Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Nero.
Llegenda del Barça

2015.12.09. 23:28:28

Azon gondolom senki se izgul egy percet se, hogy mi kapjuk a PSGt a blancok meg a Gentet.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.09. 23:08:12

TripleH írta:Gumbaut vissza a megye 3-ba!
Bob_Marley írta: Chelsea az egyik legspanyolabb angol csapat mar ezert is szoritok ertuk meg en Mourinhot is nagyra tartom, vezetnek is szerencsere es innen megkell legyen a tovabbjutas, mar csak egy felido.
Legspanyolabb? Undorító mocskos bunker hulladék a Consistent One-al az élen, rühellem azt az embert, Costával együtt, remélem a PL-ből is kiesnek...
Ahogy mondani szoktak ez is egy velemeny. :D

Megiteles kerdese, szerintem meg Mourinho picit tobbet tud a focirol mint itt ha osszesen osszedugnank a fejunket.
Negy spanyol valogatott focista van a Chelseaben egyebkent.

Es nem azt mondom te szeresd vagy mas, nem szereted lelked rajta. En Mourinhot is sokra tartom es amiatt hogy vannak spanyoljaik figyelem oket mindig. Ruhellni meg alapbol nem ruhellek embert.

Megerzesek sajnos nem jottek be, meg szerencse hogy focira mar reg nem fogadok. :D Lyont sajnalom leginkabb a spanyolok utan. Tobbet ereztem bennuk es a bajnoksagban sem megy igazan. Fekir kiesese sokat jelentett es nem kell szepiteni, Lacazette-tol sokkal tobb kene. Ne felejtsuk ugy indultak, hogy kihagyott egy buntit. Nem mondom, hogy csak azon mult, de a Gent ellen az nagyon kellett volna. Valencia is hatalmas csalodas volt ott. Sevilla is Barca-Real-Juventus csapatokat ver meg....es nem birjak. De ertheto, mert amugy ez a nagy kulonbseg a PL es a Liga kozott, hogy egesz egyszeruen nem tudjak megtartani a jatekosokat. Nincs akkor penz a kozepcsapatok fele, de igy is sok remek focistajuk van, de hosszu tavan nem tudnak ott lenni folyamat a nagy terheles miatt.

szerk:
PSG, PSV, Benfica, Juventus, Arsenal, Kijev, Gent
Gent tunik a leggyengebbnek, en a PSV-t is siman elfogadnam. :D PSG-Arsenal-Juve harmast azert jo lenne elkerulni.
Kép
Kép
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.12.09. 22:57:02

Bob_Marley írta:Nálam sorrendtől függetlenül:
A; Psg, RM
B; MU, CSZKA
C; Benfica, Atletico
D; City, Sevilla
E; Barca, Leverkusen
F; Bayern-Arsenal
G; Chelsea, Porto
H; Valencia, Lyon

A; Nem kérdés, de a Shaktar fog kellemetlen perceket okozni.
B; Manchester elég tuti, de lesznek itt szerintem ikszek majd náluk is. Másodikra az oroszokat érzem legesélyesebbnek. Németek nem fogják bírni a kettős terhelést, s inkább ezt áldozzák be. CSZKA meg régóta ott van a tűz közelében, rutin sokat jelent.
C; Atletico-Benfica kiemelkedik
D; Itt már írtam, hogy a Juve kiesése nem lepne meg, vagy a Cityé. Nem csak mert olasz csapat is van a csoportban (:D ), de itt tömeges ikszekre számítok, s a Sevilla egy döntetlenre bármikor jó bárki ellen. Cityt már láttuk bukni szoros csoportban és ez pedig az lesz érzésem szerint, de az angolok azért úgy gondolom továbbmennek főleg hogy szerintem most fentről a szövetségtől is jön majd az ukáz, hogy teljesíteni kell, mert nagyon leszerepeltek tavaly. Juve-Sevilla meg nem tudom, én a spanyoloknak szorítok és szerintem be is férnek majd. Itt szerintem 7-8 ponttal is tovább lehet menni.
E; Leverkusen szerintem a másik rómait is kinyomja, bár az olaszok azért az utóbbi időben jobban figyelnek a nemzetközi kupákra is a kvóta változások miatt, de a németek szerintem egységesebbek.
F-G; Ez simának tűnik.
H; Valencia nálam továbbjutó és a másodikra Lyont mondok. Ők úgy érzem lehetnek az idei Monaco. Ikszekkel, szoros csatákkal, de tovább fognak menni és meglátjuk mi lesz később.
Bob, hogy érzed bejöttek a megérzéseid?
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.12.09. 22:47:00

