Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kölcsönben volt, a szeme pedig hályogos lett, műtötték is miatta, ekkor kellett felvennie ezt a szemüveget.MessiNeymarSuarez írta: 1. Akkor miért adtuk el anno a végén?
2. Miért viselt rengetegszer szemüveget, ez valami névjegy, vagy pedig érzékeny a szeme?![]()
2 kérdésem lenne:Nero. írta:Az a Davidsos történet elég szép volt. Amikor idejött kb. a 15.ek voltunk a bajnokságba, gyakorlatilag egyből kezdő lett és a szezon végén bejöttünk másodiknak. Amúgy ha értelmes embert nem tudunk hozni, akkor szerintem ne is igazoljunk. Arda és Vidal is tud támadót játszani, szinten aluli emberekre meg nincs szükség. Nolito nagyon nagy húzás lehetett volna, de ha nincs rá lóvé akkor ez van.
Nem olvastam sehol, de egy számunkra kezdő szintű védőből alapból nem sok van, ahhoz meg ragaszkodik a klubja és meg is próbálja tartani, nem nagyon hagyják, hogy szabadon vihető legyen következő nyáron. Csak egy példa: Laporte, aki nem elit csapatban játszik. Ahogy kezdett lejárni a szerződése hosszabbították is. A BL-ben szereplő csapatok pláne nem fogják elengedni akire szükségük van. Ez a villantsuk a lóvét azért nem ilyen egyszerű. Amellett szerintem 13-14 védőnél nincs több aki nekünk komolyabb előrelépés, stabil pont lenne. Ebből mondjuk csak a PSG-Real duóban van 5, akik viszont nem jönnek, villogtathatjuk azt a zsét amiből nekünk sincs sok.Tivornya írta:
Ezt olvastad valahol, hogy télen nem lehet védelmet megerősíteni, illetve nem engednek el meghatározó játékost? Nyáron lejáró szerződésű alapvédőt szerintem azonnal meg lehet szerezni, ha villantják a jurót. Adriano, Douglasfenyő, Bartha: ezek az arcok már az egyenlet első sorában minuszolódtak a védelemből és most télen a második, nyáron a harmadik sor következik, szóval a védőhiány itt (továbbra is) a legnagyobb probléma szerintem
Nem tudok felelni, mert nem vagyok labdarúgómenedzser és fogalmam sincs a sokezer játékos szerződéséről, de régebbről mondhatok példát? Edgar Davidsnzxtpo írta:Mondj nekem olyan játékost akit nyugodt szívvel betennél a kezdőbe, akit értelmes áron (nem százmillió eurókért) meg tudunk szerezni a télen, és még BL-ben is játszhat.
Mondj nekem olyan játékost akit nyugodt szívvel betennél a kezdőbe, akit értelmes áron (nem százmillió eurókért) meg tudunk szerezni a télen, és még BL-ben is játszhat.Tivornya írta:
Ezt olvastad valahol, hogy télen nem lehet védelmet megerősíteni, illetve nem engednek el meghatározó játékost?
Chino írta:A védelmet nem lehet télen erősíteni. Minőségi játékost ebben az időszakban lehetetlen igazolni, ilyeneket egyik csapat sem enged el. Alves HELYÉRE még nyáron se hozunk senkit ez szinte 100%, cseréjének pedig ott van Vidal, SR kényszerhelyzetben Adriano meg Douglas. Inkább Alba mögé lehetne valaki, de télen Adrianonál sem tudnánk jobbat hozni. Ráadásul Luchonak valami beidegződése ez a Matyi dolog. Úgyhogy a védelem nyárig marad ahogy van, nem is tartom bajnak. Még egy középszerű játékossal csak azt érnénk el, hogy szeptemberig sem jönne senki.
Arról, hogy középpályást keresnénk nem is nagyon hallottam, csak valami pletyka volt Denissel kapcsolatban, de már az ilyen Pogba-s, Verrattis hírek is elültek.
