Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Bob, hogy érzed bejöttek a megérzéseid?Bob_Marley írta:Nálam sorrendtől függetlenül:
A; Psg, RM
B; MU, CSZKA
C; Benfica, Atletico
D; City, Sevilla
E; Barca, Leverkusen
F; Bayern-Arsenal
G; Chelsea, Porto
H; Valencia, Lyon
A; Nem kérdés, de a Shaktar fog kellemetlen perceket okozni.
B; Manchester elég tuti, de lesznek itt szerintem ikszek majd náluk is. Másodikra az oroszokat érzem legesélyesebbnek. Németek nem fogják bírni a kettős terhelést, s inkább ezt áldozzák be. CSZKA meg régóta ott van a tűz közelében, rutin sokat jelent.
C; Atletico-Benfica kiemelkedik
D; Itt már írtam, hogy a Juve kiesése nem lepne meg, vagy a Cityé. Nem csak mert olasz csapat is van a csoportban (:D ), de itt tömeges ikszekre számítok, s a Sevilla egy döntetlenre bármikor jó bárki ellen. Cityt már láttuk bukni szoros csoportban és ez pedig az lesz érzésem szerint, de az angolok azért úgy gondolom továbbmennek főleg hogy szerintem most fentről a szövetségtől is jön majd az ukáz, hogy teljesíteni kell, mert nagyon leszerepeltek tavaly. Juve-Sevilla meg nem tudom, én a spanyoloknak szorítok és szerintem be is férnek majd. Itt szerintem 7-8 ponttal is tovább lehet menni.
E; Leverkusen szerintem a másik rómait is kinyomja, bár az olaszok azért az utóbbi időben jobban figyelnek a nemzetközi kupákra is a kvóta változások miatt, de a németek szerintem egységesebbek.
F-G; Ez simának tűnik.
H; Valencia nálam továbbjutó és a másodikra Lyont mondok. Ők úgy érzem lehetnek az idei Monaco. Ikszekkel, szoros csatákkal, de tovább fognak menni és meglátjuk mi lesz később.
Vagy RomaRinku írta:Na ki teszi meg 1000-rel, hogy a real a Genttel fog játszani?
Akkor még Gumbau-t meg sem említetted, Bartrat pedig úgy forgatták csicsaritóék ahogy akarták, nem való szegény fix kezdőnek, vannak jó meccsei de egy top védőt kéne piqué mellé venni.Zsazsa Jr írta:Komolyan mondom ez a Munir+Sandro 1/4 Pedrot nem érnekEzekkel vallatni lehetne olyan bűn rosszak
Legspanyolabb? Undorító mocskos bunker hulladék a Consistent One-al az élen, rühellem azt az embert, Costával együtt, remélem a PL-ből is kiesnek...Bob_Marley írta: Chelsea az egyik legspanyolabb angol csapat mar ezert is szoritok ertuk meg en Mourinhot is nagyra tartom, vezetnek is szerencsere es innen megkell legyen a tovabbjutas, mar csak egy felido.

Szóval ha Anglia nem teljesít jobban idén mint az olaszok, akkor jövőre(vagy egy évvel azután) 4 olasz és 3 angol csapat BL résztvevő.S.Agüero írta:http://www.uefa.com/memberassociations/ ... s/country/

http://www.uefa.com/memberassociations/ ... s/country/" target="_blanknoname írta:Messias2 írta:AZ egész PL egy hatalmas vicc. Nem értem, miért indulhat 4 csapatuk a BL-ben, amikor a negyeddöntőre egy sem marad.![]()
Remélem ma kiesik London is, és az EL-ben is elkenik a szájukat. Mondjuk azt úgyis a Sevilla nyeri.
Ahogy áll a dolog ha idén is akkorát buknak a Bl-ben mint tavaly(akkorát fognak), akkor beérik őket. Ha jól emlékszem, akkor idén a németek már megelőzik őket(jelen állás szerint), de az olaszok is már közel vannak. Valaki nem tud egy linket a jelenlegi koefficiensekkel?
Messias2 írta:AZ egész PL egy hatalmas vicc. Nem értem, miért indulhat 4 csapatuk a BL-ben, amikor a negyeddöntőre egy sem marad.![]()
Remélem ma kiesik London is, és az EL-ben is elkenik a szájukat. Mondjuk azt úgyis a Sevilla nyeri.

nso-n olvastam szóval nem biztos, hogy igaz, de : Rafael, Evans, Evra, Nani, Kagava, Van Persie, Nani, Chicharito, Januzaj és Welbeck.palesz77 írta:Lusta vagyok utananezni, kiket kuldtek el? Azt nem irjak? Di Maria, Evra es Falcao remlik, de utobbi nem volt nagy veszteseg..zola8787 írta:Owen nyilatkozatát olvastátok? Az elmúlt 18 hónap alatt elküldött ex MU-s játékosokból összeállított csapat megverné a mostani MU-t
Evrán kívül senkivel nem lennének előbbre. De ő meg menni akart tudtommal.visca el barca írta:evans, kagava, januzaj, evra, rafael, nani, fanpörszi, csikarító
evans, kagava, januzaj, evra, rafael, nani, fanpörszi, csikarítópalesz77 írta:Lusta vagyok utananezni, kiket kuldtek el? Azt nem irjak? Di Maria, Evra es Falcao remlik, de utobbi nem volt nagy veszteseg..zola8787 írta:Owen nyilatkozatát olvastátok? Az elmúlt 18 hónap alatt elküldött ex MU-s játékosokból összeállított csapat megverné a mostani MU-t

Örülök, hogy beérett Van Gaal munkája, azóta a kedvenc edzőm mióta elküldte az akkori Barca legnagyobb kerékkötőjét, Rivaldót a csapattól. Valószínűleg évekig lesz még a MU-nál, de utána szívesen látnám újra nálunk, hogy megtisztítsa itt is a keretet és milliárdokat költve lefektesse egy új világverő gárda alapjait. Így tovább holland mágus!zola8787 írta:Owen nyilatkozatát olvastátok? Az elmúlt 18 hónap alatt elküldött ex MU-s játékosokból összeállított csapat megverné a mostani MU-t
Lusta vagyok utananezni, kiket kuldtek el? Azt nem irjak? Di Maria, Evra es Falcao remlik, de utobbi nem volt nagy veszteseg..zola8787 írta:Owen nyilatkozatát olvastátok? Az elmúlt 18 hónap alatt elküldött ex MU-s játékosokból összeállított csapat megverné a mostani MU-t
Szerintem rosszul méred fel a dolgokat. Az nem kétséges, hogy az itt jelenlévők a lelkük mélyéről gyűlölnek mindent, ami a real. És ezt elvitatni sem lehet tőlük. Gondolom te sem 3 éve nézed a Barca meccseket. Szóval nem is nagyon van mit megindokolnom azon, hogy a megvetés ás az utálat a madrid felé az egy érthető szurkolói hozzáállás részünkről. De hogy a Barca szereteténél jobban utálnánk őket? Hm, ez azért már túlzó állítás szvsz.hajnesz írta:Nem vagyok álszent, de itt egyesek jobban szurkolnak a Real ellen, mint a saját csapatuknak, kicsit unalmas már. Nemhiába "barca kids troll footbalon..."
Ha mi játszottunk volna a Malmö ellen, mi sem álltunk volna meg 6 alatt, és biztos lövettünk volna Messivel 3 gólt, e felől senkinek ne legyen semmilyen kétsége sem.