Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy csak az adóbevallását intézte.Nero. írta:Ha személyes ok akkor a kissráccal van valami. Aggódom.
Az MSN-ből ma ő volt a legrosszabb. Jópár helyzetet elpuskázott, emellett ha kontrára lett volna lehetőségünk, sokszor megállt, lelassitott, többek közt emiatt van elővéve. És mivel ő a csapat legjobbja, értelemszerűen tőle várjuk a legtöbbet. Emiatt veszik elő elsőnek, ha rosszul teljesít.csababarca írta: Gyengén játszott a felső hármas,mégis ide kell beköpni egyből a savat.
Rossz megoldásokat választott, tompább is volt, ezeket én is láttam.
De akkor menjünk be az összes topicba savazni,mert Iniesta,Bravo, Alvesen kívül mindenki kaphatja az ívet.
Gyengén játszott a felső hármas,mégis ide kell beköpni egyből a savat.Messias2 írta: Miért kell ezt!?
Senki se mondott ilyeneket, csak megjegyezték, h gyengén játszott. És aki látta a meccset, az tudja, hogy ez így is volt. Tudjuk, h ő az Isten meg minden, de hadd lehessen már vele kapcsolatban is kritikát megfogalmazni.
Rosszul játszani bármikor lehet, de itt nem azért lett elővéve!csababarca írta:Zavarjuk el! Nem való már ide...fáj bevallani, de fék a csapatban, Pedrot vissza.
csababarca írta:Zavarjuk el! Nem való már ide...fáj bevallani, de fék a csapatban, Pedrot vissza.
Miért kell ezt!?csababarca írta:Zavarjuk el! Nem való már ide...fáj bevallani, de fék a csapatban, Pedrot vissza.
Az mi adat már, h 29/1?!corol írta:Nem lezárva a vitát, de a tények, azok tények, most nincs helye és nincs itt az ideje a fanyalgásnak.
http://index.hu/sport/futball/2015/11/2 ... gesz_real/" target="_blank
Valamin muszáj vitázni, most minden túl szép és jóNormandia írta:Nem ezzel van a probléma, hanem azzal, hogy tökéletes meccsek után ez egyáltalán felmerül. Na de tényleg hagyjuk. A vélemény szabad.visca el barca írta:valaki pár napja megint elkezdett egy baromságot, azóta ezen vitatkoztok
Nem ezzel van a probléma, hanem azzal, hogy tökéletes meccsek után ez egyáltalán felmerül. Na de tényleg hagyjuk. A vélemény szabad.visca el barca írta:valaki pár napja megint elkezdett egy baromságot, azóta ezen vitatkoztok
Irónia on: Bezzeg Neymart kizárták a buliból, ebőől biztosan nagy sértődés lesz. Irónia offcsababarca írta:Egyébként pont tegnap dobott fel Instára egy képet Messi, páros este Lajosékkal. De biztos csak kényszerből....
Nem egészen értem mit "ferdítettem" és milyen "szövegértési problémáim" vannak. Ha a megjegyzésem "degradáló" volt, azért elnézést kérek attól, akit ez sértett.recrea írta:Normandia írta:recrea írta:Ez a "huhogók" meg "ekézés", "rivalizálás napirenden tartása" egyrészt hatalmas ferdítés, másrészt degradáló, harmadrészt meg szövegértési problémát vet fel.
Emlékszem, anno Messi meg Ibra között is ment a nagy bevédés, aztán Ibra először a szélre, majd a padra került, meg is fogalmazta a könyvében világosan, h ennek jórészt Messi volt az oka. Tudom, hazudott....
Nem, nem mindenki érti.
Nem tudok.
Én csak az említett dolgokon akadtam fenn, ennyi.
Feltételezem azért jön elő, mert volt már rá példa.