Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egy teljesen normális szurkolói reakció volt Messiastol , nem hiszem , hogy ezért "szemrehányást "kéne tenni...Én is fogtam a fejemet amikor megláttam a kezdőt , de Storcknak igaza lett .Alcantara írta:Gondolom a tegnapi meccs tekintetében már annyira nem botrányos!Messias2 írta:KleinheislerKomolyan nem értem, miért. Előrángatja a srácot a semmiből, és rögtön a kezdőbe. Botrány.

Gondolom a tegnapi meccs tekintetében már annyira nem botrányos!Messias2 írta:KleinheislerKomolyan nem értem, miért. Előrángatja a srácot a semmiből, és rögtön a kezdőbe. Botrány.
Másik kettővel sem értek egyet teljesen, mert pl Szalai is, amit kell és lehet megint megtette. Az sajnálatos, hogy bizony volt 1-2 szitu amikor ha jobban tudja fedezni vagy tud nyomni egy cselt akkor a szélre mehetett volna a támadás mert érkezett Dzsudzsák is (helyzet is ebből volt ha jól rémlik) vagy a végén Lovrencsics futotta meg az emberét csak nem sikerült indítani. Szóval lehetett volna több valóban, de azért nem volt rossz.hajnesz írta: -Fiola tök homály volt az egész meccsen, szerintem lehetne találni jobbat jobbhátvéd pozícióra, mert elég gyenge.
-Nagy, újfiú, Hajnal, Elek középpályával állnék fel a visszavágóra, elöl Nikoliccsal, és Némethtel(aki a mai meccsen hozta az elvárhatót, voltak szép megmozdulásai, viszont védekezésben fejlődhetne egy kicsit...)

Ezt kisbetűvel jegyezzük meg, mert sajnos lehet benne valami. Nem hiába mondom mindig, hogy külföldi szakembereket ide orrvérzésig. Nyilván most ez bejött de mi van ha nem, de valamiért csak betesznek egy embert a kezdőbe hidegen.hajnesz írta:Az újonc nagyot játszik,sőt!
Eddig szerintem a válogatott legjobbja...S ez a magyar edző társadalom szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen játékos nem alapkezdő a csapatában... Egy pocsék nb1-ben...