Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.26. 23:48:06

Akkor jöjjön vissza Moyes. :D (értettem a példát amúgy). Én Van Gaalt jó képességű edzőnek tartom jobbnak mint egy-egy lehetséges utódot.

Angoloknál meg sokkal több pénzt kapnak a kicsik is....Ilyenek miatt is pl egy Sevilla mekkora, hogy állandóan eladja a legjobbjait és szétveri aztán Európát. :lol: De lehetne sorolni a többi spanyolt is. Nem hiába szoktak a kicsik lázadozni, mert irreális hogy a TV jogdíjak nagyon nagy részét csak a Real Madrid és mi visszük el.

https://twitter.com/TalkSportTV/status/ ... 00/photo/1
Valencia 48-at kapott a legrosszabb angol QPR 79.
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2015.12.26. 23:31:09

Rinku írta:De szeretnék egy ilyen abszolút több esélyes spanyol bajnokságot, mint az angol... :) Ahol az olyan csapatoknak is, mint a Levante vagy Valladolid, bőven terem lehetőség anyagilag erősíteni és ilyen tök random eredmények is kijönnek hétről-hétre. :) Utópia. Nem feltétlen sz.r az Arsenal vagy a többi nagy. Angliában nem jól beolajozottan, szétvetett combokkal jön ki az ellenfelek 80%-a és bizony ilyen Stoke, Leicester, Southhampton teamek is tréfálhatnak, néha egész hosszú időkig is.
Alapból ez az angol bajnokság szépsége, viszont idén nincs nagycsapat. Az összes egyformán gyenge. Régebben is megtudott verni bárki-bárkit, főleg egy esős estén Stoke-ban( :D ), de jelenleg nem tudnak kicsit sem dominálni a nagycsapatok ami számomra teszi nevetségessé. A bajnoki címért nem harcot látok, hanem épp ki a legkevésbé gyengébb versenyt. Nekem ez nem tetszik.
Rinku
Director del Fútbol

2015.12.26. 23:25:11

De szeretnék egy ilyen abszolút több esélyes spanyol bajnokságot, mint az angol... :) Ahol az olyan csapatoknak is, mint a Levante vagy Valladolid, bőven terem lehetőség anyagilag erősíteni és ilyen tök random eredmények is kijönnek hétről-hétre. :) Utópia. Nem feltétlen sz.r az Arsenal vagy a többi nagy. Angliában nem jól beolajozottan, szétvetett combokkal jön ki az ellenfelek 80%-a és bizony ilyen Stoke, Leicester, Southhampton teamek is tréfálhatnak, néha egész hosszú időkig is.
Football, bloody hell. /SAF/
TripleH
Entrenador del Barça

2015.12.26. 23:23:11

Igazából a MU-val a legnagyobb gond, vagyis ez az ő gondjuk, hogy a keretük egy Spurs szinttel vetekszik, annyira 0 a játékosállományuk minősége.
MR. TROMORT777

2015.12.26. 23:22:06

Bob_Marley írta:És LVG-nél sokkal jobbat nem hiszem hogy találnak.
Ne haragudj, de muszáj is megcáfolnom gyorsan. :D
Az agyon lenézett, fikázott David Moyes is jobb mutatókat produkált, mint LVG.

http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/l ... ed-7072873

Tehát ennél még az is jobb lenne, ha vissza menne Moyes. Túlzok, de érted. Nem hiszem, hogy ne tudnának találni, egy fiatal, tapasztalt edzőt aki összetudná fogni az öltözőt és aki ért egy kicsit a focihoz is mellesleg.

Egyébként meg csak itt a fóromun rengetegen megjósolták LVG bukását(?), rengetegen már előre nem értették. Szóval csak mert benézték kétszer, még probálhatnának javulni. Hátha harmadjára sikerül egy oylan edzőt hozni aki feltud nőni a feladathoz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.26. 23:09:16

MR. TROMORT777 írta:Értem a érvelésed, de Anglia más kávéház és a példád is már 10 éve volt.
Megértem a türelmességed, csak az a bajom, mint a Mou-nál is volt. Hogy ez nem egy project már, hanem kényszerűség. Kényszerűségből meg nem szabad hagyni elúszni a dolgokat. Legalábbis én nem tenném,

Azt hiszem ismét kibeszéltük a témát, másképp látjuk. Majd az idő megválaszolja. De én nem sok időt jósolok már neki és teljesen meg fogom érteni ha menesztik/lemond.

