Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez az interjút mar hetekkel-hónapokkal előbb felvették úgyhogy meg véletlenül sem Kövér László mondandójara reagáltcsababarca írta:
Ez nyilván szubjektív vélemény, hogy szerinted igaza van.
Másrészt ilyet nem mondhat ki egy tévében, ez nagyon degradáló.
Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok a feminizmus élharcosa, de ez kicsit sok volt azért.
Plusz én sosem voltam híve, hogy egy előadóművész nyíltan segget nyaljon valamelyik politikai irányzatnak. Ezt senkitől nem szerettem, oldaltól függetlenül. Vagy hogy gyűléseken odaálljanak vezetők mögé. Vagy ami a leggusztustalanabb, hogy egy koncerten belemegy aktuálpolitikai kérdésekre, vagy szavazásra biztat...(Pataki, Ákos...stb) felfordul a gyomrom az ilyentől..És ugye ezt az Ákos ügyet is megelőzte egy bizonyos parlamenti beszéd, majd erre bólogatott és sütötte el a véleményét a tisztelt művész úr. Ez nem helyes...pláne nem tőle, akiről amúgy is nyíltan tudni hova húz.
Ez nyilván szubjektív vélemény, hogy szerinted igaza van.Nero. írta:http://index.hu/kultur/zene/2015/12/16/ ... kos_mogul/
Csak én nem értem ezt a hisztit az egész ügy miatt? Nincsenek szélsőséges nézeteim, de szerintem igaza van.
Levest nem ettem, pörköltet azt imádom!messideco írta:Egyszerű kérdés:
Pacal leves/pörkölt. Szereted vagy utálod? Ez a két véglet van tapasztalatom szerint
Sokszor azokból lehet a legtöbbet. Nemrég a Mulholland Drive-ot néztem, szenzációs az az érzésvilág, amit átad vele a rendező.nzxtpo írta:Egy fiktív filmből nem lehet tanulni?Nem lehet bölcs mondandója?
nzxtpo írta:Egy fiktív filmből nem lehet tanulni?Nem lehet bölcs mondandója?
En mindig lefogom irni ha valamivel nem ertek egyet. Olyat meg nem amivel egyet ertek. Kisebbsegben leszek, vagy vagyok? Az szamomra sohasem volt lenyeges dolog. Nem az tesz egy hsz-t vagy megnyilvanulast ”jobba” hogy hanyan ertenek egyet vele. Lehet fogalmazni hogy en vs rest of the world, nekem ban egy normam azt mindenben ”betartom”.visca el barca írta:inkább egy ilyen toipic kellenerecrea írta:Esetleg meg lehetne filmesíteni a Bob vs mindenki témát....az életszerűmostanban ha berobban a fórum akkor ténbyleg ez van. Bob vs. rest of the world. film, helyesírás, jó az 1-0, bármi. de tényleg
Én se kötözködni jöttem, és anélkül, hogy elárulnám a véleményem a képregényekről és az azokon alapuló filmekről lenne egy kérdésem. Vonatkoztassunk el most Batman, Superman és hasonló filmektől.Bob_Marley írta: Ha megnyugtat engem is hidegen hagy.Picit tobb ertelmet latok dramakban vagy szimplan REALISZTIKUS filmekben mint kepregenyfilmekben. Nem Batmanek rohangalnak az utcan meg tarsai. En meg mar oreg vagyok a mesekhez. Komolytalannak tekintem az osszeset, kezdve hogy alapbol csakis fiktiv lehet a tortenet, innentol kezdve tanulsag faktor, tanulhato faktor is minimalis, szamomra pedig igy ertelmetlen.
inkább egy ilyen toipic kellenerecrea írta:Esetleg meg lehetne filmesíteni a Bob vs mindenki témát....az életszerű
De igy prpbaltam erteni, csak lehet nem sikerult jol leirni..MR. TROMORT777 írta:Egyetértek palesz77-el, igenis számít a stílus és akár egy szó is képes teljesen más megvilágításba helyezni egy hozzászólást, mégha Ő nem is teljesen így értette.
Létezik fogpiszkáló? Létezik.visca el barca írta:mondjuk az esőember is durván fantasy, mert senki nem képes a mp töredéke alatt megszámolni, hogy doboz fogpiszkálóból mennyi borult ki a földre