Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.26. 19:07:37

Rooney már nem az igazi, Martialt egyelőre megeszik bent, Fellaini nem csatár, de amolyan kitalált csatár. Próbálkozik ilyenekkel, lsd Young is, ebből is látszik hogy ért hozzá, csak most nem sül. Pep betette Lahmot vkp-nak óriási ötlet volt, LVG betette Fellainit középre, óriási ötlet lenne, csak nem jött be. :D Széljátékot elhiszem, nem ismerem őket annyira, de kiindulva ugyanazt próbálják játszani mint mások. Labdabirtoklásra alapuló pozíciós játék, kevés sikerrel. Eredményeket tekintve nagyon nem sül a dolog, de míg a Chelseanél tényleg tragikus volt minden és megérett az edzőcsere, itt nem gondolom hogy ezt meg kéne bontani, te is írod, hogy nem is nagyon van elérhető edző. Mourinho igen, de szerintem neki elég volt, hogy Londonban ki idegelték. Itt is pl egy Mata megakarja mondani mit játsszon a csapata, hát komolyan mondom....:D Fabregas után megkapná Matat. :mrgreen: Persze hogy az edző is hibás én ezt most se tagadom, de most mit csináljon, ilyen egyedekkel?

Mata sztoriról csak foszlányok vannak meg, valamelyik sporthíradóban hallottam, hogy Mata valami olyasmit mondott, hogy vagy ő vagy LVG-nek mennie kell.
recrea
Pep egyelőre baromi sikeres. Mourinhonak voltak már nagy befuccsolásai, mást nem tudok mondani. Igazad van, egyszer fent egyszer lent. Csak a játékosokra ez még inkább igaz, hogy most durcizik, jövőre meg máshol vigyorog a fotósok előtt. Egy edzőn meg amilyen a média láthatjuk, hogy rajta marad. Ki fog arra emlékezni, hogy Fabregas mit művelt idén? Vagy Más játékos pl az MU-ban, vagy Kroos a RM-ban? Az marad meg hogy az edző a hülye, de a felelősség persze hogy rajta a legnagyobb és ő viszi a hátát a vásárra, de ha nem állnak be egyesek a sorba, úgy nehéz. Edzőt meg könnyebb kirúgni.
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2015.12.26. 19:05:00

Bob_Marley írta: Manchester? Nem mondom hogy edzőbuktatás, de számomra azért az felfoghatatlan, hogy Mourinho és LVG is szinte egyszerre épüljön le. Valahogy ez nekem nem kóser. Ennek a két palinak a lábujj körme alatti piszok is több futballt tartalmaz mint nagyon sok kollégájának.
Sajnos ez önmagában édes kevés a sikerhez, meg ahhoz, h konstans jó legyen egy edző.
Plusz azt se mondhatjuk, h szárnyaltak egész pályafutásuk során, mondjuk bajnoki cím után a kieső zóna mindenképp érdekes. Elmennek máshova, ott meg lesz eredmény, nem nagy kaland.
(Off) Az egy jó téma lenne, h melyik edző volt folyamat sikeres, minden csapatával sikeres, legsikeresebb, stb....
MR. TROMORT777

2015.12.26. 18:54:35

Bob_Marley írta:Arról nem hiszem, hogy LVG tehet ha Depay 20 méterről próbálja hazafejelni és Fellaini belerúgja a kapusba. Ilyen az edzősors sajnos.

@MR. TROMORT777
Lejjebb meg azt írtad miért az a játékuk, hogy szélre adja Fellaini és fut be hogy kapja, most meg hogy jó széljátékuk lehetne. Fél szemmel néztem őket, egy szögletet nem tudnak beadni. :lol:Voltak lehetőségeik, próbálkoztak, de ez a keret nyilván az edző miatt is, de fejben -2 szinten van. Ez a nagyobb gond és nem az hogy Kis Pista vagy Nagy Jóska ül a padon szerintem. Abból a szempontból kínos, hogy sok pénz herdáltak el s relatíve nincs eredménye.
Arról LVG tehet, hogy egy Stoke ellen egy meccsen van egy ziccerük. Egy MU-tól ez kevés.

Mert nem gyors széljátékot játszanak és lendületből adnak be csatárnak, aki megelőzi a védelmét, hanem betömörülve adnak be egy Fellainira aki nem csatár. Csak azért játszik centert mert magas, de semmi támadó tudása nincs a boxban, sose volt. A szélsőik lendülete nincs kihasználva, az, hogy szélről adnak be az még nem nevezném széljátéknak.