Kisebb téma váltás. Arsenal... Boxing day van, szóval semmi nem meglepő. De ez az egész szezon számomra akkora csalódás. Szeretnék látni egy olyan szezont ahol jó csapatok vannak, nem egymást múlják alul a csapatok. Egyszerűen vicc.

TripleH!
Nagy igazság!
Szerintem is ki fogják tenni, mert nem hagyják már ezt lefutni. Ez kinek jó kinek nem, ezt dönti el az idő. :D De a MU is olyan, hogy évek óta keresik magukat, ha mindenkit kirúgnak akkor merre is tartanak? A türelem persze hogy véges, s vagy van eredmény vagy nincs, de jön a Nyár ki lesz edző kérdés megint előjön és kezdik elölről. És LVG-nél sokkal jobbat nem hiszem hogy találnak. Ezért írtam, hogy az igazolásokat ki kell venni a kezéből, nem egyedi hogy valaki jó szakember, de nem ért az "üzleti" részéhez. Alapból ez Angliában ez a manager dolog szerintem túlságosan szabad kéz, a focista focizzon, az edző a szakmai oldalt tegye bele az üzleti részt pedig a hozzáértők. A példa meg lehetett volna közelebbi és LE. :D Vagy ott van Ancelotti a másik véglet, minden rózsasín aztán a végére szevasz. Az fordított, de ilyenkor még konzekvenciát nem lehet levonni, rohadt korán van még ehhez. Lehet most nem megy, de összeszedik magukat 3 forduló alatt. A szakmai alapok és a játékosanyag erre predesztinálhatja őket.
Triple H
Ez így van sajnos, s ezzel is meg kell küzdeni, ez valóban így van. Rivaldoval viszont nem értek egyet, azért ott a brazil jócskán benne volt a kavarásban. Akármilyen jó játékos valaki, a helyét tudnia kell. És nélküle is ment, mindenki pótolható. Ráadásul lefelé ment a brazil, én egyáltalán nem sajnálom. Egy játékos sincs a klub felett a szememben.

Technikásság, ezt múltkor pont kifejtettem, rengeteg a PL-ben is a spanyol focista pl. Nincsenek nagy különbségek stílusok között. Erről jót vitáztunk, de ezt tartom továbbra is, miután iszonyatosan globalizált a futball és elég csak arra gondolni, hogy a nagy csapatok edzői: Hiddink-holland, LVG-holland, Wenger-francia-Pellegrini- argentin. Nincs már a klasszik angol foci. A kisebb csapatoknál is rengeteg a külföldi edző és külföldi játékos.

Ha jön pár jobb eredmény elhallgathatnak a hangok és maradhat a holland szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.12.26. 23:22:23-kor.
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.12.26. 22:57:21

S.Agüero írta:
A technikás játékosok legtöbbször itt nem sokra mennek
Ez a sztereotípia azért az utóbbi időben eléggé megdőlt.
A technikás játékosok simán át tudják játszani a buta angol védőket.
Ez nem sztereotípia, én ezt így látom, hogy inkább ütempasszokból meg sebességből szoktak a védők mögé kerülni.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MatyiG
Adminisztrátor

2015.12.26. 22:51:53

A technikás játékosok legtöbbször itt nem sokra mennek
Ez a sztereotípia azért az utóbbi időben eléggé megdőlt.
A technikás játékosok simán át tudják játszani a buta angol védőket.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.12.26. 22:45:51

