hajnesz írta:
-Fiola tök homály volt az egész meccsen, szerintem lehetne találni jobbat jobbhátvéd pozícióra, mert elég gyenge.
-Nagy, újfiú, Hajnal, Elek középpályával állnék fel a visszavágóra, elöl Nikoliccsal, és Némethtel(aki a mai meccsen hozta az elvárhatót, voltak szép megmozdulásai, viszont védekezésben fejlődhetne egy kicsit...)
Másik kettővel sem értek egyet teljesen, mert pl Szalai is, amit kell és lehet megint megtette. Az sajnálatos, hogy bizony volt 1-2 szitu amikor ha jobban tudja fedezni vagy tud nyomni egy cselt akkor a szélre mehetett volna a támadás mert érkezett Dzsudzsák is (helyzet is ebből volt ha jól rémlik) vagy a végén Lovrencsics futotta meg az emberét csak nem sikerült indítani. Szóval lehetett volna több valóban, de azért nem volt rossz.
Jobbhátvéd poszt régóta gond a válogatottnál, de Fiola teljesítménye szerintem bőven elfogadható és jobb megoldást nem nagyon tudunk. Az elején lefejelték és mögötte indultak be és lett az a nagy Király védés, de amúgy szépen lezárta a területet és a norvégok inkább a jobb oldalt próbálkoztak, mert a baloldalukon Fiola megakadályozta a játékukat. Előre fele játék nem az erőssége, de hátul szerintem jó volt. A csapatból a legtöbb labdaszerzése volt, holtversenyben Gerával.
Hajnal meg nincs a keretben (Alcantara nagy örömére

) , pedig szerintem is azért még lenne benne, de majd lesz helyette Nagy Ádi és Pintér.
Jó olvasni, hogy abszolút nincsenek elszállva a fiúk és így is kell, mert könnyen pofára lehet innen esni. Ja és amúgy Lang is tényleg nagyon jó volt, bejöttek a húzások és örömteli, hogy olyan kapitány van, aki korrektül áll dolgokhoz és nem a közvélemény nyomásának enged. Reális elvárásokat teremt, nem mond ki olyanokat, hogy pl románokat mi meg kell verjük itthon vagy társai, hanem a lehetőségeinkhez képest próbálunk alkotni valamit és kizárni a külvilágot. Én eddig is nagyon bíztam benne, mert a kicsiket is összeszedte és hoz egy külföldi profi hozzáállást. Szerintem a stáb cserék is jót tehetnek, mert azért egy Möller tud olyat mutatni is, amiből lehet tanulni plusz van némi tapasztalata és főleg kiélezett meccsekkel kapcsolatban. És egy ilyen Po párharcban a mentális felkészültségnek nagyon nagy szerepe van.
A lényeg, hogy tényleg sikerült már végre azt megélni, hogy ott állunk a kapuban és kopogtatunk, márc csak be kéne lépni. Iszonyatosan várom a vasárnapi meccset, sok mindent megélt már az ember de ilyen lehetőséget még nem és egy generáció is eltelt, aki szintén nem élt meg még ilyesmit.