Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.12.11. 13:37:10

Ma már rendesen edzett a többiekkel. Ezek szerint csak nincs baja. :)
hady
Director del Fútbol

2015.12.11. 11:41:56

PCsabi
aka Game90

2015.12.10. 19:18:50

Nero. írta:Ha személyes ok akkor a kissráccal van valami. Aggódom. :(
Vagy csak az adóbevallását intézte.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Nero.
Llegenda del Barça

2015.12.10. 19:15:36

Ha személyes ok akkor a kissráccal van valami. Aggódom. :(
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.12.10. 15:29:58

Messi may have picked up a slight knock to his left hamstring in the 2nd half but it's not too serious. [Diario Sport]

Ki is került a netre pár kép, ahogy a combját nyomkodja. De a mai edzést személyes okokra hivatkozva hagyta ki. Szóval reméljük, hogy nincs semmi baja.
na0421
Barça B

2015.12.05. 23:33:01

Igen, önmagához képest gyengusz volt a csávó, csak sztem az az irritáló, hogy úgy veszi itt pár ember elő Messit, mintha Neymarral és Suarezzel (vagy másokkal) ma minden rendben lett volna (pedig ugye nagyon nem), és hármójuk közül Messi az egyetlen, aki tényleg baromi hosszú sérülésből jött vissza, és az elmúlt meccseken sem mutatott sokkal jobb formát (bezzeg akkor nem volt aktív a topic, mert ugye nyertünk). Ok, hogy ő a legjobb, őt kell elővenni, ha pontvesztés van, de tessék már az oltásoknál figyelembe venni a körülményeket. Ney és Vámpír pl. elvileg kitűnő formában vannak, akkor ma miért bénáztak ők is? :D
A sétálgatós sztori meg már úgy látszik örökre ráragadt "szegényre", pedig az első félidőben még milyen aktívan fejtegette mindenki, hogy Messi mennyire "harap" és "akar". De nem nyertünk, úgyhogy gyorsan változott a vélemény "sétálgatósra". :D
Messias2
Director del Fútbol

2015.12.05. 22:59:11

csababarca írta: Gyengén játszott a felső hármas,mégis ide kell beköpni egyből a savat.
Rossz megoldásokat választott, tompább is volt, ezeket én is láttam.
De akkor menjünk be az összes topicba savazni,mert Iniesta,Bravo, Alvesen kívül mindenki kaphatja az ívet.
Az MSN-ből ma ő volt a legrosszabb. Jópár helyzetet elpuskázott, emellett ha kontrára lett volna lehetőségünk, sokszor megállt, lelassitott, többek közt emiatt van elővéve. És mivel ő a csapat legjobbja, értelemszerűen tőle várjuk a legtöbbet. Emiatt veszik elő elsőnek, ha rosszul teljesít.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
kristop
Entrenador del Barça

2015.12.05. 22:51:19

az összes lövése lepkefing volt, és csak arra tudok gondolni, hogy már semmi ereje nem maradt mire a kapu elé ért. valaki írta, és egyetértek vele, ki kell böjtölnünk amíg újra megfelelő erőnlétbe és formába kerül a sérülése után. mert ha egészséges, akkor játszania kell, ezt tudjátok. viszont két hónap komoly mozgás nélkül mégiscsak két hónap, na.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.12.05. 22:48:31

Messias2 írta: Miért kell ezt!?
Senki se mondott ilyeneket, csak megjegyezték, h gyengén játszott. És aki látta a meccset, az tudja, hogy ez így is volt. Tudjuk, h ő az Isten meg minden, de hadd lehessen már vele kapcsolatban is kritikát megfogalmazni.
Gyengén játszott a felső hármas,mégis ide kell beköpni egyből a savat.
Rossz megoldásokat választott, tompább is volt, ezeket én is láttam.
De akkor menjünk be az összes topicba savazni,mert Iniesta,Bravo, Alvesen kívül mindenki kaphatja az ívet.
Még nem rázódott vissza ez látszik, hiába volt a Roma elleni két gólja pl, még nincs formában. De inkább sétálgasson ő a pályán, mint Munir vagy Sandro botladozzon.
Persze ha lett volna Robi rá lehoztam volna én is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
senkialfonz40
Capitá del Barça

2015.12.05. 22:43:11

csababarca írta:Zavarjuk el! Nem való már ide...fáj bevallani, de fék a csapatban, Pedrot vissza.
Rosszul játszani bármikor lehet, de itt nem azért lett elővéve!
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.12.05. 22:41:48

csababarca írta:Zavarjuk el! Nem való már ide...fáj bevallani, de fék a csapatban, Pedrot vissza.

