Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt a gól, én megmondom őszintén elsőre azt hittem, hogy eltörte a labdát..Alcantara írta:Joe Allen passza....Zseniális megmozdulás volt. Csak ezért megérte megnézni a meccset.
Nagy kedvencem, kevés játéklehetőséggel egy ideje, remélem ezzel kicsit közelebb lopta magát a kezdőhöz.
Szimpatikus a Stoke idén, bár a mai meccset nem kezdték jól, de már éledeznek.palesz77 írta:Par perce megy a Pool-Stoke meccs Digin ha esetleg valakit erdekelne, es nem tudott volna rola, mint en ugy 10 perccel ezelottig..Bojan es Afellay kezdok, eddig nagyon jo a meccs.
Bogdan sajnos csak padon.
Mondjuk úgy 99%, de valóban, teljesen hivatalosan még nem jelentették be. Pont most olvastam egyébként hogy Guardiola (állítólag...) már a megszerzendő játékosok listáját is benyújtotta a Citynek:nzxtpo írta:Még nem hivatalos Guardiola és a City ugye? Bár elég valószínű.BarcaPamp írta: Guardiola érkezésével a nyáron azért sok minden ki fog majd derülni a Premier League színvonalával és a MC játékoskeretének erejével kapcsolatban. Csodálkoznék, ha nem nyerne utcahosszal bajnokságot a City-vel, még ha nem is a 2016-2017-es szezonban, de a következőben biztosan...
Még nem hivatalos Guardiola és a City ugye? Bár elég valószínű.BarcaPamp írta:Guardiola érkezésével a nyáron azért sok minden ki fog majd derülni a Premier League színvonalával és a MC játékoskeretének erejével kapcsolatban. Csodálkoznék, ha nem nyerne utcahosszal bajnokságot a City-vel, még ha nem is a 2016-2017-es szezonban, de a következőben biztosan...noname írta: Ne felejtkezzünk el a Cityről sem, amely a legerősebb kerettel(náluk tényleg lehetne szép játék) kb minden fontos meccsen ég.
Guardiola érkezésével a nyáron azért sok minden ki fog majd derülni a Premier League színvonalával és a MC játékoskeretének erejével kapcsolatban. Csodálkoznék, ha nem nyerne utcahosszal bajnokságot a City-vel, még ha nem is a 2016-2017-es szezonban, de a következőben biztosan...noname írta: Ne felejtkezzünk el a Cityről sem, amely a legerősebb kerettel(náluk tényleg lehetne szép játék) kb minden fontos meccsen ég.
Az lehet, csak a meccsek színvonala, hogy is mondjam.. Nem túl acélos. Az Arsenal-Pool volt egyedüli eddig idén talán, amire tényleg azt mondtam, hogy ez jó kis meccs volt, a többi - nagyjából 10 - meccsen azon kaptam magam, hogy nem is figyelek annyira unatkozok. Ez se volt egy fergeteges találkozó, Sterling vagy villant, vagy nem volt szinte semmi, nem is figyeltem már a végére, csak néha - az első félidőben legalábbis ez volt, a másodikra már úgy ültem le, hogy alig néztem.Bob_Marley írta:de izgalomra nincs hiány a PL-ben. Az első és a negyedik között négy pont van.
Nincs teljes összehasonlítási alapom, mert nem szeretem a dartsot és nem is tartom igazi sportnak, de izgalomra nincs hiány a PL-ben. Az első és a negyedik között négy pont van.zola8787 írta:Az a vicc az egészben, hogy már a Darts Premier League is színvonalasabb és izgalmasabb, mint a focis
Bob_Marley írta:Breaking, Sterling magyar.
S.Agüero írta:Ezen a meccsen is látszódik, hogy mekkora különbség van az angol és spanyol bajnokság között. Élvezhető az angol is, mert nagy az iram, de nincs középpálya egyik csapatnál sem. És ez ugyanúgy feltűnő volt az Arsenal-City meccsen is.
Ne legyél gonosz, a statisztikák semmit sem jelentenek neked?Tivornya írta:Jobb híjján körkapcsolásban nézem ennek a bajnokságnak a meccseit és hát a híveit ki kell, hogy ábrándítsam: itt nem közel egyformán magasan képzett csapatok küzdenek egymással, hanem egyformán focit ugatók. Ilyen Pl-es megoldásokat Magyarországon a megye 3-ban látni és már ott is szánalmas
Szerk.: jelzésértékű, hogy Hispániából, a bohócligából elüldözött "botlábúak" csinálják a bugit a ködös Albionban.