A kupában egy embert tudunk rotálni, ez idén már bebizonyosodott, tavaly is hasonló cipőben jártunk, mégis rendesen végigmentünk, ráadásul Messi úgyis játszani fog.
A védelmet nem lehet télen erősíteni. Minőségi játékost ebben az időszakban lehetetlen igazolni, ilyeneket egyik csapat sem enged el. Alves HELYÉRE még nyáron se hozunk senkit ez szinte 100%, cseréjének pedig ott van Vidal, SR kényszerhelyzetben Adriano meg Douglas. Inkább Alba mögé lehetne valaki, de télen Adrianonál sem tudnánk jobbat hozni. Ráadásul Luchonak valami beidegződése ez a Matyi dolog. Úgyhogy a védelem nyárig marad ahogy van, nem is tartom bajnak. Még egy középszerű játékossal csak azt érnénk el, hogy szeptemberig sem jönne senki.Tivornya írta:Minőségi cseretámadót szerintem a kupameccsek miatt szeretne LE, mert sajnos az alaptámadóink alternatívái is a kezdőcsapat tagjai. Középpályás keresése számomra rejtély, bár ezmögött már akár fix eligazolások is állhatnak - nem biztos, hogy Robi, Rafinha és Rakitic is itt lesz augusztus végén...Egyik pozíció erősítését sem támogatom nyárig. Védelembe szinte minden posztra tervezni kell, télen ide keresnék egy ERŐSÍTÉST.
Én is Nolitot látnám legszívesebben, de ahogy írtam már luxusnak érzem, hogy szezononkénti 900 percre ilyen játékost hozzunk. Ha egészséges az MsN úgyis ők játszanak, max kupában/egy-két gyengébb ellenfél ellen tennék be egész meccsre. Ráadásul leginkább Neymar helyén lehetne bevetni, a többi poszt nem tudom mennyire feküdne neki, de inkább kényszermegoldás lenne. A brazilt meg nem fogják olyan szinten rotálni, ezt ne képzelje senki. Persze lehet sérülés, de emiatt elhozni nem tudom, hogy megéri-e, főleg 25 milla körül. 18-ért a Celta szóba se áll velünk, Pato pedig 10-12 millióért jöhetne és megmutatta már Európában is hogy helyt tud állni.TripleH írta:Egyébként mivel vételi árban hasonló kategóriában mozog Pato és Nolito is, én már csak a kora miatt (na meg persze amit tud a lasztival, bár Nolito sem falábú) Patot választanám, ráadásul biztos vagyok benne ha a Barcában kötne ki, Dunga egyből be is válogatná.
Valóban ellentmondás, hogy az egyiket leírja valaki aki legalább ezzel foglalkozik meg az hogy te kitalálod. Rég túlléptem rajta, te írtad sokadjára ezt, s ezért reagáltam rá. A kettő rohadtul nem ugyanaz, mert xy neve felmerült (ő találta ki vagy más paff) másikat meg te találtad ki. Egyiknek van hitele, ezzel foglalkozik, te meg nem. Nem szentírás az sem amit lehoz egy újság (sőt), de kézzelfogható különbség van a kettő között.MR. TROMORT777 írta:Nem szándékom vitázni, csak nem veszed észre, hogy hétről hétre képes vagy saját magadnak ellentmondani. A Marcas cikkek nagyrésze is fikció. Megbeszéltük egyszer, mindenki leszűrte a maga tanúlságát, vagy éppen pont nem. Nincs az az isten, hogy újra kezdjem, mert ez már messze kártékony a többi fórumozóra, szóval befejeztem.
Eleknél, pont azt akartam írni, hogy a magyar válogatott hív játékosokat kínából, elírtam.
Valóban ugyanaz mint a te cikked.Pato viszont 98%, hogy csak egy bor mámorban megébredt újságíró agyszüleménye volt. Mégis beszéltél róla.