Nem mindegy az sem, ki honnan jön, van Gaal Hollandiában, Spanyolországban és Németországban dolgozott, ezeken a helyeken teljesen más a futball, mint Angliában. Az angol fociban nincs idő építkezni, öldöklő az iram, dirrel-durral föl kell jutni minél előbb az ellenfél kapuja elé 2-3 passzból, a beadások is mennek tömegével. Összehasonlíthatatlan más futballkultúrákkal, ami Angliában megy. Itt fönt kell lenni a kapu előtt rögtön, az fog nyerni, aki jobban szét tudja futni az ellenfelet az adott napon, szerintem ezért is ennyire kiszámíthatatlanok az eredmények. A technikás játékosok legtöbbször itt nem sokra mennek, a gyors döntéseké a terep, nincs idő szervezni a játékot, cselezgetni, stb. Van Gaal nem ért az angol focihoz.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Capon
Llegenda del Barça

2015.12.26. 22:45:00

Hát ez kész, az Arsenal is, hízik a májam rendesen :D
Két nap múlva remélem a MU és a Chelsea x-el, az senkinek sem jó, és teljes lesz az örömöm 8)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MR. TROMORT777

2015.12.26. 22:42:03

Értem a érvelésed, de Anglia más kávéház és a példád is már 10 éve volt.
Megértem a türelmességed, csak az a bajom, mint a Mou-nál is volt. Hogy ez nem egy project már, hanem kényszerűség. Kényszerűségből meg nem szabad hagyni elúszni a dolgokat. Legalábbis én nem tenném,

Azt hiszem ismét kibeszéltük a témát, másképp látjuk. Majd az idő megválaszolja. De én nem sok időt jósolok már neki és teljesen meg fogom érteni ha menesztik/lemond.

Kisebb téma váltás. Arsenal... Boxing day van, szóval semmi nem meglepő. De ez az egész szezon számomra akkora csalódás. Szeretnék látni egy olyan szezont ahol jó csapatok vannak, nem egymást múlják alul a csapatok. Egyszerűen vicc.

TripleH!
Nagy igazság!
TripleH
Entrenador del Barça

2015.12.26. 22:33:44

Ha már a változó foci szóba került, azt sem szabad elfelejteni, hogy manapság már a taktika önmagában kevés, a hatalmas fizetések mellé akkor szabadság van adva a játékosoknak, hogyha nem tetszik nekik valami, 10 percen belül 10 millió megosztás lesz belőle twitteren/facebookon és lehet mondani, hogy ez nem helyes (mert nem is az), de az ilyeneket is fejben kell tartania minden edzőnek.

Manapság ha nincs jó kapcsolata egy edzőnek azokkal a játékosokkal akiknek "befolyásuk van", akkor el bukta az egész öltözőt. Lásd LE is addig mélyrepülésben volt amíg nem rendezték Messivel a kapcsolatukat, amint ez rendben jött, hirtelen a taktika is ment.

Sajnos vagy nem sajnos LvG, Mou és Benítez és a hozzájuk hasonló edzők, nem erről híresek és evégett már nem tudnak olyannyira sikeresek lenni, mint mondjuk 10-20 éve lettek volna a tudásukkal.

Én mondjuk LvG-nek sosem fogom "megbocsájtani", hogy lényegében kigolyózta Rivaldot a csapatból.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.26. 22:29:20

Youngot elhiszem, nekem ő idei ötletnek tűnt, de idén van csak Digim, előtte nem nagyon láttam őket. Egyáltalán nem mondom, hogy szerencsés helyzet és ha már EL lett belőle, akkor ott kell alkotni, amennyire csak lehet. Nyilván nem ugyanaz a helyzet, de ott van Rijkaard is (aki tudásban szerintem nem LVG, de mellékes), gyengén kezdtünk és mondjuk ő vette át, hogy Uefa kupa, de csináltuk és ha jól rémlik elődöntőig el is mentünk és a Pool ejtett ki minket. Arra akarok kilyukadni, hogy vagy nyalogatjuk a sebeket, vagy próbálunk továbblépni és alkotni. Abszolút értem, amit írsz én ebben a kérdésben sokkal inkább vagyok türelmesebb típus, mert az alapja megvan (papíron vagy anélkül mindegy), vannak azért jó játékosai is, pár jobb eredmény és elhallgatnak a hangok. A sajtó ilyen, ha nem megy keselyűként támad, ha megy akkor a hibát keresi. Láthatjuk, hogy milyen a bajnokság Arsenal is egyből botlott. :D 9 pont a lemaradásuk az nem tragédia.

