Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Számomra ez sem túl nagy ügy, odabökött neki reflexből, Casillas meg rögtön dobta magát, szintén reflexből. Kb egy jót kellett volna röhögni az egészen.barca0417 írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,bajn ... elte,86338
pályára sem kéne engedni, nemhogy a válogatottba meghívni. Remélem távol marad a spanyol EB kerettől, mert méltatlan hozzá akkor is ha 40 gólt rúgna szezononként. Mondjuk idén ettől is messze van. Nem tudom kinek képzeli ez magát.
Eddig ilyen Sosiedad-féle óriásölő szezont tolnak. Szépen kihuppannak a BL-ből, aztán szezon végére megint befutnak a legjobb 6 (4?) közé...Gaizka írta:A Sevillával mi a helyzet, nem nagyon követem a meccseiket, de eléggé meglepett ez a 10. hely
hát erre kíváncsi leszek. jó játékos volt, vezetői skillei is megvannak, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy sikeres legyen egy spanyol csapatnál. meg így elsőre nem is kis csapatot választott magának.messideco írta:Na, és közben Gary Neville lett a Valencia edzője. Csináljuk neki rossz bemutatkozást szombaton
Remélem valami jó angolos taktikával küldi fel a fiúkat, mert akkor a gála folytatódik.messideco írta:Na, és közben Gary Neville lett a Valencia edzője. Csináljuk neki rossz bemutatkozást szombaton
Én ezt azért továbbra se akarom megérteni.Bob_Marley írta:Válogatott fütyülésben több minden is közrejátszik, mert Piquenek sajnos voltak olyan doglai, amivel a közvéleményt maga ellen haragította. Szerintem is nagyon idióta helyzet ez, mert ezzel leginkább a válogatottnak tesznek rosszat, s mindkét félnek engednie kellene.
Közben az előbb Busi majdnem lőtt egy góltMR. TROMORT777 írta:Klub szempontból persze rosszul jön, de mivel ilyen tömött a naptár nagyon kevés ideje van a válogatottaknak is együtt készülni. Lassan itt az EB, kellenek ezek a hakni meccsek sajnos. Szép és jó a klub foci, de nem minden arról szól. Ezt el kell fogadni.MessiNeymarSuarez írta:Szegény Tiago le is sérült...
Kellenek is ezek a hokimeccsek, az amúgy is fizikálisan teljesen kicsavart játékosoknak....
Costa meg bárcsak választotta volna a brazíl válogatottat. Kicsit vicces, hogy egy ilyen csapatban nem ő van kifütyülve.
Szerk: Igaz!
Klub szempontból persze rosszul jön, de mivel ilyen tömött a naptár nagyon kevés ideje van a válogatottaknak is együtt készülni. Lassan itt az EB, kellenek ezek a hakni meccsek sajnos. Szép és jó a klub foci, de nem minden arról szól. Ezt el kell fogadni.MessiNeymarSuarez írta:Szegény Tiago le is sérült...
Kellenek is ezek a hokimeccsek, az amúgy is fizikálisan teljesen kicsavart játékosoknak....