Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alapból ez az angol bajnokság szépsége, viszont idén nincs nagycsapat. Az összes egyformán gyenge. Régebben is megtudott verni bárki-bárkit, főleg egy esős estén Stoke-ban(Rinku írta:De szeretnék egy ilyen abszolút több esélyes spanyol bajnokságot, mint az angol...Ahol az olyan csapatoknak is, mint a Levante vagy Valladolid, bőven terem lehetőség anyagilag erősíteni és ilyen tök random eredmények is kijönnek hétről-hétre.
Utópia. Nem feltétlen sz.r az Arsenal vagy a többi nagy. Angliában nem jól beolajozottan, szétvetett combokkal jön ki az ellenfelek 80%-a és bizony ilyen Stoke, Leicester, Southhampton teamek is tréfálhatnak, néha egész hosszú időkig is.
Ne haragudj, de muszáj is megcáfolnom gyorsan.Bob_Marley írta:És LVG-nél sokkal jobbat nem hiszem hogy találnak.
Szerintem is ki fogják tenni, mert nem hagyják már ezt lefutni. Ez kinek jó kinek nem, ezt dönti el az idő.MR. TROMORT777 írta:Értem a érvelésed, de Anglia más kávéház és a példád is már 10 éve volt.
Megértem a türelmességed, csak az a bajom, mint a Mou-nál is volt. Hogy ez nem egy project már, hanem kényszerűség. Kényszerűségből meg nem szabad hagyni elúszni a dolgokat. Legalábbis én nem tenném,
Azt hiszem ismét kibeszéltük a témát, másképp látjuk. Majd az idő megválaszolja. De én nem sok időt jósolok már neki és teljesen meg fogom érteni ha menesztik/lemond.
Kisebb téma váltás. Arsenal... Boxing day van, szóval semmi nem meglepő. De ez az egész szezon számomra akkora csalódás. Szeretnék látni egy olyan szezont ahol jó csapatok vannak, nem egymást múlják alul a csapatok. Egyszerűen vicc.
TripleH!
Nagy igazság!
Ez így van sajnos, s ezzel is meg kell küzdeni, ez valóban így van. Rivaldoval viszont nem értek egyet, azért ott a brazil jócskán benne volt a kavarásban. Akármilyen jó játékos valaki, a helyét tudnia kell. És nélküle is ment, mindenki pótolható. Ráadásul lefelé ment a brazil, én egyáltalán nem sajnálom. Egy játékos sincs a klub felett a szememben.Triple H
Ez nem sztereotípia, én ezt így látom, hogy inkább ütempasszokból meg sebességből szoktak a védők mögé kerülni.S.Agüero írta:Ez a sztereotípia azért az utóbbi időben eléggé megdőlt.A technikás játékosok legtöbbször itt nem sokra mennek
A technikás játékosok simán át tudják játszani a buta angol védőket.
Ezt most lehet én értem félre, sőt szerintem igen, mert nagyon fura lenne, ha úgy gondolnád ahogy értem..Bob_Marley írta:Próbálkozik ilyenekkel, lsd Young is, ebből is látszik hogy ért hozzá, csak most nem sül. Pep betette Lahmot vkp-nak óriási ötlet volt, LVG betette Fellainit középre, óriási ötlet lenne, csak nem jött be.![]()
Óriási les volt, de nem tűnt fel senkinek ott a pályán.Bob_Marley írta: Anyway a fel passz nem volt les? Félpályát átléptük, utolsó előtti ember pedig a kapus volt és Benteke vagy 5 méterrel volt előtte.....
A Fellaini-s sztorival az a bajom - lehet nem tudsz róla - de már tavaly is ezt csinálta fél szezonon keresztül és akkor sem működött. Elköltött egy csomó pénzt, vett rengeteg játékost és eltelik fél év és visszamegy ugyan oda ahol volt. Ha arról lenne szó, hogy lassú az építkezés nem lenne gond, de az általam is említett példa is azt mutatja, hogy semmi fejlődés nincs. Már nincs idő éveket építkezni, tavaly még el lehetett süti, hogy első év és építkezik. De semmivel nem jutott előrébb.Bob_Marley írta:Rooney már nem az igazi, Martialt egyelőre megeszik bent, Fellaini nem csatár, de amolyan kitalált csatár. Próbálkozik ilyenekkel, lsd Young is, ebből is látszik hogy ért hozzá, csak most nem sül. Pep betette Lahmot vkp-nak óriási ötlet volt, LVG betette Fellainit középre, óriási ötlet lenne, csak nem jött be.Széljátékot elhiszem, nem ismerem őket annyira, de kiindulva ugyanazt próbálják játszani mint mások. Labdabirtoklásra alapuló pozíciós játék, kevés sikerrel. Eredményeket tekintve nagyon nem sül a dolog, de míg a Chelseanél tényleg tragikus volt minden és megérett az edzőcsere, itt nem gondolom hogy ezt meg kéne bontani, te is írod, hogy nem is nagyon van elérhető edző. Mourinho igen, de szerintem neki elég volt, hogy Londonban ki idegelték. Itt is pl egy Mata megakarja mondani mit játsszon a csapata, hát komolyan mondom....
Fabregas után megkapná Matat.
Persze hogy az edző is hibás én ezt most se tagadom, de most mit csináljon, ilyen egyedekkel?
Mata sztoriról csak foszlányok vannak meg, valamelyik sporthíradóban hallottam, hogy Mata valami olyasmit mondott, hogy vagy ő vagy LVG-nek mennie kell.
Azon gondolkozok, ha lepasszolja vajon a partjelző kapcsolt volna hogy les?PCsabi írta:Na, az Arsenal után végre más is meg tudta verni a Leicester-t. Este nyerni kell a Southampton ellen, és akkor első hely.
Év szavazásához be lehet még tenni?
KATT
![]()