Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Azért mert nem tolta Istenmódban még nem rajta ment el a meccs. Lőtt egy szép gólt és volt egy pár kulcspassza, amit nem rúgtak be, vagy elszórakoztak. Nyilván nincsen csúcsformában ez látszik, de talán nem is most kellene abban lennie. Hosszú a bajnokság és remélhetőleg a kupákban is lesz még meccsünk nem kevés. Szóval majd Március végén érdemes nyafogni, ha nem úgy megy a szekér. Ha nekem valaki azt mondja ősszel, hogy december végén vezetjük a bajnokságot, akkor ott rögtön aláìrtam volna. Azt gondoltam és azon imádkoztam, hogy a riválisok ne húzzanak el nagyon. Jó pozìcióban várhatjuk a folytatást és ez a lényeg.nzxtpo írta:Én is azt mondtam magamban miközben néztem a meccset, és még nem álltunk vesztésre, hogy jobban jártunk volna, ha Messi nincs, és Neymar igen. Olyan érzésem van amióta visszatért, mint amikor egy játékosra azt mondjuk, hogy szezon eleji forma, és ez érthető is ekkora kihagyásnál, de ezt a nem akarást én se értem, ha fél méterre elmegy mellette a labda, akkor már nem nyúl érte stb... Ha formába jön tudjuk mit tud, sőt úgy el lettünk kényeztetve, hogy el is várjuk az év minden meccsén.

Védekezése már szezon kezdete óta nulla, még a passzsávokat sem védekezi le sokszor, pedig csak 1-2 métert kéne mozdulnia, sőt van, hogy 10 méteres lesen sétálgat vissza, mikor már visszaszerezte a labdát a csapat, ez már engem is nagyon idegesít.senkialfonz40 írta:Én inkább azt veszem észre, hogy, amikor eladja olyan szinten nem erdekli, ahogy van, biztos javult, de én nem bírom elviselni, hogy tőle 2 méterrre megy el a labda és meg sem mozdul érte, egyelőre nem tett jót a csapatnak, hogy visszatért.
Egységesebben játszottunk nélküle, sajna ez a véleményem...
Vagy csak az adóbevallását intézte.Nero. írta:Ha személyes ok akkor a kissráccal van valami. Aggódom.
Az MSN-ből ma ő volt a legrosszabb. Jópár helyzetet elpuskázott, emellett ha kontrára lett volna lehetőségünk, sokszor megállt, lelassitott, többek közt emiatt van elővéve. És mivel ő a csapat legjobbja, értelemszerűen tőle várjuk a legtöbbet. Emiatt veszik elő elsőnek, ha rosszul teljesít.csababarca írta: Gyengén játszott a felső hármas,mégis ide kell beköpni egyből a savat.
Rossz megoldásokat választott, tompább is volt, ezeket én is láttam.
De akkor menjünk be az összes topicba savazni,mert Iniesta,Bravo, Alvesen kívül mindenki kaphatja az ívet.
Gyengén játszott a felső hármas,mégis ide kell beköpni egyből a savat.Messias2 írta: Miért kell ezt!?
Senki se mondott ilyeneket, csak megjegyezték, h gyengén játszott. És aki látta a meccset, az tudja, hogy ez így is volt. Tudjuk, h ő az Isten meg minden, de hadd lehessen már vele kapcsolatban is kritikát megfogalmazni.
Rosszul játszani bármikor lehet, de itt nem azért lett elővéve!csababarca írta:Zavarjuk el! Nem való már ide...fáj bevallani, de fék a csapatban, Pedrot vissza.
csababarca írta:Zavarjuk el! Nem való már ide...fáj bevallani, de fék a csapatban, Pedrot vissza.
Miért kell ezt!?csababarca írta:Zavarjuk el! Nem való már ide...fáj bevallani, de fék a csapatban, Pedrot vissza.

Az mi adat már, h 29/1?!corol írta:Nem lezárva a vitát, de a tények, azok tények, most nincs helye és nincs itt az ideje a fanyalgásnak.
http://index.hu/sport/futball/2015/11/2 ... gesz_real/" target="_blank