Rijkaardnak az az első éve volt itt LVG-nek nem, ezt is értem. :D (ezért a példa nem teljesen jó, de érzékeltetni akartam, hogy lehet kezelni egy nehezebb időszakot) Volt ideje, idáig jutott, én markánsabban jobb megoldást nem tudok jelenleg nála.
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2015.12.26. 22:13:43

Young-ot már tavaly is játszatta ott. Most lehet a kényszer is szülte.
Még egy utolsó gondolat ahhoz amit írtál. Korszakalkotó szerepe volt. Adom, hogy "tudja ez a játékot" és mint egy jó tanár, biztos kívülről tudja a tananyagot, de az elképzeléseiből semmi nem jelenik meg a pályán jelenleg. Szóval a papíron dolog elég kevés és finoman fogalmaztam.

Egy Mu-nak nem EL a szintje.

2014es szezonban kezdte, másfél év alatt idáig jutott.
De ha ég a ház akkor elsődlegesen eloltod és mented a menthetőt és felújjítod, nem megvárod még porig ég. Szezon közben is jöhetne valaki akit hosszútávra terveznek.

Szerencsétlen Arsenal, végre vezethetnének erre kapnak egy ekkora pofont.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.26. 21:57:02

A húzásai nem jöttek be ez tény, ezen nem is lehet mit szépíteni, de Young projekt nem olyan régi még lehet idő kell neki, ezt nem tudom, mert nem láttam őket annyiszor. Fellainit írtam, hogy effektíve jobb megoldás híján tart ki mellette. LVG húzásai jöttek-e be? Első edzők között volt, aki a támadóhátvédeket alkalmazta. Cafú , Roberto Carlos jutna mindenkinek elsőnek eszébe, pedig Reizigerék jókat röhögnének ezen. :D Nem ma volt, változott is a foci, de pont emiatt is gondolom úgy hogy a csávó tudja ezt a játékot, látja mivel lehet sikert elérni, el is ért már. Megbukott ez a mostani projekt? Inkább igen most mint nem, de idő még van, s a bajnokság is kesze-kusza ott az EL, még lehet alkotni.

Nem csak Mourinho létezik, én edző dologban mindig úgy gondolkozok, hogy 1 év a minimum, persze bejöhet az év közbeni edzőváltás volt is rá példa, de ezek általában tűzoltásnak jók. Giggs még jó is lehet ebből a szempontból, de ő most is ott van mellette, akkor már hagynám a hollandot. Külsős csak tűzet oltani tudna és Nyáron megint ugyanott lennének szerintem, hogyan tovább. Most jön az átigazolási szezon, még ez kibúvó lehet és a csapatot lehet erősíteni.
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2015.12.26. 21:25:38

Azért nem Mou az egyetlen edző a világon.
Rodgers, házon belülről Giggs, illetve a ligából szinte bárkit eltudnak "lopni". Azért látjuk, hogy nem mindig a nagy nevek válnak be. Edző generáció is fejlődik, lehet, hogy pont egy fiatalabb, lendületesebb edzőre lenne szükség.
Nála jobbat nem tudnának hozni doglot nem tudom elfogadni, mindig van jobb. Sőt, most ez a szint amit képvisel ez majdnem, hogy ettől csak jobb lehet lassan.