Hát na ezaz, hogy elköltöttek csomó pénzt és a kezdőben van 4-5 játékos akik max padra lennének jók.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.26. 18:33:30

Arról nem hiszem, hogy LVG tehet ha Depay 20 méterről próbálja hazafejelni és Fellaini belerúgja a kapusba. Ilyen az edzősors sajnos.

@MR. TROMORT777
Lejjebb meg azt írtad miért az a játékuk, hogy szélre adja Fellaini és fut be hogy kapja, most meg hogy jó széljátékuk lehetne. Fél szemmel néztem őket, egy szögletet nem tudnak beadni. :lol:Voltak lehetőségeik, próbálkoztak, de ez a keret nyilván az edző miatt is, de fejben -2 szinten van. Ez a nagyobb gond és nem az hogy Kis Pista vagy Nagy Jóska ül a padon szerintem. Abból a szempontból kínos, hogy sok pénz herdáltak el s relatíve nincs eredménye.
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2015.12.26. 18:13:45

Pool győzelem, Henderson MOM, Mu vereség, Bojan MOM, Butland CS!
Goooood day in the office! 8)

Azért ez itt a végén... Benteke... Fél pályától egyedül vezethette az üres kapura egy védővel és kihagyta. :shock: (Schmeichel felment a szöglethez)

Szép győzelem volt. Ennyit számít ha van egy értelmes edző aki képes összerakni egy taktikát Ranieri ellen. Jól pressingelt a kp-n így kevés labda jutott el Vardy-hoz és Mahrez-hez. Szokásuk sok lehetőséget elpuskázni. Illetve Kante-t nem nagyon hagyták élni, így elejét vették mindennek. Ranieri labdanélküli taktikája a kiszorításra épül a szélek felé amivel általában meg is fognak mindenkit. De a Pool rendkívül jó a szélen. Lallana rendszeresen nagyon jól tartotta meg ilyen szituációkban. Az Everton ellen is ez volt a Leicester gondja, hogy a szélen megették őket. Csak akkor képessek voltak 3at lőni. Szóval szép volt Klopp!

LVG és Mou között annyi a különbség, hogy LVG-nál vért izzadtak a játékosok. Próbálkoztak becsülettel de félig a taktika miatt félig a képességeik miatt, ennyi van bennük. Ez a Mu keret alkalmas lenne a gyors szél játékra, mivel van egy erre alkalmas Young, Depay, Martial. Ehhez képest Youngból védőt faragott. Védőnek kevés, támadni meg így kevés. Martial meg középen van elnyomva és nincs kihasznála a sebbessége egy ilyen labdabirtoklásra alapuló rendszerben.
LVG-nek van egy rendszere amiből nem tud kitörni. Ez a rendszer így nem működik. Működhetne még, de nincsenek meg az ehhez megfelelő játékosai. Ehhez a kerethez alkalmazkodnia kellett volna, vagy legalábbis akkor úgy alakítani. Ehhez képest elköltött egy tonna pénzt, úgy formálta a csapatát ahogy akarta és Carrick, Herrera és Fellaini szintű emberek a kezdők. Szebb napjain a Mu-nak örülhetnének ha a padra férnének.

Nagyon nehéz helyzetben van a MU. LVG-t minnél hamarabb taccsra kell tenni. De nagyon kevés olyan szintű edző van aki egy ilyen keretet össze tudna kapni és tudna építkezni. Azért nem gondolnám, hogy egy Mou-ra vetemednének. Azért ők elég más alapelveket követnek, de a kényszer rossz döntéseket szűl.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.12.26. 17:53:40

Komoly meccset hozott ma a 'Pool! Taktikailag megverte Ranierit mindenképpen Klopp, annak ellenére, hogy csak egy bekotort gólt hozott a meccs.

A csodaleszternek hétfőn jön a City, új év tájékán a Spurs, sok jóra nem számíthatnak ezzel a kerettel ilyen sűrű programban.
Elindulnak szépen a helyükre a tabellán.

