Ezt úgy hívják, hogy kiragadtad a szövegkörnyezetéből és így tényleg képzavar.noname írta:Én továbbra sem értem minek kell igazolnunk.Alba mögé kellene valakiIgen. Kb ezért igazolunk.még max az MSN mögé vennék valakit vészmegoldásnak![]()
Szóba került pár érdekes név, de Pogba, szerencsére eléggé kikerült a képből és akik most szóba jöttek azok valóban olyanok, akik az MSN mögé jönnének. Én se támogatom Nolitot, de olyan ember kéne, aki hamar megszokja a bajnokságot és képes mind3 csatár poszton játszani, ez pedig illik Nolitora.Ha rajtam múlna hoznék egy rutinos vén rókát középcsatár posztra és annyi. Esetleg Patot érdemes lenne kipróbálni.
Balhátvéd nem igazán került szóba. Remélem Adriano lelép és akkor hozunk egy jó cserét.
Egy középcsatár-csere amúgy elég fontos lenne, mert jelenleg csk Suarez tud ott jól játszani. Szélre ott lesz SR, Turan és Vidal, így Neymar és Mesii mögé lesz ember, de ha Suarezt pihentetjük, akkor Sandro kínoz minket.

Csababarca jól leírta, amit erről én is gondolok. Nincsen szükség új igazolásokra, majd a nyári átigazolási időszakban lehet ezen gondolkodni.