Értem, hogy Te megvárnád az év végét és nem sietnél. De megfordítanám a dolgot. Az mivel jobb, ha marad, végig szenvedi az évet, szétesett, bizalom vesztett játékosokkal, netán nem tudja megszerezni a BL helyet jövőre annál, minthogy jön valaki, aki kap egy fél szezont, hogy igazán fel tudjon készülni a jövő évre, addig is megismeri a csapat hibáit, időben elkezdhet igazolni, és úgy állhat neki a következő szezonnak, hogy van egy alapja. Csak akkor lenne értelme végighagyni ezt az évet, ha jövőre már tudnák, hogy ki a helyettese. Kétlem, hogy Guardiola oda menne. Nagyon City-nek néz ki. Rajta kívül nem nagyon van olyan akire várhatnának. Szóval én úgy gondolom, hogy minnél hamarabb kezdenek el építkezni valaki újjal, annál jobb.

Szerk: https://streamable.com/6v8h Itt van több szögből Martina gólja. Elképesztően nagy löket volt.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.12.26. 21:15:37

Bob_Marley írta:Próbálkozik ilyenekkel, lsd Young is, ebből is látszik hogy ért hozzá, csak most nem sül. Pep betette Lahmot vkp-nak óriási ötlet volt, LVG betette Fellainit középre, óriási ötlet lenne, csak nem jött be. :D
Ezt most lehet én értem félre, sőt szerintem igen, mert nagyon fura lenne, ha úgy gondolnád ahogy értem.. :D De most azt írod, hogy azért jó, mert próbálkozik játékosokat extrém pozíciókban játszatni? Pep meg Lucho is megcsinálta pár játékossal akik bejöttek, azt elismerem, de LVG melyik ilyen húzása jött be? Van olyan, akivel így nagyot húzott? Mert ha nincs - Youngot is szidják tudtommal -, akkor inkább a nem tudását bizonyítja ez, hogy próbál újítani, de folyton mellényúl..

A sajtós részt meg részben adom, de ez van. Ez is része manapság már az edzői létnek, hogy kezelni tudja a sajtót, a rá nehezedő nyomást, és képes legyen jó kapcsolatot kialakítani velük, ezzel is maga mögé állítva őket, s ezáltal közvetve a szurkolókat. Lehet mondani, hogy nincs közük hozzá, de attól még ez a helyzet, ilyen lett a világ. Pont te mondtad a napokban, hogy mennyit változott a foci - igazad is volt -, ez a része is változott.. És ezzel nem lehet mit csinálni, meg kell tanulni okosan kezelni őket - ahogy írtad példát is pl -, nem elküldeni a sajtót a fenébe, mert kritizálták.. Azzal csak maga alatt vágja a fát.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.26. 21:12:02

Egy egészséges világban nem lenne sajtó. :mrgreen: A lejtmenet és az eredmények dologgal egyetértek, de én soha nem vagyok annak a híve hogy szezon közben váltás legyen. Mi fog történni? Csak Mourinhot tudják hozni, ő vagy akar jönni vagy nem,k de ő is félmegoldás lehet, akkor már hagyom a dolgot és év végén leszűröm a konzekvenciát. A szögletet pont arra értettem, hogy nem tudom elhinni, hogy azt mondja a játékosának, hogy nem baj fiam Rúgd fenéken a labdát szögletből és majd lesz valami....Főleg ő, akinél pl egy Litmanen rugdosta anno a szögleteket az Ajaxban és maradjunk annyiban nem rosszul. Vegyük azt most nincs ilyen típusú játékosa és ő is tehet róla ez tiszta sor, de jobbat nem tudnak szerintem hozni, akkor meg ki kell tartani valami mellett, nekem mindig ez az elvem. Kapkodhatnak aztán nézhetnek ki a fejükből. Már a fele elment, mire jön új edző meg megismeri a játékosokat még elmegy 3-4 forduló és így tovább.

A sajtós dolgot viccnek szántam persze, nyilván nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél, de az ahogy viselkedik a sajtóval néha azt én pl jónak tartom, mert azt úgy kell. A sajtó nem tudhat semmit mi folyik az öltözőben.
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2015.12.26. 20:43:13

Szezon fele van, 6. helyen vannak. BL-ből kiestek, egyik kupából kiestek szintén. Csoda kellene, hogy összekapja magát a csapat vele. 3 naponta meccsek vannak és nincs javuló tendencia, helyette egyre mélyebben van. (7 meccse nem nyertek)
A szakmai tudása jelenleg kevés. Nem tudja felmérni a csapat gyengeségeit és nem tud radikálisan változtatni. Nem a múltját kell nézni. Minden más edző menne a levesbe ilyen eredményekkel. A bajnokság még nem vészes de ahogy Te is írtad, egy szögletet nem tudnak elvégezni. 3 nap alatt nem fognak magukhoz térni. Ez az angol foci átka, ha egyszer elindulsz a lejtőn nincs visszaút. Szerintem az egyetlen kérdés, hogy mikor rúgják ki/mondd le. Már a meccs után is kétértelműen nyilatkozott, utalva rá, hogy nem biztos, hogy megvárja amíg kirúgják.

Persze, a csúnya, gonosz sajtó. Egy egészséges közegben tehetne bármit a sajtó, nem hatna a csapatra.

A leses részt teljesen adom!

Szerk: Martina mekkora gólt akasztott :shock: Poor Arsenal.
https://streamable.com/fbyc
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.26. 20:23:23

Fellainit tudom, hogy tavaly is próbálgatta, úgy tűnik ez nem működik, de a belga valahogy sehol sem az igazi. :D Pótolni meg azért megpróbálták Rooneyt is meg mást is, de azért hozzá kell tenni, hogy az igazán nagy erősítésekről lemaradtak. Repkedtek azért nevek, de nem jött nekik össze. Ettől függetlenül ez valóban az ő sara. Sok hűhó semmiért (ha már Anglia, akkor milyen ideillő szólás. :D) van náluk, de úgy gondolom, hogy szakmai tudásra a holland megfelelő szintet képvisel és nem csak vele van ott gond. A szezon nem elveszett, lehet egész egyszerűen az igazolásokat ki kell venni a kezéből. Kérjen embereket, nézelődjön, de ne hozzon döntéseket. Én szezon közben nem váltanám le.

Mata sztori meg valószínűleg Sun féle pletyka lehetett, na az ilyenek miatt is jó amikor valaki szépen otthagyja az egész sajtót a francba. A média is sokszor mindennel foglalkozik, csak azzal nem, amivel kellene.Elegánsan le kell ezt kezelni és semmire nem válaszolni.

Les meg olyan, hogy kinek jutna ez eszébe? Annyira ritka, hogy rendre elfelejtjük. Nekem is csak onnan ugrott be, hogy már a kapu előtt lévő társ mutogatta, hogy passzolja le neki Benteke, pedig az tuti les. És akkor visszatekerve néztem, hogy már a fel passz is les lehetett :D Ez szerintem egyszerűbb volt, de mikor pl szögletnél vagy szimpla szabadnál kijön a kapus és megváltozik a leosztás utolsó és utolsó előtti emberek személyéről, akkor ember legyen a talpán, aki kapcsol, hogy hoppá csak egy ember áll a gólvonalon és az akkor ő a "kapus", így les. Persze ezért van a bíró meg ezer segítő, de ezek speciális esetek, nehéz kapcsolni.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.12.26. 20:04:31

Az a cserepad...

Arsenal: Cech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Flamini, Ramsey - Walcott, Özil, Campbell - Giroud.
Subs: Ospina, Gabriel, Chambers, Gibbs, Oxlade-Chamberlain, Adelaide, Iwobi.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Alcantara
Director del Fútbol

2015.12.26. 19:47:54

Bob_Marley írta: Anyway a fel passz nem volt les? Félpályát átléptük, utolsó előtti ember pedig a kapus volt és Benteke vagy 5 méterrel volt előtte.....
Óriási les volt, de nem tűnt fel senkinek ott a pályán. :oops:
Más kérdés, hogy ezt még itt a fórumozók közül is jó páran beverték volna ekkora helyzetben.
MR. TROMORT777

