Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.06. 16:25:17

Alcantara írta:Joe Allen passza.... =D> Zseniális megmozdulás volt. Csak ezért megérte megnézni a meccset.
Nagy kedvencem, kevés játéklehetőséggel egy ideje, remélem ezzel kicsit közelebb lopta magát a kezdőhöz.
Itt a gól, én megmondom őszintén elsőre azt hittem, hogy eltörte a labdát.. :D Bár még mindig nem vagyok benne biztos, hogy ezt pont így akarta, de tényleg úgy tűnik, hogy tudatos, előtte megnézte vagy 5-ször, hogy hol van Ibe.
PCsabi
aka Game90

2016.01.06. 16:11:01

99%, hogy jön Elneny.

Videó alapján poor man's Ramsey, én meg egy DM-nek jobban örültem volna:
https://youtu.be/JO89Lxb0aqk" target="_blank

Henry:

"Arséne és én gyakran leülünk, egyértelmű, hogy van mondanivalója számomra. Sokat beszélgetünk a fiatalok edzéséről, és hogy ez mennyire különbözik a felnőttek tréningezésétől. Beszélgetünk arról, milyen menedzsernek lenni, beszélgetünk az akadémiáról érkező játékosokról, és sok kérdésem van arról, hogyan kezeljem a legátlagosabb szituációkat is. Van egy elképzelésem arról, miként játsszon egy csapat, de ez egy dolog, megpróbálni alkalmazni mindezt meg egy másik. Vegyük példaként: továbbra is ragaszkodnál a filozófiádhoz akkor, amikor elveszítettél 2-3 mérkőzést, miközben a szurkolók csalódottak, a média ízekre szed, és a játékosok folyamatosan érkeznek az irodádba? Mindezeket most tanulom. Hogyan maradjak erős, hogyan ne térjek le az útról a problémák ellenére sem."
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Alcantara
Director del Fútbol

2016.01.06. 06:52:25

Joe Allen passza.... =D> Zseniális megmozdulás volt. Csak ezért megérte megnézni a meccset.
Nagy kedvencem, kevés játéklehetőséggel egy ideje, remélem ezzel kicsit közelebb lopta magát a kezdőhöz.

Bogdán meg szerintem jobban tenné, ha nézne magának csapatot ahol védhet, mert lehet jó pénzt kap, de hogy itt az életben nem fog már védeni abban biztos vagyok. Elásta magát Kloppnál a potyájával.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.05. 21:33:44

palesz77 írta:Par perce megy a Pool-Stoke meccs Digin ha esetleg valakit erdekelne, es nem tudott volna rola, mint en ugy 10 perccel ezelottig..:D Bojan es Afellay kezdok, eddig nagyon jo a meccs.

Bogdan sajnos csak padon.
Szimpatikus a Stoke idén, bár a mai meccset nem kezdték jól, de már éledeznek.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
palesz77

2016.01.05. 21:04:16

Par perce megy a Pool-Stoke meccs Digin ha esetleg valakit erdekelne, es nem tudott volna rola, mint en ugy 10 perccel ezelottig..:D Bojan es Afellay kezdok, eddig nagyon jo a meccs.

Bogdan sajnos csak padon.
BarcaPamp
Barça B

2016.01.04. 22:01:28

nzxtpo írta:
BarcaPamp írta: Guardiola érkezésével a nyáron azért sok minden ki fog majd derülni a Premier League színvonalával és a MC játékoskeretének erejével kapcsolatban. Csodálkoznék, ha nem nyerne utcahosszal bajnokságot a City-vel, még ha nem is a 2016-2017-es szezonban, de a következőben biztosan...
Még nem hivatalos Guardiola és a City ugye? Bár elég valószínű.
Mondjuk úgy 99%, de valóban, teljesen hivatalosan még nem jelentették be. Pont most olvastam egyébként hogy Guardiola (állítólag...) már a megszerzendő játékosok listáját is benyújtotta a Citynek:
http://www.manchestereveningnews.co.uk/ ... r-10683920" target="_blank
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.04. 17:58:04

BarcaPamp írta:
noname írta: Ne felejtkezzünk el a Cityről sem, amely a legerősebb kerettel(náluk tényleg lehetne szép játék) kb minden fontos meccsen ég.
Guardiola érkezésével a nyáron azért sok minden ki fog majd derülni a Premier League színvonalával és a MC játékoskeretének erejével kapcsolatban. Csodálkoznék, ha nem nyerne utcahosszal bajnokságot a City-vel, még ha nem is a 2016-2017-es szezonban, de a következőben biztosan...
Még nem hivatalos Guardiola és a City ugye? Bár elég valószínű.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
BarcaPamp
Barça B

2016.01.04. 17:10:15

noname írta: Ne felejtkezzünk el a Cityről sem, amely a legerősebb kerettel(náluk tényleg lehetne szép játék) kb minden fontos meccsen ég.
Guardiola érkezésével a nyáron azért sok minden ki fog majd derülni a Premier League színvonalával és a MC játékoskeretének erejével kapcsolatban. Csodálkoznék, ha nem nyerne utcahosszal bajnokságot a City-vel, még ha nem is a 2016-2017-es szezonban, de a következőben biztosan...
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.02. 20:14:09

Rooney utoljára októberben talált be, most viszont újra beköszönt. Azért ez nem csúnya.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
noname
Llegenda del Barça

2015.12.30. 10:10:38

Hihetetlen mennyit csökkent a bajnokság színvonala. Övék lehet a világ minden pénze, de nem elég h a világ legjobbjai már nem náluk játszanak, hanem még az edzők is kategóriákkal gyengébbek, mint voltak pár éve. Valóságos verseny folyik h a nagyok közül ki a bénább. Az Arsenal is a szokásos közepes, mint minden évben, mégis szinte a legnagyobb esélyesei a bajnokságnak. :lol:
Páran azzal jönnek h sokat változott az angol foci: már nem csak az ívelgetések jönnek, már kombinatívak. :lol: A kis és középcsapatok nagy része még midnig tipikus brit focit játszik, miközben a nagyok próbálnak modernizálódni(sok passz), aminek a vége az h a Chelsea a kieső zóna közelében van az MU meg nagyjából annyira gólerős, mint Iniesta egy átlag meccsen. Ne felejtkezzünk el a Cityről sem, amely a legerősebb kerettel(náluk tényleg lehetne szép játék) kb minden fontos meccsen ég.

A jelenleginél jobb volt, amikor középül egy bója + 2 vonalszélső taktikával próbálták verni a világot. Akkor legalább volt taktika. Néztem a Chelsea-MU meccset. A Chelseanél mindenki pocsék formában, de legalább volt némi lekövethető mozgás, az MU meg össze vissza mint a fejetlen tyúk. =D>
A Fifa egy szégyen
Alcantara
Director del Fútbol

2015.12.30. 07:39:21

Rendkívül gyenge mérkőzés volt.
Ez rövid idő alatt a második olyan rangadó(MU-Chelsea) amivel vallatni lehet a nézőt.

A Leicestert hibáztatni nem lehet, játszották amit tudnak, ami az egyetlen fegyverük:gyors kontrák, letámadások. Csinálták becsülettel, csak olyan színtelen-szagtalan volt tőlük is az egész.
Szépen le fognak ereszteni, mindent a Vardy-Mahrez kettőstől várnak, a többi derék iparos a csapatban. Ettől függetlenül szép teljesítmény egy kis csapattól.

A City meg egy rakás... idegenben. Kilépnek Manchesterből, focizni is elfelejtenek más pályán.
Anglia legmélyebb kerete az övék, van egy csomó variációs lehetőség, az összes kulcsember szinte egy nulla ennek ellenére idegenben. Ettől függetlenül behúzzák a bajnokságot, mert nincs komoly ellenfelük. Mákjuk van, hogy a MU és a Chelsea ebben a szezonban egy vicc kategória.
Pep ebből a csapatból sokkal többet fog kihozni, pláne, hogy a pénz nem lesz akadály.
Kloppnak állna ilyen keret a rendelkezésére, hasítanának egész évben a PL-ben.
palesz77

2015.12.30. 00:16:38

Bob_Marley írta:de izgalomra nincs hiány a PL-ben. Az első és a negyedik között négy pont van.
Az lehet, csak a meccsek színvonala, hogy is mondjam.. Nem túl acélos. Az Arsenal-Pool volt egyedüli eddig idén talán, amire tényleg azt mondtam, hogy ez jó kis meccs volt, a többi - nagyjából 10 - meccsen azon kaptam magam, hogy nem is figyelek annyira unatkozok. Ez se volt egy fergeteges találkozó, Sterling vagy villant, vagy nem volt szinte semmi, nem is figyeltem már a végére, csak néha - az első félidőben legalábbis ez volt, a másodikra már úgy ültem le, hogy alig néztem.

Számomra például a legizgalmasabb az volt, hogy Sterling hajából eltűnt a hajpánt a félidő fele körül, pedig előtte mégjobb volt a haja.. :lol:

u.i: Persze tudom, kinek mi, de nekem nagyon nem jönnek ezek a csörték mostanában át..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.30. 00:07:54

zola8787 írta:Az a vicc az egészben, hogy már a Darts Premier League is színvonalasabb és izgalmasabb, mint a focis :lol:
Nincs teljes összehasonlítási alapom, mert nem szeretem a dartsot és nem is tartom igazi sportnak, de izgalomra nincs hiány a PL-ben. Az első és a negyedik között négy pont van.

Szerintem is City lesz a végén a befutó. Leicester ezt nem hiszem, hogy bírni fogja, olyan nyomás van rajtuk, hogy hihetetlen. Arsenal nem tudja kihasználni a lehetőségeket lsd Southampton ellenit, így marad a City. Nekik van a legmélyebb keretük, a végén ez sokat érhet.
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.12.30. 00:02:25

Az a vicc az egészben, hogy már a Darts Premier League is színvonalasabb és izgalmasabb, mint a focis :lol:
hank1ee
Director del Fútbol

2015.12.29. 23:38:54

Bob_Marley írta:Breaking, Sterling magyar. :mrgreen:
:lol:

Kicsit sajnálom, hogy a Leicester nem az első helyen szilveszterezik, Vardy azért berúghatta volna, de hát na... Így se kis teljesítmény ez tőlük, az Arsenal pedig megérdemelten van ott, ahol, de a MCity kerete hosszabb távon jobb és stabilabb, így, hogy nincs Chelsea, nincs MU, esélyes, hogy megint az övék lesz a végén a PL. Mondjuk ennyi pénzből... A mai kezdőcsapatuk pl. több, mint 10-szer annyiba került, mint a Leicesteré, mégse tudtak mit kezdeni velük.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.29. 23:19:08

Breaking, Sterling magyar. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.12.29. 01:33:53

Az új Diaby.

Wenger concedes Wilshere will not be back until at least February and that date could be pushed back further given the Frenchman is not totally sure of when he will be available again.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.12.28. 21:33:32

hát én elaludtam ezen a meccsen. nem szeretnék most olyanokba belemenni, hogy egy Gijon meccs élvezhetőbb-e, de ezen a rangadón tényleg csak a brusztolásban lehetett gyönyörködni. MU-nál Herrera csinált néha egy kis játékot és nagyjából ennyi volt.
egyébként Zouma szerintem sem rossz, de elég favágóban működik, csomószor csak seggbe rúgja hátul a labdát, megjátszani elég alacsony színvonalon tudja. nálunk pl. sztem nagyon kilógna.
PCsabi
aka Game90

2015.12.28. 21:15:51

Manchester United are now without a win in 8 games, their worst run in over 25 years.

Mesut Özil against Bournemouth:
- 1 goal
- 1 assist
- 9 chances created
- 6 through-balls
- 95% pass success rate
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.28. 20:56:40

Igazságos lett az iksz, jó kis meccs volt. Igaz nem sűrűn látom őket, s egy meccsből nagy tanulságot nem lehet levonni, de Ashley Young egyáltalán nem volt rossz. Játék megvolt a Mchesternél, jó háromszögek, lehetőségek, de 0 gól. Pedro amit melózik az még mindig páratlan, Zouma nagyon rendben van. És ha múltkor szóba jött, hogy Mourinhonál nincs fejlődés (nem szó szerint így volt), Varanet és Zoumat is ő "fedezte" fel. Ő kezdte el őket játszatni, hihetetlen hogy milyen erősek, robusztusak és mégis villámgyorsak. Ezzel egyik csapat sincs kijjebb, mindkettő azért csalódott lehet.
Kép
Kép
Kép
Tivornya
Capitá del Barça

2015.12.28. 19:38:21

Egyébként amit el kell, azt elismerem: ez a MU-CFC mit ne mondjak, tényleg vetekszik egy Gijon-Getafe meccsel ;)

Szerk.: már a Barcáéval is, mert most 22 passzt nyomott zsinórban a MU :D
Szerk. 2.: ez már büntet, mint a Forma-1: megy a cselekmény, de nincs esemény :D Majd valaki dobhatna egy ügydöntő statot, hátha csak én láttam rosszul és jobb meccs volt, mint a RMFC-FCB :P
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.12.28. 19:35:35

S.Agüero írta:Ezen a meccsen is látszódik, hogy mekkora különbség van az angol és spanyol bajnokság között. Élvezhető az angol is, mert nagy az iram, de nincs középpálya egyik csapatnál sem. És ez ugyanúgy feltűnő volt az Arsenal-City meccsen is.

Mindjárt megdoblak egy statisztikával hogy ugyanolyan meccs mint egy spanyol, ugyanannyi passzal a kp-n!

De Gea azt szépen kikapta!
Amúgy még a MU hagyjàn, ott látok tudatossàgot, chelseanél nincs elképzelés sem.
Everton-Stoke viszont adta, bár csak 2-1ig láttam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2015.12.28. 19:40:54-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tivornya
Capitá del Barça

2015.12.28. 19:28:18

Hát az "el Boringo" első félideje sem változtatta meg a véleményemet, bár igaz, a statisztikák még elgondolkodtathatnak :D
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
MatyiG
Adminisztrátor

2015.12.28. 19:25:09

Ezen a meccsen is látszódik, hogy mekkora különbség van az angol és spanyol bajnokság között. Élvezhető az angol is, mert nagy az iram, de nincs középpálya egyik csapatnál sem. És ez ugyanúgy feltűnő volt az Arsenal-City meccsen is.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.12.28. 19:11:42

Tivornya írta:Jobb híjján körkapcsolásban nézem ennek a bajnokságnak a meccseit és hát a híveit ki kell, hogy ábrándítsam: itt nem közel egyformán magasan képzett csapatok küzdenek egymással, hanem egyformán focit ugatók. Ilyen Pl-es megoldásokat Magyarországon a megye 3-ban látni és már ott is szánalmas :D

Szerk.: jelzésértékű, hogy Hispániából, a bohócligából elüldözött "botlábúak" csinálják a bugit a ködös Albionban.
Ne legyél gonosz, a statisztikák semmit sem jelentenek neked? :(((
Világ legjobb bajnoksága...:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése