Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem vagyok benne biztos , hogy kirúgják ,de Perezt ismerve nem lepődnék meg ha mégis repülne. Ha pedig Benítez tényleg elvesztette az öltözőt akkor pedig nem is lenne olyan hülye ötlet.palesz77 írta: Elotte annak volt eloszele, ez modt kb annyi lesz, hogy "tudjuk, hogy nehez idoszakban vagyunk, latjuk a problemakat, es igyekszunk kijavitani oket, de addig kell a szurkolok turelme es buzditasa. A stabbal nincs semmi baj, a jatekosok az edzo mogott allnak, es teljesen biztosak vagyunk benne, hogy Benitezzel sikeres lesz a klub." Nagyjabol ennyire szamitok, nem lenne sok ertelme kirugni az edzot, ha nincs elerheto alternativa..
Elotte annak volt eloszele, ez modt kb annyi lesz, hogy "tudjuk, hogy nehez idoszakban vagyunk, latjuk a problemakat, es igyekszunk kijavitani oket, de addig kell a szurkolok turelme es buzditasa. A stabbal nincs semmi baj, a jatekosok az edzo mogott allnak, es teljesen biztosak vagyunk benne, hogy Benitezzel sikeres lesz a klub." Nagyjabol ennyire szamitok, nem lenne sok ertelme kirugni az edzot, ha nincs elerheto alternativa..Alfa írta:Ma este összeül a Real vezérkara ( magyarán Perez elmondja , hogy mégis mit akar) és fél 8-kor pedig lesz egy sajtótájékoztató . Nem azt mondom , hogy tuti kirúgják Benítezt , de Ancelottinál is ugyanígy kezdődött...
Bob_Marley írta: Palesz77 megmondta, ennyit a meccsről.![]()
Nincs mit srácok.Messias2 írta:Ennyi... Palesz megmondta.
én sajnálnám, ha azonnal kirúgnák, mert nekünk nem jelentene rosszat, ha a pincér maradna a szezon végéig!franklin írta:Kezd alakulni...
http://index.hu/sport/futball/2015/11/2 ... o_vagy_en/" target="_blank
Így van, pezsgőt azért nem kell bontani. Nyertünk meg király, de túlzott jelentősége nincsen hiszen csak a 12-ik forduló volt.Chino írta:Egy kicsit lehigggadva és újra nézve a meccset. Iszonyatosan boldog vagyok és nagyon jól játszott a csapat kiemelkedő egyéni teljesítményekkel.
DE. Én nem temetném ezt a Madridot 6 pont ide vagy oda. Azért vegyük fegyelembe, hogy még 26 (!) forduló hátravan, bármi lehetséges. Jöhet egy tavaszi formahanyatlás, ami tavaly ugyan pont fordítva volt, de a január, február rendre gyötrelmes szokott lenni. Azon kívül lesz még egy Clásicó, ami még messze van, ki tudja mi lesz addigra, lehet, hogy úgy összekapják magukat az úriemberek, hogy pár forduló alatt leolvad ez az előny. Ezt a tavalyi év megmutatta. Ősszel szárnyaltak, aztán tavasszal minden storno. Egy kicsit más a helyzet persze, mert nagyon szét van esve az a csapat, az utóbbi négy meccsüket figyelembe véve reálisan 1 vagy max. 2 pontot "érdemeltek volna. A sorsolás kb. ugyanolyan erős a bajnokságban, mondjuk ők mennek még a Villarrealhoz (mi meg Valenciaba), de ott van még az egész tavasz.
Csupán annyit mondanék, hogy korai még pezsgőt bontani és leírni őket, mert 100%, hogy ott lesznek a végelszámolásnál és még nagyon sok minden történhet.
Amellett, hiába vagyok nagyon boldog, voltak nálunk is hibák, szerintem nem most játszottuk a legjobb meccsünket, inkább volt pár ember aki a legjobbját hozta. (Ini, SR, Alves, Bravo) Nem vagyok egyáltalán elégedetlen, sőt, de azért maradjunk két lábbal a földön.
Én is jó párszor megnéztem, már előtte látta, hogy folyosó van és az megmaradt két ütemmel később is...mess2009 írta:csak annyit, hogy (többször is megnéztem!) Messi fel sem nézett!! úgy tolta oda - döbbenet!!MessiNeymarSuarez írta:Félelmetes..Még mindig nem tudom elhinni....![]()
Ma délután épp megnéztem az 5-0-s mecset, ámulva-bámulva ahogy szoktam, és úgy voltam vele hogy bárcsak egy gyenge 0-1-re nyernénk,vagy akár döntetlen is jólenne..
https://www.facebook.com/culedefcbarcel ... =2&theater" target="_blank
ZSENIÁLIS!!!!!
Mivel csak félszemmel figyelted, ezért kissé kijavítanálak. A Realnak nem voltak helyzetei 3-0 ig, amikortól kezdve a mieink fő célja már az volt h Messi és/vagy Pique gólt lőjenek. Ameddig számított nagyon stabilan állt a lábán a védelmünk. Addig a Realnak veszélyes lövése nem is volt. Az is látványos volt h ameddig számított, a mieink mennyivel többet futottak. A Barca egy passzolós csapat, ez azt is jelenti h a legtöbb rangadón az ellenfél pár km-el többet fut. Ehhez képest most a dominanciánk ellenére is a 60. percig kb 6-7 km-el többet futottunk a Realnál.MyShadow írta:Sajnos csak félszemmel tudtam követni a meccset, de több fontos momentumot + összefoglalót sikerült megtekintenem.
A Realnak is voltak helyzetei és védelmi hibáink is bőven, de ők sokkal jobban szét voltak esve.
Grat a fiúknak, jól és hatékonyan játszottak.