2015.12.26. 19:36:22

Bob_Marley írta:Rooney már nem az igazi, Martialt egyelőre megeszik bent, Fellaini nem csatár, de amolyan kitalált csatár. Próbálkozik ilyenekkel, lsd Young is, ebből is látszik hogy ért hozzá, csak most nem sül. Pep betette Lahmot vkp-nak óriási ötlet volt, LVG betette Fellainit középre, óriási ötlet lenne, csak nem jött be. :D Széljátékot elhiszem, nem ismerem őket annyira, de kiindulva ugyanazt próbálják játszani mint mások. Labdabirtoklásra alapuló pozíciós játék, kevés sikerrel. Eredményeket tekintve nagyon nem sül a dolog, de míg a Chelseanél tényleg tragikus volt minden és megérett az edzőcsere, itt nem gondolom hogy ezt meg kéne bontani, te is írod, hogy nem is nagyon van elérhető edző. Mourinho igen, de szerintem neki elég volt, hogy Londonban ki idegelték. Itt is pl egy Mata megakarja mondani mit játsszon a csapata, hát komolyan mondom....:D Fabregas után megkapná Matat. :mrgreen: Persze hogy az edző is hibás én ezt most se tagadom, de most mit csináljon, ilyen egyedekkel?

Mata sztoriról csak foszlányok vannak meg, valamelyik sporthíradóban hallottam, hogy Mata valami olyasmit mondott, hogy vagy ő vagy LVG-nek mennie kell.
A Fellaini-s sztorival az a bajom - lehet nem tudsz róla - de már tavaly is ezt csinálta fél szezonon keresztül és akkor sem működött. Elköltött egy csomó pénzt, vett rengeteg játékost és eltelik fél év és visszamegy ugyan oda ahol volt. Ha arról lenne szó, hogy lassú az építkezés nem lenne gond, de az általam is említett példa is azt mutatja, hogy semmi fejlődés nincs. Már nincs idő éveket építkezni, tavaly még el lehetett süti, hogy első év és építkezik. De semmivel nem jutott előrébb.

Rooney már nem az igazi, elég tőkéje volt pótolni, mégsem tette. A nagy húzásai rendre besültek. Falcao, Di María, Ezeket az egyedeket Ő vette és a védelmen kívül nem tudott jókat igazolni. Depay és Martial hosszútávon jó lehet. De ő azt nem fogja megérni ott.

A Mata-s sztoriról én nem hallottam. Nem hinném, hogy játszana még ha igaz lenne.

A mai napról két rekord:
PL létezése óta a Mu-nak nem volt ilyen kevés pontja féltávnál.
1961 óta nem volt ilyen, hogy a MU 4szer kikapjon zsinórban.

Moyes nem szerepelt ilyen rossszul és őt darabokra szedték, LVG hálás lehet a nevéért, de ennél nincs igazán tovább. Az, hogy én nem tudok jobb edzőt nagyon, az nem jelenti azt, hogy nincs senki. Még mindig ott van Rodgers. :D

Szerk. Egyértelmű les mert a kapus mögött volt. Úgy tűnik ezt a szabályt sűrűn elfelejtik.

Szerk2: Deulofeu nem kezdett az Everton meccsen. 53. percben járnak 0-0 és a szurkolók skandálják a nevét, hogy cseréljék be. 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.26. 19:29:06

PCsabi írta:Na, az Arsenal után végre más is meg tudta verni a Leicester-t. Este nyerni kell a Southampton ellen, és akkor első hely.

Év szavazásához be lehet még tenni?
KATT
:mrgreen: #-o
Azon gondolkozok, ha lepasszolja vajon a partjelző kapcsolt volna hogy les? :D Természetesen ha nem hátra fele passzol, de a társa mutatta tegye le neki,miközben országos lesen volt. :D

Anyway a fel passz nem volt les? Félpályát átléptük, utolsó előtti ember pedig a kapus volt és Benteke vagy 5 méterrel volt előtte.....
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.12.26. 19:17:13

Na, az Arsenal után végre más is meg tudta verni a Leicester-t. Este nyerni kell a Southampton ellen, és akkor első hely.

Év szavazásához be lehet még tenni?
KATT
:mrgreen: #-o
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése