Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

nzxtpo írta:Alcantara, Bogdáné volt a gól?
Én éppen erre készülök! Az NSO-n megláttam a kezdőt, kimeredtem tőle!!!palesz77 írta:Bogdán kezdő a 20:55-kor kezdődő FA kupa meccsen. Mondjuk ember legyen a talpán aki megnézi miatta, nem túl veretes csapatot küld ki Klopp..
Pool: Bogdán, Randall, Enrique, Smith, Ilori, Brannagan, Stewart, Kent, Teixeira, Sinclair, Benteke
Itt a gól, én megmondom őszintén elsőre azt hittem, hogy eltörte a labdát..Alcantara írta:Joe Allen passza....Zseniális megmozdulás volt. Csak ezért megérte megnézni a meccset.
Nagy kedvencem, kevés játéklehetőséggel egy ideje, remélem ezzel kicsit közelebb lopta magát a kezdőhöz.
Szimpatikus a Stoke idén, bár a mai meccset nem kezdték jól, de már éledeznek.palesz77 írta:Par perce megy a Pool-Stoke meccs Digin ha esetleg valakit erdekelne, es nem tudott volna rola, mint en ugy 10 perccel ezelottig..Bojan es Afellay kezdok, eddig nagyon jo a meccs.
Bogdan sajnos csak padon.

Mondjuk úgy 99%, de valóban, teljesen hivatalosan még nem jelentették be. Pont most olvastam egyébként hogy Guardiola (állítólag...) már a megszerzendő játékosok listáját is benyújtotta a Citynek:nzxtpo írta:Még nem hivatalos Guardiola és a City ugye? Bár elég valószínű.BarcaPamp írta: Guardiola érkezésével a nyáron azért sok minden ki fog majd derülni a Premier League színvonalával és a MC játékoskeretének erejével kapcsolatban. Csodálkoznék, ha nem nyerne utcahosszal bajnokságot a City-vel, még ha nem is a 2016-2017-es szezonban, de a következőben biztosan...
Még nem hivatalos Guardiola és a City ugye? Bár elég valószínű.BarcaPamp írta:Guardiola érkezésével a nyáron azért sok minden ki fog majd derülni a Premier League színvonalával és a MC játékoskeretének erejével kapcsolatban. Csodálkoznék, ha nem nyerne utcahosszal bajnokságot a City-vel, még ha nem is a 2016-2017-es szezonban, de a következőben biztosan...noname írta: Ne felejtkezzünk el a Cityről sem, amely a legerősebb kerettel(náluk tényleg lehetne szép játék) kb minden fontos meccsen ég.

Guardiola érkezésével a nyáron azért sok minden ki fog majd derülni a Premier League színvonalával és a MC játékoskeretének erejével kapcsolatban. Csodálkoznék, ha nem nyerne utcahosszal bajnokságot a City-vel, még ha nem is a 2016-2017-es szezonban, de a következőben biztosan...noname írta: Ne felejtkezzünk el a Cityről sem, amely a legerősebb kerettel(náluk tényleg lehetne szép játék) kb minden fontos meccsen ég.
Az lehet, csak a meccsek színvonala, hogy is mondjam.. Nem túl acélos. Az Arsenal-Pool volt egyedüli eddig idén talán, amire tényleg azt mondtam, hogy ez jó kis meccs volt, a többi - nagyjából 10 - meccsen azon kaptam magam, hogy nem is figyelek annyira unatkozok. Ez se volt egy fergeteges találkozó, Sterling vagy villant, vagy nem volt szinte semmi, nem is figyeltem már a végére, csak néha - az első félidőben legalábbis ez volt, a másodikra már úgy ültem le, hogy alig néztem.Bob_Marley írta:de izgalomra nincs hiány a PL-ben. Az első és a negyedik között négy pont van.
Nincs teljes összehasonlítási alapom, mert nem szeretem a dartsot és nem is tartom igazi sportnak, de izgalomra nincs hiány a PL-ben. Az első és a negyedik között négy pont van.zola8787 írta:Az a vicc az egészben, hogy már a Darts Premier League is színvonalasabb és izgalmasabb, mint a focis

Bob_Marley írta:Breaking, Sterling magyar.