Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Chino
Llegenda del Barça

2015.10.31. 14:35:43

Bob_Marley írta:Én meglepődnék ha beraknák a belgát. Elég fontos meccs s félő, hogy megint rásérül, szerintem nem fog ezzel Lucho kockáztatni. Túl korainak érzem, hogy egy tinglitangli kupameccs után rögtön betegyék a kezdőbe, de Lucho szava dönt.
Ennyi erővel sose játsszon mert bármikor megsérülhet. Képességei alapján, mind Masch, Bartra és Mathieu előtt van. A formát pedig úgy lehet visszaszerezni, ha elkezd játszani. A kupameccs jó volt bemelegítésnek és nehéz meccsnek ígérkezik a Getafe, mégsem egy ki-ki mérkőzés. Ha elkezdene játszani, fel tudná venni a ritmust a Clásico-ra. Egy jó Vermaelen-Piqué duóval nyugodtabb lennék, mint Matyival vagy Masch-al, aki szintén két meccs kihagyással játszana.

Nem lesz könnyű Madridban, de hozni kell a meccset, nem szabad leszakadni a Realtól. Örülnék, ha Ini kezdene, aztán a 60. perc körül jöhetne SR.
Jó lenne már minimálisra redukálni az egyéni hibákat és egy jó első félidőt is produkálni, mert eddig az első 45 percben csak szenvedtünk, aztán a második félidőre tudtunk csak felpörögni, sokszor hátrányból vagy X-ről.

Sajnos azt hiszem, Rakiticnek és Businak megint végig kell játszania a meccset, pedig nagyon rájuk férne már a pihenés. A Villarreal ellen szintén nem pihenhetnek, szóval nagyon kifacsart társasággal megyünk majd Madridba.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.31. 13:44:05

Én meglepődnék ha beraknák a belgát. Elég fontos meccs s félő, hogy megint rásérül, szerintem nem fog ezzel Lucho kockáztatni. Túl korainak érzem, hogy egy tinglitangli kupameccs után rögtön betegyék a kezdőbe, de Lucho szava dönt.

Nehéz meccs lesz, de be kell húzni nincs mese.

"Engem az érdekel, hogy nyerjük meg a bajnokságot. Tavaly úgy mentünk oda, hogy négy pont előnyünk volt. A visszavágó előtt nem így volt. Természetesen inkább örülök annak, ha előnnyel megyünk oda, élvezetes, érdekes meccs lesz, de nem lesz meghatározó a Liga egészét tekintve."

Ezt meg én is mondhattam volna, abszolút így látom én is, s sokszor le is írtam már. Nem az a döntő hanem en bloc kell okosan beszedni a pontokat és az hogy ma is pl Madridban játszunk és "csak" egy Getfae ellen nem jelent semmit, ugyanaz a meccs mint ha teszem azt a RM ellen lenne.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.31. 12:59:55

palesz77 írta:
visca el barca írta:matyi helyett a belgát kellene nyomatni... kupameccsen hogy nyomta?
Igazából számomra nem derült ki, volt pár szebb megmozdulása, de a védőinknek szinte dolga se volt. Ellenfél is hasonlóan gyenge volt támadásban mint mi, mondjuk ilyen pályán nem is csoda. Remélem én is, hogy ma kezd, Piquével kéne párba rakni, hogy Clásicora megint felvegyék a ritmust, és érezzék egymást.
+1, teljesen egyetértek, nagyon szurkolok hogy Vermaelen kezdőbe kerüljön és formába lendüljön, nagyon fontos lenne.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.31. 12:45:26

visca el barca írta:matyi helyett a belgát kellene nyomatni... kupameccsen hogy nyomta?
Igazából számomra nem derült ki, volt pár szebb megmozdulása, de a védőinknek szinte dolga se volt. Ellenfél is hasonlóan gyenge volt támadásban mint mi, mondjuk ilyen pályán nem is csoda. Remélem én is, hogy ma kezd, Piquével kéne párba rakni, hogy Clásicora megint felvegyék a ritmust, és érezzék egymást.
roby122
Entrenador del Barça

2015.10.31. 12:40:14

Ilyenek, hogy majd a 60. perctől kiengedhetünk, ez szerintem esélytelen lesz.
Tavaly Messivel X-eltünk ott. Meg fogunk szenvedni a 90. percig szerintem, bár ne így legyen.
Remélem Mathieu helyett Vermaelen kezd. Iniesta is végre játszhat, remélem ott lesz a kezdőbe.
Elöl pedig Munirt kezdetném. Le kéne most már tennie Luchonak valamelyiken a voksát. Én Sandrot kölcsönadnám.
Lényeg a lényeg, kötelező a 3 pont.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.31. 12:09:21

matyi helyett a belgát kellene nyomatni... kupameccsen hogy nyomta?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.10.31. 11:49:39

Tudom hogy hogy az Alfonso Perez mindig nehéz terep, de most már nagyon kéne egy sima, stressz nélküli ahol a 60.tol már javában kiengedhetünk. Szerintem Mathieu kezdő lesz, Ini pedig még nem.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
mess2009
Director del Fútbol

2015.10.31. 11:36:04

sajna erre a szezonra egyelőre az a jellemző, hogy egy Getafe ellen sem mehetünk biztosra!
egy olyan csapat ellen akik eddig csak a Malaga, a Levante, és a Las palmas ellen tudtak győzni otthon, szívtak az Espanyol, a Bilbao, a Granada, a matracosok ellen és ötöt kaptak a Sevillától. (plusz egy döntetlen a Celtával, talán ez lehet a leg cikisebb nekünk ugye :mrgreen:)
azt látom, hogy szeretnek és tudnak is futni a széleken ami nekünk különösen nem jó jel... jól bánnak a lasztival és menni fognak mint a vakegér!
megkapjuk a magunk egy-két gólját, a többi Neymarékon múlik..
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.10.30. 15:31:33

Palesz pont megelőztél :D
Jó hírek ezek nagyon. Getafe ellen mindig nagyon megszenvedünk, főleg idegenben. Kelleni fognak Iniék. Sokadszorra futok már neki úgy a soron következő meccsnek, hogy jó lenne már elkezdeni a koncentrált stabil játékunkat játszani és sose jön össze. Az utolsó legjobb meccsünk szerintem még mindig az Atletico elleni. Ha marad megint ez a kaotikus csapatjáték illetve védekezés, akkor megint Neymaron meg Suarezen fog múlni a dolog, na meg a szerencsén.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.30. 12:51:36

Ini és SR is megkapták az engedélyt, benne lesznek a Getafe elleni keretben már! 8)

Squad (vs Getafe): Bravo, Ter Stegen, Alves, Pique, Bartra, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Gumbau, Sergi Roberto, Iniesta, Munir, Sandro, Suarez, Neymar
Chino
Llegenda del Barça

2015.10.26. 02:41:13

Az első félidő megint tele hibákkal, pontatlansággal. Az egész csapat megérzi ezt a középpályát. Rakitic nem bírja el, hogy a támadást építsen és folyamatosan zárjon is vissza. Busquets viszont hatalmasat játszott. Csak sajnos így hiányzott eggyel hátrébb. Ezzel a középpályával, ilyen hulla játékosokkal nehéz építkezni. Neymarnak örülök, hogy sikerült Messi hiányában vállára venni a csapatot. Az Eibar góljánál is látszott mennyire nincs összerakva így ez a csapat. Félpályánál labdát vesztünk, de még akkor is 3vs3 alakul ki, de össze vissza kóvályog mindenki, Masch nézi, hogy gurul el tőle 20 centire a labda.. A duplázásnál meg 4-5 védő van egy támadóra mégis gólt kapunk.

A második félidő már rendben volt. Sokkal pontosabbak voltunk, járt a labda és nem szenvedtünk a kihozataloknál. Alba ma nagyon halvány volt, amikor átálltunk 3-4-3-ra sem tudott sokat hozzátenni a játékhoz, az egész meccs alatt nagy nyomás volt Neymaron. Szerencsére többnyire sikerült megoldani, rengeteget futott, labdát szerzett, jól játszotta meg, ennyivel jelent többet, ha van egy Ini vagy egy jó Alba mellette.
Csak egy kicsit idegesítő már, hogy alig tudunk egy normális első félidőt produkálni.
Ez az Eibar meg egy féreg csapat, remélem Businak nem lett komolyabb baja, mert ahogy ezek henteltek már azon sem lepődnék meg ha kiderülne reggelre, hogy van még két sérültünk.

Mascheranonak meg egy hatalmas pofont verjen le valaki. Gondolom a lerántásért reklamált a partjelzőnél, de ne guruljon már el ennyire a gyógyszer. Még szerencse, hogy Ini visszatér, különben kezdhetnénk egy Gumbau-Rakitic-Busi trióval és még cserét is a B-ből kellene hozni.

Suarez meg hatalmas pacsit érdemel. Nem sok helyzete volt, de abból hármat bevágott. Pont emiatt vettük. =D>

Akit ki lehet emelni az Busi, Neymar meg Suarez.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2015.10.25. 20:47:54

na talán Suarez beindul, ez a nap pozitívuma, a csatár kettősünkre nem lehet panasz, a két szélső hátvéd , Masc, de Rakitic is gyenge napot fogott ki.
a végére azért be daráltuk őket, az első félidőket kellene rendbe rakni főleg mert nehezebb meccsek jönnek.
westerngom
Entrenador del Barça

2015.10.25. 20:35:12

az új tendenciának megfelelően hoztuk a meccset...., halál gyenge, pontatlan, első félidőt követően nehezen, de talpra álltunk. A probléma csak az, hogy egy Eibar ellen még úgy ahogy sikerült, de egy veretesebb, éhesebb csapat ellen esélyünk sem lenne.
Ami pozitív, hogy Neymar hátán viszi és jól is mozgatja a csapatot Messi hiányában.
Lajos megint megtalálta a góllövő cipőjét egy hármassal, de nem bánnám, ha ezt a mennyiséget egyenletesebben adná le, mert 2 meccsig szvsz. a kaput sem fogja eltalálni. Bár amíg Neymar, Ivan hint egy hármast a többin nincs kifogásom... :D

