Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob_Marley írta:
Amúgy technikai kérdés, de a kéziben miért nincsen valami korlátozási szabály a támadásokra? Baromi szubjektív dolog mikor teszik fel a kezüket a bírók. Miután ez is olyan játék, ahol effektíve a labdát nem lehet elvenni így a póló, kosár mintájára valami támadóidő szerintem nem ártana. Ez is mindig baromira bosszant eben a játékban, hogy gyakorlatilag figura alapvetően kevés, sok a sípszó és össze-vissza értékelik a támadás intenzitását és mikortól passzív mikortól nem. Sokkal jobbat tehetne ennek a játéknak szerintem ha lenne fix támadóidő. Aztán lehet nem, de valahogy nekem tipikus olyan játék, hogy ha nem lennénk benne jók a kutya nem nézné.
Váratlan négyes ez, Norvégiát ide várták, többi viszont meglepi, talán a románok kevésbé, de csak Neagu miatt. Lengyelek nem jók ennyire, valahogy felszívták magukat, mennek, de ők nagyon kilógnak lefelé. Hollandokat eddig itt nem láttam játszani, ott egy Brock-Groot győri duó van, de ennyi. Szóval ez a kettős abszolút meglepetés...de hát van ilyen.Bob_Marley írta:Én abszolút nem értek a kézihez és őszintén megvallva nem is nagyon szeretem, mert borzasztó töredezett és a női meg pláne, de azt hogy a románok megverik a dánokat ráadásul Dániában nem gondoltam volna és elég nagy meglepetés számomra.
A norvégok gondolom jók, a hollandok nem tudom hogy lehetnek ilyenek a lengyelek meg ezek szerint nem csak férfiben jók.Érdekes kis négyes ez.
Ami nagyon tetszett taktikailag mikor kijöttek Neagura. Erre reagálva a románok folyamat a szélső befutással próbáltak neki zárást adni és leválasztani Fiskert (ha jól írom a nevét). Egyszer olyan bodychecket leküldött a román szélső hogy csak na.
Kemény meccs volt, végig vezettek a románok, így örültem hogy a végén nyertek is.Bob_Marley írta:Várható volt, Németh András lemondott.
Ez a Romnánia-Dánia.Végig vezetnek a románok Neagu már vagy 15 gólnál, majd hetes a dánoknak az ikszért amit kihagynak és a kipattanónál megint szabálytalankodnak a románok újabb hetes, iksz. 10 mp hátra románok is kiharcolnak egy időn túli hetest és Neagu kihagyja (és a cserekapus fogta meg)....Hosszabbítás.
És azt utolsó másodpercben a hosszabbításban a román szélső kiscsaj beteszi és megverik a románok a dánokat.
Majdnem nyertek. Hihetetlenül erős ez a montenegrói válogatott. Kérdés, hogy mennyire fogják bírni ezt az iramot a VB-n, és mikor jön el nekik a holtpont. Remélem most jól kilövöldözték magukat a csoportban és a következő körökben kiesnek. Egy jós kis baráti, lengyel meccsre készülhetünk amit azért illene hozni.Alfa írta:Sima meccs volt ahogyan arra számítani lehetett. Vicces volt látni , hogy milyen könnyen atlövik a kis japánokat a magyarok. Főleg akkor látszott a nagy kontraszt amikor bejött a szószerint kétméteres Szimonetta
.
Este a dánok remélem nyernek és akkor jöhet Angola.
Na majdnem sikerült eltalálnom a Japán elleni meccset.Zolika10 írta:Tippem mára:
Magyarország-Japán 31-19
Dánia-Montenegro 26-23
Az utolsó két meccs nagyon a két véglet között mozgot . Montenegró ellen semmi se jött össze a dánok ellen meg minden. Nyilván ezekből reálisan elhelyezni a válogatottat nagyon nehéz , de én úgy gondolom ,hogy a 4 köze kerülés meglehet és ott meg már bármi előfordulhat. Nekem jó előérzetem van csak aztán nehogy csalódnom kelljen .jelwaz írta:Hát nem tudom, szerintem Németh Andrással más baj van. Ha halvérű lenne, de jó taktikus, akkor semmi baj nem lenne ezzel.
Viszont én a tegnapi meccset nem igazán értettem. Én odavagyok a skandináv kézilabdáért, de ilyet még nem láttam. Az elején még fel tudtak jönni, aztán még 1-2-szer volt közte 3, de igazából egy pillanatig nem volt kérdéses, hogy győzünk. A második félidőben majdnem 10 percig nem lőttek gólt. És megtörtek. De annyira, hogy már a szurkolók is csak elücsörögtek, pedig híresen nem ilyenek. Semmit nem elvitatva a lányainktól, de a dán edző szerintem baromi rosszul reagált szinte minden szituációban, kicsit alánk dolgozott, úgyhogy azért kíváncsian várom, hogy mennyire becsapós ez az eredmény.
Hát nem tudom, szerintem Németh Andrással más baj van. Ha halvérű lenne, de jó taktikus, akkor semmi baj nem lenne ezzel.Zolika10 írta:Sajnos nem tudtam végig meglesni a meccset, de amit láttam az épp elég is volt. Testileg, szellemileg nem voltunk ott, semmi nem is jött össze. Védekezése az ellenfélnek ez a kidolgozott 6os fala ügyes volt, jól tolták.. Edzőről nem is írok semmit se, olyan mint egy fa ott a kispadon, motiválni, hogy talán átesnek a lányok a rossz perióduson felejtős.... Nézd a mostani meccset isDe megérdemelt montenegrói siker volt.
Őőőő, igen, holnapravisca el barca írta:akarod mondani holnapraZolika10 írta:Holnap ütni kell a Japánt, utána pedig reménykedni a dánok feltámadására erre az egy meccsükre.
Tippem mára:
Magyarország-Japán 31-19
Dánia-Montenegro 26-23
Hajrá Csajszik!