Benteke!!! #-o Mit csinált üres kapura, te jó ég!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.26. 17:48:34

"Arsene Wenger, a Premier League-ben szereplő Arsenal menedzsere kész kifizetni a Sevillának Grzegorz Krychowiak 33 millió fontos kivásárlási árát a télen"

Bartra előtt nyílik az út. :D

Manchester? Nem mondom hogy edzőbuktatás, de számomra azért az felfoghatatlan, hogy Mourinho és LVG is szinte egyszerre épüljön le. Valahogy ez nekem nem kóser. Ennek a két palinak a lábujj körme alatti piszok is több futballt tartalmaz mint nagyon sok kollégájának.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.12.26. 17:28:08

zola8787 írta:
PCsabi írta:Edzőbuktatás...edzőbuktatás mindenhol.
Nem lehet, hogy ez a középszerű banda fos és nem csak az edző?
Nem lehet, hogy ez a barom megint minden józan ész nélkül igazolt?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
zola8787
Director del Fútbol

2015.12.26. 17:20:47

PCsabi írta:Edzőbuktatás...edzőbuktatás mindenhol.
Nem lehet, hogy ez a középszerű banda fos és nem csak az edző?
PCsabi
aka Game90

2015.12.26. 17:06:16

Edzőbuktatás...edzőbuktatás mindenhol.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Capon
Llegenda del Barça

2015.12.26. 16:26:56

Hát ez a PL egyre jobb és jobb lesz, lehet el kéne kezdenem nézni!? :D 8)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Alcantara
Director del Fútbol

2015.12.26. 15:53:55

LVG pályafutása végett ért!

Sokatmondó volt, a közönség Mou nevét skandálta.

Bojan nagyon jó meccset hozott, nem szoktam Stoke meccset nézni, de ezen a meccsen nagyon jó teljesítményt nyújtott. Mellette Arnautovics is tetszett.

A 'Pool ma odaver a csodaleszternek! Legalább is remélem, hazait raktam a tippmixen.
MR. TROMORT777

2015.12.26. 15:49:33

palesz77 írta:Pool kezdot tud irni valaki? Csalsdi program van, nem tudom meglesni mobilrol. Elore is koszi! :)

MU meg.. Veget lattam csak, semmi elkepzeles.
Tessék :)
Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Can, Henderson, Lallana, Coutinho, Firmino, Origi

Albrighton M. Fuchs Ch. Huth R. Kante N. King A. Mahrez R. Morgan W. (C) Okazaki S. Schmeichel K. (K) Simpson D .Vardy J.

Origire és Firminora kíváncsi leszek. Go Hendi!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.12.26. 15:47:54

Pool kezdot tud irni valaki? Csalsdi program van, nem tudom meglesni mobilrol. Elore is koszi! :)

MU meg.. Veget lattam csak, semmi elkepzeles.
MR. TROMORT777

2015.12.26. 14:14:53

Nero. írta:Szerintem a kovetkezo bajnokit meg meghagyjak a holland zseninek, de a mai nap vegleg eldolt a sorsa. Remelem soha nem engedik nagycsapat kozelebe.
Megelőztél. Ha semleges mezben lennének akkor nem tudnád megmondani, hogy az egyik egy nagy csapat. A Stoke játszva veri őket. Remélem így is marad. Bojannak meg külön örülök.
Az meg már a Stoke-nap szép, hogyha netán így marad akkor csak 3 pontra lesznek a Mu-tól.

Szerk: Egészen hihetetlen, hogy egy MU-nak az a taktikája, hogy fellőjjék a labdát Fellaini-nak aki kiteszi a szélre majd fut a boxba, hogy kapja vissza a fejére. Mi lett ebből a Mu-ból, te jó ég.

Szerk2: Asszem Butland jó választás volt a fantasy csapatomba. 8) :P

Bojan MOM lett. Formában van a srác, jó látni, hogy magára talált.
Afellay sem volt rossz. Szép volt Stoke!
Nero.
Llegenda del Barça

2015.12.26. 14:07:52

Szerintem a kovetkezo bajnokit meg meghagyjak a holland zseninek, de a mai nap vegleg eldolt a sorsa. Remelem soha nem engedik nagycsapat kozelebe.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.24. 16:14:01

Az a baj a sajtóval, hogy mindenbe beleüti az orrát, s emiatt persze hogy kiakad pár edző vagy akár játékos is. Ezt úgy kellett volna lerendeznie mint Mourinhonak, vagy mint anno írtam Popovich az NBA-ben ennek a nagymestere. Kérdeznek valamit 2 szavas válasz. A sajtónak semmi köze nincs mi folyik az öltözőben vagy az edző és játékosok között. LVG ezt rosszul oldotta meg és olajat öntött a tűzre.
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2015.12.24. 10:58:38

A The Sun egy ócska lap, de benne van minden igazság LVG-ről.

