Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pep egyelőre baromi sikeres. Mourinhonak voltak már nagy befuccsolásai, mást nem tudok mondani. Igazad van, egyszer fent egyszer lent. Csak a játékosokra ez még inkább igaz, hogy most durcizik, jövőre meg máshol vigyorog a fotósok előtt. Egy edzőn meg amilyen a média láthatjuk, hogy rajta marad. Ki fog arra emlékezni, hogy Fabregas mit művelt idén? Vagy Más játékos pl az MU-ban, vagy Kroos a RM-ban? Az marad meg hogy az edző a hülye, de a felelősség persze hogy rajta a legnagyobb és ő viszi a hátát a vásárra, de ha nem állnak be egyesek a sorba, úgy nehéz. Edzőt meg könnyebb kirúgni.recrea
Sajnos ez önmagában édes kevés a sikerhez, meg ahhoz, h konstans jó legyen egy edző.Bob_Marley írta: Manchester? Nem mondom hogy edzőbuktatás, de számomra azért az felfoghatatlan, hogy Mourinho és LVG is szinte egyszerre épüljön le. Valahogy ez nekem nem kóser. Ennek a két palinak a lábujj körme alatti piszok is több futballt tartalmaz mint nagyon sok kollégájának.
Arról LVG tehet, hogy egy Stoke ellen egy meccsen van egy ziccerük. Egy MU-tól ez kevés.Bob_Marley írta:Arról nem hiszem, hogy LVG tehet ha Depay 20 méterről próbálja hazafejelni és Fellaini belerúgja a kapusba. Ilyen az edzősors sajnos.
@MR. TROMORT777
Lejjebb meg azt írtad miért az a játékuk, hogy szélre adja Fellaini és fut be hogy kapja, most meg hogy jó széljátékuk lehetne. Fél szemmel néztem őket, egy szögletet nem tudnak beadni. :lol:Voltak lehetőségeik, próbálkoztak, de ez a keret nyilván az edző miatt is, de fejben -2 szinten van. Ez a nagyobb gond és nem az hogy Kis Pista vagy Nagy Jóska ül a padon szerintem. Abból a szempontból kínos, hogy sok pénz herdáltak el s relatíve nincs eredménye.
Nem lehet, hogy ez a barom megint minden józan ész nélkül igazolt?zola8787 írta:Nem lehet, hogy ez a középszerű banda fos és nem csak az edző?PCsabi írta:Edzőbuktatás...edzőbuktatás mindenhol.
Nem lehet, hogy ez a középszerű banda fos és nem csak az edző?PCsabi írta:Edzőbuktatás...edzőbuktatás mindenhol.
Tessékpalesz77 írta:Pool kezdot tud irni valaki? Csalsdi program van, nem tudom meglesni mobilrol. Elore is koszi!
MU meg.. Veget lattam csak, semmi elkepzeles.
Megelőztél. Ha semleges mezben lennének akkor nem tudnád megmondani, hogy az egyik egy nagy csapat. A Stoke játszva veri őket. Remélem így is marad. Bojannak meg külön örülök.Nero. írta:Szerintem a kovetkezo bajnokit meg meghagyjak a holland zseninek, de a mai nap vegleg eldolt a sorsa. Remelem soha nem engedik nagycsapat kozelebe.
Ez egy paraszt. Nekem 96 óta nem szimpi, mikor idejött az Ajax-al és nagyképüsködött. A jó Isten nem ver bottal, csak húzza magára a sajtót, remélem kiebrudalják onnan mihamarébb.MR. TROMORT777 írta:LVG 5 perc után otthagyta a mai PL sajtótájékoztatót.
Elmondta, hogy a vezetőség biztosította a támogatásukról, majd a sajtónak esett, hogy tiszteletlenül bántak vele, mégsem kérnek bocsánatot. Közölte, hogy csak a PL szabályzata miatt jelent meg majd kisétált.
Ilyen helyzetben okos dolog még a sajtó embereit is magadra haragítani.
Az angol sajtó szerint a terv az, hogy van Gaal szerződésének lejárta után a MU vezetősége szeretné, ha Giggs töltené be a posztot. Azt pletykálják, ha a szakításra hamarabb sor kerül, akkor Giggs is hamarabb jöhet.palesz77 írta:Az infokat meg köszi. Bár most kicsit összezavarodtam, meg a videó is megkevert, szóval újabb kérdés. Giggs Van Gaal másodedzője nem? Mégis fúrja? Vagy semmi ilyen nincs?
Bob arra gondolt szerintem, hogy Mou ügynöke helyett Mou elnökét írtál.MR. TROMORT777 írta:A videó a zseniális.