Rinku írta:Na ki teszi meg 1000-rel, hogy a real a Genttel fog játszani? :)
Vagy Roma :mrgreen:

Tuti bemakkolnak egy könnyűt, nekünk meg jön a Juve/PSG/Arsenal :mrgreen:

Mondjuk egy Barca-Arsenal meccset megnéznék.

City biztosra ment, csak azért rúgott tegnap 3 gólt 6 perc alatt, hogy biztos ne fusson velünk össze a sorsoláson :mrgreen: :mrgreen:
TripleH
Entrenador del Barça

2015.12.09. 22:44:17

Zsazsa Jr írta:Komolyan mondom ez a Munir+Sandro 1/4 Pedrot nem érnek :| Ezekkel vallatni lehetne olyan bűn rosszak :mrgreen:
Akkor még Gumbau-t meg sem említetted, Bartrat pedig úgy forgatták csicsaritóék ahogy akarták, nem való szegény fix kezdőnek, vannak jó meccsei de egy top védőt kéne piqué mellé venni.
Zsazsa Jr
Barça B

2015.12.09. 22:42:31

Komolyan mondom ez a Munir+Sandro 1/4 Pedrot nem érnek :| Ezekkel vallatni lehetne olyan bűn rosszak :mrgreen:
TripleH
Entrenador del Barça

2015.12.09. 22:38:01

Gumbaut vissza a megye 3-ba!
Bob_Marley írta: Chelsea az egyik legspanyolabb angol csapat mar ezert is szoritok ertuk meg en Mourinhot is nagyra tartom, vezetnek is szerencsere es innen megkell legyen a tovabbjutas, mar csak egy felido.
Legspanyolabb? Undorító mocskos bunker hulladék a Consistent One-al az élen, rühellem azt az embert, Costával együtt, remélem a PL-ből is kiesnek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TripleH 2015.12.09. 22:42:43-kor.
Rinku
Director del Fútbol

2015.12.09. 22:33:10

Na ki teszi meg 1000-rel, hogy a real a Genttel fog játszani? :)
Football, bloody hell. /SAF/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.09. 22:12:09

Jajaja ott a harmadik is, viszont a Valencia....azert ez igy eleg kesernyes, hogy otbol marad harom.... :?
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.12.09. 21:53:22

Ott az Arsenalnak a második =D>

SZERK:
Giroud bűntet, 0-3
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.09. 21:45:50

Olaszok az utobbi idoben rajottek, hogy kellenek a nemzetkozi eredmenyek es ha kell akkor az El-ben, de komolyan veszik. Angoloknak is muszaj lesz mert elfognak menni az indulasi helyek.

Chelsea az egyik legspanyolabb angol csapat mar ezert is szoritok ertuk meg en Mourinhot is nagyra tartom, vezetnek is szerencsere es innen megkell legyen a tovabbjutas, mar csak egy felido.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.12.09. 16:35:57

Mondjuk az a mákjuk hogy az olasz foci is történelmi gödörben van, bár lehet már kijövőbe vannak. Spanyollal össze se érdemes hasonlítani, és a németek is előrébb vannak.