Nagyon rövid a padunk minőségi játékosok tekintetében, egy sérülés/ eltiltás erősen kihat a csapatra evvel a terheléssel.
A Getafe keményebb dió lesz a jövő héten Madridban.
Pavel
Entrenador del Barça

2015.10.25. 20:33:49

Na ezt is behúztuk.
Komolyan mondom a spanyol bíráskodásról ódákat lehetne regélni. Mascherano szerintem megkérdezte a partjelzőt mennyit kapott a mai meccsért Madridból. :twisted:
A játékosokról. Dani ma katasztrófa volt. Lassan könyörögni kezdek, hogy sérüljön le. Ma vicc kategória volt. Igaz Alba se volt ma kimagasló, de legalább nem nagyon hibázott.
Elől kezdünk működni, de még ez is kevés. Sandró, Munir több kell.
Védekezés még mindig nagyon tré. Bartrát remélem nem sérülés miatt kellett lecserélni.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.25. 20:32:46

Vakmacska írta:
TripleH írta: Melyik nem az Spanyolországban?
az, amelyik kiborította a bilit, hogy nem hajlandó eladni a meccset
Nem, ez biztos kamu , csak a csúnya undok Barcelona találta ezt az egészet ki, biztos semmi sem lehet benne , csak a Barcelona olyan gyengén teljesít hogy ilyenekhez kell folyamodnia, az már halálosan gyenge ha bajnokságban holtversenyben elsők, és Bl-ben csoportelsők :lol:

Amúgy meg óvatosan, mert még a végén az egész MSN-t bannolják a Clasicorol csúnyanézésért...

FONTOS! :
Nehogy kitalálják megint hogy Mascherano is 4 meccses eltiltást kap mint Piqué, mert akkor a Clasicorol is lemarad...
TripleH
Entrenador del Barça

2015.10.25. 20:30:25

Vakmacska írta: az, amelyik kiborította a bilit, hogy nem hajlandó eladni a meccset
Az még mindig partjelző. Ráadásul még mindig nem hivatalos.
barlacy
Jugador del Barça

2015.10.25. 20:22:02

Azt vélem, hogy a mai nap nem volt Albáé, a leggyengébb láncszem Mascheranoé, a középszer Alvesé, a harmatos Sandroé vagy Muníré.
Mi lesz itt, ha megsérül Busi is ??Netán Neymar esik ki egy kapától(Capa) akik minden csapatban ott vannak!!? Még két hónapot kell valahogy átvészelni.
Rakitic is nagyon fáradékony!
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.25. 20:19:33

Vakmacska írta:undorító bíró
gólhelyzetben lefújni a meccset
Szerintem meghallotta, ahogy szidja a közönség. :lol:

Nem volt valami sétagalopp a mérközés, de én ilyenre is számítottam. Az eibar ellen már tavaly is megszenvedtünk. De a lényeg a 3 pont. =D>
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.10.25. 20:16:51

Nyertünk és csak ez számít. A játékvezető hozta a megszokott színvonalat, szörnyű, hogy spanyolhonban ennyire gyengék a sporik. Fogadni mernék, hogy Masch sem szólt oda semmi különöset. :roll: Apropó, Javier kiállításának annyi pozitívuma van, hogy legalább a következő meccsen pihenhet egyet. Suarez triplázott, ez megsüvegelendő. Egyébként ma nem is volt olyan rossz a helyzetkihasználás: 5 kaput eltaláló lövésből 3 lett gól.
Jövő héten a Getafe ellen nehezebb lesz, de nem lehetetlen. Én egy egy gólos győzelemnek is örülni fogok.

Visca El BARCA!!!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.25. 20:15:11

egészen elképesztő, hogy a spanyol klubok évek nem szólalnak fel a játékvezetés ellen. a spanyol szövetség helyébe elzavarnám az egész bírói kart és külföldről hozatnék sporikat
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Dantes
Jugador del Barça

2015.10.25. 20:14:21

Grat Suareznek, ezúttal mesterien sáfárkodott a helyzeteivel...le a kalappal előtte, DE!

- örüljünk, hogy komoly sérülés nélkül megúsztuk,
- örüljünk, hogy ezt a bírót vélhetően ebben a bajnokságban már nem kapjuk,
- "örüljünk", hogy nem fordított volt az eredmény mert lehetett volna, akár hentelt az ellenfél, akár nem.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.10.25. 20:12:52

TripleH írta:
noname írta:Ez a bíró kész röhej volt. :lol: :lol: :lol:
Melyik nem az Spanyolországban?
az, amelyik kiborította a bilit, hogy nem hajlandó eladni a meccset
TripleH
Entrenador del Barça

2015.10.25. 20:11:30

noname írta:Ez a bíró kész röhej volt. :lol: :lol: :lol:
Melyik nem az Spanyolországban?