Pénzügyi résszel tisztában vagyok, mert erről volt már hosszabb cikk is, hogy Neymar szerződése is ezért várat még magára ha jól emlékszem. De eladásokról is volt szó, amiből kijöhet a pénz. Ezek nem fiktív dolgok, te is erről írtál.MR. TROMORT777 írta:A klubbnak nincs 18 milliója így hirtelen, ez sok helyen lejött. Esetleges eladásokkal (Bartra, Adriano, Douglas) talán lenne valamennyi pénz, de 18 biztos nem. 18 millióval próbálkozott elvileg az Arsenal is és azt elutasították, szóval ilyen információk fényében az esélye minimális. Továbbá most összeszedett egy elég komoly sérülést ami miatt egy hónapot kell kihagynia, az se bíztató.Bob_Marley írta: Róluk volt szó, nem fikciók. És Nolitora esély mindig van, kérdés a pénzen múlik.
Dungát nem védem, de pont ő mérte fel azt, hogy amit pár brazil focista képvisel az nem elég. Abból ma már nem lehet eredményt elérni, ettől függetlenül mint írtam, vannak hülye kiválasztásai. Ezért nem is védem őt, de maga az irányvonal amit képvisel az logikus.
Nem véletlenül preferálnának kölcsönszerződéseket, kivétel Suarez, de ő ugye olcsó lenne. Az anyagi helyzet most megköti a klub kezét.
Hát ne haragudj de amit felmért Dunga azt az itteni fórum 90%-a is felmérte volna.
A klubbnak nincs 18 milliója így hirtelen, ez sok helyen lejött. Esetleges eladásokkal (Bartra, Adriano, Douglas) talán lenne valamennyi pénz, de 18 biztos nem. 18 millióval próbálkozott elvileg az Arsenal is és azt elutasították, szóval ilyen információk fényében az esélye minimális. Továbbá most összeszedett egy elég komoly sérülést ami miatt egy hónapot kell kihagynia, az se bíztató.Bob_Marley írta: Róluk volt szó, nem fikciók. És Nolitora esély mindig van, kérdés a pénzen múlik.
Dungát nem védem, de pont ő mérte fel azt, hogy amit pár brazil focista képvisel az nem elég. Abból ma már nem lehet eredményt elérni, ettől függetlenül mint írtam, vannak hülye kiválasztásai. Ezért nem is védem őt, de maga az irányvonal amit képvisel az logikus.
Róluk volt szó, nem fikciók. És Nolitora esély mindig van, kérdés a pénzen múlik.MR. TROMORT777 írta:Tehát igazából fikcióról beszélgetünk mert majdnem biztos, hogy se Nolito, se Pato nem fog csatlakozni. Sőt, sajnos Pato valószínűleg soha nem is volt komolyan megfontolva.
Na ha most elkezdett védeni Dunga-t, pont Dungát, akkor én tökön szúrom magam.
Így van. Középen és a baloson is jól elboldogul, ami Suarez és Neymar szempontjából is előnyös. Nolito tipikus szélső, ettől függetlenül tökéletes lehet a pótlásra.MR. TROMORT777 írta:Szélen kezdte, de később többségében csatárt játszott, sőt a válogatottban is. Jelenlegi szezonjában pedig majdnem fele-fele arány, szóval eléggé többposztos játékos.Bob_Marley írta:
Pato nekem szélről van meg a Milanban is ott tolta, de elhiszem. Nolito viszont tényleg szélső, de egyértelműen őt lehet a legkönnyebben beintegrálni, én ezért is preferálnám őt. Gyakorlatilag beáll edzeni és máris segítség lehet. Én személy szerint Patoban egyáltalán nem hiszek, sokkal kézenfekvőbb a kicsi spanyol.
Ugyanakkor nem látok rá esélyt igazán, hogy tegyen vele egy próbát a Barca. Nincs rászorulva a csapat ilyen zsákbamacskákra, hiába hiszek benne, akkor is nagy esély van rá, hogy nem válna be, ezt be kell ismerni.
Nolito pedig beválhatna nagyobb eséllyel, de ő pedig drága és nem nyújtana elég alternatívát szerintem.