Minek ide Perdo?
Munir 200szor jobb teljesítményt hoz le, amúgy meg Neymart is el kéne zavarni amiért nem volt képes egyetlen gólt se berúgni ,ez itt megengedhetetlen, a padról is gólt kell tudni lőni.

Eddigis csak egy túlsztárolt volt, Xavi-Iniesta nélkül nem ér semmit, a Bilbao elleni solot is Xavinak köszönheti, a Real Madrid elleni BL szólógólját is, nameg persze a 2 szabadrúgásgólt a Sevilla elleni Szuperkupában is

Najo, ironia off :mrgreen:

Szerintem nem játszott olyan rosszul, akart, de még nem 100%-os Messi, bár az assistot ő adta.
Nem kell túlragozni, az maradjon a hatereknek, jókor jött még ez a figyelmeztetés, hogy nem szabad visszavenni...
Szerintem bármelyikünk instant aláírta volna ha transferbannal így állunk
Messias2
Director del Fútbol

2015.12.05. 22:37:04

Miért kell ezt!?
Senki se mondott ilyeneket, csak megjegyezték, h gyengén játszott. És aki látta a meccset, az tudja, hogy ez így is volt. Tudjuk, h ő az Isten meg minden, de hadd lehessen már vele kapcsolatban is kritikát megfogalmazni.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.12.05. 22:33:13

Zavarjuk el! Nem való már ide...fáj bevallani, de fék a csapatban, Pedrot vissza.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Alcantara
Director del Fútbol

2015.12.05. 22:29:31

Ma simán le kellett volna kapni a pályáról a második félidőben.
Értem én, hogy játékba kell lendülnie, de ma konkrétan kerékkötő volt.
A gól után mehetett volna lefelé, helyette pedig be valaki, aki nem sétálgat.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.30. 18:38:31

matykó engedett a csábításnak és rábólintott egy közös képre :wink:

Kép
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.11.27. 21:25:13

Ő lett 2015 legjobb játékosa a goal.com szerint. =D>
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2015.11.26. 12:24:30

corol írta:Nem lezárva a vitát, de a tények, azok tények, most nincs helye és nincs itt az ideje a fanyalgásnak.

http://index.hu/sport/futball/2015/11/2 ... gesz_real/" target="_blank
=D>
Az mi adat már, h 29/1?! :D Azt is a habfehér uraknak.
Nekem ez fel sem tűnt egyébként.
corol
Entrenador del Barça

2015.11.26. 12:04:18

Nem lezárva a vitát, de a tények, azok tények, most nincs helye és nincs itt az ideje a fanyalgásnak.

http://index.hu/sport/futball/2015/11/2 ... gesz_real/" target="_blank
=D>
recrea
Llegenda del Barça

2015.11.26. 11:26:28

Normandia írta:
visca el barca írta:valaki pár napja megint elkezdett egy baromságot, azóta ezen vitatkoztok :lol:
Nem ezzel van a probléma, hanem azzal, hogy tökéletes meccsek után ez egyáltalán felmerül. Na de tényleg hagyjuk. A vélemény szabad.
Valamin muszáj vitázni, most minden túl szép és jó :D
Leírtam, h miért merülhetett fel egyesekben, szerintem érthető.

A legjobb az lenne, ha kb 5 év ilyen csúcsfoci lenne bennük, azt hiszem elhomályosítaná a Pep korszakot, bár nekem jelenleg egy címvédés is elég lenne :)
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.26. 10:47:39

visca el barca írta:valaki pár napja megint elkezdett egy baromságot, azóta ezen vitatkoztok :lol:
Nem ezzel van a probléma, hanem azzal, hogy tökéletes meccsek után ez egyáltalán felmerül. Na de tényleg hagyjuk. A vélemény szabad.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.26. 10:29:06

valaki pár napja megint elkezdett egy baromságot, azóta ezen vitatkoztok :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
szekelygyula
Jugador del Barça

2015.11.26. 10:03:32

csababarca írta:Egyébként pont tegnap dobott fel Instára egy képet Messi, páros este Lajosékkal. De biztos csak kényszerből....
Irónia on: Bezzeg Neymart kizárták a buliból, ebőől biztosan nagy sértődés lesz. Irónia off

