésével ezért lehet kicsit negatív vagyok vele szemben. Hetediknek húztad szerintem lettek volna jobb opciók és ráadásul nincsenek annyira jó keeper játékosaid így pláne lehetett volna talán jobb is.
-Ariza jó, talán kicsit korai sőt lehetett volna talán jobb is, de ő legalább biztos pont. Viszont ha nem is az elején, de akkor legalább a második körben neked kötelező lett volna rámenni az újoncokra.Oké ezt nem tudhattad, hogy KAT ki fog menni ilyen hamar, lehet várni akartál még, szóval ez utólagos okoskodás, de továbbra is az a gond, hogy 20-ik választás neked már volt három és nem sikerült keeper szintű embert szerezni. DeRozan és Kemba is max közeli játékosok és előbbi ráadásul nem dob triplát.
-Faried
Várjuk folyamat a nagy áttörést lehet idén lesz az nála. Ha bejön akkor nagy király vagy.

Én félnék tőle, mert nagyon hullámzó, de hozzáteszem még mindig nagyon faital és ezt kinőheti és ha tud hozni egy konstans jó teljesítményt akkor még keepered is lehet.
-Beverley
Érthetetlen döntés, csereember 31-ik választásnak nagyon nagy luxus ha nem IT az illető.

Még ha be is jön, mert Lawson rehabra megy, vagy asszonyt ver vagy akármi akkor is egy 10-4-4- emberről beszélünk.
-MCW
A suták nagyon tudnak ebben a ligában büntetni, de neked már így is van egy Kemba-DeRozan párosod szóval annyira talán nem gond, de MCW a Bukcsban kisebb szerepben van, mondjuk a PO-ban jól tolta, de azóta jött Monroe és jön vissza Parker is. Én szeretem őt, de speciel én nem húztam volna, de ez nem rossz választás.
-Lin
Kemba cseréje, szóval le vagy fedve.

Jó hatodik ember lehet, ez nem olyan rossz választás. És ne felejtsük remek előszezonja volt, hatodik körben húztad ez rendben van.
-Josh Smith
Lin után húztad nem sokkal később, hát....telített a Clippers, sokkal jobb opciók is lettek volna mint ő. Ez nagyon nem tetszik ez a húzás. Viszont újabb suta, szóval lehetne a te neved a homály csapat.

-Gibson
Sokat sérült, s lehet cserélik is majd, konkurenciája is sokat lehet sérült, szóval ez azt mondom rendben van, csak megint az hgoy amúgy sokkal jobb opciók is lettek volna. Ha már magas akkor Mozgov másfél körrel később ment ki, de kcisikből meg pláne lett volna jobb választás.
-Iggy
Én őt nagyon szeretem és tavaly padról remek volt, főleg év végén na meg ne felejtsük, hogy Finals MVP van a csapatodban. Cumbeenak üzenném hogy a Curry-Davis-DMC páros smafu ehhez képest.

Szóval ő rendben van. Nagyon hasznos fantasy játékos és ha elkapja a fonalat és veri a triplákat akkor pláne.
-Hood
Ő is padról jön, de ő is tetszik mint választás.
-Nick Young
LA-ben jó bulizni ezt megtudhattuk tőle a minap.

Ennyi pozitívumot tudok róla elmondani.
Összességében ahhoz képest milyen jogaid voltak ez csalódás. Utolsó csapatok közé sorollak előzetesen, de ha foglalkozol vele (nem úgy mint az NFl-lel....) akkor lehet javulni, de pl neked sincs triplázód és gyenge dobóid vannak, nehéz lesz, de hajrá.
Erősorrendem:
Game
Cumbee
Michaa
Slither
fcbarca0827
kamaj
kanty
meslija
Zolaa
én
neo
varnagykrisztian
Vége az abszolút egy blokk és csak varnagykriszitan tűnik "esélytelennek". kamajt szerintem nem fogjuk tudni kiszorítani a PO-ból, de előzetesen úgy vélem, hogy kanty-meslija-neo-Zolaa-kamaj fog az utolsó helyeklért harcolni és remélem én is. Tankolni nem szeretnék, mindig híve voltam annak, hogy próbáljuk meg és eddig mindig össze is jött a PO.