2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem hittem volna, hogy a Több mint egy klub szlogen még az orvosi berkekig is kiterjed, de hát úgy látszik mégis..splinter írta:...
Áh semmi, csak ez a sajtótájékoztató olyan volt mint a Walking Dead manapság, unalmas és full kiszámítható..Messias2 írta:Nem is tudtam, h Odin, a "boszorkány főpap", a Budapest tévés karrierje után ideírogat.
Még sok ilyen meccset neki és nekünk.splinter írta:Sziasztok...nem nagyon tudtam, hogy hova írjam ezt...de talán mégis csak a legjobb helyre, hisz ennek a párharcnak köszönhető
Szóval édesapám januárban tölti a 67-et. Sajnos valamelyik gyógyszerétől, melyet szedni kell, szívritmus zavar jelentkezett nála, nem olyan rég.
Annyit tudni kell, hogy hogy amióta az eszem tudom, ő mindig Barca fun volt. Egy amolyan régi- vágású, mezítlábas focista, tudjátok. Szóval minden meccset megnéz amit ad a tv. De a Barca meccsek a lieblingjei akkor is. Hétfőn(a.k.a. ma) lett volna neki amolyan sokk terápiás beavatkozása, mely helyre rázza(az esetek többségében) az ilyen ritmus zavarokat. Azonban ma reggel mikor rátették az ÉKG-ra, szinte tökéletes volt minden eredmény. És hogy miért, mert szombaton megkönnyebbülten vette a ketyegő, hogy nem volt miért aggódia ...0-4 ! Köszönöm fiúk!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pérez: "Megértem, hogy a szurkolók mérgesek, de egységesnek kell maradnunk és folytatnunk kell a munkát".palesz77 írta: Elotte annak volt eloszele, ez modt kb annyi lesz, hogy "tudjuk, hogy nehez idoszakban vagyunk, latjuk a problemakat, es igyekszunk kijavitani oket, de addig kell a szurkolok turelme es buzditasa. A stabbal nincs semmi baj, a jatekosok az edzo mogott allnak, es teljesen biztosak vagyunk benne, hogy Benitezzel sikeres lesz a klub." Nagyjabol ennyire szamitok, nem lenne sok ertelme kirugni az edzot, ha nincs elerheto alternativa..
Most hogy mondod, ki is nézem belőlükAlfa írta:Az, hogy nincs alternatívája szerintem nem teljesen igaz. Pl ott van Guardiola akinek mindjárt lejár a szerződése Münchenbenpalesz77 írta: Elotte annak volt eloszele, ez modt kb annyi lesz, hogy "tudjuk, hogy nehez idoszakban vagyunk, latjuk a problemakat, es igyekszunk kijavitani oket, de addig kell a szurkolok turelme es buzditasa. A stabbal nincs semmi baj, a jatekosok az edzo mogott allnak, es teljesen biztosak vagyunk benne, hogy Benitezzel sikeres lesz a klub." Nagyjabol ennyire szamitok, nem lenne sok ertelme kirugni az edzot, ha nincs elerheto alternativa...
Nem vagyok benne biztos , hogy kirúgják ,de Perezt ismerve nem lepődnék meg ha mégis repülne. Ha pedig Benítez tényleg elvesztette az öltözőt akkor pedig nem is lenne olyan hülye ötlet.palesz77 írta: Elotte annak volt eloszele, ez modt kb annyi lesz, hogy "tudjuk, hogy nehez idoszakban vagyunk, latjuk a problemakat, es igyekszunk kijavitani oket, de addig kell a szurkolok turelme es buzditasa. A stabbal nincs semmi baj, a jatekosok az edzo mogott allnak, es teljesen biztosak vagyunk benne, hogy Benitezzel sikeres lesz a klub." Nagyjabol ennyire szamitok, nem lenne sok ertelme kirugni az edzot, ha nincs elerheto alternativa..
Elotte annak volt eloszele, ez modt kb annyi lesz, hogy "tudjuk, hogy nehez idoszakban vagyunk, latjuk a problemakat, es igyekszunk kijavitani oket, de addig kell a szurkolok turelme es buzditasa. A stabbal nincs semmi baj, a jatekosok az edzo mogott allnak, es teljesen biztosak vagyunk benne, hogy Benitezzel sikeres lesz a klub." Nagyjabol ennyire szamitok, nem lenne sok ertelme kirugni az edzot, ha nincs elerheto alternativa..Alfa írta:Ma este összeül a Real vezérkara ( magyarán Perez elmondja , hogy mégis mit akar) és fél 8-kor pedig lesz egy sajtótájékoztató . Nem azt mondom , hogy tuti kirúgják Benítezt , de Ancelottinál is ugyanígy kezdődött...
Bob_Marley írta: Palesz77 megmondta, ennyit a meccsről.![]()
Nincs mit srácok.Messias2 írta:Ennyi... Palesz megmondta.
én sajnálnám, ha azonnal kirúgnák, mert nekünk nem jelentene rosszat, ha a pincér maradna a szezon végéig!franklin írta:Kezd alakulni...
http://index.hu/sport/futball/2015/11/2 ... o_vagy_en/" target="_blank