Rooney már nem az igazi, Martialt egyelőre megeszik bent, Fellaini nem csatár, de amolyan kitalált csatár. Próbálkozik ilyenekkel, lsd Young is, ebből is látszik hogy ért hozzá, csak most nem sül. Pep betette Lahmot vkp-nak óriási ötlet volt, LVG betette Fellainit középre, óriási ötlet lenne, csak nem jött be.

Széljátékot elhiszem, nem ismerem őket annyira, de kiindulva ugyanazt próbálják játszani mint mások. Labdabirtoklásra alapuló pozíciós játék, kevés sikerrel. Eredményeket tekintve nagyon nem sül a dolog, de míg a Chelseanél tényleg tragikus volt minden és megérett az edzőcsere, itt nem gondolom hogy ezt meg kéne bontani, te is írod, hogy nem is nagyon van elérhető edző. Mourinho igen, de szerintem neki elég volt, hogy Londonban ki idegelték. Itt is pl egy Mata megakarja mondani mit játsszon a csapata, hát komolyan mondom....

Fabregas után megkapná Matat.

Persze hogy az edző is hibás én ezt most se tagadom, de most mit csináljon, ilyen egyedekkel?
Mata sztoriról csak foszlányok vannak meg, valamelyik sporthíradóban hallottam, hogy Mata valami olyasmit mondott, hogy vagy ő vagy LVG-nek mennie kell.
recrea
Pep egyelőre baromi sikeres. Mourinhonak voltak már nagy befuccsolásai, mást nem tudok mondani. Igazad van, egyszer fent egyszer lent. Csak a játékosokra ez még inkább igaz, hogy most durcizik, jövőre meg máshol vigyorog a fotósok előtt. Egy edzőn meg amilyen a média láthatjuk, hogy rajta marad. Ki fog arra emlékezni, hogy Fabregas mit művelt idén? Vagy Más játékos pl az MU-ban, vagy Kroos a RM-ban? Az marad meg hogy az edző a hülye, de a felelősség persze hogy rajta a legnagyobb és ő viszi a hátát a vásárra, de ha nem állnak be egyesek a sorba, úgy nehéz. Edzőt meg könnyebb kirúgni.