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/6 ... 8041196545

A BILD szerint megvan a City és Guardiola közötti szerződés. Ha ez igaz akkor 4x akkora fizetést fog kapni, mint Pellegrini.
geridoss
Director del Fútbol

2015.12.24. 09:01:15

A The Sun válasza LvG kirohanására... :D :D :D :D :D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
PCsabi
aka Game90

2015.12.23. 22:47:12

Mesut Özil - Sublime Skills & Passing 2015:
https://youtu.be/vZqC12DPSmY" target="_blank

Players with most assists in Europe's top 5 leagues since 2008:
Özil - 101
Messi -100
Fabregas - 84
Ronaldo - 75

Mathieu Flamini has never lost a Premier League game at The Emirates.
Played: 52
Won: 36
Draw:16
Lost: 0
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Normandia
Director del Fútbol

2015.12.23. 21:41:21

MR. TROMORT777 írta:LVG 5 perc után otthagyta a mai PL sajtótájékoztatót.
Elmondta, hogy a vezetőség biztosította a támogatásukról, majd a sajtónak esett, hogy tiszteletlenül bántak vele, mégsem kérnek bocsánatot. Közölte, hogy csak a PL szabályzata miatt jelent meg majd kisétált.

Ilyen helyzetben okos dolog még a sajtó embereit is magadra haragítani.
Ez egy paraszt. Nekem 96 óta nem szimpi, mikor idejött az Ajax-al és nagyképüsködött. A jó Isten nem ver bottal, csak húzza magára a sajtót, remélem kiebrudalják onnan mihamarébb.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MR. TROMORT777

2015.12.23. 17:31:06

LVG 5 perc után otthagyta a mai PL sajtótájékoztatót.
Elmondta, hogy a vezetőség biztosította a támogatásukról, majd a sajtónak esett, hogy tiszteletlenül bántak vele, mégsem kérnek bocsánatot. Közölte, hogy csak a PL szabályzata miatt jelent meg majd kisétált.

Ilyen helyzetben okos dolog még a sajtó embereit is magadra haragítani.
Petr
Entrenador del Barça

2015.12.23. 14:31:28

palesz77 írta:Az infokat meg köszi. Bár most kicsit összezavarodtam, meg a videó is megkevert, szóval újabb kérdés. Giggs Van Gaal másodedzője nem? Mégis fúrja? Vagy semmi ilyen nincs?
Az angol sajtó szerint a terv az, hogy van Gaal szerződésének lejárta után a MU vezetősége szeretné, ha Giggs töltené be a posztot. Azt pletykálják, ha a szakításra hamarabb sor kerül, akkor Giggs is hamarabb jöhet.

Forrást most nem keresnék, ezek egybehangzó értesülések a híresebb lapoknál.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.12.23. 14:28:44

MR. TROMORT777 írta:A videó a zseniális.
Bob arra gondolt szerintem, hogy Mou ügynöke helyett Mou elnökét írtál. :)

Az infokat meg köszi. Bár most kicsit összezavarodtam, meg a videó is megkevert, szóval újabb kérdés. Giggs Van Gaal másodedzője nem? Mégis fúrja? Vagy semmi ilyen nincs?
MR. TROMORT777

2015.12.23. 14:11:48

A videó a zseniális.

A szezon felénél vannak és 5. helyen állnak. Ami önmagában még annyira nem szörnyű, de a meccseik bűnrosszak. Értelmetlen labdabirtoklás és 0 támadójáték. Ugyan annyi gólt lőttek mint egy Bournemouth, kevesebbet mint egy Palace, Spurs, Everton, WHU és a top csapatokat nem is említem. Botrányos meccseket hoznak le, 0 kreativitással és teljesen érthető a felháborodás. Sőt, kezdenek jönni ott is a hírek, hogy Herrera és Mata jelezte, ha marad LVG akkor ők pattanak már a télen. Elköltött csilliárdokat és sehol nem tart. Betegesen ragaszkodik egy szerkezethez ami nem működik. Egy ilyen gyenge PL évben illene BL helyen végezniük de egyelőre még az is kérdéses.
Egyébként az elnökség konzervatívabb, hogy egy Mou-t hozzon, de kétségbeesés szülhet érdekes döntéseket. Vagy van jövőre egy nagyobb név és addig tényleg mindegy, hogy LVG vagy egy caretaker, vagy most kell robbantani valakit.

Szerk: Hupsz. :oops: Sorry, belekeveredtem ebbe az elnök-ügynök dologba. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MR. TROMORT777 2015.12.23. 14:46:48-kor.
Válasz küldése