Poollal kapcsolatban való reménykedést sose értettem. A lúzerek közt is a legnagyobb lúzerek. Most például a Levante szintjén se lévő Newcastletöl kaptak ki simán 2-0ra. Remélem ma kiesik a Chelsea és az Arsenal is.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
noname
Llegenda del Barça

2015.12.09. 16:25:14

Szóval ha Anglia nem teljesít jobban idén mint az olaszok, akkor jövőre(vagy egy évvel azután) 4 olasz és 3 angol csapat BL résztvevő. :lol: =D>
A Fifa egy szégyen
Feast4
Director del Fútbol

2015.12.09. 16:10:05

A Pl. az amitől csodát ne várjatok. Csak nézzétek meg az utóbbi éveket. Egyszerűen minden csapatuk bugdácsolt és már egy német felső közép csapattal sem bírnak.

Az utánpótlás évek óta a fasorban sincs, azzal maradnak fent, hogy horribilis pénzt költenek légiósokra, nincs fiatal meghatározó angol játékos, nincs fiatal meghatározó angol edző (bakker angol edző még nem nyert PL.t. :lol: ) Csak az a baj, hogy az összevásárolt kerettel még nem veszel szakértelmet.

Nézzük a City-t. Annyi pénzzel és azzal a kerettel már nem hogy bajnoki címnek hanem legalább 2 BL-nek oda kéne figyelni mégis szintem mindig kilyukad a lufi.

United... #-o Könyörgöm kire költött ennyit? A fele se ér egy kiskörmöt se.

Arsenal. Na hát ez végképp a vicc kategória. Ennyi fiaskót eltűrni egy edzőnek és még mindig ott tartják és ragaszkodnak hozzá.

Chelsea! :-& A kabaré kabaréjának a kabaréja. Komoly ligákban komoly csapatnál levitézlett játékosok, vagy olyanok akik soha szóba se kerültek nagy hagyományokkal rendelkező klubboknál, mert vagy olyan fizetés igény van a semmire hogy azt normális ember nem adja meg, vagy egyszerűen nem tartották őket elég jónak. (Azt nem is említem, hogy összevsároltnak minden bunkót aki Mounak kell! :D)

A Pool válhat most üde szinfolttá, mert azért egy igen komoly szakember ült a padra aki nagyon felzavarhatja az állóvizet Angliában, még akár gyengébb kerettel is, pláne ezzel.

Mondják, hogy az angol liga azért erős mert bárki meg tud verni bárkit. Na szerintem meg pont ez a gyengéje. Ha ilyen anyagi lehetőségek mellett mint ami a nagyoknál van, nem vagy képes dominánsá vállni akkor a hiba a te készülékedben van. Persze becsúszhat egy-egy kínos meccs, de nehogy már izmozni kelljen egy Hull Cityvel egy Chelseanek. Értékben erőben tudásban elvileg óriási különbség van köztük.

A másik meg nem tudom mit pörögtök ezen a CR. gólt rúgott dolgon. :) Tudtuk, hogy fog, én azon csodlálkozom, hogy nem rúgattak vele legalább 10-et hogy csak azért is meg legyen mutatva mekkora király. Ettől még ő úgysem kap aranylabdát és úgyem lesz jobb formában.

Legyen vele boldog. Ameddig nálunk így mennek játékosaink és ilyen szinten teljesítünk, addig bajt se érerdekli mit csinál a Real vagy ő. Persze én is szakadok mindig a röhögéstől, hogyha valami marhaságot csinálnak és én is annak szurkolok kapják el legtöbben, de nem elsődleges. Én azzal is megelégednék ha minden évben velünk döntőznének különböző frontokon és 1-0-ra kapnak.

Az, hogy most a Malmönek rúgott 4 gólt, hát anyám mi legyen. Eleve ha nem kellett volna vele gólt rúgatni szerintem nem is játszatja hanem kicsit ülteti mert idegileg látványosan kivan a fiú. De legyen neki kis Karácsony. Nagyon bízom benne, hogy megkapják a Juventuszt a sorsolásnál( tuti mi kapjuk). Két meccsen az olaszok életveszélyesek és már az is megtörné őket szerintem ha nehezen mennek tovább.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.12.09. 14:41:30

noname írta:
Messias2 írta:AZ egész PL egy hatalmas vicc. Nem értem, miért indulhat 4 csapatuk a BL-ben, amikor a negyeddöntőre egy sem marad. :D
Remélem ma kiesik London is, és az EL-ben is elkenik a szájukat. Mondjuk azt úgyis a Sevilla nyeri.

Ahogy áll a dolog ha idén is akkorát buknak a Bl-ben mint tavaly(akkorát fognak), akkor beérik őket. Ha jól emlékszem, akkor idén a németek már megelőzik őket(jelen állás szerint), de az olaszok is már közel vannak. Valaki nem tud egy linket a jelenlegi koefficiensekkel?
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... s/country/" target="_blank
noname
Llegenda del Barça

2015.12.09. 14:35:37

Messias2 írta:AZ egész PL egy hatalmas vicc. Nem értem, miért indulhat 4 csapatuk a BL-ben, amikor a negyeddöntőre egy sem marad. :D
Remélem ma kiesik London is, és az EL-ben is elkenik a szájukat. Mondjuk azt úgyis a Sevilla nyeri.

Ahogy áll a dolog ha idén is akkorát buknak a Bl-ben mint tavaly(akkorát fognak), akkor beérik őket. Ha jól emlékszem, akkor idén a németek már megelőzik őket(jelen állás szerint), de az olaszok is már közel vannak. Valaki nem tud egy linket a jelenlegi koefficiensekkel?
A Fifa egy szégyen
MR. TROMORT777

2015.12.09. 14:13:17

Louis van Gaal persze előadta, hogy tavalyhoz képest javultak. Végülis ez igaz, tavaly ilyenkor az vot a taktika, hogy Fellaini fejére ívelgették a labdát és reménykedtek, ahhoz képest most bejöttek az elköltött pénzek és már képesek kettőt is rúgni, az más kérdés, hogy egy vicc volt a védekezésük tegnap este, meg az egész csapat.

PCsabi statsja a Premiership topic-ban mindent elmond a jelenlegi MU-ról. Még mi gondoltuk azt Pep utolsó éveiben, hogy az értelmetlen tiki-taka. Az semmise volt hozzájuk képest. Alapból nem értem, hogy-hogy lehet állása ennek az embernek. Mégha jó edző is lenne, a saját személyes ellentétei mindig tönkreteszik. Valdes-es sztori is egy apró szegmens. A klubnál tart egy játéksot akit még a jótékonysági vacsorára se hívják meg, de közben meg velük edz. Ott azért milyen lehet a hangulat? Ez csak egy apró példa és tudom itt sokan rühellik Valdes-t, de jól szemlélteti, hogy mennyire nem tud irányítani egy csapatot.

Az angol bajnokság meg kezd egyre fogalmatlanabb lenni és ez a fő vesztük. Nagy mértékben átalakult a foci és már nem elég a fizikum meg az egy-egy elleni párharcok megnyerése európai szinten. Ami Angliában elég, az nemzetközi szinten már nem. De elég megnézni az edzőiket. Kíváncsi lennék például spanyolban átlagban hány évvel fiatalabb edzők dolgoznak. Angliában van egy ezdői állomány akinek van egy filozófiája és csak azok cserélgetik egymást. Nincsenek korszakalkotó, lendületes fiatal edzőik új elképzelésekkel. Talán Pochettino az egyetlen aki ilyen kategória jelenleg és a keretéhez képest jól is megy nekik. El kellene felejteni az avitt edzői állományt és nem feltétlen otthonról hozni edzőt. Ezért is nagy szó szerintem, hogy egy olyan történelmi klub mint a 'Pool megszerezte Klopp-ot. Elsősorban erre van szükség, mert játékosállomány szemontjából símán jobbak mint a németek vagy az olaszok. Csak haladni kellene a korral. De nem kell leírni őket, mert gyorsan változhatnak a dolgok.