Csak, hogy ne legyek teljesen off, szerintem is igazából ez a trió úgy tökéletes ahogy van. Kicsit tényleg hihetetlen, hogy 3 ilyen képességű játékos ilyen jól kijön, de semmi nem mutatja ennek az ellenkezőjét. Sőt, amikor a Róma ellen a második félidőre jöttek ki és dumáltak valamit és együtt röhögtek, az pont azt mutatja, hogy jó haverok.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.11.26. 09:36:20

Corol jól látja szerintem, ez egy mesterségesen generált feszkó, majd lesz két olyan meccs egymás után ahol nem játszunk jól,és nem is nyerünk, és Messi egyszer felhúzza a bal szemöldökét,akkor lehet megjelenni,és csámcsogni,ahogy a média is tenni fogja.
De ezek hárman nagyon jó viszonyban vannak, egy egészséges versenyszellem persze jelen van, de ez természetes, és elvárt is.
Az összes többi már szurkolói agyszülemény,meg feltételezés.

Ibrás esetet sem venném ide, eleve testidegen volt a bosnyák nálunk, Messinek meg Pep kitalálta az új szerepkörét, és ennek lett áldozata, nem Messi diktátorkodásának,mint azt sokan vizionálják. (mielőtt valaki ugrana a testidegenre, és bedobálna valami statisztikát, kérem ne tegye, mindenki láthatta,hogy voltak jó periódusai,jó meccsei, de nem idevaló volt)

Egyébként pont tegnap dobott fel Instára egy képet Messi, páros este Lajosékkal. De biztos csak kényszerből...
Neymar meg nyugodtan játszhatja a játékát továbbra is, a Roma ellen is hozta azt,amit eddig, most neki nem jött össze a gól, de játékból ugyanúgy kivette a részét, csinálta a cseleit, senki nem szólt rá miatta, tizit is megkapta.
corol
Entrenador del Barça

2015.11.26. 09:22:39

recrea írta:
Normandia írta:
recrea írta:Ez a "huhogók" meg "ekézés", "rivalizálás napirenden tartása" egyrészt hatalmas ferdítés, másrészt degradáló, harmadrészt meg szövegértési problémát vet fel.

Emlékszem, anno Messi meg Ibra között is ment a nagy bevédés, aztán Ibra először a szélre, majd a padra került, meg is fogalmazta a könyvében világosan, h ennek jórészt Messi volt az oka. Tudom, hazudott....

Nem, nem mindenki érti.
Nem tudok.
Én csak az említett dolgokon akadtam fenn, ennyi.
Feltételezem azért jön elő, mert volt már rá példa.
Nem egészen értem mit "ferdítettem" és milyen "szövegértési problémáim" vannak. Ha a megjegyzésem "degradáló" volt, azért elnézést kérek attól, akit ez sértett.

Van egy szuper csatár triónk, akik ugyan más-más egyéniségek és eltérő képességeik vannak, de huzamos ideje látszik, hogy a pályán és a pályán kívül is remekül megértik, becsülik, elismerik egymást, örülnek a közös sikereknek. Semmi jele annak, amit itt néhányan időről, időre - igen - napirenden tartanak. Jelzem Cruyff mestertől eredt a gondolat, még akkor amikor csak szó volt Neymar leigazolásáról, nevezetesen hogy "két dudás" nem fér meg egy csárdában. Azóta három dudás van, akik remek összhangban fújják.
Ami Ibra és Messi között történhetett, az egy másik dimenzió, Ibrával nem sokan jönnének ki csapattársként, mint ahogy CR-el sem lehet könnyű.

Egyelőre semmi jele annak, hogy az MSN-en belül bármilyen rivalizálás lenne, amennyiben igen, a spanyol újságok már régen erről cikkeznének. A mérkőzéseken tapasztalt gesztusok (kulcspasszok, gólöröm, 11-es átadása, stb. ) is az ellenkezőjét igazolják.
Ennélfogva nem értem, miért kell problémát látni/keresni ott, ahol nincs, de néhányan úgy tűnik ezt a kiegyensúlyozott helyzetet nehezen viselik. Szívük joga egyébként az eltérő vélemény, de itt a Barca fórumon ezt újra és újra feldobni, számomra teljesen érthetetlen.
TripleH
Entrenador del Barça

2015.11.25. 22:48:47

Konkrétan ezzel a szerepkörrel amit játszik, szerint (minimum) 2-3 szezonnal tovább tarthat a karrierje, mintha csak a góllövésre menne.
Válasz küldése