Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... s/country/" target="_blanknoname írta:Messias2 írta:AZ egész PL egy hatalmas vicc. Nem értem, miért indulhat 4 csapatuk a BL-ben, amikor a negyeddöntőre egy sem marad.![]()
Remélem ma kiesik London is, és az EL-ben is elkenik a szájukat. Mondjuk azt úgyis a Sevilla nyeri.
Ahogy áll a dolog ha idén is akkorát buknak a Bl-ben mint tavaly(akkorát fognak), akkor beérik őket. Ha jól emlékszem, akkor idén a németek már megelőzik őket(jelen állás szerint), de az olaszok is már közel vannak. Valaki nem tud egy linket a jelenlegi koefficiensekkel?
Messias2 írta:AZ egész PL egy hatalmas vicc. Nem értem, miért indulhat 4 csapatuk a BL-ben, amikor a negyeddöntőre egy sem marad.![]()
Remélem ma kiesik London is, és az EL-ben is elkenik a szájukat. Mondjuk azt úgyis a Sevilla nyeri.
nso-n olvastam szóval nem biztos, hogy igaz, de : Rafael, Evans, Evra, Nani, Kagava, Van Persie, Nani, Chicharito, Januzaj és Welbeck.palesz77 írta:Lusta vagyok utananezni, kiket kuldtek el? Azt nem irjak? Di Maria, Evra es Falcao remlik, de utobbi nem volt nagy veszteseg..zola8787 írta:Owen nyilatkozatát olvastátok? Az elmúlt 18 hónap alatt elküldött ex MU-s játékosokból összeállított csapat megverné a mostani MU-t
Evrán kívül senkivel nem lennének előbbre. De ő meg menni akart tudtommal.visca el barca írta:evans, kagava, januzaj, evra, rafael, nani, fanpörszi, csikarító
evans, kagava, januzaj, evra, rafael, nani, fanpörszi, csikarítópalesz77 írta:Lusta vagyok utananezni, kiket kuldtek el? Azt nem irjak? Di Maria, Evra es Falcao remlik, de utobbi nem volt nagy veszteseg..zola8787 írta:Owen nyilatkozatát olvastátok? Az elmúlt 18 hónap alatt elküldött ex MU-s játékosokból összeállított csapat megverné a mostani MU-t
Örülök, hogy beérett Van Gaal munkája, azóta a kedvenc edzőm mióta elküldte az akkori Barca legnagyobb kerékkötőjét, Rivaldót a csapattól. Valószínűleg évekig lesz még a MU-nál, de utána szívesen látnám újra nálunk, hogy megtisztítsa itt is a keretet és milliárdokat költve lefektesse egy új világverő gárda alapjait. Így tovább holland mágus!zola8787 írta:Owen nyilatkozatát olvastátok? Az elmúlt 18 hónap alatt elküldött ex MU-s játékosokból összeállított csapat megverné a mostani MU-t
Lusta vagyok utananezni, kiket kuldtek el? Azt nem irjak? Di Maria, Evra es Falcao remlik, de utobbi nem volt nagy veszteseg..zola8787 írta:Owen nyilatkozatát olvastátok? Az elmúlt 18 hónap alatt elküldött ex MU-s játékosokból összeállított csapat megverné a mostani MU-t
Szerintem rosszul méred fel a dolgokat. Az nem kétséges, hogy az itt jelenlévők a lelkük mélyéről gyűlölnek mindent, ami a real. És ezt elvitatni sem lehet tőlük. Gondolom te sem 3 éve nézed a Barca meccseket. Szóval nem is nagyon van mit megindokolnom azon, hogy a megvetés ás az utálat a madrid felé az egy érthető szurkolói hozzáállás részünkről. De hogy a Barca szereteténél jobban utálnánk őket? Hm, ez azért már túlzó állítás szvsz.hajnesz írta:Nem vagyok álszent, de itt egyesek jobban szurkolnak a Real ellen, mint a saját csapatuknak, kicsit unalmas már. Nemhiába "barca kids troll footbalon..."
Ha mi játszottunk volna a Malmö ellen, mi sem álltunk volna meg 6 alatt, és biztos lövettünk volna Messivel 3 gólt, e felől senkinek ne legyen semmilyen kétsége sem.
Már a harmadik nemzetközi sztáredző, aki csúnyán ég a csapatával. De úgy látszik, most nem divat a kirúgás. Talán jobb is, ha az edzők pozíciója erősödik a tulajdonosokkal szemben. Na meg a lelátók türelmetlen hangjaival szemben is.Alcantara írta:Tegnap a Wolfsburg bizonyította, hogy a sokak által lenézett Bundesliga nincs fényévekre a PL-től.
A PL legjobb védelmét úgy gurigázták ki a második gólnál, ahogyan mi szoktuk a kis csapatokat.
A Draxler gyerek nagyot játszott, egyre inkább izmosodik ebben a csapatban.
Csoportelsőként akár még kaphatnak olyan ellenfelet is, akik ellen mehetnek majd egy újabb kört a BL-ben.
A 'Gladbachot kicsit sajnálom, mert hasonlóan látványos játékot játszanak,de látszik, hogy még rutintalanok a BL-ben. Ide azért kicsit több kell.
Ez meg nemigaz. A szurkoló a saját csapatával törődik, a gyerekek,meg Piqué foglalkozik mindig a másik oldallal.recrea írta:Akkor nálad valami gond van a matekkal...az általad említett két dolog pedig kéz a kézben járhajnesz írta:Én sem áldoznám be, mert én az Fc Barcelonának szurkolok, és nem a Real Madrid ellen.
Akkor nálad valami gond van a matekkal...az általad említett két dolog pedig kéz a kézben járhajnesz írta:Én sem áldoznám be, mert én az Fc Barcelonának szurkolok, és nem a Real Madrid ellen.
El, de azt nem, hogy a Madrid megszorongassa a bajnokságban a tökeinket, mert veretlenül jobb továbbjutni a bl csoportból (persze ez fikció).hajnesz írta:Elhiszitek,hogy tőlem Ronaldo megnyerhet minden egyéni címet, és nem fog rossz érzésem lenni emiatt?
Hat ha ezen mulna a bajnoksag akkor nyilvan de, de attol meg jobban orulnek annak, hogy mi nyerunk meccset holnap, minthogy december elejen x-el a Real mondjuk.recrea írta:Palesz, tehát Te nem áldoznád be a holnapi győzelmet egy hétvégi Real hasraesésre?
Miert ne orulnek jobban egy Barca sikernek? Ertem en, hogy pontok meg bajnoksag, de nalam a Barca siker boven komolyabb erzelmeket valt ki, bar mar kezdek elgondolkozni azon, hogy bennem a hiba..zola8787 írta:Igaz én nem írtam a Real-ról, de szerintem az is álszentség, ha azt mondod, hogy jobban örülnél egy holnapi Barca sikernek, mint hétvégén egy Real botlásnak.