Továbbá még az utánpótlásuk is szenved. Egyre kevesebb a hazai labdarúgók száma és ezért repkednek már egy angol ifiért 60-70 millák. Pont Muniesa nyilatkozott erről nemrég, hogy a probléma az utánpótlásban van. Mert ott a fiatalok 21 éves korukig sokszor korosztályos csapatokban játszanak és utána túl nagyot kellene ugraniuk így jóformán kölcsönbe mennek és vagy beválnak vagy csak tovább kölcsönzik őket. Míg spanyolban az utánpótlás ugye rendes felnőtt osztályokban játszik és amikor kikerülnek 19-20-21 évesen akkor már van fogalmuk a fociról.

A fő probléma, hogy még fel sem ismerik vagy fel sem ismertetik velük ezek a BL kudarcok, hogy baj van. Mert amúgy maga a PL szárnyal, egyre több néző, egyre több követő. Már csak stílus kérdése, hogy ki melyik focit kedveli jobban, de messze jobban eladható náluk egy akármilyen bajnoki mint spanyolban vagy németben. Ameddig ez így van, nem fognak megszakadni egy BL-ért.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.09. 12:45:52

Irgalmassag szent eve most kezdodott, ne bantsunk senkit. :D

Angoloknal regota jonnek a hangok, hogy valami nem stimmel, nem meglepo a dolog. Sajnos azert a spanyolok se villognak annyira. Hiaba indult ot csapat lehet marad harom.
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.12.09. 11:38:41

palesz77 írta:
zola8787 írta:Owen nyilatkozatát olvastátok? Az elmúlt 18 hónap alatt elküldött ex MU-s játékosokból összeállított csapat megverné a mostani MU-t :D
Lusta vagyok utananezni, kiket kuldtek el? Azt nem irjak? Di Maria, Evra es Falcao remlik, de utobbi nem volt nagy veszteseg.. :D
nso-n olvastam szóval nem biztos, hogy igaz, de : Rafael, Evans, Evra, Nani, Kagava, Van Persie, Nani, Chicharito, Januzaj és Welbeck.

Cleverley is mostanában ment el nem?
Rinku
Director del Fútbol

2015.12.09. 11:18:17

visca el barca írta:evans, kagava, januzaj, evra, rafael, nani, fanpörszi, csikarító
Evrán kívül senkivel nem lennének előbbre. De ő meg menni akart tudtommal.
Talán még Persie, bár neki nem tudom, hogy milyenek voltak a végnapjai Manchesterben. Owen nem tudom mire vergődik. :) Ha már nagyon akar mondani valamit, akkor inkább mondaná azt, hogy ez a keret is olyan gyenge, mint amilyen volt, csak éppen százmilliónyi fontok repültek el feleslegesen.
Football, bloody hell. /SAF/
Messias2
Director del Fútbol

2015.12.09. 11:14:47

AZ egész PL egy hatalmas vicc. Nem értem, miért indulhat 4 csapatuk a BL-ben, amikor a negyeddöntőre egy sem marad. :D
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
visca el barca
Presidente del Barça

2015.12.09. 10:59:32

palesz77 írta:
zola8787 írta:Owen nyilatkozatát olvastátok? Az elmúlt 18 hónap alatt elküldött ex MU-s játékosokból összeállított csapat megverné a mostani MU-t :D
Lusta vagyok utananezni, kiket kuldtek el? Azt nem irjak? Di Maria, Evra es Falcao remlik, de utobbi nem volt nagy veszteseg.. :D
evans, kagava, januzaj, evra, rafael, nani, fanpörszi, csikarító
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gg86
Jugador d'estrella

2015.12.09. 10:33:28

Örülök, hogy beérett Van Gaal munkája, azóta a kedvenc edzőm mióta elküldte az akkori Barca legnagyobb kerékkötőjét, Rivaldót a csapattól. Valószínűleg évekig lesz még a MU-nál, de utána szívesen látnám újra nálunk, hogy megtisztítsa itt is a keretet és milliárdokat költve lefektesse egy új világverő gárda alapjait. Így tovább holland mágus!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.12.09. 10:16:39

zola8787
Director del Fútbol

2015.12.09. 10:13:53

Owen nyilatkozatát olvastátok? Az elmúlt 18 hónap alatt elküldött ex MU-s játékosokból összeállított csapat megverné a mostani MU-t :D
Válasz küldése