Le totál belezúgott matyiőbe. már előre látom a klasszikuson balbekk lesz

Ennyi erővel sose játsszon mert bármikor megsérülhet. Képességei alapján, mind Masch, Bartra és Mathieu előtt van. A formát pedig úgy lehet visszaszerezni, ha elkezd játszani. A kupameccs jó volt bemelegítésnek és nehéz meccsnek ígérkezik a Getafe, mégsem egy ki-ki mérkőzés. Ha elkezdene játszani, fel tudná venni a ritmust a Clásico-ra. Egy jó Vermaelen-Piqué duóval nyugodtabb lennék, mint Matyival vagy Masch-al, aki szintén két meccs kihagyással játszana.Bob_Marley írta:Én meglepődnék ha beraknák a belgát. Elég fontos meccs s félő, hogy megint rásérül, szerintem nem fog ezzel Lucho kockáztatni. Túl korainak érzem, hogy egy tinglitangli kupameccs után rögtön betegyék a kezdőbe, de Lucho szava dönt.
+1, teljesen egyetértek, nagyon szurkolok hogy Vermaelen kezdőbe kerüljön és formába lendüljön, nagyon fontos lenne.palesz77 írta:Igazából számomra nem derült ki, volt pár szebb megmozdulása, de a védőinknek szinte dolga se volt. Ellenfél is hasonlóan gyenge volt támadásban mint mi, mondjuk ilyen pályán nem is csoda. Remélem én is, hogy ma kezd, Piquével kéne párba rakni, hogy Clásicora megint felvegyék a ritmust, és érezzék egymást.visca el barca írta:matyi helyett a belgát kellene nyomatni... kupameccsen hogy nyomta?
Igazából számomra nem derült ki, volt pár szebb megmozdulása, de a védőinknek szinte dolga se volt. Ellenfél is hasonlóan gyenge volt támadásban mint mi, mondjuk ilyen pályán nem is csoda. Remélem én is, hogy ma kezd, Piquével kéne párba rakni, hogy Clásicora megint felvegyék a ritmust, és érezzék egymást.visca el barca írta:matyi helyett a belgát kellene nyomatni... kupameccsen hogy nyomta?
Nem, ez biztos kamu , csak a csúnya undok Barcelona találta ezt az egészet ki, biztos semmi sem lehet benne , csak a Barcelona olyan gyengén teljesít hogy ilyenekhez kell folyamodnia, az már halálosan gyenge ha bajnokságban holtversenyben elsők, és Bl-ben csoportelsőkVakmacska írta:az, amelyik kiborította a bilit, hogy nem hajlandó eladni a meccsetTripleH írta: Melyik nem az Spanyolországban?
Az még mindig partjelző. Ráadásul még mindig nem hivatalos.Vakmacska írta: az, amelyik kiborította a bilit, hogy nem hajlandó eladni a meccset
Szerintem meghallotta, ahogy szidja a közönség.Vakmacska írta:undorító bíró
gólhelyzetben lefújni a meccset
az, amelyik kiborította a bilit, hogy nem hajlandó eladni a meccsetTripleH írta:Melyik nem az Spanyolországban?noname írta:Ez a bíró kész röhej volt.![]()
![]()
Melyik nem az Spanyolországban?noname írta:Ez a bíró kész röhej volt.![]()
![]()