A Pl. az amitől csodát ne várjatok. Csak nézzétek meg az utóbbi éveket. Egyszerűen minden csapatuk bugdácsolt és már egy német felső közép csapattal sem bírnak.
Az utánpótlás évek óta a fasorban sincs, azzal maradnak fent, hogy horribilis pénzt költenek légiósokra, nincs fiatal meghatározó angol játékos, nincs fiatal meghatározó angol edző (bakker angol edző még nem nyert PL.t.

) Csak az a baj, hogy az összevásárolt kerettel még nem veszel szakértelmet.
Nézzük a City-t. Annyi pénzzel és azzal a kerettel már nem hogy bajnoki címnek hanem legalább 2 BL-nek oda kéne figyelni mégis szintem mindig kilyukad a lufi.
United...

Könyörgöm kire költött ennyit? A fele se ér egy kiskörmöt se.
Arsenal. Na hát ez végképp a vicc kategória. Ennyi fiaskót eltűrni egy edzőnek és még mindig ott tartják és ragaszkodnak hozzá.
Chelsea!

A kabaré kabaréjának a kabaréja. Komoly ligákban komoly csapatnál levitézlett játékosok, vagy olyanok akik soha szóba se kerültek nagy hagyományokkal rendelkező klubboknál, mert vagy olyan fizetés igény van a semmire hogy azt normális ember nem adja meg, vagy egyszerűen nem tartották őket elég jónak. (Azt nem is említem, hogy összevsároltnak minden bunkót aki Mounak kell!

)
A Pool válhat most üde szinfolttá, mert azért egy igen komoly szakember ült a padra aki nagyon felzavarhatja az állóvizet Angliában, még akár gyengébb kerettel is, pláne ezzel.
Mondják, hogy az angol liga azért erős mert bárki meg tud verni bárkit. Na szerintem meg pont ez a gyengéje. Ha ilyen anyagi lehetőségek mellett mint ami a nagyoknál van, nem vagy képes dominánsá vállni akkor a hiba a te készülékedben van. Persze becsúszhat egy-egy kínos meccs, de nehogy már izmozni kelljen egy Hull Cityvel egy Chelseanek. Értékben erőben tudásban elvileg óriási különbség van köztük.
A másik meg nem tudom mit pörögtök ezen a CR. gólt rúgott dolgon.

Tudtuk, hogy fog, én azon csodlálkozom, hogy nem rúgattak vele legalább 10-et hogy csak azért is meg legyen mutatva mekkora király. Ettől még ő úgysem kap aranylabdát és úgyem lesz jobb formában.
Legyen vele boldog. Ameddig nálunk így mennek játékosaink és ilyen szinten teljesítünk, addig bajt se érerdekli mit csinál a Real vagy ő. Persze én is szakadok mindig a röhögéstől, hogyha valami marhaságot csinálnak és én is annak szurkolok kapják el legtöbben, de nem elsődleges. Én azzal is megelégednék ha minden évben velünk döntőznének különböző frontokon és 1-0-ra kapnak.
Az, hogy most a Malmönek rúgott 4 gólt, hát anyám mi legyen. Eleve ha nem kellett volna vele gólt rúgatni szerintem nem is játszatja hanem kicsit ülteti mert idegileg látványosan kivan a fiú. De legyen neki kis Karácsony. Nagyon bízom benne, hogy megkapják a Juventuszt a sorsolásnál( tuti mi kapjuk). Két meccsen az olaszok életveszélyesek és már az is megtörné őket szerintem ha nehezen mennek tovább.